Otroligt professionell, vänlig och duktig! Bland de bästa frisör-erfarenheter jag haft!
182 omdömen om Tova E
Super snäll och blev bemött på ett jätte bra sätt. Blev så mycket bättre än jag kunnat förvänta mig. Är så nöjd och kommer boka där igen
Tova E var super trevlig, vi hade en bra kommunikation om det jag ville ha och hon lyckades verkligen få ihop det exakt som jag ville. Klippningen var fantastisk och jag kunde inte vara nöjdare!! Ögonbrynen var perfekta och exakt som vi kommunicerade också. Köpte även en torrschampo på hennes rekommendation som var bra!
Tusen tusen tack för din väldigt fina återkoppling, Sara! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med din klippning, dina ögonbryn och din produkt. Vi är så tacksamma att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Nej men jag är så nöjd!! Brukar alltid hitta något som inte är helt 100 när jag varit hos frisören men inte hos Tova. Hon va noggrann och tog sig verkligen tid att göra allt tipp topp! 🙏🏼😍
Tack för din fina återkoppling Nadja! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen ☀️
En kompetent frisörska som har det lätt för det sociala vilket är viktigt för mig som kund…mycket lättsam och trevlig. Blir fler besök absolut…
Men tack för fint feedback, varmt välkommen tillbaka 😍
jättetrevlig och snäll tjej, gjorde verkligen sitt jobb och samtalade hela tiden. Man känner sig verkligen välkommen av att vara där och få hjälp av henne. Hon bjöd på ett bra samtal och ett bra jobb av håret. Är så nöjd
Men tack för fina ord 🩷 härligt att höra att du hade en trevlig upplevelse hos oss! Välkommen tillbaka!
Jättebra frisör, trivs utmärkt med henne.m Tova är den som oftast klipper mig. Haft henne i flera år, alltid nöjd.
Tusen tack för din feedback Annette, den betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka!
Jag gjorde slingor och klippte mig. Väldigt nöjd!
Så härligt att höra att du är nöjd! Välkommen tillbaka Sofia!
Otroligt proffsigt & trevligt bemötande. Ställde bra frågor om håret för att få rätt information för att utföra ett fantastiskt jobb. Bjöd in till bra samtal utan att det kändes påtvingat, vilket fick besöket att kännas kortare när det i verkligheten gick ut på tiden på ett bra sätt för att få så bra resultat som möjligt. Det kan alltid vara lite nervöst när man går till en helt ny frisör men gick därifrån med en känsla av trygghet över att man med säkerhet vet att Tova kommer man gå till igen. Gick till Tova för att ljusa...
Tack Emilia! Vad fina ord. Vad roligt att du är nöjd! Varmt välkommen tillbaka!
Tova är den frisör som jag har letat länge efter. Hon klippte mitt hår efter mina önskemål. Jag är supernöjd✨️
Tack, härligt att du är nöjd! Ses snart igen när det är dags, Välkommen Maria!