Fantastiskt bemötande 🤗 Nyinflyttad i Färna så Jessica var helt ny för mig, alltid pirrigt med ny frissa 🙈 Jättenöjd med både bottenfärg o klipp, till henne går jag gärna igen, kände mig som hemma 🥰 Lätt att få tider o smidigt att boka 🤗
234 omdömen om Jessica L
Bra jobbat trevligt och lättsamt
Stort tack Lotta, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Tycker hon är bra o trevlig o kunnig med mitt hår
Tusen tack Majinger! Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen åter!
Jessica är alltid trevlig, professionell och duktig på det hon gör! Jag får alltid ett bra bemötande och känner mig sedd som kund.
Din feedback värmer, stort stort tack Malin! Hjärtligt välkommen tillbaka.
Duktig och trevligt kvinna! Bra klippare
Stort tack Henriette! Ditt omdöme betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka igen.
Bra bemötande glad och trevlig
Tusen tack för din feedback Carina, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Väldigt trevlig och omhändertagande. Fantastisk hårbotten massage. Köpte ” vårglans ” klippning.
Tack snälla Heli för din fina feedback! Vad härligt att du uppskattade bemötandet och din hårbottenmassage. Varmt välkommen åter!
Jessica hälsar alltid glatt och klippningen blev bra, inget att klaga på !
Stort tack för din feedback Anna. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Mina förväntningar blev helt uppfyllda. Trevligt bemötande och mina önskningar om hur jag ville ha håret klippt utfördes helt perfekt. Kommer att beställa Jessica igen 👍
Tack för din feedback Per! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Trevlig och klipper superbra. Jag är jättenöjd.
Det betyder mycket att du känner dig nöjd efter ditt besök. Stort tack för din feedback Anna! Varmt välkommen tillbaka.