Fantastiskt, trevligt och super frisören Rekommenderas 💯
89 omdömen om Pernilla Ö
Tusen tack för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!
Proffsigt och fint bemötande. Grym frisör
Stort stort tack för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Jag blir alltid jättebra bemött. Vi diskuterar alltid vad vi ska göra och vi hittar alltid rätt. Jag hade beställt klipp och färg. Sen köpte jag någon hårprodukt. Min upplevelse på salongen är verkligen total avkoppling i trygga händer. Pernilla är en helt underbar frisör kan verkligen rekommendera henne. Stämningen i salongen är varm och hjärtlig. Tio plus av tio
Stort stort tack för denna fantastiska recension! Det betyder allt för oss! Vi ses snart igen!
En trevlig person och proffsigt bemötande
Stort tack Lotta för din feedback, hoppas vi ses snart igen.
Jättemysig salong. Pernilla var supertrevlig. Hon förstod precis hur jag ville ha mina ögonbryn. Pernilla gav mina bryn perfekt form och färg. Så nöjd!
Tack så mycket Åsa för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Bra bemötande av personalerna trivs och tycker om servicen
Tusen tack Nilda för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!
Ett av de trevligaste besök hos frisören jag haft och massagen jag fick under tvättning av håret var helt underbar.
Bästa frissan Jätte duktig Trevlig Ly hörd En trevlig salong
Tusen tack för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!
Kanonbra och trevlig 🙏 Kommer åter vid flera tillfällen.
Stort stort tack Anette för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Bra och effektivt arbete och trevlig personlighet.
Stort tack Staffan för din feedback, hoppas vi ses snart igen.