Trevlig med ett bra bemötande och som gjorde ett mycket bra jobb. Mycket nöjd!
191 omdömen om Jessica L
Tack så mycket Lill! Det glädjer oss att höra att du blev så nöjd. Varmt välkommen åter!
Jag har kort hår med grova strån och klipper mig oftast var sjätte vecka. Hos Jessica blir jag väl omhändertagen och pratet flyter smidigt på. Hon är glad och "lättillgänglig". Jessica stämmer av hur senaste klippningen fungerat och hur jag vill ha det nu. Senast hade jag blivit riktigt skamklippt av en elev på frisörprogrammet (hos en annan frisör). Jessica lyckades över förväntan få till en fin frisyr som jag är mycket nöjd med under tiden som snaggen uppe på huvudet växer ut. Jag går alltid därifrån med ett leende på läpparna efter att ha blivit ompysslad och tillsnyggad.
Det glädjer oss verkligen att höra hur du alltid lämnar salongen med ett leende på läpparna! Tack för din fina recension och tack för att du gång på gång ger oss förtroendet att få ta hand om ditt hår! Vi ser med glädje fram emot att snart få välkomna dig tillbaka igen.
Trevlig, duktig, kunnig, lyssnar
Stort tack för din recension, Caroline!
Trevlig, lyssnar på hur man vill ha håret. Alltid nöjd när jag går därifrån.
Tusen tack för din feedback Anna, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Jessica är en bra frissa glad och vänlig frågar hur man vill ha det, är alltid nöjd när jag går hem
Tack Britta! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka.
Fint bemötande. Supernöjd med klippningen. Mitt första besök då jag är nyinflyttad, men absolut inte sista.
Tack för din feedback Britt-Inger. Det glädjer oss att att du är nöjd med ditt besök. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Alltid ett fint bemötande vilket leder till att man alltid lämnar nöjd!
Tusen tack Anna! Uppskattar verkligen din feedback. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Mycket bra bemötande. Hon levde upp till mina förväntningar och gjorde ett mycket bra jobb när hon klippte mig.
Tusen tack Åke. Det glädjer oss att vi kunde möta dina förväntningar. Hjärtligt välkommen tillbaka igen!
Helt suveränt! Mitt första besök på WAU och jag valde Jessica L. Så lyhörd för mina önskemål och med ett tryggt omtänksamt bemötande av Jessica L. För jag skulle klippa av mitt långa risiga hår, något nervös och med beslutsångest. Jag överlämnade allt i hennes händer. Med sin kunskap, talang, blick och erfarenhet, tog hon sig an uppgiften. Resultatet över förväntan, gjorde mig lycklig och rörd till tårar! Klippning, färgning och slingor! Så nöjd - Kan varmt rekommenderas. Jag återkommer helt klart till Jessica L!!
Stort stort tack för din väldigt fina feedback Carin! Din feedback värmer. Det gläder oss enormt att höra att du hade en bra upplevelse hos oss och att du känner dig nöjd. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags igen!
Lika nöjd som alltid både med hår, bryn och fransar. Alltid lika trevligt att komma till salongen. Bästa stället.
Tusen tack för din feedback Margareta, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!