WAU Visby
En del av WAU -
wauconcept.com
Mitt på gågatan i Visby bland putsade hus och kullerstenar finns WAU´s tredje i ordningen Salongsbutik.
Vi kallar den salongsbutik eftersom den både är en frisörsalong och en butik med våra fina accessoarer och våra grymma hårprodukter. Här kan du även fixa naglarna.
Vi vill att WAU skall vara ett ställe där du trivs och känner dig bekväm.
Ett ställe som ger möjlighet till ”egen tid” och där vi bryr oss om just dig.
Vi fixar ditt yttre och strävar efter att du skall känna ett välmående även i ditt inre.
I vår digitaliserade värld ser vi behov av att mötas på ”riktigt”. Du är unik och vi får
inspiration och idéer av att träffa dig.
Välkommen till WAU!
Vi vill att WAU skall vara ett ställe där du trivs och känner dig bekväm.
Ett ställe som ger möjlighet till ”egen tid” och där vi bryr oss om just dig.
inspiration och idéer av att träffa dig.
Välkommen till WAU!
Utmärkelser
492 omdömen om WAU Visby
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Linda B en del av WAU Visby
Kan sitt jobb. Är kunnig både på frisyr och produkter.
skrev om Alice H en del av WAU Visby
Hon är trevlig o bra och duktig på det hon gör.
Alltid lika trevligt och bra bemötande. Jag har alltid varit mer än nöjd med resultatet. Väldigt kompetent personal. Och ett extra plus för Ellenor som ger en ett väldigt fint bemötande glad och trevlig. Jag klippte mig och köpte shampoo o balsam. Mvh marlene
Fanny är oerhört duktig som frisör, hon lyssnar in vad man önskar och kommer med egna förslag. Lämnar alltid stolen och känner mig fin och fylld med energi. Förutom att hon är en duktig frisör så är hon även en väldigt fin människa som man blir glad av!
skrev om Alice H en del av WAU Visby
Såå trevlig och duktig. Vill aldrig att hon ska sluta!!!!!
Underbar tjej!!!! -
Väldigt nöjd!!!
Har gått hos samma frisör i Stockholm under 10 år och var lite orolig, man vet vad man har osv.
Blev rekommenderad Linda och det blev över förväntan.
Hon vet vad hon gör. Ger ett intryck av att vara så kunnig. Dessutom väldigt trevlig.
Håret blev strålande så nu har jag hittat min nya frisör och lämnar glatt Stockholm 😍 -
skrev om Alice H en del av WAU Visby
Är jättenöjd med mina naglar. Alice är trevlig, duktig och skapar en avslappnad atmosfär. Har redan bokat in mitt nästa besök.
Jag bokade in en klipptid lite spontant samma dag på eftermiddagen, en klippning samt folieslingor. Jag har aldrig var vid Wau innan och blev verkligen så otroligt nöjd med besöket och även resultatet av mitt hår. Jag ska absolut rekommendera Wau till mina vänner och bekanta och kommer även själv att fortsätta gå där. Fanny var supertrevlig och jättesnäll, jag kände mig välkommen och trygg med att lämna mitt hår i hennes händer. Hon såg vad som behövdes och vad som inte behövdes göras med håret.
10/10 får besöket hos Wau av mig:) -
Vänligt och professionellt
Alice utförde arbetet under trygg behandling inget onödigt prat.
Alice berättade vd hon gjorde under hela behandlingen
Toppen
Tjänsten var naglar -
Trevligt och bra bemötande. Ställde upp och tog sig tid trots jag inte bokat.
Bra och noggrann klippning. Levde upp till förväntningarna.
Dock ganska hög prisbild men så kanske det är i Visby, har inte klippt mig innan där. -
Asså bara du kliver in på WAU känner du att du är på en på en grundad plats, tillit och värme. Bemötandet är varmt och välkomnande och proffsigt.
Jag gjorde en nagelförlängning och ÄLSKAR resultatet - vi ses absolut igen. Lugn och skön och avspänd atmosfär.
follow the sun
Maria Xorigue -
skrev om Linda B en del av WAU Visby
Allt fungerade helt perfektHar inget att klaga på
skrev om Ellenor S en del av WAU Visby
Fantastiskt bemötande och mycket professionell!
Noggrannhet utöver det vanliga och jag kände mig så ompysslad vid mitt besök. Högsta betyg! -
skrev om Ellenor S en del av WAU Visby
Lyhörd, mycket trevlig och väldigt duktig på färg. Kommer definitivt gå till Ellenor fler gånger!
Jag gillade verkligen bokningssystemet där det var enkelt att fylla i exakt vad man ville göra och ens förutsättningar,
Linda var väldigt bra och trevlig och resultatet blev kanon. Kan verkligen rekommendera både Wau och Linda! -
skrev om Ellenor S en del av WAU Visby
Mycket trevligt bemötande. Avkopplande och man är i trygga händer. Personalen är lyhörd och har det estetiska seendet som krävs. Proffsiga helt enkelt.
Klippning och köpte återfuktande schampo och ”vatten”.
//Birre -
skrev om Fanny S en del av WAU Visby
Välkomnande och vänligt bemötande!
Visbys självklara val! Fanny är otroligt noga, lyhörd och kunnig. Slingade och klippte mitt hår helt perfekt! Hon är en supertalang och dessutom en ljuvlig person! <3