Cajsa L

130 omdömen om Cajsa L

Sedan starten hos Reco 2019
Ann-Sofie W
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Jättetrevlig och bra tjej och en duktig frisör. Lätt att boka tid med bokningssystemet men även öppet för att ringa och kolla lediga tider. Känner mig alltid välkommen på wau i Fagersta. De är alla trevliga och glada.

Svar från Cajsa L

Stort tack Ann-Sofie för dina fina ord och för att du tog dig tiden till att ge oss denna feedback. Hoppas vi ses snart igen!

Ella E
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Jag är mycket nöjd över resultatet och blev bra bemött

Svar från Cajsa L

Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!

Mikael T
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Cajsa var trevlig och noggrann jag blev väldigt nöjd med min frisyr (klippning). Det var första gången jag var där men kommer gärna tillbaka.

Svar från Cajsa L

Tusen tack Mikael för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!

Rasmus S
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

100% nöjd Fyller ut med text p.g.a teckenbrist..

Svar från Cajsa L

Stort tack för din feedback, hoppas vi ses snart igen.

Oili B
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Trivsamt och trevligt bemött, trevlig personal.

Svar från Cajsa L

Stort tack för din feedback, hoppas vi ses snart igen.

Marianne N
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Mycket fint bemötande och väldigt proffsig frisör.

Svar från Cajsa L

Stort tack Marianne för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.

Suncana B
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Gick utan att riktigt veta vad jag ville göra och blev supernöjd med slutresultatet.

Svar från Cajsa L

Stort tack för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.

Sandra T
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Väldigt trevligt bemötande och håret blev jättefint.

Svar från Cajsa L

Stort stort tack Sandra för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.

Carita B
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Klippte min korta frisyr ännu kortare, blev väl omhändertagen trevlig atmosfär i lokalen, Cajsa var väldigt duktig kom med tips vid styling var super trevlig jag blev väldigt nöjd kommer tillbaka.

Svar från Cajsa L

Stort tack Carita för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.

Pirko K
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Allmänt bra och trevligt bemötande