Hårförlängning i Stockholms län

I Stockholm finns det många salonger som är specialiserade på hårförlängningar. Oavsett om du bor i Vasastan, på Östermalm eller i någon förort finns det alternativ som passar dig, det gäller bara att hitta dit. Här på Reco.se kan du se topplistor på de mest aktuella och bäst rekommenderade hårsalongerna i hela Stockholm.

När man funderar på att sätta in extensions kan det givetvis finnas många frågor. Kommer håret ta skada av det? Hur gör man för att sköta om håret efteråt? Vilken färg ska man välja? Hur länga kan de sitta i? Genom att hitta till en salong som passar dig kan få hjälp och svar på alla dina frågor.

Börja sök efter rekommenderade salonger, specialiserade på hårförlängning på Reco.se. Här kan du se tidigare kunders individuella rekommendationer och samlade betyg för att hitta en salong som passar just dig.

Lycka till!

• Creative Headz Odengatan 75

4.6
    1,980 omdömen
    Jonas K
    Jonas K: Mycket trevlig och gjorde bra jobb.
  • Creative Headz Sveavägen

1,083 omdömen
    Vidar B
    Vidar B: Väldigt trevlig och en väldigt bra frisör!
  • Creative Headz Skånegatan

1,237 omdömen
    Jonas H
    Jonas H: Marjorie är såväl lyhörd som skicklig och gjorde ett väldigt bra jobb med mitt lite krångliga tjocka hår. Mycket nöjd!
  • Creative Headz Hornsgatan

1,223 omdömen
    Åsa L
    Åsa L: Maria var så proffsig & lyhörd! Så nöjd med min färgning & klippning! Varmt rekommenderar!
  • Creative Headz Odengatan 32

1,345 omdömen
    Anna A
    Anna A: En fin upplevelse - blev väl omhändertagen och är väldigt nöjd med min "nya" frisyr - hon var lyhörd och det blev precis som jag önskade. Extra plus till stylingtips osv
  • Creative Headz Sankt Eriksgatan

866 omdömen
    Tommie L
    Tommie L: Det var första gången jag blev blev friserad av Erika. Mycket trevlig och duktig. Jag är mycket nöjd!
  • Frisör Extend

1,139 omdömen
    Rebeca S
    Rebeca S: Therese är väldigt trevlig och professionell. Jag känner mig omhändertagen och härligt bemött. Resultatet blev fantastiskt! Blev supernöjd! Bättre frisör finns det inte på denna jord!😊
  • Creative Headz Drottninggatan

938 omdömen
    MICHAEL L
    MICHAEL L: Supernöjd över att Amanda lyckas tygla mitt bångstyriga hår som gör att jag kan se respektabel ut! Väldigt trevlig dessutom ☺️
  • Creative Headz Götgatan

923 omdömen
    Rebecca E
    Rebecca E: Uppskattade att han var snabb med slingorna :)
  • Creative Headz Scheelegatan

755 omdömen
  • Creative Headz Regeringsgatan

740 omdömen
    Roshin H
    Roshin H: Jätteduktig och förstod precis vad jag ville ha, lugn och trevlig.
  • Green Heads SOFO

757 omdömen
    Emilia M
    Emilia M: Alltid alltid fint resultat på Green Heads!
  • Salong Willarp

598 omdömen
    Kristina O
    Kristina O: Alltid supernöjd med klippning hos Salong Willarp! Väldigt trevligt och personligt bemötande.
  • Frisör Extend Hejsta

314 omdömen
    Daniel T
    Daniel T: Emma var jättetrevlig! Jag fick väldigt bra tips gällande styling/hårvård och jag är väldigt nöjd med klippningen :) kommer absolut boka tid igen när det är dags!
  • Bangerhead Studio i Stockholm har erfarna frisörer med hög servicekänsla och kompetens för att ge sina kunder toppresultat. Salongen erbjuder även hudvårdsbehandlingar.
    Zeina F
    Zeina F: Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
  • Salong Domeij

550 omdömen
    Välkommen till vår mysiga salong! Vi är två lyhörda och välutbildade frisörer som älskar att jobba med hår och skapa frisyrer som passar just dig!
    David Å
    David Å: Antonia Domeij är tveklöst en av de bästa frisörerna i världen.
  • NOWN Östermalm

612 omdömen
    Nown på Östermalm är en vacker salong med professionell personal och hårprodukter med fokus på hållbarhet och ekologi. Utöver ordinarie tjänster erbjuds även hårförlängning och Opalexbehandling.
    Beata U
    Beata U: Härligt välkomnande lokal, personligt, topp frisörer av yppersta klass. Bra produkter. Favoritställe.
  • Nown Kungsholmen

376 omdömen
    Isabelle F
    Isabelle F: Varmt välkomnande, superproffsig klippning, jättenöjd! Rekommenderar!
    71 omdömen
    Maria E
    Maria E: Rekommenderas. Fint bemötande och bra service! Och hårets kvalité är verkligen högsta klass!
  • Varmt välkommen boka tid, ni hittar mig inne på Hiertagården på Lidingö
    Margaretha S
    Margaretha S: Kunder som kommer in blir alltid sedda och mycket vänligt bemötta. Klipp- och sling ✂️ Jag har alltid varit mycket nöjd när jag blivit klar 👌🏼 Margareta Schauman
  • Monas Klippotek i Bromma erbjuder helhetslösningar med allt från hårvård, styling och skönhet. Professionell personal med mångårig kunskap och hög service känsla.
    Naghmeh R
    Naghmeh R: Jag har gått till Mona i flera år nu och jag är alltid lika nöjd varje gång! Hon är otroligt skicklig, lyhörd och noggrann i sitt arbete. Jag känner mig alltid i trygga händer och går därifrån med ett leende på läpparna. Hon är inte bara en fantastisk frisör, utan också en varm och härlig person som får en att känna sig välkommen varje gång. Jag rekommenderar Mona varmt till alla som letar efter en riktigt duktig och professionell frisör!
  • 4.5
    524 omdömen
    Salong Kamelonten på Östermalm har frisörerna som sätter vardagslyx på kartan. Professionell service, exceptionella produkter och hög kompetens!
    303 omdömen
    Sebastian S
    Sebastian S: Supertrevlig personal, frisyren blev precis som tänkt, alltid nöjd efter ett besök på Novo.
    65 omdömen
    Filippa S
    Filippa S: Trevlig och kunnig frisör. Blir alltid nöjd
  • 5.0
    51 omdömen
    Evangelia K
    Evangelia K: Utmärkt service. Professionella och kunniga frisörer. Super nöjd!