Alltid positivt bemötande, känner mig så fin när jag har klippt mig. Roligt att få prata
CUT Örnsköldsvik
Våra erfarna frisörer på CUT Örnsköldsvik är dedikerade till att leverera klippningar och färgbehandlingar som passar just dig. Hos oss är det du som kund som är unik och vi gör vårt yttersta för att du ska vara 100% nöjd. Vårt dream team av stylister är ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna för att kunna...
501 omdömen om CUT Örnsköldsvik
Sedan starten hos Reco 2023
Alltid lika nöjd! Så proffsig!
Kliver in på Cut och blir sedd av alla frisörer. Går där ifrån fin och fräsch i håret samt med energi och glädje
Alltid lika trevligt när jag besöker Liina på CUT, jag är så nöjd med färg och klippning. Liina är bäst 👍👍👍
En duktig och trevlig frisör som kan mitt hår och vet hur jag vill ha det
Toppen! Lugn ger mycket bra förslag det känns som att hon verkligen ser mig som människa inte bara en kund.
Bra på att lyssna på hur man vill ha det. Kommer även med egna förslag. Trevlig !!!klipper bra
Fint personligt bemötande Gällde klippning Bra kommunikation kring klippningen och väldigt nöjd med resultatet. Nöjd kund!
Lisa är professionell både vad gäller frisöryrket och som person. Hon är en glad och varm person. Man känner sej välkommen som kund.
Nöjd med min klippning av Lina ,bra bemötande ,trevlig och tillmötesgående.
Välklippt och nöjd. Lockarna är bevarade - precis som jag ville ha det.
Hon är proffesionell, alltid trevlig och resultatet brukar alltid bli bra!
Alltid nöjd när jag varit hos Liina!
Mycket gott bemötande, lyhördhet, förslag och resultat
Duktig, noggrann bra service,
Väldigt positivt, en person med känsla för feelingen.
Ann ger ett inlyssnande och personligt bemötande. Glad och positiv. Gör det lilla extra för att kunden ska bli nöjd! ☺️
Väldigt trevlig ochbra på att klippa
Lyhörd o professionell. 😁....................
Alltid lika nöjd efter ett besök hos Liina 😍
Mycket kunnig och duktig samt att hon ville veta hur jag ville ha mitt hår, men hon fick fria händer med mycket bra resultat
Ann är en trygg frisör där man får känna lugn i stolen. Jag är alltid nöjd när jag går därifrån
Den bästa frissan jag har haft under mina 60 år som jag har blivit klippt och permanentas. Marika
Supertrevlig och duktig har öga för vad man passar i. Kommer med idéer. Vaken på hur man vill ha det om man vill jobba med håret eller inte. Tipsar om produkter som passar mitt hår. En klippa.
It was my first time going, but it was great.
Min dotter som klippte sig och hon blev trevligt bemött, fick med sig bra tips och blev väldigt fin i håret!
Mycket bra service och klippning.
Trevlig ,duktig kan sitt jobb. Super nöjd med min frisyr👌
Trevligt och professionellt bemötande! Riktigt nöjd med klippningen.
Trevligt bemötande och går alltid därifrån nöjd
Alltid ett nöje att få landa i Lisas frisörstol. Proffsig, följsam och inkännande, sedan väldigt trevlig på det! :)
Känner mig trygg i Lisas händer. Alltid nöjd
Ann är lyhörd och samtidigt har hon förslag på hur hon ska klippa! Jag har oftast inte någon idé! Men det blir alltid bra!
Jag har haft Lisa som frisör i många år och jag kan vara trygg med att hon vet vad jag önskar och känner mitt hår och vad som fungerar för mig. Det är alltid lika trevligt att komma till Lisa och bli omhändertagen.
Jag har varit kund hos Liina, sedan jag flyttade upp till Högs Kusten 2011. Jag är mycket nöjd under alla dessa år och det säger ju mer än tusen ord. Tack,kära Liina.
Proffsig och glad, har alltid tips och idéer att dela med sig av.
Bemötande: Glatt och trevligt Förväntningar: Att bli klippt och slingad.Pga en missuppfattning vid beställningen,blev det endast klippning. Men som det proffs Lisa är så ordnade hon det till det bästa.Fick omedelbart en ny tid. Upplevelse: En som alltid positiv upplevelse hos en lyhörd, kunnig yrkeskvinna!
Blir alltid trevligt bemött. Glad o positiv. Nöjd med klippningen.
Hon är toppen och vet vad hon gör. Blir alltid fint hår hos henne
Kunnig, trevlig, professionell, lyhörd och ger en magisk huvudmassage!
Jag gjorde färg och blev jättenöjd. Alltid lyhörd samtidigt som det alltid finns utrymme att hon ger förslag på förändringar.
Kanon duktig frisör. Många år har jag haft henne. ❤️
Det är alltid en exceptionell upplevelse att bli klippt av Ann Sjölund!
Bra bemötande och väl utfört mycket nöjd
Otroligt kunnig i sitt jobb. Jag litar helt och fullt på hennes synpunkter och jag känner mej alltid ompysslad. Dessa är hon en positiv och glad person som är lätt att tycka om. För mej är hon bara bäst!
Lisa får mig att känna mig speciell. Jag har bara positivt att säga om henne och salongen.
Återigen ett trevligt besök! Både på det proffsiga och personliga planet! 🤗
Mycket trevligt bemötande och jättenöjd med klippningen.
Lisa är fantastisk ⭐️😊 Jag är alltid supernöjd när jag varit hos henne, både vad gäller frisyr och färg. Hon lyssnar in mina önskemål och förklarar hur hon tänker att slutresultatet kommer bli, vilket inger trygghet och professionalitet. Hon är helt enkelt bäst👍🏻
Förstod direkt hur jag ville ha mitt hår klippt.