Bangerhead Studio
Bangerhead Studio är en populär frisörsalong belägen i centrala Stockholm i fräscha, moderna lokaler. Här erbjuds du ett helhetskoncept inom skönhet, och du kan få behandlingar från topp till tå av vårt sammansvetsade team av frisörer och hudvårdsterapeuter.
Våra professionella frisörer utför förstklassiga behandlingar såsom klippning, slingor, färgning och hårförlängning samt guidar dig till produkter som passar just dig och ditt hår. Kom hit och njut av den lugna stund och omtanke du är värd!
Utmärkelser
Läs vad 462 kunder tycker om Bangerhead Studio 2
skrev om Sarah Grant en del av Bangerhead Studio
Jag klipper mig sedan en längre tid hos Sarah och har aldrig blivit besviken - tvärtom överträffar Sarah gång på gång mina förväntningar!
Sarahs styrkor som frisör är hennes utmärkta hantverk, känsla för specifika frisyrer och hårtyper, hennes lyhördhet till mina önskningar och dessutom toppat med en bubblande personlighet och härlig brittisk humor. Sedan jag började gå till Sarah har inte bara kontinuerligt fått frisyren precis som jag önskar den utan också tips & råd kring produkter som förbättrat min hårbård markant. Jättenöjd! -
skrev om Sarah Grant en del av Bangerhead Studio
Jag klipper mig regelbundet, sedan en längre tid, hos Sarah och är alltid mycket nöjd med resultatet. Sarah har ett trevligt och professionellt bemötande, och är i mitt tycke en oerhört kompetent frisör. Jag uppfattar henne som lyhörd, ärlig och genuint intresserad av att varje gång förbättra min upplevelse. Håret betyder mycket för mig och det finns ingen annan jag hellre skulle låta ta hand om det än Sarah!
skrev om Sarah Grant en del av Bangerhead Studio
Professionell och väldigt duktig på att skapa en frisyr man önskar! 5 Stjärnor!
skrev om Stephanie Sandstedt en del av Bangerhead Studio
Är jättenöjd med mitt besök! Trevligt och proffsigt bemötande
Trevlig, tillmötesgående, skicklig!
skrev om Stephanie Sandstedt en del av Bangerhead Studio
Jag har klippt och slingat/färgat håret hos Stephanie två gånger och har blivit jättenöjd med resultatet! Såväl klippning som färg har hållit länge. Mitt hår brukar dra mot det gula efter ett tag när det har slingats men det har Stephanie på något magiskt sätt lyckats förhindra. Stephanie är supertrevlig och lyhörd, skulle absolut rekommendera henne.
skrev om Stephanie Sandstedt en del av Bangerhead Studio
Herrklippning. Blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt. Blev jättenöjd med resultatet och kommer klippa mig där igen. Salongen är fräsch och har skön atmosfär.
skrev om Elin Johansson en del av Bangerhead Studio
Fantastiskt bra bemötande. Den bästa frisör jag haft, är så nöjd med både klippning och slingor då de alltid är mycket noggrant och omsorgsfullt gjort!
skrev om Izabelle Sund en del av Bangerhead Studio
Izabelle lyssnade på mina önskemål och gjorde utifrån det en helt fantastisk klippning. Jag går gärna till Izabelle igen!
Världens bästa frisör som jag gått till i 5 år 💛
skrev om Izabelle Sund en del av Bangerhead Studio
Klippte mitt hår och lugg hos Izabelle. Trygg och lugn, inlyssnande. Mycket nöjd!
skrev om Izabelle Sund en del av Bangerhead Studio
Toppenbra, noggrann och väldigt trevlig!
Mycket bra!
Sarah är trevlig och ger ett proffsigt intryck. Hon är lyhörd för önskemål, ger feedback på dessa och försöker verkligen uppfylla mina önskningar när det gäller frisyr och färg.
Jag rekommenderar henne mer än gärna till mina vänner! -
skrev om Elin Johansson en del av Bangerhead Studio
Så duktiga, proffsiga, hjälpsamma och snabba i respons!
skrev om Emma Gouteva en del av Bangerhead Studio
Emma är en underbar frisör och framförallt en underbar person som alltid är glad, trevlig, service minded och proffsig. Hon lever alltid upp till mina förväntningar och gör att jag gärna kommer tillbaka!
skrev om Stephanie Sandstedt en del av Bangerhead Studio
Klippte mig hos Stephanie. Blev väldigt trevligt bemött. Fick tips på bra produkter.
skrev om Elin Johansson en del av Bangerhead Studio
Otroligt vänlig och skicklig frisör. Ödmjuk och kunnig. Kan varmt rekommendera Elin!
skrev om Stephanie Sandstedt en del av Bangerhead Studio
Trevligt bemötande, positiv energi. Gav bra tips och råd baserat på min hårtyp och hårkvalitet gällande klippning och produkter.
skrev om Izabelle Sund en del av Bangerhead Studio
Duktig och trevlig. Varit hos henne en gång och då är det svårt att få 100% resultat ( sling och nyansering) Kommer gå tillbaka så vi tillsammans kan lära känna mitt hår och förväntningar. Lyhörd tjej. Rekommenderas
skrev om Elin Johansson en del av Bangerhead Studio
Hon är otroligt duktig på att förstå vad man vill ha och vad som funkar. Alltid trevlig och inkännande. Grym på färger. Jag brukar byta hårfärg då och då. Blir alltid nöjd.
Kan varmt rekommendera Elin -
skrev om Emma Gouteva en del av Bangerhead Studio
Emma är verkligen fantastiskt duktig! Extremt kunnig, proffsig och oerhört serviceminded. Jag känner alltid att jag är i trygga händer när jag är hos Emma! Min hårkvalité har förbättrats avsevärt efter behandlingar hos henne samt efter tips och råd hon har gett. Jag kan verkligen varmt rekommendera Emma och Bangerhead till alla. Är så glad att jag hittade dit :) Kommer aldrig byta!
skrev om Sarah Grant en del av Bangerhead Studio
Otroligt kompenent och duktig- alltid gått därifrån väldigt nöjd. Sarah är dessutom otroligt trevlig! Hon är den frisör jag rekommenderar till alla.
skrev om Izabelle Sund en del av Bangerhead Studio
Kompetent, serviceminded och trevlig bemötande som tog väl hand om mig som kund och levererade ett resultat som jag blev mycket nöjd med.
Super duktig frisör!
Har tidigare gått hos Noir Sthlm och Elin J levererar kvalité långt över dem. -
skrev om Izabelle Sund en del av Bangerhead Studio
Klippning. Trevligt bemötande och helt nöjd med klippningen. Fortsätter hos henne.
skrev om Stephanie Sandstedt en del av Bangerhead Studio
Jag klipper mig hos henne och tycker att hon är superduktig och trevlig!
skrev om Jennifer Dahlqvist en del av Bangerhead Studio
Har klippt och färgat håret ett par gånger. Väldigt proffesionellt bemött men inte för opersonligt för det. Väldigt nöjd med resultatet oxå förstås.
skrev om Emma Gouteva en del av Bangerhead Studio
Superduktig frisör, noggrann , kunnig och väldigt trevlig!
skrev om Elin Johansson en del av Bangerhead Studio
Jag har klippt mig några gånger hos Elin, och kommer definitivt att fortsätta med det. Hon är verkligen alltid glad och trevlig, men har samtidigt bra känsla för om man är upplagd för att prata eller inte. Resultatet på klippningarna blir jag alltid lika nöjd med :) Rekommenderas!
skrev om Izabelle Sund en del av Bangerhead Studio
Jätteduktig på herrfrisyrer. Jag är en återkommande kund
skrev om Elin Johansson en del av Bangerhead Studio
Kan inte ge annat än toppbetyg till Elin, hon är bäst! Aldrig tidigare känt mig så fin som nu senast när hon slingade och klippte mitt hår. Hon är enkel att kommunicera med och otroligt duktig på det hon gör!
skrev om Emma Gouteva en del av Bangerhead Studio
Emma är väldigt välkomnande och professionell!
skrev om Emma Gouteva en del av Bangerhead Studio
Emma är en väldigt trevlig och mycket kompetent frisör. Hon förstår alltid vad jag vill ha och jag lämnar alltid salongen nöjd med resultatet! Rekommenderar Emma varmt!
skrev om Emma Gouteva en del av Bangerhead Studio
Mycket bra, kommer med tips råd, stylar alltid snyggt efter klippningen och känner mig alltid väl omhändertagen. Rekommenderar!
skrev om Jennifer Dahlqvist en del av Bangerhead Studio
Mycket duktig och trevlig. Bland annat erbjuder det en kostnadsfri ”putsning” inom 4 veckor efter klippningen vilket gör att frisyren håller sig snygg mycket längre. Mycket uppskattat.
skrev om Jennifer Dahlqvist en del av Bangerhead Studio
Alltid supertrevligt att få komma till Jennifer! Härligt bemötande och jäkligt bra på att klippa såklart, hon är ruskigt bra på lockigt hår.
skrev om Emma Gouteva en del av Bangerhead Studio
Emma är en helt fantastisk frisör! Jag har gått till henne i många år och rekommenderar alla jag känner att gå till henne - och alla blir alltid lika nöjda.
Emma förstår precis hur man vill ha det, hon är fantastisk på färg och ser precis vad som passar just dig och vad som är bäst för ditt hår.
ack Emma för att du gör mig lika nöjd varje gång - jag ser alltid fram emot mina besök hos dig! -
skrev om Jennifer Dahlqvist en del av Bangerhead Studio
Trevlig och mycket kompentent frisör. Alltid på gott humör och ger bra service
skrev om Elin Johansson en del av Bangerhead Studio
Proffsig, trevlig och superduktig på att klippa & färga.
skrev om Sarah Grant en del av Bangerhead Studio
Sarah is a great hairdresser. I never need to worry about by my hair when I go to her.
skrev om Jennifer Dahlqvist en del av Bangerhead Studio
Fantastiskt bemötande varje gång. Jennifer är så otroligt duktig, proffsig, lyhörd och öppen inför kundens önskemål. Kommer aldrig gå någon annanstans än till henne!
skrev om Sarah Grant en del av Bangerhead Studio
I booked a last minute hairdressing appointment with Sarah as my ordinary hairdresser was fully booked and I just had the intention to go only once. However, Sarah exceeded all expectations. She is very thorough and skilled. Also, she is very honest, which is appreciated when I ask for her advice and because you can tell that she really cares. So after that first appointment I kept going to her and I truly recommend her.
skrev om Jennifer Dahlqvist en del av Bangerhead Studio
Jag har klippt mig hos Jennifer några gånger nu och är SÅ glad att jag äntligen har hittat en frisör som både är inlyssnande och ändå bra på att ge råd.
skrev om Elin Johansson en del av Bangerhead Studio
Jag har gått och klippt mig hos Elin i flera år nu och har bara bra saker att säga. Hon lyssnar på önskemål och ställer frågor genom hela klippningen och antar aldrig att hon vet hur man menar utan att kolla en extra gång. Jag har varit nöjd med min frisyr varje gång jag har varit där!
Förutom att hon är otroligt proffsig och duktig på sitt jobb är hon också en väldigt rolig och genomtrevlig person. Helt enkelt den bästa frisören jag har varit hos! -
skrev om Sofie Appelberg en del av Bangerhead Studio
Brynpplockning Som alltdi blev jag väldigt bra bemött
skrev om Emelie Lundström en del av Bangerhead Studio
Klippning! går alltid hit. Bra med gratis puts efter några veckor.
skrev om Sofie Appelberg en del av Bangerhead Studio
Gjorde ett LashLift med färgning och det var en lång och faktiskt plågsam behandling. Hon verkade inte veta vad hon höll på med och det tog 4-5 månader innan jag fick ordning på fransarna igen. När jag klagade så fick jag ett halvdåligt bemötande och inte pengarna tillbaka.
skrev om Emelie Lundström en del av Bangerhead Studio
Har klippt och färgat mig hos Emelie Lundström flera gånger och är väldigt nöjd varje gång! Duktig på både klipp och färg och väldigt trevlig och social. Kan varmt rekommendera!
skrev om Elin Johansson en del av Bangerhead Studio
Bästa frisör jag haft, Elin är trevlig rolig och jag blir nöjd varje gång.
skrev om Emma Gouteva en del av Bangerhead Studio
Alltid super nöjd med service och resultat!