Det var min första gång på den här frisören med Irma och det gått jättebra. Irma är verkligen trevlig och duktig. Super nöjd med mitt hår.
78 omdömen om Irma
Kompetent i såväl det praktiska som i sitt kundbemötande. Kunde inte vara nöjdare med besöket!
Din feedback värmer, stort tack Johan! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags för ett besök till salongen igen.
Aldrig upplevt en bättre schamponering, hårbottens massagen var magisk!
Så härligt! Tack för denna stund! Varmt välkommen tillbaka Josefine!
Jag ville ha håret mycket kortare och fick precis det jag bad om. Jag gick från långt hår ner till ryggens slut till nyckelbenslångt. Jag är supernöjd och Irma var så trevlig. Efter att inte ha gått till frisör på cirka 3-4 år så vill jag absolut fortsätta att gå hit.
Tack! Vad kul att höra att du blev så nöjd! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Trevligt och bra! Hon lyssnar och tar hänsyn. Blir väldigt bra. Ger även bra tips
Tack så mycket för din återkoppling, Malin! Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen.
Jätteduktig och extremt trevlig lyssnar verkligen på det man vill ha och gjorde fantastiskt jobb
Tack för din feedback, Sara. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Inkännande och varm person som är otroligt duktig på sitt jobb. Trygg med henne.,
Tack för din feedback Helene! Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Irma är kunnig och lyhörd. Alltid väldigt trevligt att klippa sig hos henne och kommer med förslag på frisyr som passar just mitt hår samtidigt som hon lyssnar in mina önskemål.
Tusen tack Pauline. Ditt omdöme betyder massor för oss! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.
Jag tycker att jag blev bra bemött. Hon va lyhörd över hur jag tänkte med längd och fick verkligen det som jag ville ha och det var jag verkligen supernöjd med! Och en genuint fin människa som ville prata med mig och inte stå tyst och bara göra sitt jobb vilket jag tycker är bra och avslappnat. Stor 👍🏻 upp!
Stort stort tack för din fina återkoppling Annica. Det betyder så mycket för oss att du tar dig tiden att skriva om ditt besök. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen igen när det är dags för nästa besök.
Trevligt bemötande. Ger bra råd vad ditt hår behöver
Stort tack Anna, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.