Carro Ö

83 omdömen om Carro Ö

Sedan starten hos Reco 2024
Adina E
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Väldigt duktig och noggrann. Kan verkligen rekommendera att gå till henne. Trevligt bemötande!

Svar från Carro Ö

Stort tack, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Lena S
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Carro både trevlig och proffsig, jag är nöjd med både hår och ögonbryn 😊

Svar från Carro Ö

Vad roligt att höra Lena! Stort tack för din fina recension! Varmt välkommen åter!

Heli J

Trevlig Lagom pratig Duktig frisör

Svar från Carro Ö

Tack så mycket Heli! Varmt välkommen åter!

Maria M
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Ett väldigt fint bemötande och är nöjd med klippningen

Svar från Carro Ö

Så roligt att höra Maria! Tack snälla för din fina recension. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen!

Pratima Å
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Carro, inlyssnande och lyhörd, positiv och med öppet sinne. Duktig frisör som klippte mkt bra. Jag är jättenöjd! /Pratima

Svar från Carro Ö

Tusen tack för dina fina ord Pratima! Din feedback betyder mer än du anar! Varmt välkommen tillbaka!

Maud J
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Jsg blev väldigt bra bemött och väl omhändertagen. Resultatet + Mvh Maud Jonsson

Din feedback värmer, stort tack Maud 🫶🏻

Lotta P
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Väldigt trevlig och gjorde ett fantastiskt jobb! Älskar min nya frisyr!

Svar från Carro Ö

Tusen tack Lotta! Vi blir så glada av att höra att du älskar din nya frisyr! Varmt välkommen tillbaka igen.

Marie J
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Proffsigt bemötande och klipper noggrant och snyggt. Var min 10 åriga son som var kund, han blev super nöjd! Vi kommer komma dit igen.

Svar från Carro Ö

Stort tack Marie, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Ni är båda varmt välkomna tillbaka igen.

Jenny P
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Mycket bra bemötande och proffsig klippning.

Svar från Carro Ö

Tusen tack Jenny! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen tillbaka!

Anna K
Skrev om Carro Ö en del av WAU Fagersta

Jag tycker hon kom med tips om hur hon ville göra för att få ett bra resultat. Hon lyssnade in vad jag tyckte. Jag blev nöjd både med klippning och färg.

Svar från Carro Ö

Stort tack för din feedback Anna. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!