Creative Headz Hornsgatan

• BestInSweden2026
1 198
4.8
Boka tid Ring 0103-30 20 25 Dela

Välkommen till Creative Headz Hornsgatan - frisörsalongen för din personliga stil och skönhet. Vår erfarna team av frisörer förstår dina individuella behov och önskemål, oavsett om det är en trendig klippning, färgförändring eller elegant uppsättning du önskar. Njut av en avslappnande atmosfär och högkvalitativa produkter medan...

1198 omdömen om Creative Headz Hornsgatan

Sedan starten hos Reco 2023

Johanna B
Skrev om Maria en del av Creative Headz Hornsgatan

Maria bemötte Johanna på ett mycket bra sätt! Hon har en intellektuell funktionsnedsättning, vilken Maria direkt kunde bemöta positivt och på ett respektfullt sätt! Klippning.

Tack för din fina recension 🤍 Vad roligt att höra! Varmt välkomna tillbaka.🌸

Stina B
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Så trevlig och så grym, rekommenderar!

Stort tack för din fina recension! 🤍 Varmt välkommen tillbaka

Siri R
Skrev om Maria en del av Creative Headz Hornsgatan

Det var första gången jag träffade henne och hon var så trevlig och härlig!! Och hon förstod min vision helt och hållet! Så underbar vistelse för att vara första gången på creative headz:)

Svar från Maria

Hej Siri, Tack snälla för din recension. Vi uppskattar dig som kund och ser framemot att få hjälpa dig igen =).

Amanda Ö
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Proffsig, trevlig och omhändertagande! Jag skulle verkligen rekommendera henne.

Svar från Jannike

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt besök. Tack för din rekommendation och varmt välkommen tillbaka!☺️🌸

Fanny E
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Otroligt nöjd med min klippning! Kommer definitivt fortsätta att gå till Rayan 🌸

Svar från Rayan

Tack för din fina recension! Vad roligt att du är så nöjd med Rayan. Varmt välkommen tillbaka!🌸

Helene S
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Klippte snabbt och bra. Jättefin och noggrann styling!

Svar från Rayan

Tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka!😍

Malin N
Skrev om Maria en del av Creative Headz Hornsgatan

Noggrann, lyssnar på hur man vill ha det, jättetrevlig. Känner mig trygg hos Maria.

Svar från Maria

Tack för dina fina ord! Vad roligt att du känner dig trygg hos Maria. Varmt välkommen tillbaka!💕

Lisa S
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Jättebra! Lyhörd och noggrann!

Svar från Jannike

Tack snälla för din fina recension 🌸

Fredrik L
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Jannike är helt fantastisk! Jag har gått till henne i hela 6 år nu, och jag blir lika nöjd varje gång. Hon är otroligt duktig på sitt hantverk, lyhörd för vad man vill ha och kommer gärna med tips och inspel. Förutom att hon är ett proffs ut i fingerspetsarna är hon dessutom supertrevlig, varm och glad. Det är alltid så mysigt att sitta i hennes stol att man nästan önskar att håret växte snabbare så att man fick klippa sig lite oftare.

Svar från Jannike

Tack för din fantastiska recension! 🤍 Det värmer att höra att du är så nöjd och att du uppskattar både upplevelsen och resultatet. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Elin F
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Jag och min son har gått till Rayan i snart tre år, och vill aldrig byta! Rayan är lyhörd, supertrevlig och jättebra på både slingor och klippning av långt och kort hår. Vi har varit supernöjda varje gång

Svar från Rayan

Tack för din fina recension! Kul att höra att du gått till oss så länge och att du blivit nöjd varje gång.

Zilan I
Skrev om Maria en del av Creative Headz Hornsgatan

Jättetrevlig person som var pratglad och inlyssnande. Klippningen blev fin. Har lite feedback dock. När hon skulle borsta mitt hår och separera det vid fön så var mitt hår tovigt. Man måste va försiktig. Hon var ofokuserad och ryckte i mitt hår. Och det var liksom ingen styling. Jag bad om en fin föning med böjda toppar och en fönad lugg. Håret va platt. Jag bad om locktången och lockade min egna lugg. Men overall jättetrevlig

Svar från Maria

Tack för din ärliga och fina feedback! 💛 Vad roligt att du blev nöjd med klippningen och att du trivdes med bemötandet. Samtidigt tar vi till oss det du skriver. Tack för att du tog dig tid att dela med dig, och varmt välkommen tillbaka! ✨

Henrik F
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Rayan är kanonduktig och väldigt trevlig! 🥇

Tack snälla! Det värmer att höra! 💛

Malena H
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Ny kund och mycket nöjd! Camilla är professionell, lyhörd och noggrann. Resultatet blev precis som jag önskade. Rekommenderas varmt!

Svar från Camilla

Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!

Cristina P

Camilla är den bästa! Gått till henne genom ÅR! Ingen som hon

Svar från Camilla

Tack snälla för de fina orden! Så roligt att höra att du är så nöjd med Camilla. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen!

Emma L
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Supertrevlig och duktig! Lyssnade in vad jag ville ha.

Svar från Jannike

Vad roligt att höra! Varmt välkommen tillbaka

Francine C
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Jannike was attentive, listened to what I wanted while also making good suggestions. She explained what she was going to do & in the end the outcome was better than I hoped for. Creative, personable & skilled!

Svar från Jannike

Thank you for your lovely review! 🥰 We’re so happy to hear that Jannike listened to your wishes and created a result that exceeded your expectations. ✨

Adrian H

10/10 alltid nöjd med klippningen

Svar från Rayan

Tack för din recension, vad kul att du blev så nöjd hos Rayan!

Erika A
Skrev om Maria en del av Creative Headz Hornsgatan

Maria är en riktigt grym frisör och skön person samtidigt. Rekommenderar henne till alla som vill ha en härlig frisörstund! 🥳

Svar från Maria

Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!

Stina B

Jättenöjd med min frisyr! Tack

Svar från Maria

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!

Alice B
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Grym service, lyhörd och trevlig pratstund var det också!

Svar från Jannike

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd hos Jannike!

Kristina N
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Camilla är ett riktigt proffs med den erfarenhet och kreativitet som krävs för att klippa och styla ett kort hår som kanske inte är det lättaste att få bukt på.

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med resultatet!

Linn H
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Längtar alltid till nästa besök hos Jannike!

Rebecka L
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Det var mitt barn som blev klippt av Rayan. Hen var mycket nöjd efteråt, bemötade, utförande och service var mycket fint!

Svar från Rayan

Tack för din fina recension! Så härligt att höra att ditt barn blev nöjd med klippningen.

Ingeborg G
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Jag tror aldrig jag lämnat en frisör nöjd, förrutom efter denna klippning! Rayan är helt fantastisk, superbra kommunikation om frisyren, duktig och supertrevlig 😊 10/5 i betyg om jag kunde ge det!

Svar från Rayan

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!

Ida B
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Blir alltid lika nöjd efter jag har varit hos Jannike!

Svar från Jannike

Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd hos Jannike!

Charlie S
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Väldigt bra, klippt mig några år

Svar från Jannike

Tack för din fina recension, vad kul att du blir nöjd hos oss!

Lilly R
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Otrolig trevlig! Och jag är tacksam att jag fick tiden på så kort varsel

Svar från Rayan

Tack snälla! Vad roligt att höra 😊 Vi är glada att vi kunde lösa en tid snabbt för dig, varmt välkommen tillbaka!

Stephane K
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Rayan är otroligt duktig! Det är nästan svårt att förstå hur en så ung person kan ha allt i ett. Ett genuint trevligt bemötande, fantastisk kreativitet, enorm kunskap och en helt unik förståelse för vad jag faktiskt ville ha. Jag kände mig helt trygg genom hela besöket och är otroligt nöjd med resultatet.

Svar från Rayan

Stort tack för din fantastiska recension! 🌟 Så roligt att höra att du kände dig trygg och är så nöjd med resultatet. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Käthe Ninni J
Skrev om Maria en del av Creative Headz Hornsgatan

Jättetrevlig, gott bemötande och proffsig klippning

Svar från Maria

Stort tack för din fina recension! 💛 Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och klippningen. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Christina E
Skrev om Maria en del av Creative Headz Hornsgatan

Duktig och trevlig frisör. Kommer återkomma till henne.

Svar från Maria

Tack för dina recension! Härligt att höra att är nöjd och att du kommer besöka igen.

Henrik S
Skrev om Maria en del av Creative Headz Hornsgatan

Maria är mycket proffsig. Hon uppfyllde nuna önskemål till punkt och pricka - och överträffade mina förväntningar. Jag kommer återvända regelbundet till henne så länge jag har minsta hårstrå kvar på huvudet.

Svar från Maria

Stort tack för de fina orden! Det gläder oss att du blev nöjd ❤️ Varmt välkommen tillbaka!

Esmeralda J
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Rayan är så duktig frisör! Har alltid trevligt och går därifrån med toppenfint hår :)

Svar från Rayan

Så kul att höra! Det ska vi säga vidare till honom

Emilio H
Skrev om Maria en del av Creative Headz Hornsgatan

Jag har varit hos Rayan och Maria nu, båda är väldigt bra och professionella. Lika nöjd hos båda. Jätte trevligt snack dessutom!

Svar från Maria

Tack snälla för din fina recension ❤️ Vad roligt att höra att du är lika nöjd hos både Rayan och Maria. Varmt välkommen tillbaka!

Tania B
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Rayan var trevligt och lugnt. Vilket jag uppskattar. Hon kan klippa lockigt hår, riktig proffs. Jag är supernöjd med min nya frisyr. Tänker boka igen på samma salong och hoppas på att Rayan är kvar

Svar från Rayan

Stort tack för din fina feedback 🥰 Så härligt att höra att du är nöjd med både frisyr och bemötande. Det uppskattas verkligen 😊

Johanna L
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Så fin trevlig lugn och trygg stund i Camillas händer.

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Härligt och höra att du känner dig nöjd och trygg!

Christoffer L
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Jättenöjd varje gång jag klippt mig hos Rayan och på köpet är hon alltid trevlig och positiv! :)

Svar från Rayan

Tack för din fina recension! Så kul att du är nöjd med besöket hos oss 🌸

Adrian H
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Camila är grym frisör. Lite irriterande att Reco tvingar en att skriva för att kunna ge high score. Ta bort den funktionen plz.

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Vad glada vi blir att du är nöjd! 😀🌸

Sara W
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Camilla är en lyhörd, professionell och noggrann frisör med fingertoppskänsla. Jag bokade tid hos henne för drygt 1 år sedan första gången, på rekommendation och alla positiva omdömen som jag läst av hennes tidigare kunder. Jag blev minst sagt glad över att allt detta stämde och jag var supernöjd efter mitt första besök. Jag var nyligen hos Camilla igen, för femte gången, och känner nu att jag har en fast och pålitlig frisör som lyssnar på mina behov och förstår hur jag vill ha det. Efter varje besök lämnar jag salongen...

Svar från Camilla

Stort tack för din fina recension! Det betyder mycket att höra att du känner dig väl omhändertagen och nöjd vid varje besök. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen! ✨

Martina B

Supergullig och superduktig! 💕

Svar från Rayan

Tack för din fina recension! Så kul och höra att du är nöjd med ditt besök!

Lena B
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Proffsig, personlig och mycket charmig! Ger en känsla av att vara i mycket trygga händer. Tack Jannike! Kram Lena

Svar från Jannike

Tack för din fina recension! Så roligt att du är nöjd 🌸

Silvia B

Trevlig, lyhörd och duktig. Kommer absolut gå tillbaka 😊

Svar från Rayan

Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du trivdes hos oss.

Jenny A
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Förstod precis hur jag ville ha det. Är mycket nöjd ☺️

Svar från Jannike

Tack för din fina recension Jenny! Vad glada vi blir att du är så nöjd 😀🌸

Alba F
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Väldigt bra upplevelse, kommer definitivt gå tillbaka!

Svar från Rayan

Tack för din fina recension! Kul att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Jennifer N
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Jag har nog aldrig blivit så nöjd med en klippning tidigare! Det blev precis som mina inspirationsbilder och jag kände mig så fin hela helgen! Brukar vanligtvis ha lite social anxiety men Rayan var så lätt att prata med. Kommer definitivt boka hos henne igen! :)

Svar från Rayan

Tack för din fina recension! Vi uppskattar verkligen dina ord och ser fram emot att få välkomna dig igen. 😀🌸

Cornelia L
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Jätte trevlig och mycket social och pratsam.

Svar från Jannike

Hej Cornelia! Tack snälla för din feedback. Så kul att du blev nöjd med ditt besök hos Jannike.

Soheila M
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Camilla är så duktig oh jag jag är mycket nöjd.

Svar från Camilla

Hej Soheila! Tack för din feedback. Super kul att höra att du blev nöjd med ditt besök hos Camilla!

Shannah F
Skrev om Maria en del av Creative Headz Hornsgatan

Jätte bra erfarenhet! Hon lyssnade och levererade fantastiska resultat. Jag är väldigt nöjd med min hårklippning.

Svar från Maria

Tack snälla du för din feedback! Vad kul att höra att du blev nöjd med din klippning!

Malin C
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Väldigt proffsig och noggrann!

Svar från Camilla

Tusen tack för fina ord, vi ser framemot att få hjälpa dig igen=) ✨

Åsa Christina L
Skrev om Maria en del av Creative Headz Hornsgatan

Den var en bra upplevelse.👍😃.

Svar från Maria

Tack för din fina recension! Så roligt att du hade en bra upplevelse!

Melina B
Skrev om Maria en del av Creative Headz Hornsgatan

Lyhörd och jättetrevlig! Jag gick därifrån men luftiga steg och kände mig alldeles prydlig i min nya frisyr.

Svar från Maria

Tack för din fina recension! Härligt att du trivdes och blev nöjd!