WAU Eskilstuna

WAU Eskilstuna

En del av WAU Concept wauconcept.com
  • BadgeTwoYears
4.8

WAU Eskilstuna I nybyggda Munktellstaden hittar du WAU Eskilstuna – en modern och inspirerande salong där vi sätter ditt hår och din upplevelse i fokus. Våra erfarna frisörer hjälper dig med allt från klippning och färgning till styling och rådgivning, oavsett om du vill göra en stor förändring eller bara fräscha upp ditt hår....

118 omdömen om WAU Eskilstuna

Sedan starten hos Reco 2024

Helena M
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Blev otroligt väl omhändertagen under mitt besök, redan från första stund då Linda ordnade fram en tid med minimal väntetid efter min konsultation. Hennes långa erfarenhet märktes verkligen – något som var viktigt för mig när jag bokade. Jag gick därifrån supernöjd, dessutom med ett par utvalda hårvårdsprodukter som Linda rekommenderade (min plånbok var dock något mindre entusiastisk…). Ett extra plus i kanten för den fyrbenta knävärmaren som höll mig sällskap – mysfaktor på hög nivå! Rekommenderas varmt.

Svar från Linda B

Tusen tack Helena för din fina återkoppling! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags för ett besök till salongen igen.

Sanne H
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Linda var otroligt serviceminded och inlyssnade till mina önskemål. Hon skapade ren magi med mitt hår och jag blev otroligt nöjd. Blir garanterat fler besök 😍. Tack Linda!

Svar från Linda B

Stort tack till dig, Sanne! 🥰 Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din feedback, den betyder massor! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.

Åke S
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Hon är lyhörd för kundens önskemål och jag är alltid nöjd med resultatet.

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback Åke, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Marie L
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Väldigt proffesionellt bemötande och väldigt lyhörd. Grymt bra på sitt arbete och fick mig att känna mig väldigt nöjd med håret, något som någon inte fått mig att känna på väldigt länge.

Svar från Emma H

Vad kul att höra! Tack för förtroendet att få ta hand om ditt hår. Välkommen tillbaka!

Lasse L
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Spontan klippning. Linda mötte med stor proffessionalitet. Serviceinriktad. Duktig frisör. Trevlig stund. Tack Linda

Svar från Linda B

Tack Lasse för att du delar med dig av din upplevelse! varmt välkommen tillbaka!

Anna L
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Lyhörd för mina önskemål. Positiv till min hårkvalitet. Gav bra tips på hårprodukter. Avslappnad och pratade lagom mycket 😊

Svar från Emma H

Tack för att du delar din upplevelse Anna! Så roligt att läsa att du är nöjd med besöket! Vi siktar på att nå 5 av 5 möjliga till nästa gång 😍

Victoria D
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Känner sig alltid välkommen sätter kunden i fokus, kollar in vad kunden vill ha

Svar från Emma H

Tack snälla Victoria för din fina recension! Din feedback betyder massor. Varmt välkommen tillbaka!

Oskar A
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Jag är otroligt nöjd med mitt besök! Linda var både lyhörd och professionell, tog sig tid att förstå vad jag ville ha och resultatet blev ännu bättre än jag hade tänkt mig. Salongen hade en lugn och trevlig atmosfär, och servicen kändes personlig från början till slut. Jag kan varmt rekommendera WAU.

Svar från Linda B

Tusen tack för dina fina ord Oskar! Så roligt att höra att du är så nöjd med besöket, utförandet och servicen i sin helhet. Din rekommendation betyder massor för oss. Varmt välkommen åter!

Cecilia R
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Inlyssnade, duktig och professionell. Jag är nöjd.

Svar från Linda B

Din feedback värmer, stort stort tack! Hjärtligt välkommen tillbaka.

Lilian K
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Kunnig, inlyssnande och har ett bra bemötande.

Svar från Linda B

Tack för din feedback, och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen ❤️

Annika R
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Alltid nöjd, efter besök hos trevliga & duktiga Linda!

Svar från Linda B

Din feedback värmer, stort stort tack! Hjärtligt välkommen tillbaka.

Rose-Marie L
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Kunnig mjuk och trevlig Går gärna tillbaka

Svar från Emma H

Tusen tack Rose-Marie för din feedback, den betyder massor för oss! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.

Ileana C
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Hon är professionell, lyhörd och engagerad för att kunden ska bli nöjd.Hon är min bästa frisör hittills🫶

Svar från Emma H

Tusen tack för din fina feedback Ileana! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!

Sarah A
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Alltid en bra klippning och upplevelse hos Emma.

Svar från Emma H

Tusen tack för dina fina ord Sarah! Så roligt att höra att du alltid är nöjd.

Anna B
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Alltid nöjd efter frisörtid hos Linda. Denna gånger klipp och färg.

Svar från Linda B

Tusen tack för ditt omdöme Anna. Det betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka igen.

Emma S
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Emma var toppen! Lyhörd, trevlig och superduktig! Blev så nöjd!

Svar från Emma H

Stort tack Emma! Vad roligt att du blev nöjd, det blir vi så glada av att få till oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.

Eric L
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Väldigt duktig och kunnig inom sitt jobb! Bara en bra upplevelse!

Svar från Emma H

Stort tack Eric, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Ann-Christine T
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Jätteduktig och lyhörd för mina önskemål. Förklarade processen samt gav mig bra råd och tips. Jag är supernöjd. Verkligen kunden i fokus. Rekommenderar starkt.

Svar från Linda B

Tusen tusen tack för ditt fina omdöme Ann-Christine! Vi blir så otroligt tacksamma för dina ord och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags för nästa besök.

Rose-Marie L
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Kännde mig välkomnande Önskade en "modern" frisör Emma var toppen,lyssnade fast jag är 80+. Återkommer gärna

Svar från Emma H

Din feedback värmer, stort stort tack Rose-Marie! Du är hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Olle A
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Yrkesskiclig uti fingertopparna med suverän kundkänsla.

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback Olle, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Lisa A

Bra och följsam barnklippning

Svar från Linda B

Stort tack Lisa, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Chris N

Trevlig. Fick lite goda råd. Konsultation. Köpte produkter

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback Chris, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Sara T
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Jag är väldigt nöjd efter mitt besök hos Linda, fick ny färg utan att hon tummade på kvaliten, ny frisyr med gardinlugg eftersom hon är den första frisören på länge som faktiskt lyssnat på vad jag ville med mitt hår, men ändå kom med idéer på vad som skulle kunna funka.

Svar från Linda B

Tack Sara, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Angelica R
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Absolut bästa frisören jag varit hos! Kunnig, lyhörd och genuint engagerad – man känner sig väl omhändertagen.

Svar från Emma H

Fina Angelica! Dina ord betyder massor! Tack snälla och varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Anna P
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Bästa frisören! Superproffsig, trevlig och lyhörd.Resultstet blev precis som jag ville - snyggt och välgjort.Rekommenderad varmt !

Svar från Linda B

Stort tack Anna för din fina recension! Vad roligt att höra att resultatet blev som du tänkt dig. Varmt välkommen tillbaka!

Marianne T
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Mycket trevligt bemötande och professionellt utförande av både behandling och klippning.

Svar från Linda B

Tack för dina fina ord, Marianne! Varmt välkommen tillbaka!

Gunnel S
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Mycket nöjd med både den nya frisyren och det proffsiga bemötandet.

Svar från Linda B

Vad roligt att höra att du blev så nöjd Gunnel! Tack för dina fina ord. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till oss när det är dags för ett frisörbesök igen.

Johanna H

Mycket trevlig och kunnig. +++

Svar från Linda B

Tack så mycket Johanna! Varmt välkommen tillbaka!

Nathalie V
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Jättebra bemötande och håret blev jättebra!

Svar från Linda B

Tack snälla Nathalie för att du tagit dig tiden att dela din upplevelse! Vi hoppas få möjligheten att välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för ett besök igen!

Brith-Inger H
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Fint mottagning. Frågade om jag ville ha något att dricka medan jag väntade. Lyssnade till hur jag ville bli klippt.

Svar från Linda B

Tack Brith-Inger! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Josefine A
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Jag blev nöjd med håret och hade en trevlig stund.

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback Josefine, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Matilda G
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Trevlig, lyhörd, noggrann och otrolig frisör!

Svar från Emma H

Tusen tusen tack Matilda! Ditt omdöme betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Laila J

Proffsig, trevlig, xxxxxxxxxxxxxx

Svar från Emma H

Tack så mycket, Laila! Vi uppskattar verkligen din feedback. Du är varmt välkommen tillbaka igen.

Linda E
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Proffesionell och lyhörd, pepp att ta sig en utmaning.

Svar från Linda B

Stort tack Linda, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Elisabeth E
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Bra bemötande. Tog till sig vad jag sa och klippte så. Jag hade egentligen inga förväntningar, bara att det skulle bli kortare hår. Köpte inga produkter. Negativt att behöva vänta ca 10 min efter bokad tid, på grund av försening av föregående kund. Kändes stressigt då jag hade dels en parkeringstid att passa och fler tidsbundna aktiviter efter besöket.

Svar från Linda B

Tack för din återkoppling Elisabeth. Beklagligt att vi blev lite sena och att det blev stressigt för dig vid ditt besök, vi gör alltid det vi kan för att undvika detta men ibland så tar vissa behandlingar längre tid än väntat av olika orsaker. Vi ber om ursäkt och hoppas att vi får chansen att välkomna dig tillbaka igen, du är varmt välkommen!

Therese A
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Mycket bra. Kunnig, trevlig och social. Blev riktigt nöjd med färgen och klipp. Linda är kunnig och säger hur hon tänker och tycker, vilket passar mig bra!

Svar från Linda B

Tusen tack för ditt omdöme Therese! Din feedback betyder mycket. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Julia B
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Linda är väldigt kunnig och jag kände att jag var i goda händer hos henne. Mina slingor blev så fina!

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback Julia, den betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka!

Johanna H
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Supertrevlig och kunnig, märks att hon har jobbat som frisör en tid. Jag kommer definitivt komma igen.

Svar från Linda B

Tack för ditt omdöme Johanna! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Madeleine Z
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Väldigt nöjd! Lyssnade, förklarade, kom med bra idéer och var jättetrevlig! 😊👌

Svar från Emma H

Tack Madeleine, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! 🥰 Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Åsa S
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Supertrevlig, kunnig frisör både med klipp och färg👏

Svar från Linda B

Tack för ditt omdöme Åsa. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka igen.

Carl Henric Simon K
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Mycket trevliga och bra frisörer.Rekommedrrar varmt.

Svar från Emma H

Tack så mycket! Vi uppskattar verkligen din rekommendation och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

William H
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Otroligt duktig frisör som bollar idéer med en och gör det bästa för en själv

Svar från Emma H

Tack för din feedback William, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Ann-Charlott J
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Bra bemött,bra bedömning av vad som skulle göras. Jag köpte 3 produkter.

Svar från Linda B

Tack för din feedback Ann-Charlott. Vi blir så glada över att du är nöjd med ditt besök. Vi ser fram emot att höra hur det har känts med dina nya produkter. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Solveig R
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Jättetrevlig tjej som tog sig tid att fixa håret för att göra kunden nöjd. Bra med en salong som är tillgänglig även kvällar.

Svar från Emma H

Tack för din feedback Solveig. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka igen.

Bildt G
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Väldigt duktig frisör med lång erfarenhet inom yrket, top notch👍👍👍

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback Bildt, den betyder massor för oss! 🫶🏼 Varmt välkommen tillbaka!

Maria J
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Klippning hos Emma H på WAU i Eskilstuna. Emma är trevlig ,kunnig och proffsig, blev super nöjd. Har tidigare klippt mig hos Linda som jag oxå varit supernöjd med men nu passade tiden hos Emma mig bäst då jag behövde klippa mig inför ett bröllop. Eftersom jag varit så nöjd med Linda och atmosfären på WAU i Eskilstuna kändes det tryggt att även boka tid hos Emma utan att jag varit hos henne förut. WAU i Eskilstuna är toppen❤️

Svar från Emma H

Megatack Maria! ❤️ Ditt fina omdöme betyder massor för oss! Vi blir så otroligt tacksamma för att du har uppskattat dina besök hos oss och väljer att återkomma. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags igen.

Johanna I
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Informativ och kreativ, kunde föreslå vad som passade för just mig och jag blev nöjd med resultatet.

Svar från Emma H

Tack för din feedback Johanna, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Alexander E
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Toppen behandling med duktig person som gav ett väldigt professionellt bemötande. Lyssnade på mina tankar och gav även egna förslag som tillsammans vart succé!

Svar från Emma H

Tack för din fina återkoppling Alexander! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök hos oss! Varmt välkommen tillbaka.

Maja W
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Så professionell och erfaren. Lyssnar ordentligt på mig som kund och var sååå trevlig att prata med under hela besöket. Hon förstod exakt min vision och fullföljde till punkt och pricka

Svar från Linda B

Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss din feedback, vi uppskattar det mycket! Varmt välkommen tillbaka.

Caroline L
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Är mer än nöjd med mitt besök! Bästa frisören!

Svar från Linda B

Det glädjer oss att höra Caroline, tack för din feedback! Varmt välkommen tillbaka!