CUT Örnsköldsvik

cuthair.se
  • BadgeTwoYears
4.9
Boka tid Ring 08-509 222 41 Dela

Våra erfarna frisörer på CUT Örnsköldsvik är dedikerade till att leverera klippningar och färgbehandlingar som passar just dig. Hos oss är det du som kund som är unik och vi gör vårt yttersta för att du ska vara 100% nöjd. Vårt dream team av stylister är ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna för att kunna...

283 omdömen om CUT Örnsköldsvik

Sedan starten hos Reco 2023

Eva P
Skrev om Ann S en del av CUT Örnsköldsvik

Mycket nöjd med bemötande, behandling och resultat. Proffesionellt!

Elisabeth K
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

Trevlig och mycket duktig frisör

Fia H
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

Lisa har klippt mig i sååååå många år och jag är alltid lika nöjd med mitt besök. Hon får mig att känna mig fin! Lisa är bäst ❤️

Eva Katarina H
Skrev om Ann S en del av CUT Örnsköldsvik

Proffsigt och trevligt bemötande. Stora förväntningar som blev jättebra.

Kerstin N
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

Lisa är bäst. Trevligt bemötande, proffsigt hanterande.

Britthelen Ö
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

Mitt första besök! Mycket välkomnande, glad och intresserad av hur jag och mitt hår "har" det. Undrade oxå om mina förväntningar på henne. Ett bra och positivt möte. Resultatet mycke bra, har fått tillbaka mitt självfall !!!!!

Andreas J
Skrev om Ann S en del av CUT Örnsköldsvik

Trevlig, glad och professionell.

Lena R
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

Bäst!! Jag är Alltid nöjd! Trevligt bemötande! Goda råd! Ger frisyrtips! Ser vad jag passar i! Positiv och glad! Löser alles! 👍😍

Camilla C
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

För mig är Lisa en fantastisk kunnig och erfaren frisör som alltid är lyhörd för hur jag som kund vill ha det. Hennes bemötande är alltid positivt och professionellt. Jag rekommenderar henne varmt och det är ju inte för inte som jag varit kund hos henne i över 8 år.

Carina L
Skrev om Ann S en del av CUT Örnsköldsvik

Jag fick ett väldigt fint bemötande av Ann. Eftersom jag vet att Ann är en väldigt proffsig frisör så hade jag höga förväntningar som hon verkligen levde upp till. Jag ville ha en helt ny färg på mitt hår (3 olika färger) och klippning. Har fått jättemycket beröm för min nya frisyr och färg. Jag är supernöjd :)

Birgitta N
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

Mycket trevligt och välkomnande. Lisa levde upp tio mina förväntningar och jag är mycket nöjd.Hon är alltid lyhörd för mina önskemål.Jag köpte,förutom slingorna, produkter för skötseln av mitt hår.Mina tidigare inköpta produkter på salongen har varit av högsta kvalitet.

Katarina S
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

Har alltid varit nöjd med Lisa. Hon är glad å trevlig och gör alltid ett bra jobb. Har klippt mig hos henne i många år.

Susanne H
Skrev om Ann S en del av CUT Örnsköldsvik

Alltid bra och proffsigt bemött. Alla förväntningar tillgodoses. Man sätter sig och slappnar av i hennes stol bara.

Josefin K
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

Mycket duktig frisör, trevlig och professionell

Kerstin P
Skrev om Liina L en del av CUT Örnsköldsvik

Jag blir alltid nöjd när Liina har färgat och klippt mitt hår, hon är bara bäst 👍👍👍

Ulla J
Skrev om Liina L en del av CUT Örnsköldsvik

Trevligt bemött Hon är alltid glad och positiv Klipper mitt hår som jag önskar Jag återkommer det visar att jag är nöjd..

Siv V
Skrev om Ann S en del av CUT Örnsköldsvik

Det är med glädje jag går till min bokade tid hos Ann! Hon möter upp både på ett professionellt och personligt plan! Hon är lyssnar på mina önskemål och kommer med tips Känner mig ”som ny” och glad när jag går hem!

Margreth Ö
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

Lisa bemöter en alltid proffsigt. Helt enkelt en superbra frisör.

Eva L
Skrev om Ann S en del av CUT Örnsköldsvik

Lyssnar in bra rörande mina önskemål. Duktig på att klippa. Trevlig att samtala med.

Eva A
Skrev om Ann S en del av CUT Örnsköldsvik

Duktig,kan sitt jobb och var mycket trevlig. En trevlig atund i frisörstolen

Marianne Q
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

Proffsig, social vet hur hon bemöter kunden

Eva E
Skrev om Ann S en del av CUT Örnsköldsvik

Glad och trevlig! Lyhörd. Gör som man vill. Kan rekommendera henne.

Gun B
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

Går hos Lisa för att hon.är bäst!!! Alltid fokus på kunden Med andra ord jättenöjd

Jenni S
Skrev om CUT Örnsköldsvik

Jätte nöjd med resultatet. Fantastisk praktikant och handledare. Det blev en klippning, färgning av grå utväxt och även färg på längderna.

Joakim H
Skrev om Ann S en del av CUT Örnsköldsvik

Precis som vanligt blev jag fantastiskt bemött av Ann S och mina högt ställda förväntningar uppfylldes med råge! Att få håret klippt och mitt skägg trimmat av Ann var en underbar upplevelse!

Helena W
Skrev om Ann S en del av CUT Örnsköldsvik

Mycket professionell och duktig.Alltid trevligt att besöka den salongen

Anna J

100% service, lyhörd och proffsig. *****

Marlene F
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

Lisa är toppen på att lyssna in önskemål och behov och jobbet verkligen med håret för att göra frisyren lättskött.

Monica W
Skrev om Ann S en del av CUT Örnsköldsvik

Ann är alltid glad och trevlig och jag har aldrig blivit besviken på resultatet när hon klippt mig.

Lena B

Trevligt bemötande , alltid glad och välkomnande . Duktig i sitt yrke ,

Annika Ö
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

Otroligt trevlig och lyhörd, aldrig problem att byta tid om det behövs. Duktig frisör som rekommenderas varmt 🥰

Gerd B
Skrev om Liina L en del av CUT Örnsköldsvik

Jag har haft Liina som min hårfrisörska sedan 2011, ända sedan jag flyttade upp till Höga Kusten från Landskrona. Jag är mycket nöjd. Liina har ett väldigt fint bemötande och är en skicklig hårfrisörska. På salongen är det trevligt och behagligt med god stämning mellan alla på salongen som jag möter. Tjänster klippning och permanent. Nöjd kund Gerd Bernström.

Carina N
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

Lisa är en duktig frisör och jag känner mig alltid trygg när jag klipper mig hos henne. Mycket professionell och har ett vänligt bemötande

Monica N
Skrev om Ann S en del av CUT Örnsköldsvik

Ann är väldigt duktig och lyssnar på mina funderingar om hur jag tänker om klippningen! Jag är alltid nöjd med resultatet!

Barbro G
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

Trevlig, ärlig och skicklig precis som man vill att en frisör ska vara.

Christina L
Skrev om Liina L en del av CUT Örnsköldsvik

Så proffsigt bemötande, lyssnar in och ger fina råd, man känner sig fint omhändertagen, rekommenderas starkt!

Maria A
Skrev om Ann S en del av CUT Örnsköldsvik

Jag upplever att jag alltid får ett trevligt bemötande som kund. Jag känner mig speciell och viktig varje gång jag sätter mig i Anns frisörstol. Ann kommer alltid med förslag och tips som gynnar mitt hår och min frisyr. Blir alltid nöjd efter mitt besök. Går dit grå och matt, kommer hem blond och lycklig.

Stefan W
Skrev om Magdalena V en del av CUT Örnsköldsvik

Är så nöjd med den klippning och service jag får av Cut och Magdalena.

Maude L
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

Det bästa som jag kan önska mej!

Britt B
Skrev om Liina L en del av CUT Örnsköldsvik

Jättebra och fin och bra på att klippa.toppen

Stefan F
Skrev om Liina L en del av CUT Örnsköldsvik

Bra bemötande och proffsigt utförande av klippning och rakning

Victoria L
Skrev om Liina L en del av CUT Örnsköldsvik

Trevlig, lättsam o noggrann. Känner mig alltid nöjd.

Marléne W
Skrev om Magdalena V en del av CUT Örnsköldsvik

Lugn, klippte mej bra. Hade inga speciella förväntningar.

Ali A
Skrev om Liina L en del av CUT Örnsköldsvik

Mycket duktig och rådgivande, hon var även trevlig att prata med

Anna W
Skrev om Liina L en del av CUT Örnsköldsvik

Liina är toppen! Jag är alltid nöjd när jag varit hos henne! Hon hjälper mig med att trolla bort den fantastiska gråskimrande utväxten😄

Ewa L
Skrev om Ann S en del av CUT Örnsköldsvik

En riktigt duktig frisör. Blir alltid bra bemött när man kommer . Alltid jättenöjd .Klippning och färgade hårbotten. Superbra som alltid.

Stefan H
Skrev om Liina L en del av CUT Örnsköldsvik

Superduktig frisörska..God att prata med. Fixar alltid en ny tid som passar kunden. Hon är helt enkelt bäst. .

Stefan N
Skrev om Liina L en del av CUT Örnsköldsvik

Välkomnande bemötande. Jag förväntade en trevlig och bra klippning. Liina levererade båda med bravur! Tack för en trevlig klippning. Vi ses😀

Kent L
Skrev om Ann S en del av CUT Örnsköldsvik

Trevlig och duktig frisör som klipper så att man alltid går därifrån nöjd

Bitte D
Skrev om Lisa E en del av CUT Örnsköldsvik

Hej. Jag ska gärna berätta om mitt besök hos Lisa på Cut. Lisa har blivit en glad bekantskap. Hon ger mig uppmärksamhet, trygghet, råd och god service. O jag vet att jag kommer att vara glad när jag går hem. Proffsigt och roligt! Jag vågar nya saker! Igår klippta jag mig och köpte en Curly creme. MVH Bitte