WAU Fagersta
En del av WAU -
www.wauconcept.com
Mitt i Fagersta centrum hittar du WAUconcept´s fjärde salong. Här erbjuder vi allt inom hår.
Vi på WAU Fagersta vill att detta ska vara en plats där du får din “egen tid” och där vi bryr oss om just dig. Hos oss ska du alltid känna att du trivs och vara bekväm med oss som jobbar här. Vi strävar alltid efter att fixa ditt yttre såväl som att du ska känna ett välmående även i ditt inre.
I dagens digitaliserade värld tror vi att det är viktigt att mötas på riktigt genom sociala interaktioner i verkliga livet. Du är unik och vi får inspiration och idéer av att träffa dig.
Utmärkelser
401 omdömen om WAU Fagersta
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Tova E en del av WAU Fagersta
Blev så fint bemött och jätte gullig personal
skrev om Tova E en del av WAU Fagersta
Jag klipper korta frisyrer hos Tova, hon är super duktig. Kreativ och idérik och ger tips på produkter. Hon är alltid glad. Vi pratar om allt mellan himmel och jord. Ser fram emot nästa frisör besök hos henne 😀
Från att vi satte våra fötter innanför dörrarna så fick vi ett varmt välkomnande. Min dotter vart super nöjd med hela processen och klippningen. Mycket trevligt att sitta och vänta på att min dotter klippte sig
skrev om WAU Fagersta
En superduktig elev . Hon hade både det sociala och va jätte duktig på att klippa och styla.
skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta
Kunnig trevlig personal trevligt som jag varmt rekommenderar
skrev om WAU Fagersta
En kort frisyr som blev utmärkt av den elev som jag var hos. Kunde gärna fått vara lite mer skojfrisk men det är ju mer personligt så det har inte med servicens betyg att göra (bara min personliga åsikt).
skrev om WAU Fagersta
Super nöjd, och ett fantastiskt bemötande
skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta
Jag fick utmärkt service och goda skätselråd.
skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta
Glad, trevlig, proffsig och duktig att klippa!
skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta
Alltid nöjd efter ett besök hos duktiga och trevliga Pernilla!
skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta
Trevligt bemötande och nöjd med resultatet när jag lämnade Wau.
Lugn och trevlig miljö. Köpte ingen vara. -
Trevlig och mycket fint bemötande. Mitt första besök och jag bokade direkt en ny tid då jag upplevde ett varmt mottagande. Trevlig och välskött lokal med goda energier. Toppenställe som jag varmt rekommenderar.
skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta
Alltid glad, trevlig och proffsig! Man kan alltid Lita på att både färg och klippning blir toppen hos Pernilla.
Jag blev vänligt bemött på företaget.
Jag hade egentligen inga speciella förväntningar och företaget kunde hjälpa mig med det jag kom dit för.
Jag fick en positiv upplevelse eftersom jag behövde en klippning så beställde jag en sådan. -
skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta
Trevlig, noggrann, duktig, inkännande.
skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta
Alltid nöjd efter ett besök på Wau:).
skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta
En toppen salong alltid trevligt bemött
Och nöjd när jag går därifrån. -
Trevlig personal
Bra klippt tummen upp -
Jag känner mig i trygga händer när jag klipper mig hos Jessica. Fantastisk bemötande service med högsta kvalitet! Hon ger gärna råd och tips på frisyrer och produkter.
skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta
Jättetrevlig personal och klippningen blev perfekt, kommer absolut att åka dit flera gånger
skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta
Proffesionellt bemötande och välutfört jobb.
skrev om Tova E en del av WAU Fagersta
Supernöjd med allt! Bemötande, färg och frisyr! Rekommenderar starkt.
skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta
Noggrann trevligt bemötande vid damfriseringen
skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta
Pernilla är professionell, noggrann och med en oerhörd känsla och kunskap tipsar och behandlar hon den person hon har framför sig efter dennes förutsättningar. Känner mig fullkomligt trygg i hennes händer!
skrev om WAU Fagersta
Jag var hos eleven Ebba och hon var jätteduktig jag är jättenöjd! 👍
skrev om Tova E en del av WAU Fagersta
Jättebra och trevligt bemötande. Rolig pratglad och social. Väldigt nöjd med resultatet av både klippning och färg.