Irma

87 omdömen om Irma

Sedan starten hos Reco 2024
Ebba H
Skrev om Irma en del av WAU Karlstad

Jag blev jättenöjd med både klippning och färgning!

Vera G
Skrev om Irma en del av WAU Karlstad

Jättemysig stund, Irma var snäll och duktig :)

Svar från Irma

Tack för fina ord, värmer!🩷 Välkommen tillbaka!

Anita W

Jätte nöjd !Kommer tillbaka. Anita🙂

Svar från Irma

Tack 🩷 härligt att höra att du är nöjd! Varmt välkommen tillbaka!

Ann-Charlotte L

En skicklig frisör, lyhörd på hur jag ville bli klippt och förstod hur jag menade. Trevlig och med ett varmt och lugnt bemötande. Kände mej välkommen direkt. Har redan bokat nästa besök. Rekommenderar Irma, så himla bra ❤️

Svar från Irma

Men tack för fina ord 🩷 det värmer! Vad kul! Ser fram emot ditt nästa besök, välkommen! 😍

Jonas G
Skrev om Irma en del av WAU Karlstad

Trevligt bemötande som sätter lite guldkant på frisör besöket.

Svar från Irma

Tack för dina fina ord 😍 välkommen tillbaka!

Pernilla L
Skrev om Irma en del av WAU Karlstad

Irma en helt underbar frisör,kände direkt att man skulle trivas,rolig o jätteduktig,tog sig vrrkligen tid,för att man skulle ha det bra,njöt verkligen av denna dag. Ett trevligt mottagade alltså en frisör som hadr allt.

Svar från Irma

Tusen tack för fina ord😍 vad kul att du hade en härlig upplevelse! välkommen tillbaka!

Elisabeth O

Min upplevelse med Irma. Jag är så nöjd med min upplevelse. Irma är proffsig. Jag är så nöjd med mitt hår och alla svar på mina frågor. Rekommenderar Irma. Jag kommer åter framöver.

Svar från Irma

Men vad härligt att höra att du hade en bra upplevelse hos oss! Tack för att du rekommenderar oss 😍 välkommen tillbaka!

Hanna L
Skrev om Irma en del av WAU Karlstad

Otroligt erfaren och lyhörd mot kund! Hon ger det där extra som gör att man vill tillbaka.

Svar från Irma

Tack för fint feedback, det värmer!🩷 Välkommen tillbaka!

Margareth H

Irma lyssnade och var duktig och noggrann. Längden på håret hon föreslog blev bra och tvättade håret skönt. Bjöd på gott kaffe och choklad.

Svar från Irma

Tack för fina ord! Kul att du haft en bra upplevelse hos oss! Välkommen tillbaka!🩷

Shahrzad A
Skrev om Irma en del av WAU Karlstad

Det var min första gång på den här frisören med Irma och det gått jättebra. Irma är verkligen trevlig och duktig. Super nöjd med mitt hår.

Svar från Irma

Tack för din fina feedback, Shahrzad. Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!