Första gången jag gick till Felicia och WAU. Flexibelt och väldigt trevligt bemötande. Modern och fin lokal. Lyxig upplevelse! Jag hade precis fått ett dåligt besked om en av mina familjemedlemmar och Felicias bemötande var fint och varsamt i en situation jag var väldigt sårbar. Väldigt nöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera Felicia!
133 omdömen om Felicia
Jag är jättenöjd med resultatet av klippning, färgning och insättning av extensions som Felicia gjorde på mig :)
Alltid lika nöjd med håret efter att jag varit hos Felicia!
Bästa frisören! Alltid lika nöjd med mitt nya hår efter besök hos Felicia. Ger bra tips på klippning och färg.
Tusen tack Karin! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen åter!
Jätteduktig - lyhörd, trevlig och framförallt en skicklig frisör. Blev mycket nöjd
Tack för din feedback Emma, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Så trevlig och inkännande. Pratade mycket om hur man sköter håret när man har egen brunn så glad och nöjd för alla tips. Skulle rekommendera alla dagar i veckan
Men tack! Kul att du är nöjd och tack för rekommendationen 😍 välkommen tillbaka !
Är alltid nöjd efter att ha varit hos Felicia. Alltid kul att prata hårvård och produkter, hon är så oerhört kunnig på området. Får alltid bra tips som jag följer. Supernöjd!
Men tack för fina ord, och vad roligt att du är nöjd! Välkommen tillbaka 😍
Helt fantastiskt duktig och trevlig! Klippte mig och blev otroligt nöjd, hon förstod precis hur jag ville ha det🫶
Men tack för fina ord och vad roligt att du är nöjd 😍
Mycket bra! Att bli omhändertagen av kunnig o trevlig personal! Ett mycket bra bemötande, trevlig att prata med!kommer att klippa mig hos Felicia igen! Snaggat!mvh per lindborg!8
Men tack för din feeeback Per 😍 Välkommen tillbaka!
Had a color makeover with Felicia. Super happy with the result.
Thanks! Happy to hear! 😍 Welcome back when its time again!