Frisör i Eskilstuna

10 rekommenderade frisörer i Eskilstuna kommun

• WAU Eskilstuna

Verifierat företag
    49 omdömen
    Välkommen till WAU Eskilstuna!
    Malin Ida Elina O
    Malin Ida Elina O: Emma är alltid så snäll och trevlig och fick till superfin ton på mitt hår.
  • Driver du frisörsalong i Eskilstuna?

• Monica E
    Monica E: Har varit trogen kund i många år och tänker fortsätta så. Bästa stället i stan för att ta hand om mitt hår. Lugn, mysig och välkomnande miljö.
  • 65 omdömen
    Elina G
    Elina G: Otroligt mysig salong och personal med fantastisk servicekänsla och kompetens :). Rekommenderar Montel till alla jag känner!
  • 20 omdömen
    Luna N
    Luna N: Skit. Gjorde allt fel, förstod inte vad en mullet va. Förstörde mitt hår helt.
  • 5 omdömen
    Claudio-marco B
    Claudio-marco B: Kunnig, nogrann, engagerad, trevlig frisör
  • anna a
    anna a: Har varit hos RANA och är helnöjd. Den bästa frisör jag varit hos någonsin faktiskt. Är bra på färg och kan ta eget initiativ samt är supertrevlig:-) Rekomenderas!
    Thomas A
    Thomas A: Måste vara den bästa och trevligaste frisören i stan. Prisvärt och mycket trevlig. Se bara på min frisyr!
    Stine B
    Stine B: Jag hyrde in Sara från Salong LM till mitt bröllop sommaren 2009. Villken fantastisk flexibilitet! Hon kom ut till slottet där vi bodde / hade festen, sydde och strök min slöja dagen innan, och fick tag på en till frisör till min tärna. Erbjöd sig att styla andra gäster från tidig morgon denna lördag, och hade dessutom med sig champagne, godis och en massa frukt till mig och min tärna. Vi blev helt överväldigade av all denna extraservice! Vi hade verkligen trevligt, och resultatet (håret och sminket) blev jättebra.
  • Nadja R
    Nadja R: Super proffsig och gör helt underbara håruppsättningar!
  • Driver du frisörsalong i Eskilstuna?

L-M K
    L-M K: Hade oturen att få en frisör med dålig kunskap i färgning. Omotiverat dyra. Dåligt bemötande efter att ha gett kritik på färgningen. Går inte dit igen.