Tova E

Tova E

92 omdömen om Tova E

Sedan starten hos Reco 2021
    2023-03-23 Verifierad kund
    Oerhört duktig och lyhörd frisör
    2023-03-18 Verifierad kund
    Bra och proffsigt bemötande.
    2023-02-27 Verifierad kund
    Trevlig och mycket fint bemötande. Mitt första besök och jag bokade direkt en ny tid då jag upplevde ett varmt mottagande. Trevlig och välskött lokal med goda energier. Toppenställe som jag varmt rekommenderar.
    Stort stort tack Eva för dessa fina ord! Vi ses snart igen :) Tova E
    2023-02-24 Verifierad kund
    Trevligt bemötande.
    Jag är jätte nöjd med klippning
    Stort TACK Monika för att du tog dig tiden till att lämna denna fina recension! Hoppas vi ses snart igen! Tova E
    2023-02-17 Verifierad kund
    Jag blev vänligt bemött på företaget.
    Jag hade egentligen inga speciella förväntningar och företaget kunde hjälpa mig med det jag kom dit för.
    Jag fick en positiv upplevelse eftersom jag behövde en klippning så beställde jag en sådan.
    Stort stort tack för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka. Tova E
    2023-02-13 Verifierad kund
    Bra bemötande och fick vad jag förväntade mig. Sammanfattningvis helt nöjd med min klippning
    Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter! Tova E
    2023-02-03 Verifierad kund
    Trevligt bemötande. Lyssnade på vad jag ville. Blev riktigt nöjd med resultatet.
    2023-02-02 Verifierad kund
    Mina förväntningar var väll bemött, jag var lite nervös men det blev roliga konversationer och en snygg klippning!
    Tusen tack för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka! Tova E
  • 2023-01-31 Spontant omdöme
    Väldigt trevlig och glad!
    Proffsig jag är jätte nöjd!
    2023-01-30 Verifierad kund
    Bra bemötande.. Råd angående min hårskötsel.Väldigt nöjd med min klippning.