Jättenöjd! Som jag är varje gång jag är hos Felicia!
WAU Karlstad
Vad härligt att du hittat till vår nya salong på Sundsta Torg i Karlstad! Här har vi samlat några av Värmlands bästa frisörer som står redo att skämma bort dig för en liten stund. WAU Karlstad strävar efter att erbjuda en annorlunda upplevelse, och även om vi inte är belägna mitt i stan, är vi ändå nära till hands. Ta dig...
675 omdömen om WAU Karlstad
Sedan starten hos Reco 2024
Det var min 2:a gång hos WAU och fick byta Frisök då tiderna inte passat mig hos den jag var hos innan, så jag fick Felicia! Hon var lyhörd och också hon otroligt duktig!!! Förstod precis vad jag var ute efter! Är sååå nöjd!
Hon är lättsam, trevlig och lyssnande. Jobbmässigt så kommer hon med förslag på frisyrer som passar och tillsammans får vi ett bra resultat, hon kommer m förslag om produkter som skulle passa jag är nöjd och kommer tillbaka.
Man möts av lugnet i salongen.. Ett hej med ett leende.. En stunds avkoppling.. Maja utför sitt jobb i proffesionellt. Är lyhörd & inspirerande. Jag känner mig alltid trygg i stolen & har varmt rekommenderat salongen för andra.
Emilia supertrevlig tjej men bra bemötande. Mycket nöjd med resultatet🩷🥰
Stort tack för din feedback Märta. Vi blir så glada över att du är nöjd 🥰 Varmt välkommen tillbaka!
Matilda är jätte duktig och välkomnande, men det är även övrig personal!
Stort tack Jeanette, för att du återkopplar om ditt besök till oss. Det uppskattar vi massor. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Fantastisk frisörska, lyhörd och omtänksam.
Tack snälla Åsa! Din feedback värmer. Hjärtligt välkommen tillbaka igen.
Superduktig, lyhörd, så bra resultat!
Tack så mycket, Sara. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Jag gjorde slingor och klippte mig hos Emilia och blir lika nöjd varje gång, det är ett lyxigt mottagande man får och resultatet blir alltid bättre än förväntat. Emilia är lättsam att prata med och kommer alltid med bra tips och råd.
Tusen tusen tack för din fina feedback, Hanna! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka.
Mycket trevlig person och professionell tjej.
Tusen tack för din feedback Masoud, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Jättebra frisör! Både bra på att slinga hår och klippning, har blivit nöjd varje gång. Hon förstår ens önskemål och hon är jätte trevlig och gullig!
Stort stort tack för dina värmande ord Nellie. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Jag blev väldigt bra bemött av Felicia och jag kände att hon verkligen lyssnade på vad jag ville göra med mitt hår. Hon var supertrevlig under hela besöket. Jag ville klippa mitt hår lite och göra en balaylage och resultatet uppnådde helt klart mina förväntningar 😊. Jag frågade även om vilka hårprodukter som skulle passa bäst för mitt hår och det tycker jag att jag fick bra svar på. Jag kan helt klart tänka mig att göra ett återbesök hos WAU med Felicia som frisör nästa gång som jag vill göra något med mitt hår.
Stort tack Hana. Din fina återkoppling betyder massor för oss och vi blir otroligt glada för att du känner dig nöjd med ditt besök och ditt hår. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök 😊
Kunnig. Professionell väldigt duktig på alla olika hårtyper. Lättsam och glad vilket är ett plus. :)
Stort tack Stefanie, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! :) Varmt välkommen tillbaka.
Alltid glad och trevlig och vii är super nöjd när vi går där i från 🤗
Din feedback värmer, stort tack Sara! 😊 Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Blev väldigt nöjd över mitt hår samt klippningen. Lyssnade och kom med tips för att göra det så bra som möjligt vilket gav ett resultat som blev toppen😍 Även bra tips om produkter som fick följa med hem. Kommer komma tillbaka när det är dags för nästa gång🫶🏽
Tusen tusen tack för din fina feedback, Julia! 🫶🏼 Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!
Av Maja blir man alltid bra bemött. Jag är supernöjd med klippningen.
Din feedback värmer, stort tack!
Superbra service! Trevligt också!
Tack så mycket Anna! Din feedback betyder massor för oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tilllbaka när det är dags för nästa frisörbesök.
Trevligt bemötande och bra klippning!
Tack för din feedback Mattias! Så roligt att du är nöjd med både bemötandet och klippningen. Varmt välkommen tillbaka!
Alltid trevligt att komma till Emilia:)
Alltid trevligt att ha dig här, Sara! Tack för din fina recension! Vi ses snart igen.
Trevlig. Positiv. Mycket mycket lyhörd Jag kände att det var viktigt för henne att jag som kund skulle känna mig både bekväm o bli nöjd. Upplevde att hon är både kunnig o har bra handlag med saxen . Hon vet vd hon gör. Uppskattade att hon gav mig lite tips på hur jag skulle kunna fixa håret själv hemma. Kommer absolut att återkomma till henne.,Helt klart en frisör jag vill ha en återkommande hårfrisörs relation med i framtiden.
Tack snälla för de fina orden Monika! Så roligt att höra att besöket kändes både tryggt och givande, och att tipsen för hemmastyling uppskattades. Så roligt att höra att du vill fortsätta komma tillbaka, vi ser fram emot att få välkomna dig till oss igen!
Matilda var lyhörd , noggrann och supertrevlig i sitt bemötande! Mer än nöjd ☺️
Tack snälla för dina fina ord Frida! Så roligt att höra att du är så nöjd med resultatet! Varmt välkommen tillbaka! 😍
Jättetrevligt bemötande och inlyssnande om önskemål. Min klippning blev exakt som jag villle och jag är jättenöjd med min frisyr. Skulle rekommendera att gå hit för en klippning!
Åh Karolina! Tusen tack för att du tog dig tiden att dela din upplevelse av ditt besök! Din feedback och varma rekommendation betyder med än du anar! Varmt välkommen tillbaka!❤️
Väldigt nöjd med klipp och färg🌸.
Tack snälla för din fina recension Maria! Varmt välkommen tillbaka! 💕
Jätteduktig! Trevlig och lyssnade verkligen in på mina önskemål och uppnådde ett fint och naturligt resultat! :)
Åh tack snälla Amanda! Vad roligt att höra att du är så nöjd och kände att du blev lyssnad på med dina önskemål. Det är så viktigt för oss! Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka!
Professionell och trevlig, kompletterade ens egna idéer med sina för bästa resultat. Kan varmt rekommendera.
Tack snälla Erik för dina fina ord och din varma rekommendation! Varmt välkommen åter!
Trevlig, proffsig och kreativ
Tusen tack Maria! Varmt välkommen åter!
Matilda är lyhörd, kommer med idéer och klipper fantastiskt. Jag är alltid nöjd när jag lämnar. Jag bor inte ens i karlstad utan ser till att boka en tid när jag är på besök. Jag kan verkligen rekommendera Matilda.
Åh vilket fint kvitto Ingrid! Stort tack för förtroendet och för att du vill dela din upplevelse! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när du är på besök i stan igen. Din varma rekommendation betyder massor!
Proffsigt, trevligt och snyggt resultat. Tack!
Tack själv Amanda för att du tar dig tiden att dela din upplevelse av besöket! Så roligt att du är så nöjd! Varmt välkommen åter!
Det som var extra bra var att om det var någonting som inte kändes bra så löste hon det. Hon var trevlig och välkomnande och det gick väldigt bra att prata med henne
Tusen tack för att du ville dela upplevelsen av ditt besök hos oss David! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags för ett besök igen!
Supernöjd verkligen, Emilia är en jätteduktig frisör! Stark rekommendation
Tack Thomas för dina fina ord och starka rekommendation! Så roligt att höra att du är så nöjd. Varmt välkommen tillbaka!
Trevlig frisör, inte för pratig. Duktig på sitt arbete.
Tusen tack Minna för din fina feedback! så roligt att höra att du är nöjd med både utförandet och bemötandet. Varmt välkommen åter!
Otroligt nöjd, och lika trevligt som alltid!
Så roligt att höra Felix! Tack snälla för din fina recension och för förtroendet! Vi ses snart igen!
Bästa frisören när man krånglar. Hon gjorde ett suveränt jobb -det blev mycket bra. Tack Emilia. 👍💗
Tack snälla för de fina orden!! Tack tack tack för det och tack för förtroendet! Hoppas vi ses snart igen! 😍
Professionell, otroligt duktig frisör! Jättetrevligt bemötande!
Tack snälla Frida! Dina ord betyder massor! Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ett besök igen!
Duktig frisör som jag kommer fortsätta gå till.
Tack snälla August! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags för ett besök igen!
En frisör som tar sig tid att lyssna på ens idéer och som kommer med egna förslag. Tillsammans jobbade vi fram en färg och en frisyr som jag är så himla nöjd med!! Och jag har fått då mycket positiva kommentarer om frisyren. Emilia - jag kommer tillbaka när det är dags för klipp och färg igen!
Tack, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen! 😍
Jag gjorde en klippning hos Emilia och blev väldigt nöjd. Upplevde henne proffsig och hon var väldigt noggrann och uppmärksam. Kommer absolut besöka henne igen.
Tack för din fina återkoppling! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Maja va otroligt välkomnande o trevlig! Berättade på ett proffsigt sätt vad hon tänkte o skulle göra samt vad de olika produkterna hon anvönde på mig hade för verkan! Supernöjd! Kommer fortsätta gå till henne ❤️
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen❤️
Jag tycker Felicia är jättetrevlig och otroligt lyhörd på mig som kund . Jag känner mig trygg och lugn och varit jättenöjd varje gång . Superduktig frisör .
Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd! Vi hoppas få se dig igen snart.
Blev jättenöjd med håret och Emilias bemötande ☺️
Vad fint att höra att du är nöjd! Tack och välkommen tillbaka 🫶🏻
Det blev kanonbra! Jättetrevlig!
Din feedback värmer, stort tack!
Otroligt duktig och professionell. Väldigt nöjd!
Tusen tack Thea! Vad roligt att höra att du är nöjd! Välkommen tillbaka 🫶🏻
Det var ett par timmar då jag kände att jag fick vara i centrum och blev väl omhändertagen. Maja vet vilken frisyr /färg jag som kund passar bäst i. Dessutom vilka produkter jag behöver för att mitt hår ska må bra.
Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart 🫶🏻
Otroligt trevlig och så tillmötesgående och duktig!
Tusen tack Tindra! Du är så välkommen tillbaka!
Jag blir alltid väldigt nöjd när jag varit hos Emilia. Hon är särskilt duktig på färg och slingor. Inlyssnande, noggrann och trevlig.
Fint att höra 🫶🏼 Stort tack för att du återkopplar om ditt besök till oss, det uppskattar vi massor. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Dottern var nöjd både med klippning och bemötandet från Matilda.
Vad roligt att höra att ni är nöjda med besöket hos oss! Välkommen tillbaka🫶🏻
Emilia var professionell och duktig. Lyssnade på kunden och gjorde upplevelsen trevlig, blev också väldigt nöjd men slutresultatet då hon var grym på att förstå vad man ville ha och vad som behövdes göras för att nå det resultatet!
Stort tack för din feedback. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Väldigt nöjd, superbra upplevelse
Vad roligt att höra att du är så nöjd! Varmt välkommen tillbaka!
Superfint bemötande och gjorde håret precis som jag ville!!
Din feedback värmer, stort tack!
Inkännande och varm person som är otroligt duktig på sitt jobb. Trygg med henne.,
Tack för din feedback Helene! Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.