Toppen!!!! Ellenor lyssnade på mina idéer om klippningen och gav förslag. Väldigt trevligt besök,med gott resultat.
WAU Visby
Mitt på gågatan i Visby bland putsade hus och kullerstenar finns WAU´s tredje i ordningen Salongsbutik. Vi kallar den salongsbutik eftersom den både är en frisörsalong och en butik med våra fina accessoarer och våra grymma hårprodukter. Här kan du även fixa naglarna. Vi vill att WAU skall vara ett ställe där du trivs och känner...
625 omdömen om WAU Visby
Sedan starten hos Reco 2019
Fantastiskt trevlig personal, bra förslag och superduktig på färg, blev helnöjd och kommer fortsätta gå dit.
Stort stort tack för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Blir alltid sååå nöjd hos Fanny som är noggrann & proffsig på alla sätt. Kan varmt rekommendera!
Tack så mycket Hanna för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Grymt bra. Kanon. Så bra klippning. Jag är så nöjd. Kollar mig i spegeln varje dag.
Gullig, supertrevlig OCH jätteduktig! TACK Fanny! 🌺
Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Superproffsig och trevlig! Väldigt nöjd
Tack så mycket Ellen för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Så trevlig och kunnig! Toppenbra!
Tusen tack för dina fina ord Sara. Varmt välkommen tillbaka!
Fanny är en så erfaren och duktig frisör. Gjorde även min dotter så fin med nya hål i öronen. Så gullig och fin människa.
Tack så mycket Matilda för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Trevligt snack, bra klipp............................... :)
Stort tack för din feedback, hoppas vi ses snart igen.
Fanny träffar alltid rätt i den kalla, blonda ton jag önskar. Klipp och sling alltid till belåtenhet. Och hon tog väl hand om dottern som önskade hål i öronen. Rekommenderar!!!
Stort stort tack Astrid för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Bra bemötande. Trevlig personal. Fanny var en mycket duktig och proffsig frisör. Mycket noggrann. Blev mycket nöjd över resultatet.
Tack så mycket Yvonne för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Proffsigt och ödmjukt bemötande, tydlig kommunikation och bra tips på hur jag kan sköta mitt hår. Jag hade beställt klipptid och kände mig nöjd, fräsch och snygg när jag lämnade salongen. Jag fick den behandling och frisyr jag ville ha och hade trevligt dessutom!
Stort stort tack Malin för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Både resultatet och upplevelsen på Wau är super! Fanny är både kunnig och lyhörd!
Stort tack Karin för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.
En fantastisk erfarenhet av Fanny S på WAU Visby. Bemötandet var över mina förväntningar och hon var så trevligt. Jag bokade en tvätt och fön med salongskur och är mer en nöjd med det.
Stort stort tack Rebecka för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Mitt första besök. Alltid lite oroligt att byta frisör. Fanny tog väl hand om mig och jag gick därifrån nöjd och glad
Jag är supernöjd med mitt besök hos Alice och hon var så proffsig och mycket trevlig. All personal på salongen WAU i Visby gav ett mycket positivt och trevligt intryck. Jag återkommer absolut och jag kan verkligen rekommendera ett besök hos nagelterapeut Alice. 🤩🤩🤩
Stort tack Tina för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.
TACK Ellenor! Blev lite länge innan jag hann klämma in en tid för ny klippning, så med ovanligt långt och tjuvklippt hår fick du ta ta hand om mig... men så bra det blev! Känns som jag återigen med stolthet kan busa och streta med min "frisyr"! :-)
Tusen tack själv Katrin, det är en ynnest att få ha kunder som dig hos oss, busa & streta på du så ses vi snart igen :)
Mycket intresserad o kompetent
Tusen tack för denna feedback! Hoppas vi ses snart igen! :)
Så trevlig och positiv och med en ängels tålamod 😊 dessutom helt grym på uppsättningar! Tack för hjälpen på vår stora dag 🥰
Stort tack Lisa för att du tog dig tiden att lämna denna recension, så glad att vi kunde bemöta dina förväntningar denna stora dag! Stort grattis igen :)
Jag blev mycket nöjd med resultatet. Jag blev klippt och fick håltagning i örat. Jag upplevde Fanny som professionell och kunnig med ett trevligt bemötande. Jag fick intrycket av att hon brydde sig om att jag skulle bli nöjd och att resultatet skulle bli så bra som möjligt. Jag skulle absolut rekommendera salongen och Fanny till andra.
Tusen tack Elin för att du tog dig tiden till att lämna detta omdöme! Vilka fina ord, hoppas vi ses snart igen!
Nagelvård hos Alice. Hon är en toppentjej, nogrann, duktig och pratar lagom mycket/lite. Mycket nöjd med Alice!
Stort stort tack Aila för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Eli, Linda och gänget förtjänar de bästa rekommendationerna
Tusen TACK Mats! Vi är tacksamma som har kunder som dig hos oss!
Väldigt fint bemötande. Tog sig tid. Var noggrann.
Stort stort tack Annette för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Toppen trevlig och duktig. Är supernöjd
Tack så mycket Kicki för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Jag blev fantastiskt bemött och frisyren blev bättre än förväntat. Tidsramen hölls utan problem likaså frisyren som höll sig lika fin ända tills långt in på natten. Tack Ellenor för att du ställde upp och gjorde min bröllopsdag till den bästa med den finaste frisyren. /Fru Malin Jakobsson
Stort stort tack för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Grattis igen Fru Jakobsson :)
Jag blev bemött lite tidigare vilket var väldigt snällt. Fanny tog sin tid för att verkligen förstå vad jag ville ha och vi kom båda överens om något som vi tror hade passat mig. Jag hade massa frågor om hår för jag vill lära mig att ta hand om det bättre och Fanny var jätte hjälpsam och svarade på alla 21 frågor jag hade. Tycker lite synd om henne för hur många frågor hon behövde svara på men jag fick toppen svar på allting och fick bra rekommendationer för min specifika hårtyp. Jag blev så otroligt nöjd med mitt hår och...
Stort stort tack Amanda för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka. WAU älskar dig :)
Bra jobb och trevlig upplevelse!
Stort tack för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.
Snäll och klippte mitt hår som jag ville ha det 😀
Stort tack för att du tog dig tiden till att lämna denna recension! Varmt välkommen tillbaka!
Fanny är otroligt duktig på hennes yrke och super duper trevlig är hon också.
Stort tack Cornelia för att du tog dig tiden till att lämna denna recension! Varmt välkommen tillbaka :)
Proffsig Lyhörd för kundens önskningar
Jättetrevligt bemötande och proffsigt på alla sätt
Stort tack Toril för dina fina ord, din feedback betyder mycket för oss! Välkommen tillbaka :)
Ellenor lyssnade in vad jag var ute efter och förstod och kunde dessutom klippa fram en riktig frisyr trots slitna längder och ganska dåliga förutsättningar. Jag är supernöjd!!
Tusen tack för dina fina ord Lotta, dem värmer gott! Hoppas vi får se dig snart igen!
Hur gullig som helst. Mycket lättpratad
Stort tack Gun för dina fina ord! Hoppas på att få se dig snart igen!
Så himla nöjd,Ellenor var superproffsig o trevlig Kommer absolut tillbaka Nöjd kund från Göteborg
Stort tack för din feedback, hoppas vi ses snart igen.
Vilken tur jag hade som fick en sådan duktig frisör som visste precis hur hon ville ordna till min frisyr! Dessutom väldigt trevlig och rolig! Kommer tillbaka!😊 /Eva
Fantastiskt service! Fanny en riktig stjärna som förändrat hela mitt utseende med hårförlängning. Kan varmt rekommendera salongen!
Jättebra klippning jag är så nöjd. Har fått många kommentarer om att jag är jättefin i håret . Blev jättebra mottagen.
Frisörsalongen WAU har ont om personal. De hinner inte svara i telefon som ringer hela tiden när jag är där. Jsg önskade tjänsten tvätt och lägg men fick tvätt och fön eftersom man inte har en stor hårtork.
Tack Pia för din feedback, sommaren i Visby är en hektisk tid och många vill besöka oss, jag är ledsen om telefonen stressade dig, vi kan bara göra vårt bästa för att hinna med att ta emot alla så gått det går :) Tvätt och lägg är inte en tjänst som vi erbjuder hos oss, hoppas innerligt du blev nöjd med resultatet av din tvätt och fön. Välkommen åter.
Proffsigt och glatt. Avspänt och tryggt
Jag är jättenöjd med klippningen. Fanny är mycket trevlig och vi pratade på ett lättsamt sätt. Hon klippte omsorgsfullt. Jag köpte en flaska saltvatten-spray
Lika trevlig som profesionell, fantastisk hantverkare som är lyhörd och förstår vad kunden menar och levererar med bravur!
Finns ingen annan frisör jag skulle gå till än Linda. Hon är så glad och trevlig och gör magi med håret varje gång. Är så tacksam att jag hittat Linda och WAU.
Hon såg vad mitt hår behövde och fixade det! Jättenöjd!
Tusen tack för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!
En helt fantastisk och fin tjej. Noga med sitt jobb och lyssnar på vad man vill göra. Aldrig blivit mer nöjd över mitt hår än hos Fanny. Rekommenderar verkligen att gå till WAU!
Stort tack Gabriella för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.
Trevlig och snabb, min dotter blev mycket glad
Blev bemött väldigt bra och riktigt nöjd med min klippning!
Stort tack Sara för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.
Bästa service och Linda är super trevlig. Hon har förnyat mitt hår och jag känna mig super självsäkert med min ny frisyr. Skulle jätte gärna återkomma för en touch up i framtiden!
Stort tack Liv för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.
Bra service med tips om att uppnå den efterlängtade hårfärgen
Tusen tack för dina fina ord Cristin. Varmt välkommen tillbaka!
Super nöjd 😄 Ellenor är kanon på färg och proffsig 👍
Tack så mycket Malin för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
En glad tjej som hälsade mig välkommen. Lyssnade på mig om hur jag ville bli klippt samt vilken ton jag ville ha på slingorna. Jag är så nöjd över jobbet hon gjorde med mitt hår!!
Stort stort tack Irene för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.