Emilia

223 omdömen om Emilia

Sedan starten hos Reco 2024
Johanna P
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Bästa Emilia! Gör alltid färgen och klippningen perfekt!

Eva F
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Är alltid supernöjd efter besök till Emilia😊

Svar från Emilia

Det glädjer oss! Tusen tack för din feedback Eva. ☺️ Du är hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags för nästa frisörbesök.

Roger J

Trevligt bemötande och kunnig

Svar från Emilia

Tusen tack Roger! Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen åter!

Frida P
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Jag besökte WAU för slingor och klippning, och köpte även en hårmask. Emilia är lyhörd gentemot sina kunder och visar på professionell kunnighet genom information om förväntat resultat under hela besöket. Emilia är duktig inom färgteorin och har varje gång levererat önskat resultat vid slingor. Hennes lyhörda expertis bidrar till trygghet och lugn under besöket. Emilia levde upp till mina förväntningar och kunde svara på mina frågor angående klippning om min önskade frisyr utifrån mitt hår och hårtyp och bidrog med förslag...

Svar från Emilia

Tusen TACK Frida för att du tog dig tid att skriva en så fin och utförlig recension! Vi blir så glada av att höra att du kände dig trygg och att du är nöjd med både slingorna och din nya frisyr. Kul också att hårmasken känns bra redan efter första användningen. Varmt välkommen tillbaka till oss på WAU!

Julia U
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Hon var trevlig och lyssnade på hur jag ville ha det. Jag blev nöjd med resultatet.

Svar från Emilia

Tack Julia för din feedback! Så roligt att höra att du var nöjd med resultatet. Varmt välkommen åter!

Alma K
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Bra frisör. Lyhörd och kompetent!

Svar från Emilia

Tack snälla Alma för dina fina ord! Det värmer verkligen! Varmt välkommen åter.

Dennis .
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Proffsig och trevlig. Nöjd kund sen många år bakåt.

Svar från Emilia

Tusen tack Dennis. Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.. och igen.. och igen

Elin E
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Superduktig och proffsig samt trevlig!

Svar från Emilia

Stort tack Elin! Din feedback betyder massor för oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen 🫶🏼

Christin S
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Proffsigt! Vänligt! Jag är jättenöjd!

Svar från Emilia

Tack för din feedback Christin, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Pernilla S
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Proffsigt och noggrann med kunden i centrum

Tack för din feedback! Det värmer 😍