CUT Örnsköldsvik

cuthair.se
  • BadgeFourYears
4.9
Boka tid Ring 0660-100 22 Dela

Våra erfarna frisörer på CUT Örnsköldsvik är dedikerade till att leverera klippningar och färgbehandlingar som passar just dig. Hos oss är det du som kund som är unik och vi gör vårt yttersta för att du ska vara 100% nöjd. Vårt dream team av stylister är ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna för att kunna...

643 omdömen om CUT Örnsköldsvik

Sedan starten hos Reco 2023

Maud W
Skrev om Ann Sjölund en del av CUT Örnsköldsvik

Ann är alltid glad och på hugget. Hon är väldigt inlyssnande på kunden. Perfekt resultat varje gång.

Sofie S
Skrev om Towa Dalman en del av CUT Örnsköldsvik

Riktigt härlig upplevelse. Så nöjd med mitt hår och den fina servicen! 🥰

Josefin E
Skrev om Towa Dalman en del av CUT Örnsköldsvik

Mycket bra! Trevlig och väldigt kunnig

Susanna S
Skrev om Liina Lilja en del av CUT Örnsköldsvik

Väldigt kunnig och det var tydligt att hon visste vad hon höll på med. Kände mig trygg att lämna mitt hår i hennes händer =)

Camilla R
Skrev om Liina Lilja en del av CUT Örnsköldsvik

Hej, Det var första gången som jag besökte salongen och jag är väldigt nöjd. Trevliga lokaler, fint bemötande och skickligt utfört. Liina var noga med att identifiera mina önskemål och förväntningar. Jag kände mig trygg, blev väldigt nöjd med resultatet och kan ge mina varmaste rekommendationer.

Anneli N
Skrev om Liina Lilja en del av CUT Örnsköldsvik

Alltid lika nöjd när jag lämnar salongen och som bonus är jag fylld med energi 🤩

Ulrica E
Skrev om Ann Sjölund en del av CUT Örnsköldsvik

Ett trevligt och professionellt bemötande varje gång. Förslag med förändringar som gör stor skillnad. Väldigt nöjd och jag kommer fortsätta att klippa mig hos Ann.

Kerstin E
Skrev om Amanda Näslund en del av CUT Örnsköldsvik

Jag blev vänligt mött och sedd. Hon lyssnar hur jag vill ha håret. Amanda är lätt att prata med. Jag blir alltid väl mottagen. Jag klippte håret och gjorde en permanent.

Marie V
Skrev om Liina Lilja en del av CUT Örnsköldsvik

Trevligt bemötande såg kunden, barnet och pratade med henne. Klippningen motsvarade våra förväntningar Vi hade beställt en barnklippning, en toppning

Milly L
Skrev om Liina Lilja en del av CUT Örnsköldsvik

Väldigt bra bemötande, trevlig. Ger bra förslag på hur man kan göra med håret

Elisabeth M
Skrev om Amanda Näslund en del av CUT Örnsköldsvik

Mycket trevlig men frisyren blev inte vad jag efterfrågat då jag tydligt sa att den inte fick vara kortare än till käklinjen fram men det blev så kort som till mungipan. Inte snyggt.

Svar från Amanda Näslund

Hej! Vad tråkigt att höra att du inte blev nöjd ❤️ Jag uppfattade att vi kom överens om en längd och jag visade dig även innan jag började klippa. Men eftersom ditt hår är lockigt kan det dra upp sig en del och är olika person till person, när det torkar och formas, vilket kan göra att det upplevs kortare. Jag förstår såklart att det känns tråkigt om det inte blev som du tänkt dig och du får gärna höra av dig så pratar vi vidare ♥️

Alma A
Skrev om Towa Dalman en del av CUT Örnsköldsvik

Towa är väldigt snäll, rolig och duktig på sitt jobb. Hon ger även bra tips på hur man tar hand om sin specifika hårtyp. Jag är väldigt nöjd med min frisyr som Towa klippte.

Maud P
Skrev om Ann Sjölund en del av CUT Örnsköldsvik

Har klippt mig hos Ann i många år dock med uppehåll emellanåt, nu är jag tillbaka och känner mig lika nöjd och välkommen som vanligt!

Ari M
Skrev om Liina Lilja en del av CUT Örnsköldsvik

Förutom proffesionella jobb så får man alltid ett gott skratt. Lättsam å bra på lyssna på vad man önskar få gjort. Tjänsten var hår och skägg .

Niclas L
Skrev om Liina Lilja en del av CUT Örnsköldsvik

Fantastisk kvinna på alla sätt.

Emelie B
Skrev om Ann Sjölund en del av CUT Örnsköldsvik

Alltid lika proffsig! Här får du inte bara en härlig hårmassage och fint snack. Du får kvalitetsklippning och goda råd kring färgval.

Meeri V
Skrev om Liina Lilja en del av CUT Örnsköldsvik

Lina är mycket duktig i sitt yrkesutövande Hon ser helheten och jag går därifrån alltid som förnyat person Alla mina vänner berömmer hu håret mitt passar mig Saklig,glad . Jag sitter och njuter när annan tar hand håret. Enbart 🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛Meeri Vainio

Lisa H
Skrev om Amanda Näslund en del av CUT Örnsköldsvik

Trevlig och duktig frisör som även var mycket trevlig

Lisa H
Skrev om Towa Dalman en del av CUT Örnsköldsvik

Toppen, otroligt duktig och trevlig frisör

Emilia H
Skrev om Towa Dalman en del av CUT Örnsköldsvik

Väldigt duktig och kunnig! Lyhörd för mina önskemål och kommer med olika förslag och stämmer av under tiden och inför olika steg. Trevlig och lättsam, mån om kundernas välbefinnande.

Barbro P
Skrev om Towa Dalman en del av CUT Örnsköldsvik

Lugn proffsig lättsam. Bra klippning.

Erika S
Skrev om Ann Sjölund en del av CUT Örnsköldsvik

Ompysslande, engagerad, trevlig, glad, duktig, pålitlig å ärlig.

Carin W
Skrev om Amanda Näslund en del av CUT Örnsköldsvik

Bemött med vänlighet o omtanke. Kunskapen att trolla fram en för mej helt ny lättskött frisyr som jag tidigare ej haft. Stort Tack Amanda o lycka till.

Malin H
Skrev om Ann Sjölund en del av CUT Örnsköldsvik

Hon har varit min och hela familjens frisör i många många år. Alltid professionell och väldigt kunnig. Omtänksam och glad, bra på att lyssna på vad man vill med sitt hår, men samtidigt bra på att ge råd och tips som passa just mig. Flexibel och tillmötesgående, och jag har aldrig varit missnöjd när jag går hem.

Camilla K
Skrev om Towa Dalman en del av CUT Örnsköldsvik

Tack Towa, min mamma är jättenöjd över klippningen och ditt glada och trevliga sätt. Kan varmt rekomendera dig.

Eva-Lena N
Skrev om Ann Sjölund en del av CUT Örnsköldsvik

Ann är glad och positiv frisör som under många år varit min favoritfrisör. Jag har alltid lämnat CUT med en härlig känsla - dvs nöjd och glad!

Suzanne W
Skrev om Amanda Näslund en del av CUT Örnsköldsvik

Excellent! Amanda made great suggestions and did a great job. Definately recommend.

Teresa L
Skrev om Liina Lilja en del av CUT Örnsköldsvik

Dottern super nöjd tack Lina ni är bäst som vanligt

Laijla A
Skrev om Towa Dalman en del av CUT Örnsköldsvik

Tack det gör jag gärna! 😚 Blev mött av en ung, glad person som presenterade sig som Towa och hälsade välkommen. Towa erbjöd sig att hänga upp min jacka. Erbjöd kaffe! Där och då upplevde jag mig trivas 😊 Trots sin unga ålder uppträdde Towa väldigt proffsig, kunnig och lyhörd. Lyssnade in mina svar och önskemål utan stress och var ändå effektiv i allt sitt agerande. Utan att marknadsföra och prata sönder en produkt som Towa använde vid styling, så ville jag prova den produkten. Towa, en frisör med både social kompetens och...

Marie B

Trevlig och omhändertagande,noggrann Glad & pratsam.Nöjd kund🫠

Gabrielle N
Skrev om Amanda Näslund en del av CUT Örnsköldsvik

Blev mycket bra bemött En annan frisör hade gjort en mycket misslyckad Klippning. Amanda lyckades rätta till alla ojämn- heter och fick till en frisyr. Tips från henne: fråga om frisören har gesäll- brev. Innan du klipper dig. Köpte en hårprodukt.

Gustav Ö
Skrev om Liina Lilja en del av CUT Örnsköldsvik

Mycket bra, hon har grym erfarenhet och hon prioriterar alltid vad kunden vill

Anna Cristina E
Skrev om Amanda Näslund en del av CUT Örnsköldsvik

Jätteduktig frisör.Jag är jättenöjd.Och kommer tillbaka nästa gång ochså.

Majsan H
Skrev om Towa Dalman en del av CUT Örnsköldsvik

Trevligt bemötande, förväntningarna blev uppfyllda. Jag köpte en klippning av henne. Kan rekommendera denna person, efter mitt tycke en mycket trevlig flicka.

Vivi-Ann S
Skrev om Ann Sjölund en del av CUT Örnsköldsvik

Alltid lika nöjd med klippningen.

Fredrik B
Skrev om Amanda Näslund en del av CUT Örnsköldsvik

Hon klipper bra med utmärkt service - känns toppen!

Magnus E
Skrev om Towa Dalman en del av CUT Örnsköldsvik

Bra klippt och trevlig. Ställde bra frågor

Sigrid O

Amanda är helt underbar.

Margareta J
Skrev om Amanda Näslund en del av CUT Örnsköldsvik

Hej, Amanda har jag känt i över tio år och inte haft någon annan frisör. Hon har ett väldigt trevligt sätt och är en mycket lyhörd person, kommer ihåg långt tillbaka i tiden, hur jag hade håret då osv. Jag följde med till Salong Dröm för sex år sedan och nu har jag varit på Salong CUT och under åren som gått har jag blivit uppdaterad om hennes utbildning och förstår att hon vill utvecklas. Jag kan bara gratulera Amandas nya arbetsgivare till att ha fått en så trevlig och duktig arbetskamrat. När jag började tala om att...

Anton V

Bra............................

Helene A
Skrev om Liina Lilja en del av CUT Örnsköldsvik

Liina är otroligt duktig på att vara personlig på ett proffsigt sätt. Hon kommer med goda råd och är mycket lyhörd. Jag kan varmt rekommendera henne

Emma N
Skrev om Amanda Näslund en del av CUT Örnsköldsvik

Jätteduktig tjej. Är jättenöjd.

Annica S
Skrev om Amanda Näslund en del av CUT Örnsköldsvik

Amanda är så himla bra , alltid trevlig,glad, lättsam. Man är alltid nöjd efter ett besök hos Amanda. Klippning köpte jag , och jag är så nöjd ❤️

Lilly G
Skrev om Towa Dalman en del av CUT Örnsköldsvik

supergullig tjej och gjorde ett jättebra jobb på mitt hår!

Kerstin K
Skrev om Towa Dalman en del av CUT Örnsköldsvik

Mitt besök hos Towa ( som turist i stan) var mycket positivt! Mycket noggrann och tog tid på sig. Fick mycket fint och personligt bemötande av denna rara tjej. Kan varmt rekommendera henne. När jag är stan igen kommer jag definitiv att boka tid igen……

Kerstin N
Skrev om Towa Dalman en del av CUT Örnsköldsvik

Towa är väldigt rar och social! Hon lyssnade på mina önskemål och gjorde allt hon kunde utifrån det. Superduktig att klippa, var väldigt noggrann! Kommer att gå dit igen!

Jörgen T
Skrev om Liina Lilja en del av CUT Örnsköldsvik

Jag är alltid nöjd efter varje klippning och Liina bemöter en alltid med ett glatt humör.

Ingemar S
Skrev om Towa Dalman en del av CUT Örnsköldsvik

Bra omhändertagande. Lyssnade och gav sina egna tankar om håret. Bra avslutning på jobbet! Allt till belåtenhet!

Katrin S
Skrev om Towa Dalman en del av CUT Örnsköldsvik

Trevlig, duktig, lyhörd, kunnig.

Niclas L
Skrev om Towa Dalman en del av CUT Örnsköldsvik

Bra trevlig å in lyssnade på hur jag ville ha det.