Ellenor was one of the best hairdressers I've had. She gave me the hairstyle that fits to me and i couldn't be happier. Thank you so much again!
WAU Visby
Mitt på gågatan i Visby bland putsade hus och kullerstenar finns WAU´s tredje i ordningen Salongsbutik. Vi kallar den salongsbutik eftersom den både är en frisörsalong och en butik med våra fina accessoarer och våra grymma hårprodukter. Vi vill att WAU skall vara ett ställe där du trivs och känner dig bekväm. Ett ställe som...
1171 omdömen om WAU Visby
Sedan starten hos Reco 2019
Ellenor är duktig och hörsammar sin kund på bästa sätt . Alltid glad . Bästa frisören.
Jag blev väldigt trevligt bemött av Ellenor. Hon var lyhörd för mina önskemål, lyssnade med intresse och gjorde allt för att jag skulle få den klippning och frisyr som jag ville ha. Hon var dessutom mycket noggrann i sitt arbete. Det betyder mycket för mig att bli så bra bemött, eftersom jag är 80+ - en åldersgrupp som ofta ses som ointressant. Men vi vill också vara fina i håret! Jag har letat i många år (decennier!) efter en frisör som lyssnar på mina önskemål och är intresserad och noggrann. Det har visat sig vara svårt på Gotland. Men med Ellenor är jag supernöjd. Barbro Jöberger Ahlström
Ellenor är lyhörd för önskemål och professionell i samtalet om hur och vad som ska göras. Hon är noggrann och jag blir alltid nöjd med resultatet. Jag får alltid gott bemötande på alla vis.
Jätte bra rekommenderar starkt!
Så nöjd med både färg och ny frisyr. Du lyssnade, kom med förslag och gick sedan igång med sax och färg, tack! Mycket nöjd!
Visade en bild om hur jag vill ha det och vi diskuterade också. Blev precis så som jag tänkte mig! Trevlig tjej.
Tack Hanna, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen ☀️
Jag blir alltid lika nöjd hos bästa Fanny!
Tack! Härligt att du är nöjd 😍 du är så välkommen alltid!
Toppen, otroligt bra , bojar henne igen:)
Stort tack för din feedback Nabila. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Superbra får alltid till det som jag villl
Tack!! Vad kul att höra! Välkommen tillbaka 😍
Proffsig och lyhörd! Kommer definitivt tillbaka-rekommenderas starkt.
Tack för fina ord och rekommendation! Välkommen tillbaka 😍
Snabbt, glatt och bra klippt.
Tack för fin feedback, värmer 😍
I am extremely happy with my haircut and style by Ellenor. She carefully listened to every unique feature and challenge I have with my hair—its thickness, curliness, and cowlicks—and the result is one of the best haircuts I’ve ever had. She also speaks excellent English, which helped a great deal as I’m new to Sweden. I will definitely return to her chair.
Oh thanks for your lovely words 😍 Welcome back and time!
Super bra från start till slut!
Men vad roligt att höra, tack 😍 Varmt välkommen tillbaka!
Alltid nöjd. Full koll på hur man vill ha det och kan föreslå hur det blir bäst. En glädjespridare och vitaminpiller.
Tack vad fina ord! Det värmer 😍 Välkommen tillbaka!
Glad, trevlig, noggrann och lyhörd. Rekommenderas varmt.
Tack för fina ord och rekommendation 😍 välkommen tillbaka!
Välkomnande och med skicklighet.
Tack för feedback, den värmer 😍
Blir hjärtligt bemött, pratar otvunget, proffsig, och kommer med idéer. Och fantastiskt slutresultat. Så nöjd
Vad kul att höra! Tack för fina ord 🩷 Välkommen tillbaka!
Varm, inkännande, proffsig, vänlig. Toppen! ⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack så mycket, blir så glad! Välkommen tillbaka 🩷
Jättetrevlig och duktig! Bara bra :)
Tack för fina ord 🩷 välkommen tillbaka!
Fanny är duktig i sitt jobb och trevlig att umgås med 😍
Tack för din fina återkoppling Agneta 🥰 Varmt välkommen tillbaka snart igen!
Lugn o trygg. Mjuk i händerna . Inkännande för kundens önskemål
Tack för ditt omdöme Anna-Lena. Vi blir otroligt tacksamma för att du tar dig tiden att skriva om ditt besök. Varmt välkommen tillbaka igen.
Jättetrevlig och inkännande frisör som förstod vad jag var ute efter, och utförde det med finess. Det enda negativa var att schampoo/produkter irriterade min känsliga hårbotten.
Tack för din feedback Cornelia. Fint att höra att du är nöjd. Tråkigt på du kände viss irritation på någon av produkterna, det får vi hjälpas åt att vara extra uppmärksamma på vid nästa tillfälle. Varmt välkommen åter!
Mycket mysigt besök. Fick bra tips på frisyr, och väldigt bra resultat.
Tack för fin feedback 🩷 Varmt välkommen tillbaka!
Mycket bra, supertrevlig och förstående för vad jag ville göra ☺️
Stort tack Lovisa. ☺️ Din feedback betyder massor! Välkommen tillbaka när det är dags igen.
Mycket trevlig tjej. Klippningen mycket bra.
Tack för din feedback Lars! Välkommen tillbaka 😍
Som alltid mycket nöjd efter besök hos Fanny!
Vad kul att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss 🩷 Välkommen tillbaka Ulrika!
Fint o trevligt bemötande från det att jag klev in i Salongen. Lyhörd inför mina önskemål och kom även med bra förslag inför min klippning av lugg samt hårlängd. Kommer gärna till Fanny igen och kommer rekommendera henne varmt. Mvh Anette
Tack för fina ord och rekommendation! Kul att höra att du hade en trevlig upplevelse hos oss! 🩷
Väldigt trevlig frisör som verkligen kan sitt jobb. Tog sig tid och levererade ett fantastiskt resultat. Kommer definitivt tillbaka! Kan varmt rekommendera Ellenor :)
Tusen tack, vad roligt att höra! Alltid välkommen tillbaka, Paula!
Mycket nöjd med hela upplevelsen.
Vad härligt att höra att du är nöjd! Ses snart igen, välkommen tillbaka!
Superfin tjej, duktig och kan sin sak. Jag är jättenöjd med henne och kommer inte att byta frisör. Go och glad. Ser alltid fram emot att komma till henne. Rekommenderar henne verkligen💖.
Tusen tack för dina fina ord, värmer! Så välkommen tillbaka Anna!
Bästa frisören! Hon vet precis vad man vill ha och fixar de!! Alltid nöjd🩷
Tusen tack för att du tog dig tid att skriva fina ord. Välkommen tillbaka Alva!
Mycket trevligt och väldigt nöjd med resultatet. Rekommenderar starkt ett besök hos Fanny och WAU Visby.
Tusen tack för din feedback och rekommendation! Varmt välkommen tillbaka!
Proffs!! Förstod min beskrivning av frisyren jag ville ha. Resultatet perfekt!
Tusen tack! Vad kul att du är nöjd. Välkommen tillbaka Hans!
En stund av avkoppling. Så....professionell!
Vad härligt! tack för denna gång och varmt välkommen tillbaka!
Superduktig och mycket trevlig
Tack, vad glad man blir! välkommen tillbaka Maria!
Super trevlig och härlig tjej! Blev väldigt nöjd med luggen!
Tack för din feedback Hanna. Vi blir så glada över att du är nöjd med din lugg och ditt besök. Varmt välkommen tillbaka.
Mycket bra bemötande och bra klippning.
Tusen tack för din feedback Olivia, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Hej! Jag var och är helt nöjd på alla sätt. Tack!
Tusen tack till dig Harriet Eleonora, för din feedback. Den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Jätte trevlig och duktig, jag var nöjd med resultatet
Tack för din feedback, Alva! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Friskt vågat, ALLT vunnet! Fanny gjorde det i princip omöjliga möjligt, kryddat med en aura som världen skulle behöva mer av.
Åh tuuusen tusen tack för din fina återkoppling Kaisa. Den värmer verkligen! 🫶🏼 Varmt varmt välkommen tillbaka!
Ellenor lyssnade på mig och utförde vad jag önskade, hon är nyfiken på kunderna hon tar emot och är väldigt trevlig! Ellenor är även väldigt noggrann och duktig på sitt jobb. Jag kommer definitivt gå till Ellenor på WAU igen!
Tusen tusen tack för din fina feedback Madelene! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags för nästa besök till salongen.
Så glad att ha Ellenor som min frisör! Är alltid super nöjd efter varje besök.
Tack för din fina återkoppling, Henrik! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen och igen och igen..
Helt magiskt hur hon fick mitt tilltufsade hår att bli vackert igen. Hon är bara bäst!!!
Du är bäst Tarja! Tusen tusen tack för din fina återkoppling. Varmt välkommen tillbaka igen.
Ellenor är proffsig, lyhörd, noggrann och har ett fint bemötande. Alltid trivsamt att komma dit till den trevliga lilla salong.
Tack för din feedback Therese. Vi blir väldigt glada över att du uppskattar ditt besök och är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Fanny är en duktig och trevlig frisör som lyssnar in vad kunden vill ha. Jag är jättenöjd med mitt besök.
Tack för din feedback, Eva. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Alltid proffsigt bemötande, Ellenor är genuint trevlig, avslappnad och bäst. Starka rekommendationer för en skön stund i stolen och alltid med snyggt resultat.
Tack för din fina återkoppling Björn! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Ellenor is the best kept secret of the whole island! Highly recommended!!
Thank you so much for your kind words Nina! We’re delighted you discovered us and had such a wonderful experience. Your recommendation truly means a lot to us and feel free to spread our secret. You’re warmly welcome back.
Vänlig , lyhörd , lugn, så gulligt.
Tusen tack för din fina feedback Eva, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
En högst kompetent hantverkare inom frisöryrket! Jag lämnar alltid salongen med ett leende.
Åh vi blir så glada av din feedback! Stort tack Pierre. Att du lämnar salongen med ett leende på läpparna gör oss otroligt glada 😊 Varmt välkommen tillbaka igen.