Frisör i Örnsköldsvik

Verifierat företag
    4.9
    588 omdömen
    Nova G
    Nova G: Towa är världens bästa frisör! Inkännande, kreativ och lösningsorienterad med kundbemötande i största fokus. Känner mig alltid väl omhändertagen av Towa och blir ALLTID supernöjd med arbetet hon gjort! Åker från Umeå till Övik bara för att få håret fixat av Towa, och det om något är väl ett kvitto på hur duktig hon är!
  • Driver du frisörsalong i Örnsköldsvik?

• M.Gulinos Salong AB

Verifierat företag
    4.9
    71 omdömen
    Thomas K
    Thomas K: Jag får alltid ett personligt bemötande och professionell klippning med rådgivning.
  • 5.0
    2 omdömen
    Jan
    Jan: I love this salon. Maria is the only one who can give me a great haircut. I always make an appointment when I am in Ornskoldsvik! I wish I could be here more often:)
  • Olle J
    Olle J: En bra frisör som jag är väldigt nöjd med!
  • Björn Ivan E
    Björn Ivan E: Duktiga och trevliga! Helt enkelt perfekt,
  • 5.0
    anton  s
    anton s: Väldigt professionell, varmt och trevligt kundbemötande. Alltid väldigt nöjd efter varje klippning! Rekommenderar Rinse starkt!
  • 4.0
    Johanna H
    Johanna H: Bästa frisörsalongen i Östersund. Innan jag började gå hos Attityd var jag aldrig nöjd när jag hade varit hos frisören, hos Attityd blir håret super bra :) Pluspoäng för att man kan boka tid via deras hemsida och att det är lätt att få en tid.
  • Driver du frisörsalong i Örnsköldsvik?

• 3.0