Kameleonten
Kameleonten på vackra Östermalm är salongen där du alltid blir omhändertagen på ett extra lyxigt sätt.
Vårt fokus är att vi i en avslappnande och exklusiv miljö ska behandla och lyfta fram det bästa hos varje kund. Vi möter dina önskemål och förväntningar och ger dig ett resultat i toppklass. Hos oss använder vi uteslutande marknadens mest kvalitativa produkter och guidar dig genom hur du ska ta hand om ditt hår även efter besöket.
Målet är att du alltid ska vara snygg i håret. Välkommen till oss!
Målet är att du alltid ska vara snygg i håret. Välkommen till oss!
Utmärkelser
482 omdömen om Kameleonten
Sedan starten hos Reco 2014
skrev om Kameleonten
Anita räddade mitt hår två gånger!! Jag rekommenderar starkt!!
skrev om Kameleonten
I love my haircut. Anita is the best. Also Kameleonten has really nice environment.
skrev om Kameleonten
Alltid lika nöjd hos Matina (By Edström). Älskar mitt blonda långa svall med hår från Cindhair! ❤️
skrev om Kameleonten
Kom till Matina med tråkigt, missfärgat hår och när hon var klar med hennes magi så kände jag mig som en prinsessa. Hon fixade till så jag fick en fin färg, super fräsch klippning, och satte in löshår för att få till en fyllig frisk look. Är så nöjd och kommer definitivt tillbaka.
skrev om Kameleonten
Jag var hos Matina Ekman och satte i löshår + färgade håret med ljusfärg. Jag är så otroligt nöjd och kommer aldrig gå till någon annan!!! Hon är supertrevlig, noggrann och gör magiska förändringar!!
skrev om Kameleonten
Hej! Tyvärr kan jag inte rekommendera detta var det sjukaste jag vart med om känner mig grundlurad 😔 Fick betala med Swichs flera tusen och inte nog med det! Fick jag reda på att jag jag betalat för gammalt löshår! Jag är otroligt besviken 😢 inte första gången denna frisör gör så här! Men man är godtrogen och förväntar sig inte detta av en frisör 💇♀️
skrev om Kameleonten
Tvättad och fönad före mitt. 60 års kalas. Blev jättesnygg! Fantastiskt skicklig frisör son fattade precis hur jag ville ha det.
Vänligt bemötande i receptionen. -
Så bra bemött av Matina och proffsigt 💇♀️
Jag fick tvätt av håret i massagestolen skööönt 👍🏻
Därefter klippning och föning av håret
Jättenöjd kund som kommer tillbaka 🙏🏻 -
skrev om Kameleonten
En herrklippning hos Matina som är en noggrann och duktig frisör.
Klippning jättebra
Jag färgade dock håret vid 2 tillfällen, där all färg gick ut efter 14 dagar Betalade 3000kr bägge gångerna. För mig är det mycket pengar .Jag utgick från att min andra gång , skulle fått ett väldigt reducerat pris.
Andra salonger jag pratat med säger jag skulle stått på mig , krävt det Klart missnöjd. -
skrev om Kameleonten
Alltid nöjd, bra service o det blir den färg jag vill ha
skrev om Kameleonten
Super trevlig och bra service. En salong att varmt rekommendera
skrev om Kameleonten
Toppenbra bemötande och oerhört kompetent personal!
skrev om Kameleonten
super duktig frisör, tipsade även om bra produkter som gjort att kvalitet på håret hållit super fint.
skrev om Kameleonten
I highly recommend going to Anita! She is so amazing with hair and is the nicest person :) You won’t be disappointed.
skrev om Kameleonten
Kan verkligen rekommendera Beatrice!! Den enda som får röra mitt hår, jag blir alltid lika nöjd. Så professionell och bemötandet är alltid 10/10!
skrev om Kameleonten
Gick till Beatrice med ett väldigt trött och slitet hår och hon gjorde verkligen magi med håret! Man kan inte hitta någon bättre. Hon kan alltid hitta nya lösningar!😍😍😍
skrev om Kameleonten
Rekommenderar Beatrice! Kommer inte gå till någon annan hon är så noggrann!
skrev om Kameleonten
Trevligt och mycket professionellt bemötande. Särskilt Beatrice, en så underbart trevlig, lyhörd och begåvad frisör på alla sätt och vis!
skrev om Kameleonten
Rekommenderar Beatrice starkt! Har gått till henne i flera år och blir alltid lika nöjd!!
skrev om Kameleonten
Super rakt igenom! Anita är nog den bästa frisören jag haft.
skrev om Kameleonten
Anita was super nice and did wonderful job. I was very nervous, but she made me feel super relaxed and calm immediately. I appreciate her professionalism and expertise. Thank you, I will be coming back!
skrev om Kameleonten
Varje besök hos Anita är värd varenda krona. Hon är en fantastiskt duktig frisör och jag är en nöjd kund.
skrev om Kameleonten
Alltid väl bemött utav bästa frisören Anita!
Super nöjd med resultatet varje gång :) -
skrev om Kameleonten
Jättefin salong, trevlig och proffsig personal och bra hårprodukter att köpa med sig.
skrev om Kameleonten
Det mesta som kunde gå fel gick fel. Håret klipptes alldeles för kort och fick inte heller den form jag trodde vi var överens om. Frisören var väldigt trevlig men det väger dessvärre inte upp för att mitt hår just nu påminner om Hagrids i Harry Potter. Bananflugor i lokalen och en akustik som gjorde att man inte ens kunde höra sina egna tankar bidrog inte heller till upplevelsen. För den kostnaden finns bättre frisörer.
skrev om Kameleonten
At first I felt pleqsed with the coloring but I then realised the haircut was badly done and my gair were extremely dry for weeks after.
skrev om Kameleonten
Bea är superduktig och gör verkligen skillnad med håret.
skrev om Kameleonten
Blev väl bemött första gången som jag besökte Er. Trevlig personal ser till att som kund känner sig välkommen. Proffsiga frisörer . Har rekommenderat vänner till Er. 💇🏼♀️
skrev om Kameleonten
Mkt trevlig och duktig frisör som jag verkligen kan rekommendera!
skrev om Kameleonten
Fint resultat! Men hon som tig hand om mig var ganska okommunikativ med alla stegen som gjordes. Inte någon gång under tiden erbjöds information om kostnad. Slutnotan blev 5000kr för kalaset och jag har i efterhand gått till andra salonger som gjort samma sak för halva kostnaden..
skrev om Kameleonten
Jag blev bemött av trevlig och proffsig personal.
skrev om Kameleonten
Mycket bra bemötande, bra tips får hårvård. Var väldigt nöjd.
Alltid såå nöjd, tack Sandra 🌸
Rekommenderar verkligen Michelle!
Lyhörd, peppande och väldigt kunnig. Har aldrig någonsin haft en så bra frisör, hon är fantastisk.
/Camilla -
skrev om Kameleonten
Ett ok bemötande men saknade lyhördhet kring vad jag var ute efter. Det kändes som min frisör hade "sin" stil och körde på det.
skrev om Kameleonten
Supertrevlig personal, hjälpsamma och bra resultat på både färg och omsättning på extensions.
skrev om Kameleonten
Jättetrevliga, alltid behjälpliga, snabba och duktiga!
skrev om Kameleonten
Mycket vänligt bemötande,blev så bra klippt återkommer igen.
skrev om Kameleonten
Personligt och fint bemötande.
skrev om Kameleonten
Trevlig personal och skicklig frisör. Mycket nöjd.
Topp resultat, alltid nöjd 👌🏻✨
Finns ingen bättre än Katta ❤️
skrev om Kameleonten
Trevlig salong med gott bemötande och proffsiga frisörer! Särskilt Beatrice!
skrev om Kameleonten
Supertrevlig bemötande hos er. Alltid lika trevligt att vara kund hos er
skrev om Kameleonten
Trevligt bemötande, härlig salong och mysig stämning. Klippning och slingor blev bra (inte så ljust som jag ville men jag var ganska mörk innan) men priset var lite för saftigt för att jag skulle kunna ge toppen betyg! Även lite ledsamt att önskemål jag hade lämnat vid bokningen lästes först när jag hade betalat och skulle ut ur salongen.
skrev om Kameleonten
Trevlig och mycket professionellt bemötande. Jag är så glad att jag hittat Beatrice på Kamelonten! En fantastisk trevlig, lyhörd och begåvad frisör på alla sätt och vis! Jag är så nöjd att jag nu hittat bästa frisören i Vasastan!
skrev om Kameleonten
Katarina är superduktig specielle med färg på mörkt hår. Blir alltid lika nöjd med min Bayalage!
skrev om Kameleonten
Jag var hos kameleonten för klipptid. Blev bra bemött och fick det jag önskade av klippningen.
skrev om Kameleonten
Fantastisk service, fantastisk klippning och trevligt bemötande!