Pernilla Ö

151 omdömen om Pernilla Ö

Sedan starten hos Reco 2021
Novah N
Skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta

Kommer aldrig låta någon annan röra mitt hår!!

Alice G
Skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta

Bästa frissan så snäll och bryr sig alltid om en. Den ändå jag låter hålla på med mitt hår

Hilde I
Skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta

Blir alltid jättenöjd efter en stund i stolen hos denna härliga människa!

Svar från Pernilla Ö

Din feedback värmer! Tusen tack Hilde 🫶🏼 Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Nelly R
Skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta

Jag tycker att Pernilla är jätte bra, super trevlig. Hon är tydligen med allt hon gör under frisörbesöken och man känner sig otroligt välkommen när man kommer till henne!

Svar från Pernilla Ö

Tack Nelly för din fina feedback. Det betyder massor för oss att vi får fortroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.

Camilla R
Skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta

ALLTID nöjd efter ett besök hos Pernilla Österberg! Har varit kund hos henne sen långt tillbaka, så kan verkligen rekommendera henne. Hon är alltid glad, trevlig och proffsig i sitt yrkesutövande.

Svar från Pernilla Ö

Tusen tack Camilla! Vad roligt att höra att du alltid är nöjd och att du vill rekommendera oss vidare! Vi ses när det är dags för ett nytt besök! Varmt välkommen.

Inga S
Skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta

Pernilla är glad positiv och en helt fantastiskt duktig frisör! Den bästa jag haft. / Inga

Svar från Pernilla Ö

Det glädjer oss verkligen att höra Inga! Stort tack! Varmt välkommen åter till oss.

Selma H
Skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta

Pernilla är den bästa hårfrisörska man kan ha. Hon är alltid glad och trevlig. Hon lyssnar alltid in vad jag vill och ger oxå tips och råd om vad jag skulle passa i. Resultatet blir alltid kanonbra, vad vi än har hittat på. Det är därför jag har haft Pernilla som hårfrisörska i 20år och skulle aldrig komma på tanken att byta.

Svar från Pernilla Ö

Din fina recension går rakt in i hjärtat! Tack snälla Selma! Vi ser fram emot att snart få välkomna dig tillbaka igen!

Christina L
Skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta

Pernilla är alltid sprudlande glad och positiv. Frågar efter hur jag tyckte om klippningen sista gången, om hon ska ändra något. Bästa frissan någonsin Christina

Svar från Pernilla Ö

Tack Christina för dina värmande ord! Din feedback betyder massor för oss och vi ser fram emot att snart få välkomna dig tillbaka till oss.

Kerstin W
Skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta

Alltid lika trevligt hos Pernilla,Alltid nöjd

Svar från Pernilla Ö

Tusen tack Kerstin för att du tog dig tiden att ge oss din feedback, vi uppskattar det mycket. Varmt välkommen tillbaka.

Katarina S
Skrev om Pernilla Ö en del av WAU Fagersta

Känner mig alltid så väl ompysslad av Pernilla. Härligt med en hårfrisörska som hänger på mina idéer, utvecklar och utför dem. Alltid med ett toppen resultat.

Svar från Pernilla Ö

Stort tack Katarina för dina värmande ord! Din feedback betyder mycket för oss. Du är varmt välkommen tillbaka!