Emilia

131 omdömen om Emilia

Sedan starten hos Reco 2024
Jessica S
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Vänligt och professionellt bemötande. Kunden i centrum! Blev som alltid nöjd med behandlingen och passade på att inhandla några produkter som Emilia använt under hårtvätten. Kommer definitivt tillbaka!

Hanna G
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Inkännande och duktig. Kommer med egna bra förslag så resultatet blev jättebra :) Är supernöjd att hittat en så proffsig frisör i Karlstad.

Sanna S
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Emilia är helt fantastisk! En otroligt skicklig frisör som är både trevlig, lyhörd och får en att känna sig trygg under hela besöket. Jag är så nöjd med hela upplevelsen – och resultatet blev precis som jag önskat, om inte bättre! Rekommenderar Emilia till alla!!

Annelie A
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

En trevlig tjej som frågade vad jag ville göra med mitt hår osv.

Victoria P
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Alltid lika nöjd!!! Proffsig och överträffat alltid förväntningarna!

Lieselotte M
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Superbra service, håret var fint och fräscht efter klippningen!

Svar från Emilia

Tack Liselotte, vi blir så glada över att höra att du är nöjd över ditt besök hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Hawa S
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Emilia är fantastisk och så sjukt duktig. Är alltid så nöjd efter varje besök hos henne.

Svar från Emilia

Så kul att höra Hawa, tusen tack för din feedback! Välkommen tillbaka.

Alva K
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Emilia är så duktig och proffsig🌟 jättetrevligt bemötande och man känner sig så omhändertagen, rekommenderar starkt! Så nöjd, kommer absolut gå tillbaka !!🩷

Svar från Emilia

Stort stort tack för din fina recension Alva! 🫶🏼 Din rekommendation betyder massor och vi blir så glada över att du känner dig nöjd. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Jonatan E
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Väldigt nöjd med klippningen av Emilia

Svar från Emilia

Tack Jonatan! Det glädjer oss att du känner dig nöjd. Varmt välkommen tillbaka.

Sanna F
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Jättenöjd med emilia! Blev supernöjd med håret

Svar från Emilia

Stort tack Sanna. Det betyder massor att du känner dig nöjd med ditt besök. Önskar dig varmt välkommen tillbaka igen.