WAU Fagersta

WAU Fagersta

En del av WAU Concept www.wauconcept.com
  • BadgeEightYears
4.9

Mitt i Fagersta centrum hittar du WAUconcept´s fjärde salong. Här erbjuder vi allt inom hår. Vi på WAU Fagersta vill att detta ska vara en plats där du får din “egen tid” och där vi bryr oss om just dig. Hos oss ska du alltid känna att du trivs och vara bekväm med oss som jobbar här. Vi strävar alltid efter att fixa ditt yttre...

982 omdömen om WAU Fagersta

Sedan starten hos Reco 2019

Kristina R
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Kunnig och lyhörd. Alltid varit nöjd med resultatet.

Lena J
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Trevligt bemötande och väldigt nöjd med klippningen

Jonna L
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Super nöjd, fin klippning och super fint bemötande av min treårings första klippning! Gjorde det till ett fint minne!

Annette G
Skrev om Tova E en del av WAU Fagersta

Jättebra frisör, trivs utmärkt med henne.m Tova är den som oftast klipper mig. Haft henne i flera år, alltid nöjd.

Kerstin M
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Carro är kunnig och bra på att förmedla hur hon tänkt klippa och vad det ger för resultat samt arr föreslå passande produkter.

Sara F
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Duktig, trevlig och omhändertagande.

Carina H
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Toppen, trevlig, kompetent. Såg vad som behövdes göras. Mycket nöjd.

Anne B
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Alltid lika trevlig och glad! Ett nöje att få klippa sig hos henne

Anneli B
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Lugnt. Avslappnande stund.Mycket nöjd när jag gick därifrån.

Gunilla S
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Hon var trevlig o kunnig på sin sak. Jag blev väldigt nöjd.

Svar från Sandra Ö

Vad kul att du är nöjd! Tack och varmt välkommen tillbaka när de är dags igen 🩷

Virpi K
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Hon lyssnade in mina önskemål och så blev resultatet som jag vill ha det också. Supertrevlig var hon också.

Svar från Carro Ö

Tack! Vad kul att höra 🩷 varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Grazyna C
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Fick bra bemötande och fin ny frisyr

Svar från Carro Ö

Tack för feedback, och att du känner dig nöjd med din nya frisyr 🩷

Carina D
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Duktig Lyhörd på kundens önskemål samt att Carro kommer med förslag. Trevlig Serviceinriktad

Svar från Carro Ö

Tack för fina ord Carina! Varmt välkommen tillbaka!

Margurit E
Skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta

Yrkesskicklig med ett varmt och vänligt bemötande.

Svar från Pernilla Ö

Tusen tack för din feedback! Välkommen tillbaka när de är dags igen!

Hanna E
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Professionell , duktig och tillmötesgående till vår dotter som ser framemot varje besök hos Carro

Svar från Carro Ö

Tack för din feedback Hanna. Det glädjer oss att du och din dotter är nöjda! Varmt välkomna tillbaka när det är dags igen.

Jenna A
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Otroligt proffsig och super trevlig, och hon verkligen räddade mitt hår ❤️

Svar från Jessica L

Tusen tack för din fina feedback Jenna. Det betyder massor för oss att du känner dig nöjd ❤️ Varmt välkommen igen.

Veronica A
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Blev så himla nöjd. Precis så, som jag ville ha mitt hår.

Svar från Jessica L

Tack Veronica för din feedback! Vi blir så glada över att du är nöjd med ditt resultatet. Varmt välkommen tillbaka.

Carola P
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Alltid lika nöjd. Hon trollar med mitt gråa hår och får alltid till en härlig färgning som täcker och ser naturlig ut. Proffsigt bemötande. // Carola

Svar från Sandra Ö

Tusen tack för fina ord, så roligt att höra att du är nöjd! Välkommen tillbaka!

Lena H
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Så nöjd med allt! Kände mig välkommen och ompysslad 😊 Mycket nöjd med klipp, färg av hår och " fix" av bryn. Kan verkligen rekommendera Jessica och WAU!👍👍

Svar från Jessica L

Roligt att höra om din upplevelse hos oss! Du är så välkommen tillbaka, Lena!

Mats C

Ställer alltid upp och klipper med bravur Toppen Tack // Matte

Svar från Jessica L

Tack för fina ord! Alltid så välkommen!

Sofia E
Skrev om Tova E en del av WAU Fagersta

Jag gjorde slingor och klippte mig. Väldigt nöjd!

Svar från Tova E

Så härligt att höra att du är nöjd! Välkommen tillbaka Sofia!

Anita F
Skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta

Mycket bra klippning! Fint bemötande!

Svar från Pernilla Ö

Tack för din feedback Anita! Varmt välkommen tillbaka!

Anita B
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Väldigt fint bemötande och mycket trevlig frisör. Duktig och kunnig. Nöjd!

Svar från Sandra Ö

Tusen tack för din feedback! Välkommen tillbaka!

Carin B
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Hade en sån där "bad hairday" och ville boka tid. Hjälp Jessica hade ingen ledig tid ... hur skulle det här gå? Behövde inte oroa mig det minsta. Kan varmt rekommendera Sandra Ö. Säker på hand och såg precis vad mitt hår behövde. Både kulör och omvårdnad. Sjukt nöjd med resultatet. Tusen tack

Svar från Sandra Ö

Vad kul att höra att du blev så nöjd! Tack för förtroendet!

Marie N
Skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta

Pernilla visar alltid professionella kunskapar och lyhördhet och omtanke om mig som kund. Det är alltid en avslappnande stund att komma till Pernilla och man mår alltid bra när man lämnar salongen.

Svar från Pernilla Ö

Tack, det värmer att höra! Så välkommen tillbaka, Marie!

Emilia A
Skrev om Tova E en del av WAU Fagersta

Otroligt proffsigt & trevligt bemötande. Ställde bra frågor om håret för att få rätt information för att utföra ett fantastiskt jobb. Bjöd in till bra samtal utan att det kändes påtvingat, vilket fick besöket att kännas kortare när det i verkligheten gick ut på tiden på ett bra sätt för att få så bra resultat som möjligt. Det kan alltid vara lite nervöst när man går till en helt ny frisör men gick därifrån med en känsla av trygghet över att man med säkerhet vet att Tova kommer man gå till igen. Gick till Tova för att ljusa...

Svar från Tova E

Tack Emilia! Vad fina ord. Vad roligt att du är nöjd! Varmt välkommen tillbaka!

Berit H
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Det var bara trevligt att komma till Sandra Ö det var första gången jag blev klippt. Och fixat mitt hår jätte snyggt blev det.

Svar från Sandra Ö

Tusen tack! Blir så glad! Välkommen åter Berit!

Maria S
Skrev om Tova E en del av WAU Fagersta

Tova är den frisör som jag har letat länge efter. Hon klippte mitt hår efter mina önskemål. Jag är supernöjd✨️

Svar från Tova E

Tack, härligt att du är nöjd! Ses snart igen när det är dags, Välkommen Maria!

Erik A
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

trevlig, snygg och social samt klippte väldigt bra.

Svar från Carro Ö

Tack för fina ord! Välkommen tillbaka Erik!

Anja N
Skrev om Tova E en del av WAU Fagersta

Tova E är tillbaka på jobbet efter sin föräldraledighet. Det känns bra att ha henne itillbaka i salongen. Tova E är min första frisörska på Wau. Hon känner mig och vet hur jagvill bli klippt. Ibland föreslår hon nya saker eller ställer frågor om hur jag vill göramed mitt hår. Tova E arbetar smidigt och jag får en snygg frisyr. Kul.

Svar från Tova E

Tack för dina fina ord Anja! alltid lika kul att ha dig i stolen! välkommen tillbaka

Ingrid S
Skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta

Pernilla är en jätteduktig frisör som noga hör sig för hur jag tänkt med mitt hår och verkligen förstår hur jag menar. Pernilla är alltid glad och välkomnande och trevlig.

Svar från Pernilla Ö

Tusen tack för din fina feedback, Ingrid! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!

Ivar E
Skrev om Tova E en del av WAU Fagersta

Hon var mycket trevlig och inte tråkig

Svar från Tova E

Tack Ivar! Det glädjer oss att du hade ett trevligt besök :) Varmt välkommen tillbaka igen!

Sandra A
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Jättebra gjorde verkligen sitt bästa för att jag skulle få den färg jag ville ha

Svar från Carro Ö

Tusen tack för din fina feedback, Sandra! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!

Elin G
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Min dotter fick håret tvättat, klippt och fönat och fixat trots att hon bara är sex år. Jättefint klippt, precis så som önskat. Väldigt tillmötesgående och trevlig!

Svar från Sandra Ö

Stort tack, Elin. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Det glädjer oss att din dotter är nöjd med besöket. Ni är varmt välkomna tillbaka.

Carina T
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Bra bemötande Och nöjd med hennes klippning

Svar från Sandra Ö

Tack för din feedback Carina, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Sabina R

Toppen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@

Svar från Sandra Ö

Tack snälla Sabina!!! 🫶🏼 Varmt välkommen tillbaka igen!

Carina P
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Sandra gav mig en väldigt fint bemötande. Positiv och glad. Hon var lyhörd på vilka önskemål jag hade. Kände mig väldigt nöjd när jag gick ifrån salongen.

Svar från Sandra Ö

Stort stort tack Carina, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Christer S
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Hon är den bästa frisören jag haft under mina 76 år! Man får alltid ett leende och ett trevligt bemötande plus att hon är en duktig frisör! Man känner sig välkommen och är nöjd och glad när man går därifrån!

Svar från Carro Ö

Tusen tusen tack för din fina feedback, Christer! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Du är hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Mikaela S

Jag blev supernöjd när jag var hos Tova 🙂

Svar från Tova E

Vad roligt att höra, Mikaela! Stort stort tack för ditt omdöme. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen. ☺️

Evelina H
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Trevlig och duktig frisör, resultatet blev som önskat och lite bättre 😁🌸

Svar från Carro Ö

Tusen tack för din feedback, Evelina. 🌸 Vi är glada att vi kunde möta dina förväntningar och dessutom ge lite extra. Varmt välkommen tillbaka igen!

Arja A
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Mycket bra är mycket nöjd med klippning o färgning.💃🌺

Svar från Carro Ö

Tack Arja. 🌸 Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Lova S

Jättefin upplevelse, jätte trevlig och gjorde håret jättefint ! Supernöjd

Svar från Sandra Ö

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse, Lova. Det gläder oss att du är nöjd! Vi hoppas få se dig igen snart.

Tess H
Skrev om Tova E en del av WAU Fagersta

så duktig, blev exakt vad man hade tänkt sig. Trevlig och snäll under konversation. 💕

Svar från Tova E

Tack Tess, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen! 🌸

Camilla G
Skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta

Så nöjd med Pernilla som frisör , hon är så duktig på klippning och färg val som passar mig. Känner mig alltid välkommen till henne.

Svar från Pernilla Ö

Tack Camilla, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Rickard A
Skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta

Hon är en super bra och kompitet frisör med en stor och bred kunskap både gällande sitt jobb och kundmotagande!

Svar från Pernilla Ö

Stort tack Rickard, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Marie K
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Lugnt och trevligt bemötande och mycket lyhörd för mina önskningar. Blir så nöjd med klippningen

Svar från Carro Ö

Din feedback värmer, stort tack Marie! Hjärtligt välkommen tillbaka.

Sandra W
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Det var första gången för dottern och hon var väldigt tveksam om hon ville klippa sig. Men Sandra tog hand om henne på ett exemplariskt sätt så dottern sa efteråt att hon ville klippa sig igen! Vi är super nöjda!

Svar från Sandra Ö

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse Sandra. Det gläder oss att du och din dotter känner er nöjda! Vi hoppas få se er igen när det är dags för nästa besök. Varmt välkomna!

Ida L
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Jättebra! Kände mig verkligen omhändertagen. Sandra var lyhörd för mina önskemål, trevlig och lätt att prata med. Supernöjd med resultatet

Svar från Sandra Ö

Tack för din fina återkoppling Ida! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Berit L
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Mycket bra bemötande. Vi hade mycket att prata om. Väldigt trevligt. Ser fram mot nästa besök. Mvh Berit Larsson.

Svar från Sandra Ö

Tack Berit för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss. Även vi ser fram emot nästa besök och samtal. Varmt välkommen tillbaka igen.

Kerstin M
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Stort tack för hjälp med klippning till proffsigt resultat. Super nöjd.

Svar från Carro Ö

Stort tack Kerstin, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.