Trevlig,skicklig o jag blev helnöjd 🕺🏾🕺🏾🕺🏾🕺🏾
CUT Örnsköldsvik
Våra erfarna frisörer på CUT Örnsköldsvik är dedikerade till att leverera klippningar och färgbehandlingar som passar just dig. Hos oss är det du som kund som är unik och vi gör vårt yttersta för att du ska vara 100% nöjd. Vårt dream team av stylister är ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna för att kunna...
390 omdömen om CUT Örnsköldsvik
Sedan starten hos Reco 2023
Som alltid ett härligt bemötande och jag är alltid nöjd när jag går därifrån.
Hon är otroligt duktig och vet vad hon gör
Hon var lugn glad och kunde klippa mitt hår.Har så mycket virvlar i mitt hår så det är inte alla som kan klippa mig.Ochså gjorde hon en inpackning och fixade ögonbrynen.Jag är jättenöjd och kommer fortsätta klippa mig där.
Blev bra bemött, trevlig och duktig på att klippa
Alltid glad och trevlig,duktig på att klippa är hon också. 👍😊
Jag är riktigt nöjd och belåten med precis allt, kan inte bli bättre :)
Bra klippning trevlig och lyhörd.
Magdalena är bara bäst. Proffsigt, bra bemötande och fantastisk på att klippa
Liina är en professionell frisör som lyssnar på mina önskemål och samtidigt kommer med förslag!
bra
Tillmötesgående och utförde jobbet på ett bra sätt. Jag blev nöjd och väl omhändertagen.
Mycket bra resultat och trevlig upplevelse!
Trevlig och bemötande. Lyhörd för kunden önska. Mina förväntningar stämmer bra, är yrkeskunnande.
Fint bemötande Väldigt duktig frisör
Fantastiskt bemötande och så snygg i håret 🤩
En mycket trevlig uppevelse. Flink, trevlig og vakker frisør😉 Kommer tillbaka☺️
//////////////////////////////
Jag har gått till Ann i ca 15 år .Jag har verkligen hittat rätt person som kan hantera mitt tunna / mjuka hår med självfallet. Är så trygg och nöjd med Ann.Hon är glad och positiv, skicklig i sitt yrke, lyssnar och ger ett empatiskt bemötande.Hon är bara BÄST 🥰
Mycket bra kommer med lösningar
Bästa frisören. Alltid trevlig och hjälpsam.
Hon var noggrann och trevlig. Hon visade intresse för det Hon gjorde.
Mycket bra klippning. Hög kompetens och träffsäker rådgivning. Kommer återvända nästa gång jag ska klippa mig.
Väldigt fint bemötande. Kunde inte ha gått bättre!
Hennes vänliga avslappnande sätt gör varje besök till en trevlig upplevelse. Jag rekommenderar henner varmt till den som vill ha en bra klippning av hår & skägg.
Jag tycker att isabella gjorde ett jätte bra jobb och kändes väldigt professionell
Jätte bra bemötande, trevlig kunnig och duktig i lyssnande frisör
Som vanligt proffsigt bemött där hon lyssnade in, och gav tips. Helt trygg under saxen!
Jag är helt nöjd med behandlingen och bemötandet. Känner mig fräsch inför våren. Mycket, mycket nöjd.
Jag blev nöjd och kände mig bra bemöt. Hon är trevlig att prata med och berättar vad hon gör så att man har koll. Jag tycker Lisa uppnådde mina förväntningar och jag tycker att jag fick det resultat på klippningen jag ville ha. Jag tycker det var en bra upplevelse och jag klippte mig och hon gjorde det jag frågade efter.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🤩
Trevlig, väldigt bra och snabb på att klippa
Gjorde folieslingor blev jättebra! Kompetent , social , erfaren frisör. Rekommenderas varmt!
Lisa är lyhörd och erbjuder alltid ett bemötande och klippning som uppfyller mina förväntningar. Den här gången slingade hon håret och det blev också väldigt bra.
Glad trevlig duktig frisör ger tips
Supernöjd varje gång! Otroligt duktig på att förstå kunden och på att föreslå färg och klippningar utifrån kundens önskemål. Rekommenderar Lisa varmt till andra!
Trevlig, noggrann och professionell
Jag har varit kund hos Lisa i många år och är väldigt nöjd med henne som en duktig frisör och väldigt trevlig person
Hon är den bästa frisören jag någon har haft, fantastisk. Hon lyssnar på vad man säger. Om jag frågar så ger Hon alternativ och det är super ❤️
Fantastiskt bemötande jag kände mig verkligen välkommen,god yrkesskicklighet,lyhörd.Jag beställde ny tid direkt efter klippningen kan varmt rekommendera Lisa./Berit
jag tyckte hon va super snäll när jag kom dit och hon lyssnade verkligen på vad jag ville göra! Jag hade aldrig gått till de förut men jag visade en inspo bild hur jag ville ha det osv och mitt hår blev helt perfekt! jag hade bokad en klippning + slingor och jag visade några bilder hur jag ville ha det och sen pratade vi lite om längden på håret osv sen satte hon igång och enligt mig hade vi jättekul!
Alltid nöjd och trygg med Ann när hon klipper mej.
Ett positivt bemötande, införstådd med mitt problem. Känner mig omhändertagen
Det är alltid trevligt att komma till Lisa .Hon är alltid glad och positiv. Mina förväntningar infriades helt och fullt! Kommer gärna tillbaka !
Skicklig o mycket trevligt bemötande!!👍👍👍
Gott och proffsigt bemötande. Kände mej trygg i hennes händer.
Har haft Ann och andra frisörer på CUT under många år. Alltid fått ett fint och glatt bemötande. Inget att klaga på.
Tycker jag fick ett jättebra bemötande, blev även väldigt nöjd :)
Underbart bemötande, man känner sig hemma direkt. Så fin och mysig lokal. Supernöjd med klippningen.
En trevlig och alltid lika professionell frisör.