WAU Fagersta

WAU Fagersta

En del av WAU - www.wauconcept.com
Mitt i Fagersta centrum hittar du WAUconcept´s fjärde salong. Här erbjuder vi allt inom hår.

Vi på WAU Fagersta vill att detta ska vara en plats där du får din “egen tid” och där vi bryr oss om just dig. Hos oss ska du alltid känna att du trivs och vara bekväm med oss som jobbar här. Vi strävar alltid efter att fixa ditt yttre såväl som att du ska känna ett välmående även i ditt inre.

I dagens digitaliserade värld tror vi att det är viktigt att mötas på riktigt genom sociala interaktioner i verkliga livet. Du är unik och vi får inspiration och idéer av att träffa dig.

Utmärkelser

401 omdömen om WAU Fagersta

Sedan starten hos Reco 2019
    2023-03-28 Verifierad kund
    Blev så fint bemött och jätte gullig personal
    Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter! Tova E
    2023-03-28 Verifierad kund
    Jag klipper korta frisyrer hos Tova, hon är super duktig. Kreativ och idérik och ger tips på produkter. Hon är alltid glad. Vi pratar om allt mellan himmel och jord. Ser fram emot nästa frisör besök hos henne 😀
    Stort tack Veronica för dessa fina ord! Du är såå välkommen, vi ses snart igen! :) Tova E
    2023-03-28 Verifierad kund
    Super trevlig och duktig. Kommer gå tillbaka fler gånger
    Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter! Jessica L
    2023-03-27 Verifierad kund
    Från att vi satte våra fötter innanför dörrarna så fick vi ett varmt välkomnande. Min dotter vart super nöjd med hela processen och klippningen. Mycket trevligt att sitta och vänta på att min dotter klippte sig
    Stort tack Johnny för dessa fina ord och för att du tog dig tiden till att ge oss denna feedback, hoppas vi ses snart igen :) Cajsa L
    2023-03-27 Verifierad kund
    En superduktig elev . Hon hade både det sociala och va jätte duktig på att klippa och styla.
    Stort tack för dessa fina ord! Varmt välkommen igen Madeleine! WAU Fagersta
    2023-03-26 Verifierad kund
    Kunnig trevlig personal trevligt som jag varmt rekommenderar
    Stort tack Brigitta för dessa fina ord, hoppas vi ses snart igen! Cajsa L
    2023-03-23 Verifierad kund
    Oerhört duktig och lyhörd frisör
    2023-03-20 Verifierad kund
    En kort frisyr som blev utmärkt av den elev som jag var hos. Kunde gärna fått vara lite mer skojfrisk men det är ju mer personligt så det har inte med servicens betyg att göra (bara min personliga åsikt).
    Stort stort tack för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka. WAU Fagersta
    2023-03-18 Verifierad kund
    Bra och proffsigt bemötande.
    Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen tillbaka Anette :) Tova E
    2023-03-16 Verifierad kund
    Super nöjd, och ett fantastiskt bemötande
    Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter! WAU Fagersta
    2023-03-15 Verifierad kund
    Bra och trevligt. Stora förväntningar. Jättenöjd med klippningen.
    Stort stort tack för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka Gunilla! Cajsa L
    2023-03-14 Verifierad kund
    Jag fick utmärkt service och goda skätselråd.
    Stort tack Jon för din feedback, det betyder mycket för oss, hoppas vi ses snart igen! Pernilla Ö
    2023-03-11 Verifierad kund
    Glad, trevlig, proffsig och duktig att klippa!
    Tusen tack Samuel för att du tog dig tiden att lämna denna recension, dina ord betyder mycket för oss, vi ses snart igen :) Pernilla Ö
    2023-03-07 Verifierad kund
    Alltid nöjd efter ett besök hos duktiga och trevliga Pernilla!
    Tusen tack för dina fina ord Malin, du är alltid så välkommen :) Pernilla Ö
    2023-03-06 Verifierad kund
    Jessica är mycket professionell & trevlig.
    Stort tack för din feedback! Du är så välkommen tillbaka :) Jessica L
    2023-03-01 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och nöjd med resultatet när jag lämnade Wau.
    Lugn och trevlig miljö. Köpte ingen vara.
    Tusen tack Ingegerd för dina fina ord. Hoppas vi ses snart igen! Jessica L
    2023-02-28 Verifierad kund
    Trevlig frisör, bra klippning.
    Tusen tack för din feedback Jessica, hoppas vi ses snart igen :) Cajsa L
    2023-02-27 Verifierad kund
    Trevlig och mycket fint bemötande. Mitt första besök och jag bokade direkt en ny tid då jag upplevde ett varmt mottagande. Trevlig och välskött lokal med goda energier. Toppenställe som jag varmt rekommenderar.
    Stort stort tack Eva för dessa fina ord! Vi ses snart igen :) Tova E
    2023-02-24 Verifierad kund
    Trevligt bemötande.
    Jag är jätte nöjd med klippning
    Stort TACK Monika för att du tog dig tiden till att lämna denna fina recension! Hoppas vi ses snart igen! Tova E
    2023-02-21 Verifierad kund
    Alltid glad, trevlig och proffsig! Man kan alltid Lita på att både färg och klippning blir toppen hos Pernilla.
    Stort stort tack för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka. Pernilla Ö
    2023-02-17 Verifierad kund
    Jag blev vänligt bemött på företaget.
    Jag hade egentligen inga speciella förväntningar och företaget kunde hjälpa mig med det jag kom dit för.
    Jag fick en positiv upplevelse eftersom jag behövde en klippning så beställde jag en sådan.
    Stort stort tack för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka. Tova E
    2023-02-16 Verifierad kund
    Älsk på WAU och personalen 💞💞💞💞💞Alltid lika nöjd.
    TACK CAMILLA! Du är sååå välkommen! Cajsa L
    2023-02-15 Verifierad kund
    Trevlig, noggrann, duktig, inkännande.
    Stort tack för din feedback, hoppas vi ses snart igen. Jessica L
    2023-02-13 Verifierad kund
    Bra bemötande, proffsigt utförande.
    Stort tack för din feedback, hoppas vi ses snart igen. Cajsa L
    2023-02-13 Verifierad kund
    Bra bemötande och fick vad jag förväntade mig. Sammanfattningvis helt nöjd med min klippning
    2023-02-10 Verifierad kund
    Trevlig, varm och tillmötesgående. Jag är supernöjd :)
    Tusen tack för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka! Jessica L
    2023-02-08 Verifierad kund
    Alltid nöjd efter ett besök på Wau:).
    Tusen tack för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka! Pernilla Ö
    2023-02-06 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande .
    Resultatet blev toppen.
    Stort tack för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka. Jessica L
    2023-02-06 Verifierad kund
    En toppen salong alltid trevligt bemött
    Och nöjd när jag går därifrån.
    Stort tack för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka. Pernilla Ö
    2023-02-03 Verifierad kund
    Trevligt bemötande. Lyssnade på vad jag ville. Blev riktigt nöjd med resultatet.
    2023-02-02 Verifierad kund
    Mina förväntningar var väll bemött, jag var lite nervös men det blev roliga konversationer och en snygg klippning!
    Tusen tack för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka! Tova E
    2023-01-31 Spontant omdöme
    Väldigt trevlig och glad!
    Proffsig jag är jätte nöjd!
    2023-01-31 Verifierad kund
    Trevlig personal
    Bra klippt tummen upp
    2023-01-30 Verifierad kund
    Bra bemötande.. Råd angående min hårskötsel.Väldigt nöjd med min klippning.
    2023-01-27 Verifierad kund
    Mycket nöjd känner mig lyssnad på och ett trevligt bemötande Tack
    2023-01-25 Verifierad kund
    Jag känner mig i trygga händer när jag klipper mig hos Jessica. Fantastisk bemötande service med högsta kvalitet! Hon ger gärna råd och tips på frisyrer och produkter.
    Stort stort tack för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka. Jessica L
    2023-01-24 Verifierad kund
    Jag var jätte nöjd , åter kommer / Pirjo🤗
    Stort tack för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka. Tova E
    2023-01-22 Verifierad kund
    Trevlig och skicklig. Jag är mycket nöjd
    Stort tack för din feedback, hoppas vi ses snart igen.
 Cajsa L
    2023-01-08 Verifierad kund
    Jättetrevlig personal och klippningen blev perfekt, kommer absolut att åka dit flera gånger
    Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter! Pernilla Ö
    2023-01-01 Verifierad kund
    Proffesionellt bemötande och välutfört jobb.
    2022-12-28 Verifierad kund
    Glad och trevlig. Klippte bra.
    2022-12-25 Verifierad kund
    Supernöjd med allt! Bemötande, färg och frisyr! Rekommenderar starkt.
    Stort tack Christine för dina fina ord.
    Hoppas vi ses snart igen!
    Tova E
    2022-12-25 Verifierad kund
    Noggrann trevligt bemötande vid damfriseringen
    Stort tack Birgitta för dessa fina ord. Välkommen åter. Jessica L
    2022-12-23 Verifierad kund
    Pernilla är professionell, noggrann och med en oerhörd känsla och kunskap tipsar och behandlar hon den person hon har framför sig efter dennes förutsättningar. Känner mig fullkomligt trygg i hennes händer!
    Stort tack Sofie för att du tog dig tiden till att skriva detta, dina ord värmer. Välkommen tillbaka. Pernilla Ö
    2022-12-22 Verifierad kund
    Jag var hos eleven Ebba och hon var jätteduktig jag är jättenöjd! 👍
    Stort tack Anki för dina värmande ord. Hoppas vi ses snart igen! WAU Fagersta
    2022-12-21 Verifierad kund
    Mycket bra
    Plockade ögonbryn o färgade👍
    Stort tack för din recension! Hoppas vi ses snart igen! Tova E
    2022-12-20 Verifierad kund
    Hon är jätte snällt och hon är duktig på hennes jobb
    Tusen tack Kinda för dina fina ord. Varmt välkommen igen :) Jessica L
    2022-12-20 Verifierad kund
    Som vanligt ett fantastiskt bemötande och väldigt trevlig personal.
    Är också duktiga frisörer.
    Tusen tack Kenneth för dessa värmande ord. Du är alltid välkommen hos oss. Jessica L
    2022-12-20 Verifierad kund
    Jättebra och trevligt bemötande. Rolig pratglad och social. Väldigt nöjd med resultatet av både klippning och färg.
    Tusen tack för dina fina ord och för denna recension, varmt välkommen igen! Tova E
    2022-12-19 Verifierad kund
    Jag upplevde ett trevligt bemötande och blev så nöjd med klippning och färg. Kan varmt rekommendera WAU!
    Stort tack Anna för dina fina ord. Hoppas vi ses snart igen. Cajsa L