Supernöjd med resultatet av mina slingor och min klippning. Fanny var också supertrevlig och lättsam!
WAU Visby
Mitt på gågatan i Visby bland putsade hus och kullerstenar finns WAU´s tredje i ordningen Salongsbutik. Vi kallar den salongsbutik eftersom den både är en frisörsalong och en butik med våra fina accessoarer och våra grymma hårprodukter. Vi vill att WAU skall vara ett ställe där du trivs och känner dig bekväm. Ett ställe som...
1188 omdömen om WAU Visby
Sedan starten hos Reco 2019
Professionell, inlyssnande på önskemål, kommer med idéer om man ber om det, väldigt duktig & mycket trevlig. Tack Fanny för än en gång ett lyckat resultat. 🩷
Mycket nöjd med klippningen. Personalen är mycket trevlig på denna salong.
Inkännande, lyhörd och alldeles perfekt
Toppenbemötande och svar på alla mina frågor om mitt katastrofhår. Supernöjd. Klippning och hårkur.
Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Är verkligen engagerad och mån om att göra en nöjd.
Härligt bemötande och professionell varje gång
Jag tycker att Fanny är mycket gullig och trevlig och duktig på att klippa det är därför jag alltid vill ha henne
Bra bemötande och proffsigt utförande.
Alltid nöjd efter mina besök.
Träffade henne kort men hon gav en bra känsla avseende engagement
Ellenor är så trevlig, noggrann och professionell 🤗🤗
Underbar person! Duktig i sitt yrke. Njuter av varje behandling och är mycket nöjd med resultatet. BH
Fanny är fantastisk! Kunnig och proffsig. Jag går alltid från Fanny och känner mig som a million bucks.
Fantastiskt proffsig och trevlig!
Tack Humla! Din feedback betyder massor för oss. Varmt välkommen igen!
Allt var jättebra, blev mycket nöjd med frisyren och upplevelsen i stort.
Tusen tack för din feedback Elin, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Proffsigt utförande och trevligt bemötande. Mycket nöjd med behandlingar på Wau i Visby.
Tack Inger för att du ville dela din upplevelse från ditt senaste besök. Så roligt att du blev så nöjd. Varmt välkommen åter!
Ellenor was one of the best hairdressers I've had. She gave me the hairstyle that fits to me and i couldn't be happier. Thank you so much again!
Thank you so much Giulia for your kind words! Providing styles that fit our clients perfectly is always our goal. We look forward to seeing you again soon!
Ellenor är duktig och hörsammar sin kund på bästa sätt . Alltid glad . Bästa frisören.
Tusen tack Kristina för dina fina ord! De värmer verkligen! Hoppas vi ses snart igen.
Jag blev väldigt trevligt bemött av Ellenor. Hon var lyhörd för mina önskemål, lyssnade med intresse och gjorde allt för att jag skulle få den klippning och frisyr som jag ville ha. Hon var dessutom mycket noggrann i sitt arbete. Det betyder mycket för mig att bli så bra bemött, eftersom jag är 80+ - en åldersgrupp som ofta ses som ointressant. Men vi vill också vara fina i håret! Jag har letat i många år (decennier!) efter en frisör som lyssnar på mina önskemål och är intresserad och noggrann. Det har visat sig vara svårt på Gotland. Men med Ellenor är jag supernöjd. Barbro Jöberger Ahlström
Tack fina Barbro för dina varma ord och för att du tog dig tid att skriva denna recension. Det betyder väldigt mycket för oss att höra att du kände dig lyssnad på och väl omhändertagen. Vi tycker att alla kunder, oavsett ålder, ska få känna sig sedda, välkomna och fina i håret och vi blir därför extra glada över att du kände just detta hos oss. Vi alla på WAU är väldigt mån om att lyssna och arbeta noggrant för att varje kund ska känna sig riktigt nöjd. Det gläder oss också att du har hittat en frisör där du känner dig...
Ellenor är lyhörd för önskemål och professionell i samtalet om hur och vad som ska göras. Hon är noggrann och jag blir alltid nöjd med resultatet. Jag får alltid gott bemötande på alla vis.
Tack Anna för dina fina ord! De betyder massor! Varmt välkommen tillbaka!
Jätte bra rekommenderar starkt!
Tusen tack för din rekommendation Filippa! Vi blir så glada och tacksamma 🫶🏼 Varmt välkommen tillbaka igen.
Så nöjd med både färg och ny frisyr. Du lyssnade, kom med förslag och gick sedan igång med sax och färg, tack! Mycket nöjd!
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök Maria. Tusen tack för din feedback. Varmt välkommen igen!
Visade en bild om hur jag vill ha det och vi diskuterade också. Blev precis så som jag tänkte mig! Trevlig tjej.
Tack Hanna, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen ☀️
Jag blir alltid lika nöjd hos bästa Fanny!
Tack! Härligt att du är nöjd 😍 du är så välkommen alltid!
Toppen, otroligt bra , bojar henne igen:)
Stort tack för din feedback Nabila. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Superbra får alltid till det som jag villl
Tack!! Vad kul att höra! Välkommen tillbaka 😍
Proffsig och lyhörd! Kommer definitivt tillbaka-rekommenderas starkt.
Tack för fina ord och rekommendation! Välkommen tillbaka 😍
Snabbt, glatt och bra klippt.
Tack för fin feedback, värmer 😍
I am extremely happy with my haircut and style by Ellenor. She carefully listened to every unique feature and challenge I have with my hair—its thickness, curliness, and cowlicks—and the result is one of the best haircuts I’ve ever had. She also speaks excellent English, which helped a great deal as I’m new to Sweden. I will definitely return to her chair.
Oh thanks for your lovely words 😍 Welcome back and time!
Super bra från start till slut!
Men vad roligt att höra, tack 😍 Varmt välkommen tillbaka!
Alltid nöjd. Full koll på hur man vill ha det och kan föreslå hur det blir bäst. En glädjespridare och vitaminpiller.
Tack vad fina ord! Det värmer 😍 Välkommen tillbaka!
Glad, trevlig, noggrann och lyhörd. Rekommenderas varmt.
Tack för fina ord och rekommendation 😍 välkommen tillbaka!
Välkomnande och med skicklighet.
Tack för feedback, den värmer 😍
Blir hjärtligt bemött, pratar otvunget, proffsig, och kommer med idéer. Och fantastiskt slutresultat. Så nöjd
Vad kul att höra! Tack för fina ord 🩷 Välkommen tillbaka!
Varm, inkännande, proffsig, vänlig. Toppen! ⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack så mycket, blir så glad! Välkommen tillbaka 🩷
Jättetrevlig och duktig! Bara bra :)
Tack för fina ord 🩷 välkommen tillbaka!
Fanny är duktig i sitt jobb och trevlig att umgås med 😍
Tack för din fina återkoppling Agneta 🥰 Varmt välkommen tillbaka snart igen!
Lugn o trygg. Mjuk i händerna . Inkännande för kundens önskemål
Tack för ditt omdöme Anna-Lena. Vi blir otroligt tacksamma för att du tar dig tiden att skriva om ditt besök. Varmt välkommen tillbaka igen.
Jättetrevlig och inkännande frisör som förstod vad jag var ute efter, och utförde det med finess. Det enda negativa var att schampoo/produkter irriterade min känsliga hårbotten.
Tack för din feedback Cornelia. Fint att höra att du är nöjd. Tråkigt på du kände viss irritation på någon av produkterna, det får vi hjälpas åt att vara extra uppmärksamma på vid nästa tillfälle. Varmt välkommen åter!
Mycket mysigt besök. Fick bra tips på frisyr, och väldigt bra resultat.
Tack för fin feedback 🩷 Varmt välkommen tillbaka!
Mycket bra, supertrevlig och förstående för vad jag ville göra ☺️
Stort tack Lovisa. ☺️ Din feedback betyder massor! Välkommen tillbaka när det är dags igen.
Mycket trevlig tjej. Klippningen mycket bra.
Tack för din feedback Lars! Välkommen tillbaka 😍
Som alltid mycket nöjd efter besök hos Fanny!
Vad kul att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss 🩷 Välkommen tillbaka Ulrika!
Fint o trevligt bemötande från det att jag klev in i Salongen. Lyhörd inför mina önskemål och kom även med bra förslag inför min klippning av lugg samt hårlängd. Kommer gärna till Fanny igen och kommer rekommendera henne varmt. Mvh Anette
Tack för fina ord och rekommendation! Kul att höra att du hade en trevlig upplevelse hos oss! 🩷
Väldigt trevlig frisör som verkligen kan sitt jobb. Tog sig tid och levererade ett fantastiskt resultat. Kommer definitivt tillbaka! Kan varmt rekommendera Ellenor :)
Tusen tack, vad roligt att höra! Alltid välkommen tillbaka, Paula!
Mycket nöjd med hela upplevelsen.
Vad härligt att höra att du är nöjd! Ses snart igen, välkommen tillbaka!
Superfin tjej, duktig och kan sin sak. Jag är jättenöjd med henne och kommer inte att byta frisör. Go och glad. Ser alltid fram emot att komma till henne. Rekommenderar henne verkligen💖.
Tusen tack för dina fina ord, värmer! Så välkommen tillbaka Anna!
Bästa frisören! Hon vet precis vad man vill ha och fixar de!! Alltid nöjd🩷
Tusen tack för att du tog dig tid att skriva fina ord. Välkommen tillbaka Alva!
Mycket trevligt och väldigt nöjd med resultatet. Rekommenderar starkt ett besök hos Fanny och WAU Visby.
Tusen tack för din feedback och rekommendation! Varmt välkommen tillbaka!