Super trevlig, duktig och gav bra tips!!
121 omdömen om Felicia
Hon är grym, sjukt nöjd och kommer återkomma!
Tack för din feedback, blir så glad! Välkommen när det är dags igen!
Superduktig! Allt var jättebra och håret blev precis som jag ville ha. Bästa frisören <3
Tack för att du tog dig tiden att skriva fina ord! Välkommen tillbaka Elin!
Felicia klippte min 7 åriga son. Han blev jättenöjd med resultatet. Felicia var väldigt uppmärksam och lyssnade på hans önskemål. Klippningen blev fantastisk. Jag kan verkligen rekommendera Felicia.
Tusen tack för din rekommendation och din fina återkoppling Ingrid! Vi blir så glada att du och din son är nöjda med besöket hos oss. Ni är båda varmt välkomna tillbaka när det är dags igen.
Super trevlig och gjorde ett fantastiskt jobb! Första gången jag var på WAU och kommer absolut tillbaka.
Tack Warma, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för och vi blir så glada över att du vill återkomma till oss! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Jätte nöjd! Super trevlig och kommer absolut återkomma till henne! ☺️
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök, Emma! Stort stort tack och varmt välkommen tillbaka när det är dags igen. ☺️
Utmärkt jobb. Lika nöjd varje gång!
Underbart att höra. Tusen tack Frida! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags igen.
Jättenöjd! Som jag är varje gång jag är hos Felicia!
Stort tack Elin, för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd! Vi hoppas få se dig igen snart.
Det var min 2:a gång hos WAU och fick byta Frisök då tiderna inte passat mig hos den jag var hos innan, så jag fick Felicia! Hon var lyhörd och också hon otroligt duktig!!! Förstod precis vad jag var ute efter! Är sååå nöjd!
Tack snälla för din fina återkoppling, Gordana! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!
Mycket trevlig person och professionell tjej.
Tusen tack för din feedback Masoud, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!