Trevlig tjej. Gjorde det jag önskade. Blir flera besök hos henne..
96 omdömen om Emilia
Jättenöjd med färg och klippning
Stort tack Emelie, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Bästa frissan ever!! Super bra med klipp och färg och jag är alltid super nöjd!
Din feedback värmer, stort tack Karin. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!
Jag fick ett fantastiskt bemötande och kände mig både trygg och lyssnad på. Resultatet blev precis som jag önskade, och jag kommer definitivt att återvända till Emilia.
Stort tack för din feedback Amanda. Att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår är vi så tacksamma för. Du är varmt välkommen tillbaka!
Supertrevligt bemött och blev otroligt nöjd med håret, blev bättre än vad jag förväntade mig!! Rekommenderar starkt
Tack Klara för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss, det är vi väldigt tacksamma för! Din rekommendation betyder mycket. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Slingade håret för första gången som brunett och klippte mer layers. Emilia säkerställde under hela processen att allt kändes okej för mig som kund, och förklarade stegen i processen och hur detta skulle påverka slutresultatet. Hon gjorde ett grundligt arbete med färgen och tog tiden som behövdes för att göra mig nöjd. Aldrig känt mig så trygg som i Emilias händer, hon vet vad hon håller på med!!!!
Stort tack för din fina feedback Elsa. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för och det betyder mycket att du känner dig trygg hos oss. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Jag kände mig trygg med Emilia. Hon gav mig bra råd om hur jag ska klippa och sköta mitt hår.
Tack för din feedback Maria. Det glädjer oss att att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka.
Väldigt nöjd! Lyhörd för hur jag ville ha det och gav många bra tips, rekommenderas varmt.
Tusen tack Matilda för din feedback och för din rekommendation, de värmer! Du är varmt välkommen igen!
Hon lyssnade på hur man ville ha det och var noga med att man blev nöjd
Tusen tack Alma! Vi uppskattar verkligen din feedback. Du är varmt välkommen tillbaka igen.
Bästa Emilia! Alltid nöjd när jag går därifrån. ❤️
Tack för din feedback, Johanna ❤️ Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.