Otroligt lyhörd och go frisör. Vi började med en noggrann konsultation där hon gav tips & pratade om hur man kan jobba med håret frampå och ta hand om det. Ett otroligt öga för färg då hon blandade ihop den alldeles perfekta bruna nyansen för mig som fick mina ögon att poppa ut som aldrig förr. Även en lugg klippning där Matilda trollade fram mitt självförtroende igen. Ett extra stort plus för den sköna skalp massagen jag fick vid schamponeringen. Matilda är absolut en frisör jag vill gå tillbaka till, hon visade mig absolut magi med klipp & färg. Rekommenderar starkt! 🤎
108 omdömen om Matilda
Känner sig välkommen när man kommer in, alltid trevlig och glad, kan sitt jobb, alltid nöjd när man går därifrån
Härligt att höra, tusen tack för denna gång! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Det var mitt första besök på WAO. Rekommendationer från min dotter och väninna. Trevligt bemötande. Matilda lyssnade på mina önskningar och gav råd. Så härligt med massagen vid hårtvätten. Kommer gärna igen
Tack! Vad härligt att höra att du har haft en trevlig upplevelse hos oss! Du är så välkommen tillbaka Christina!
Så nöjd!! Proffsig, serviceinriktad och trevlig. Blev avslappnad och kände mig omhändertagen trots att jag tycker att det kan vara jobbigt socialt att gå till frisören!
Tack Stina, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för. Det betyder mycket att du känner dig trygg hos oss. Vi önskar dig god fortsättning och varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Fint utförd färgning. Kommer gärna igen.
Tusen tack för din feedback Barbro, det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka!
Mycket trevligt bemötande! Jag kan absolut rekommendera Matilda.
Tusen tack, Rolf! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.
Väldigt trevlig upplevelse återigen på WAU. Matilda var väldigt lyhörd, trevlig och kunnig, allting var perfekt 😀 Ge Matilda en rejäl julbonus 🍾🥂 /God Jul från kunden Leif
Underbart att höra om din upplevelse Leif! 🌟 Tusen tusen tack till dig för dina fina ord, vi blir så tacksamma! 🌟 Julbonusen får vi definitivt ta en extra notering om 🥰🌟 God jul och varmt välkommen tillbaka igen!
Jag är verkligen supernöjd med mitt besök hos Matilda. Från det att jag kom in kände jag mig väl omhändertagen. Hon lyssnade på mina önskemål och gav dessutom bra tips och råd som passade just mig. Resultatet blev precis som jag hade hoppats, om inte till och med bättre! Hela upplevelsen kändes proffsigt, trevligt och avslappnad. Tack Matilda för en toppenupplevelse. Jag kommer gärna tillbaka! ⭐️
Tuusen tack för din fina återkoppling, Joline! 🌟 Den värmer verkligen och det gör oss så glada att du är nöjd med ditt besök. Det betyder massor att du tar dig tiden att skriva om din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Hon är lättsam, trevlig och lyssnande. Jobbmässigt så kommer hon med förslag på frisyrer som passar och tillsammans får vi ett bra resultat, hon kommer m förslag om produkter som skulle passa jag är nöjd och kommer tillbaka.
Tusen tack för din fina feedback, Ronnie! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags för nästa besök.
Matilda är jätte duktig och välkomnande, men det är även övrig personal!
Stort tack Jeanette, för att du återkopplar om ditt besök till oss. Det uppskattar vi massor. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.