Jag tycker att Liina är ett föredöme för sitt skrå.Bra frisör och trevlig mot sina kunder.
CUT Örnsköldsvik
Våra erfarna frisörer på CUT Örnsköldsvik är dedikerade till att leverera klippningar och färgbehandlingar som passar just dig. Hos oss är det du som kund som är unik och vi gör vårt yttersta för att du ska vara 100% nöjd. Vårt dream team av stylister är ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna för att kunna...
583 omdömen om CUT Örnsköldsvik
Sedan starten hos Reco 2023
Proffsigt utförd klippning och slingor Inlyssnande och trevlig Jag är mycket nöjd
Hon är mycket trevlig, duktig gjorde precis som vi önskade oss, jag rekommenderar henne verkligen och ska återvända till henne nästa gång
Både bemötandet och resultatet var väldigt bra. Hon var tydlig med hur hon skulle klippa håret och hur resultatet skulle se ut.
Hade en mycket trevlig upplevelse under min klippning och fix av ögonbryn. Amanda var kreativ med mina önskemål i åtanke. Jag känner mig trygg i hennes händer
Bra bemötande, bra klippning!
Glad och trevlig. Välkomnande. Första besöket. Att få lite "annan" frisyr,vilket det blev👍. Trevlig upplevelse.
Trevligt bemött, lugn och rar tjej. Blev jättenöjd över den nya frisyren!
Undantaget någorlunda regelbundna besök de senaste 30 månaderna för att köpa produkter så var detta mitt första besök för klipp & skäggtrim. Jag känner mig alltid väl bemött när jag besöker CUT. Liina var uppmärksam på vad jag önskade och visade definitivt intresse och lyhördhet hur jag vill att mitt hår och skägg ska vara och kännas. Naturligtvis är det alltid lite nervöst att besöka en ny frisör men Liina gjorde det enkelt och jag kände mig trygg (fånigt kanske men för mig är det här viktiga grejer :-)). Helhetskänslan...
Jag blev klippt i 50 minuter, mycket vänligt bemött. Det var första gången Amanda klippte mig, hon var väldigt kunnig och tillfredsställde alla mina förväntningar. Vi hade en trevlig stund tillsammans, jag återkommer säkert. Tack Amanda!
Vänligt bemötande. Bra förslag på klippning. Trevlig pratstund. Klippte en kort frisyr och köpte hårprodukter som hon rekommenderade. Kommer tillbaka!
Amanda känner mig utan och innan, vilket gör att jag som kund känner ett stort förtroende för henne.
Blev väldigt nöjd dit kommer jag gå flera gånger.
Towa klippte min dotter. Dottern var väl väldigt nöjd efteråt. Hon upplevde att Towa lyssnade på hennes önskemål.
Amanda är duktig och trevlig frisör.
duktig o glad och trevlig person 🥰
Trevlig. Känns inte som hon klippt mig.
Tack för ditt omdöme. Känner du att det blev klippt för lite tveka inte att höra av dig till salongen så hjälper jag dig :) / Amanda
Duktig tjej och hon gjorde ett bra jobb
Lyhörd och tydlig, bra klippning
Alltid lika trevligt och mina förväntningar överträffades i vanlig ordning. Mycket nöjd.
Superduktig o trevlig... Kan rekommendera henne till alla som vill gå till en bra frisör, hela personalen är super trevliga... Väldigt bra frisör, jag har alltid blivit väldigt nöjd med klippningen
Mycket trevlig och väldigt duktig
Superduktig frisör. Väl omhändertagen
Bra kundbemötande, effektiv och kunnig
Har aldrig mött en frisör som är så fin mot kunden.Mycket trevlig. Hon är så kunnig ,såg vad man passade i för frisyr. Jag blev supernöjd med att bli korthårig igen. Köpte värmeskyddet som doftar så gott.
Min bästa frisörska som flyttat till stan, jag hittade henne och Rut till slut så ordningen är återställd. Lika glad och trevlig som vanligt och Rut fick sitt ben, jag är ju till åren kommen och har ju klippt mig ett otal gånger, men när Amanda strider till verket går det som en dans, känns fantastiskt bra. Jag kommer snart tillbaka, håret växer ju. Tack för en trevlig stund med Amanda🥰
Supertrevligt bemötande som vanligt.
Liina är en väldigt duktig och trevlig person som man känner sig trygg med när det kommer till sitt hår. Hon lyssnar och tar in allt man säger och får håret att se otroligt bra ut. Man kan prata med henne om allt vilket gör upplevelsen extra bra!
Min frisör sedan flera år så hon kan mitt hår och har alltid bra idéer om jag vill ändra min frisyr, är alltid nöjd efter besöket.
Jätte trevlig frisör som förstår precis hur man vill ha håret!
Kunnig i sitt yrke alltid välkomnande och man får en trygg stund i stolen
Ann fixar mitt hår, alltid nöjd. 🥰
Alltid nöjd när man varit hos Ann.
Duktig och super trevlig! Rekommenderar att gå till henne.
Lyssnar på önskemål och kommer med bra förslag. Är väldigt kreativ med färger och frisyrer som passar min personlighet och mina förväntningar. Jag har med trygghet satt mig i stolen och sagt: överraska mig/gör vad du vill. Jag har alltid gått därifrån supernöjd.
En fantastisk upplevelse och mitt skägg fick ett helt nytt liv.👍
Väldigt tillmötesgående och omhändertagande, bra utfört arbete hon var strålande helt enkelt
Jag känner Amanda sedan många år och hon är sitt vanliga naturliga jag.
Har haft henne i tio år underbar människa😍
Hon är så duktig, mycket erfarenhet, går på kurser och utbildar sig och lär sig allt nytt som kommer.Är alltid glad , lyssnar på mina funderingar kring håret.Ger tips och förslag som jag kan lita på passar mitt tunna , mjuka gråa hår.Är supernöjd med Ann .Hon är bara bästa frissan /Carina Svensson
Amanda är den bästa frisören jag har varit hos. Erfaren, kreativ och trevlig. Hon lyssnar på vad man vill ha och kommer även med olika förslag vilket jag uppskattar väldigt mycket. Det märks att hon brinner för det hon gör och hon gör det med bravur. Jag kommer definitivt boka min nästa klipp och färg hos henne igen! Mvh Lisbeth/stammis kund 🌺
Ann är en väldigt duktig frisör, lokalerna är supertrevliga och bemötatndet är fantastiskt
Alltid ett glatt bemötande. Alltid härligt att komma till Ann och få bra tips, fin klippning och få tas om hand på bästa sätt. Efter många år så känner hon mitt hår väl. /Siri
Mycket bra och kunnig, mycket nöjd med resultatet
Mycket bra! Förstod precis vad som passade just mig. Supernöjd✨️
Tvätt, hår, skägg. Trevligt bemötande, stödjande med rekommendationer och önskat resultat, noggrant utförande och perfekt slutresultat. Nöjd kund
Jätte go och trevlig tjej! Man får alltid ett fint bemötande på Cut hair i Örnsköldsvik! ❤️
Super trevlig! Och är väldigt nöjd med håret 🥰
En fantastisk stund i frisörstolen.En trevlig tjej med ett gott bemötande.Funderade tillsammans på framtida ideer om mitt hår . Jag är väldigt nöjd med klippningen och hon hjälpte mig att hitta ett bra schampo och balsam .Så kort sammanfattat en glad och trevlig tjej som klippte bra.🙂
Jag tycker hon är duktig och professionell