Creative Headz Hornsgatan

En del av Creative Headz creativeheadz.se
  • Badge2023
4.8
Boka tid Ring 0103-30 20 25 Dela

Välkommen till Creative Headz Hornsgatan - frisörsalongen för din personliga stil och skönhet. Vår erfarna team av frisörer förstår dina individuella behov och önskemål, oavsett om det är en trendig klippning, färgförändring eller elegant uppsättning du önskar. Njut av en avslappnande atmosfär och högkvalitativa produkter medan...

222 omdömen om Creative Headz Hornsgatan

Sedan starten hos Reco 2023

Milina N
Skrev om Jess en del av Creative Headz Hornsgatan

Hej, Jess är mycket professionell. Det är första gången jag klipper hos henne och det är första gången jag går på Hornsgatan annars går jag på Scheelegatan hos Elin P som är lika professionell. Så jag har tur och är Tacksam att bli bemött av lugna och fokuserade människor, väldigt konstnärliga. Jag är Nöjd och Tacksam Milina Nissan

Mia R
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Jag blev mycket nöjd med förslag på färg & klipp

Jan-Erik E
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Det viktigaste är att jag alltid är nöjd när jag går därifrån Ett trevligt bemötande och inte minst kaffe Mvh Jan-Erik

Dakota K
Skrev om Jess en del av Creative Headz Hornsgatan

Amazing. Incredibly friendly, attentive and exceptional service.

Nanó W
Skrev om Jess en del av Creative Headz Hornsgatan

Jättetrevlig tjej som vet vad hon gör. Down to earth och jätteproffsig!

Tj M
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Great haircut! 10/10, thanks Camilla!

Therese S
Skrev om Creative Headz Hornsgatan

Det kändes inte som frisören var engagerad och varken lyssnade på mig eller litade på/eller hade något eget yrkeskunnande

Elin A

Hon va så bra!! Så imponerad. Väldigt nöjd. Stort tack

Annika A
Skrev om Jess en del av Creative Headz Hornsgatan

Annorlunda klippstil som blev mycket bra. Vi förstod varandra även fast vi prata olika språk. Blev jättenöjd

Annelie M
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Blir alltid så nöjd när jag varit hos Camilla, har gått där i många många år.

Rebecca S
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Lyhörd, kommer med bra förslag, mycket duktig!

Anton A
Skrev om Jess en del av Creative Headz Hornsgatan

Jess är den första frisör jag gått till mer än en gång. Hon är en stjärna!

Sofia F
Skrev om Jess en del av Creative Headz Hornsgatan

Jess klipper alltid jättebra, förstår hur olika sorters hår fungerar i olika klippningar och ger alltid tips och råd kring generell hårvård, styling och annat som är bra att veta. Proffsig och trevlig!

Alexandra L
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Bäst! Otroligt skicklig på klipp och färg, särskilt naturligt blonda nyanser. Har aldrig haft så snygg färg och kunnat gå så länge med utväxt och det ändå ser fräscht ut <3

Ebba H
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Väldigt duktig och kommer med bra tips

Sofie A
Skrev om Jess en del av Creative Headz Hornsgatan

Jess är fantastisk! Jätteduktig frisör och väldigt trevlig.

Anna L
Skrev om Creative Headz Hornsgatan

Väldigt nöjd med mitt hår när Hedda hade fixat det

Tina C
Skrev om Creative Headz Hornsgatan

Lyssnade, kom med förslag och gjorde ett bra jobb.

Ludvig M
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Underbar frisör! Väldigt trevligt med ett sjukt bra resultat!

Evelina Ö
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Camilla är bäst på färg - alltid perfekt!

Isa F
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Jannike var supertrevlig och extremt professionell och duktig. En av de bästa frisörer jag varit hos. Hon kom med rekommendationer och tips både på frisyrer, färgning, styling och hårvård. Rekommenderar verkligen att gå till henne!

Malin G
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Proffsigt bemötande av Creative Headz, underbar och rolig personlig kontakt med Jannike

Pernilla S
Skrev om Creative Headz Hornsgatan

Trevligt bemötande Dock kändes hon ny och kanske inte en jag önskat mig till utförandet. Hade uppskattat att man erbjudit att skölja igenom mitt hår trots att ja kom in med blött hår. Klippningen kände lite för snabb...galleriaklippning 'a400kr. Frågade henne om hon själv var nöjd vilket hon var. Erbjöd att klippa mer på längd men det ville jag ej då jag sa att ja sparar ut. Vart jårt å rakt som jag sa att jag ville få bort...kanske via lite upplippning el tunna ut? Sen skulle jag klippa en gardinlugg som det kallas....var...

Svar från Creative Headz Hornsgatan

Hej Pernilla! Vad tråkigt att du känner dig missnöjd med besöket hos oss. Vi är super måna om dig som kund och hoppas att vi kan hjälpa dig vidare på info@creativeheadz.se. Vi hoppas få se dig fler gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz ⭐️

Daniel K
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Väldigt positiv upplevelse. Hade koll på min hårtyp. Vi hade en väldigt givande diskussion om vad som skulle funka för mig. Var peppande och verkade genuint glad av att göra min frisyr

Jesper Ö
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Väldigt inkännande och lyhörd. Gjorde sitt bästa för att möta mina önskemål samt att hon gav mig en ärlig bild av vad jag kunde förvänta mig. Övergripande väldigt nöjd med mitt besök, kommer gå dit igen

Sanna Ö
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Jättetrevlig och professionell! Jag kan varmt rekommendera Jannike!

Svar från Jannike

Hej Sanna! Strålande att du känner dig nöjd med ditt besök och med vår frisör Jannike! Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss! Hoppas att få se dig fler gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz 💕☀️

Angelica N
Skrev om Creative Headz Hornsgatan

Salongen kändes allmänt inte trevlig. Hennes kollega sade att jag hade risigt hår, vilket jag redan visste, men frisörer ska få kunder att må bra och se sitt bästa ut. Den upplevelsen fick jag inte. Jag ville bara bli färdig och lämna salongen. Tvättningen av håret var tafatt och inte ordentlig. Hon tog i en produkt för 250kr extra, som skulle återställa håret vilket den inte gjorde. Frisören kändes osäker, oerfaren och visste inte hur hon skulle utföra klippningen och undrade om det kändes bra varje minut. Kunde...

Svar från Creative Headz Hornsgatan

Hej Angelica, vad tråkigt att du känner dig missnöjd med besöket hos oss. Här på Creative Headz är vi väldigt måna om dig som kund och tar gärna till oss din feedback på info@creativeheadz.se. Allt gott, Creative Headz 🤍💕

Ulrika P
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Jannike var supertrevlig och kunnig! Jag kom till henne då jag hade klippt mig på annat håll och inte var nöjd med resultatet. Jannike förstod precis vad jag menade och fixade till håret så att jag blev supernöjd. Jag kommer att återkomma!

Svar från Jannike

Hej Ulrika! 😊 Gud vad kul att du känner dig nöjd med besöket och med vår frisör Jannike, hon är fantastisk! Tack snälla för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss. Varmt välkommen åter. Önskar dig allt gott, Creative Headz 🌸

Karin G
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Jannike är bäst! Engagerad och superduktig.

Svar från Jannike

Hej Karin! Tack för dina fina ord och för att du tog dig tiden att skriva! Du är alltid välkommen hos oss! Bästa hälsningar, Creative Headz 💕🌟

Frank T
Skrev om Jess en del av Creative Headz Hornsgatan

Hon är en fantastisk frisör, och den enda jag skulle gå till. Jag hade skyhöga förväntningar och hon bemötte dem.

Svar från Jess

Hejsan Frank! Det är så himla kul att du känner dig nöjd med besöket hos oss. VI uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är alltid välkommen, Creative Headz 🤩❤️

Olivia M

Svar från Creative Headz Hornsgatan

Hej Olivia! Trist att du inte känner dig helt nöjd, vi tar gärna emot din feedback på info@creativeheadz.se. Kramar! 🤍

Linda S
Skrev om Creative Headz Hornsgatan

Hej, Jag blev väldigt positivt bemött! Jag fick snabbt tid trots att jag bokade med kort varsel, Edda var duktig och lyhörd. Jag är nöjd med resultat och kommer gärna tillbaka! Hälsningar Linda

Svar från Creative Headz Hornsgatan

Hej Linda! Tack för din fina kommentar, den uppskattar vi väldigt mycket. Vi blir så glada över att du känner dig nöjd med ditt besök och att du fick ditt önskade resultat. Hos oss är du alltid välkommen! Kramar, Creative Headz 🌸🤩

EMMA F
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Toppen! Snabb, trevlig och duktig.

Lucas K
Skrev om Creative Headz Hornsgatan

Blev vänligt och proffsigt bemött.

Svar från Creative Headz Hornsgatan

Hej Lucas! Så härligt att du känner dig nöjd med besöket hos oss! Tack för din fina kommentar, den uppskattar vi! Hoppas att få se dig fler gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz ❤️

Anna E
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Lyhörd, proffsig och kunnig. Camilla är så bra

Hynek P
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

En utmärkt frisör som jag (och andra i familjen) återkommer till. Mångsidig, minns ens preferenser.

Jonathan L

Jättebra. Jätte nöjd och trevlig

Elina W

Lyhörd för kundens önskemål

Ylva A
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Tog sig tid att lyssna på mina tankar om mitt hår. Hon kom med bra råd och var noga med att göra upp en plan tillsammans med mig. Resultatet blev jättebra! Jag kan varmt rekommendera Jannike!

Mikaela  A
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Alltid lika nöjd när jag varit hos Jannike. Väldigt duktig frisör. Lyssnar på vad man vill göra med sitt hår men kommer även med bra idéer. Glad och trevlig. Kan rekommendera att gå till henne.

Kerstin L
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Jag har gått och klippt mig hos Camilla under flera år och är mycket nöjd.

Giustina G
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Världens bästa på både färg, klipp och styling!

Magnus H
Skrev om Jess en del av Creative Headz Hornsgatan

Många duktiga frisörer och lätt att få tid.

Amanda L
Skrev om Creative Headz Hornsgatan

Elin är min nya favorit och jag kommer vilja gå till henne så länge jag kan! Hon förstår mitt hår och vad jag vill ha. /Amanda

Kajsa J
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Är jättenöjd varje gång jag går hit! Hon vet precis vad som passar till mitt hår och är så duktig på både färg o klipp!! Hon har räddat mitt hår! Bästa!!

Andrew de L
Skrev om Creative Headz Hornsgatan

Välkomnanden och trevligt bemötande.

Svar från Creative Headz Hornsgatan

Hej Andrew! Vad kul att du känner dig nöjd med ditt besök! Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss! Bästa hälsningar, Creative Headz 💕☀️

Katrina H
Skrev om Creative Headz Hornsgatan

Friendly staff and great hair cut!

Svar från Creative Headz Hornsgatan

Hi Katarina! Thank you for your review and we're so glad that you're happy with your visit! You are always welcome. Best wishes, Creative Headz 💕

Mathilda S
Skrev om Creative Headz Hornsgatan

Elin är superduktig och jag är verkligen nöjd när jag går därifrån. Klippningen och slingorna blir precis så som jag vill ha det.

Rebecka C
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Får alltid det bästa bemötandet av Jannike varje gång jag kommer! Hon är alltid noggrann och vill att jag alltid ska bli nöjd. Alltid på bra humör, vilket alltid gör det roligt att gå dit!

Karin P
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Hon är fantastisk! Jag har gått hos Camilla sen 2011 och är alltid nöjd, både med hennes sätt såväl som hennes kompetens.