Cajsa L

182 omdömen om Cajsa L

Sedan starten hos Reco 2019
Lova S
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Cajsa var jättebra blev så nöjd

Svar från Cajsa L

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök, Lova. Tack för din feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Hanna J
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Jätte trevlig. Snäll och förstod vad jag ville ha. Var snäll och bemötte mina behov och problem på ett utmärkt sätt. Jag hade en mycket bra upplevelse.

Svar från Cajsa L

Tack för din feedback, Hanna. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Reneé H
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Trevligt besök med mycket skratt och väldigt proffsigt utfört!

Svar från Cajsa L

Tusen tack Reneé! Det glädjer oss att du inte bara får dig en snygg frisyr utan även ett gott skratt hos oss. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Elin L
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Cajsa är en sprudlande och energisk person som alltid får mig att känna mig välkommen och avslappnad. Hennes bubbliga personlighet smittar av sig och gör varje besök till en trevlig upplevelse. Hon är engagerad och noggrann i sitt arbete, och det märks att hon brinner för sitt yrke. Oavsett vilken frisyr eller behandling jag vill ha, så gör hon alltid ett kanonjobb och överträffar mina förväntningar. Hennes positiva energi och skicklighet gör att jag alltid lämnar salongen med ett leende på läpparna och en frisyr jag är riktigt nöjd med.

Svar från Cajsa L

Tack för din fina återkoppling Elin! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt besök och det betyder mycket att du tar dig tiden att berätta om ditt besök hos oss. Du är varmt välkommen tillbaka igen för ditt nästa besök.

Camilla L
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Alltid lika proffsig och bra bemötande. Min dotter är supernöjd

Svar från Cajsa L

Tack för din fina återkoppling Camilla! Det gör oss verkligen glada att höra att din dotter är nöjd med besöket. Varmt välkomna tillbaka.

Lena S
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Mycket trevlig, det blev en glad stund, beställde en sommarbost av håret och blev mycket nöjd. 😄

Svar från Cajsa L

Tusen tack för din feedback Lena, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Malvina L
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Otroligt trevlig tjej som man kände tillit till . Ärlig ang mina funderingar . Kommer fortsätta gå till henne i fortsättningen .

Svar från Cajsa L

Stort tack Malvina, vi blir så tacksamma för att vi får ditt förtroende att ta hand om dig och ditt hår. Du är varmt välkommen tillbaka!

Tilde Saga G
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Super duktig och trevlig! Är så himla nöjd!💕

Svar från Cajsa L

Tusen tusen tack! 💕 Vi uppskattar verkligen din feedback! Välkommen åter!

Marie J
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Cajsa klipper min 9 åriga son och hon gör det proffsigt på alla sätt och vis . Vi är supernöjda !

Svar från Cajsa L

Så roligt att höra att ni är nöjda med er upplevelse hos oss! Tusen tack för din feedback Marie. Ni är båda varmt välkomna tillbaka.

Salina S
Skrev om Cajsa L en del av WAU Fagersta

Verkligen jätte nöjd med besöket

Svar från Cajsa L

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök Salina! Stort tack för din feedback. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.