Trevligt bemötande och var lyhörd för mina önskemål.
WAU Fagersta
Mitt i Fagersta centrum hittar du WAUconcept´s fjärde salong. Här erbjuder vi allt inom hår. Vi på WAU Fagersta vill att detta ska vara en plats där du får din “egen tid” och där vi bryr oss om just dig. Hos oss ska du alltid känna att du trivs och vara bekväm med oss som jobbar här. Vi strävar alltid efter att fixa ditt yttre...
1096 omdömen om WAU Fagersta
Sedan starten hos Reco 2019
En fin och inbjudande salong och mycket proffsig personal. Jag blir alltid nöjd på WAU, så stort tack till Sandra Ö som ser och förstår precis hur jag vill ha mitt hår ❤️
Fantastiskt trevlig, noggrann och professionell, alla salonger borde ha en Carro🥇
Varm, välkomnande och lugn. Frågade och såg till att jag var nöjd med hur mycket hår hon fick klippa och stylade håret snyggt när det var färdigt. Rekommenderar starkt!😊
Sandra gav mig fantastisk vägledning när jag inte visste hur jag ville bli klippt. Jag är så nöjd med mitt korta hår efter år med långt.
Fantastisk bra, super trevlig.
En av de absolut bästa frisörerna jag varit till. Noggrann, kreativ och skicklig. Sen är hon en super ball och härlig person utöver den stjärna hon är bakom saxen! Pillan för frillan - kanooon!
Riktigt bra vänlig kunnig trevlig tillmötesgåene,saklig
Duktig och trevlig. ……………………….
Jobbar bra,och bli bra resultat😀
Jättebra. Super trevlig och lugn. Bra på att ge inspiration och tips på hur man ska göra.
Kompetent, professionell och trevlig
Mycket kunnig och lyhörd för önskemål.
Det var min son som klippte sig hos Carro Ö. Han var jätte nöjd och sa att nu kommer han enbart klippa sig hos WAU i fortsättningen.
Duktig frisör i kombination med hög social kompetens. Det kan inte bli bättre om jag får säga min mening
Pernilla är som alltid professionell och lyhörd för kundens önskemål. Hon är helt enkelt bäst!❤️
Duktig frisör och lyhörd! Vänligt bemötande. Känner mig välkommen.
Jätte nöjd, trevlig och duktig
Jag är supernöjd med mitt besök! Hon var otroligt snäll, lyhörd och väldigt duktig. Samtalet kändes naturligt och avslappnat, aldrig påtvingat. Det jag uppskattade mest var att hon frågade mig innan varje steg, vilket gjorde att jag kände mig trygg och delaktig. Eftersom jag själv har svårt att säga till om jag vill ändra något betydde det extra mycket. Rekommenderas varmt!
Jag är supernöjd över mitt besök på Wau. Carro var mycket proffsig och tog hand om mig och mitt hår på ett mycket bra sätt. Slutresultatet blev så mycket bättre än jag förväntat mig och jag har fått så många komplimanger över mitt nya fina fräscha hår.
Bäst I test ,Jessica är mycket skicklig och trevlig är mycket nöjd, köpte schampo och mousse Tack hälsningar Maud Wulff
Kunnig och vänlig👍👍 kan verkligen rekommenderas
Tack Kickie! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.
Vänligt bemötande, lätt att prata med. Skicklig i sitt arbete.
Stort tack Magne, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Tova är väldigt duktig och noggrann. Jag och mitt hår är så nöjda. Tova är också trevlig och lyhörd för önskemål.
Tack Ingrid, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Trevlig, klippte mig från långhårig till korthårig. Kul med ny frisyr. Tyckte att jag hade sjukt mycket hår, jag håller med. 😅
Tack för din fina feedback, Lars! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och "allt ditt hår". ☺️ Varmt välkommen tillbaka!
Trevlig, förklarade tydligt vad hon kunde göra med håret utifrån mina önskemål
Tusen tack! Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen åter!
Alltid nöjd när jag lämnar bästa Pernilla!
Bästa Hilde! Stort tack för din feedback och varmt välkommen tillbaka igen.
Mycket nöjd med klippningen, precis så vill jag ha det 👌❤️🐞
Tack Carina! ❤️ Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Jessica är hela tiden så glad och helt fantastisk, hon gör alltid exakt som jag förklarar och föreställer mig. Alltid lika nöjd när man kommer ifrån henne! Valde ny frisyr för att klippa av mestadels av håret, inte ett dugg besviken då Jessica verkligen fick till de som jag ville ha.
Tusen tusen tack för din fina feedback, Nellie! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!
Hon är mycket trevlig och kunnig
Stort tack Karin för din feedback. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Duktig och inlyssnande efter kundens önskemål
Tusen tack för din feedback Marie, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Carro var grundlig och håret blev väldigt bra. Hon var inlyssnande, trygg och trevlig. Fick mig att känna mig både sedd och hörd. För en introvert som kanske inte alltid vill prata på i timmar tyckte jag att hon var bra på att anpassa sig, lagom mycket snack. Kommer definitivt återkomma.
Stort tack Michaela. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Fantastiskt bemötande 🤗 Nyinflyttad i Färna så Jessica var helt ny för mig, alltid pirrigt med ny frissa 🙈 Jättenöjd med både bottenfärg o klipp, till henne går jag gärna igen, kände mig som hemma 🥰 Lätt att få tider o smidigt att boka 🤗
Tack så mycket Eva! Din fina återkoppling betyder massor för oss och vi blir så glada över att du är nöjd. 🥰 Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Carro är väldigt skicklig med saxen och klipper mitt hår väldigt fint. Är så glad över att få ha henne som min frisör. Hon är inlyssnande på mina idéer men framför också sin professionalitet om vad som passar mig.
Stort tack Pratima, för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd! Vi hoppas få se dig igen snart.
Ser kunden! Lyhörd och nummer med bra tips om ny frisyr. Rekommenderar verkligen Carro!
Tusen tack för din feedback och för din rekommendation, Maria! Dem betyder mycket för oss. Varmt välkommen igen! 🫶🏼
Glad positiv och en fantastiskt bra frisör! Den bästa frisör jag någonsin haft! Hon är bäst!
Din feedback värmer, stort stort tack bästa Inga! Hjärtligt välkommen tillbaka snart igen.
Duktig och trevlig! Nöjd med besöket, som vanligt.
Din feedback värmer, stort tack Helene och varmt välkommen åter!
Klippte två grabbar (6 år och 10 år) och båda blev supernöjda och ser fram emot att komma tillbaka. Toppbetyg!
Det glädjer oss att höra, Suncana! Stort tack för din feedback. Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka igen.
Mycket duktig tjej, jag är helt nöjd
Stort tack Olle, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Styling blev jättefin! Trevligt besök. Rekommenderar!🤗
Tack Natalia, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
En mycket bra upplevelse. Sandra var mycket duktig och förstod hur jag ville ha det och så blev det.
Tusen tack för din fina feedback Britt-Marie, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Jätte trevlig personal! Gör ett jätte bra jobb och precis utifrån önskan.
Tack för din feedback Lana, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Suveränt duktig och noggrann. Önskar att alla frisörer vore som hon, då skulle ingen behöva bli missnöjd någonsin
Din feedback värmer, stort stort tack Päivi! Hjärtligt välkommen tillbaka.
Supertrevlig frisör som hade bra hand med barnen. Och riktigt fina i håret blev de!
Stort tack Jessica, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Trevlig och professionell. Jag blev nog så bra jag kan bli med det materialet jag har.
Stort tack för din feedback Staffan. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt "hårmaterial" är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Bra jobbat trevligt och lättsamt
Stort tack Lotta, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Jag var ganska nervös inför klippningen pågrund av ångest, men hon var så himla snäll, försiktig och pratglad som fick mig känna mig mer bekväm☺️blev väldigt nöjd!
Tusen tack Saga, för din fina återkoppling! 🫶🏼 Det betyder mycket för oss att du kände dig bekväm i stolen hos oss och blev nöjd. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags igen.
Väldigt trevligt från start och gav henne fria händer och blev riktigt nöjd! Så blev en ny tid direkt 👍🏾 Så bara positivt 😁
Tusen tack för din feedback Christian, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Superduktig!Jag är så nöjd med mitt hår!
Tack så mycket för din feedback Susanna. Det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Var inne idag och hon fick fria händer då mitt hår såg ut som ett fågelbo. Jättetrevlig och blev otroligt nöjd med resultatet. Blev till att boka ny tid direkt 👍🏾
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.