Maja

238 omdömen om Maja

Sedan starten hos Reco 2024
Lena T
Skrev om Maja en del av WAU Karlstad

Första besöket hos ny frisör. Väldigt fint bemötande både vid tidsbokning och under besöket. Kände mig sedd och lyssnad på. Ipplevde Maja som både kunnig och professionell och hon visade omtanke om mitt hår och min stund i stolen.

Carola W
Skrev om Maja en del av WAU Karlstad

Väldigt professionell och duktig frisör.

Emma L
Skrev om Maja en del av WAU Karlstad

Maja var riktigt bra, hon visste hur man ska hantera olika hårtyper och jag blev riktigt nöjd med mitt hår. Hon var snäll och trevlig

Svar från Maja

Stort tack för din feedback Emma. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Leigh Ann L

Maja är proffsig och trevlig! Fick en jättesnygg klippning av henne två gånger nu. Rekommenderar henne varmt!

Svar från Maja

Stort tack Leigh Ann. Din fina återkoppling betyder massor för oss och vi blir så tacksamma för din rekommendation. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.

Martina J
Skrev om Maja en del av WAU Karlstad

Nöjd! Bra bemötande! Professionell rådgivning och tips på hårvård efter besöket.

Svar från Maja

Tack Martina, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Carina B
Skrev om Maja en del av WAU Karlstad

Proffsig och mycket trevlig. Tiden går fort hos Maja och resultatet blir mycket bra. Är supernöjd.

Svar från Maja

Tack för din feedback Carina, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Arne S
Skrev om Maja en del av WAU Karlstad

Innan våra vägar korsades av en slump var ett frisörbesök mest något jag gjorde för att tunna ur och korta håret. Sedan kom Maja in i bilden. Med henne har jag fått en frisyr som verkligen fungerar, en välmående hårbotten och dessutom en rogivande stund som jag ser fram emot varje gång.

Svar från Maja

Fint att höra. Stort tack Arne, för din återkoppling. Vi uppskattar den massor och ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Ulla H
Skrev om Maja en del av WAU Karlstad

Maja är driven och kan sitt yrke. Är dessutom lugn, trevlig och tillmötesgående.

Svar från Maja

Stort tack Ulla! Din feedback betyder massor för oss. Du är varmt välkommen åter.

Christina G

Trevligt bemötande, lyssnade på vad jag hade tänkt mig. Engagerad, kände att hon skapade något som hon hade en plan för och som var just för mig! Mycket nöjd med både färg och klippning. Jag kommer tillbaka! Rekommenderas absolut!

Svar från Maja

Tusen tack för din feedback och för din rekommendation Christina. Dem betyder mycket och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen! 🫶🏼

Susanne S
Skrev om Maja en del av WAU Karlstad

Min son var jättenöjd! Vi kommer tillbaka.

Svar från Maja

Stort tack för din feedback, Susanne. Vi ser fram emot att välkomna dig och din son tillbaka igen.