Maja

201 omdömen om Maja

Sedan starten hos Reco 2024
Fredrik K
Skrev om Maja en del av WAU Karlstad

väldigt trevlig och lyhörd person. alltid glad och det känns att hon är en väldigt genuin människa.

Elma H
Skrev om Maja en del av WAU Karlstad

Hon var väldigt trevlig och var väldigt noggrann med att allt skulle bli som jag ville. Hon svarade på alla mina frågor och hjälpte mig med tips hur jag ska ta hand om mitt hår med min egna hårtyp

Svar från Maja

Tusen tack för din fina feedback, Elma! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!

Therese D
Skrev om Maja en del av WAU Karlstad

Maja är lugn, proffsig och inkännande🌟 Kan varmt rekommendera henne till att bli DIN frisör💛

Svar från Maja

Men tusen tack för fina ord och rekommendation! Det värmer!

Matilda S
Skrev om Maja en del av WAU Karlstad

Jättetrevlig och duktig frisör, kommer gå tillbaka!

Svar från Maja

Tack för din feedback! Välkommen åter Matilda!

Pia Å
Skrev om Maja en del av WAU Karlstad

Första gången jag träffade Maja och första gången hon klippte mitt hår. Jag är supernöjd, hon lyckades få mitt hår exakt som jag ville ha det.

Svar från Maja

Vi uppskattar verkligen din feedback Pia och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Karin K
Skrev om Maja en del av WAU Karlstad

Trevlig och mötesgående och saklig frisör.

Svar från Maja

Tusen tack för din feedback Karin, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Carina E
Skrev om Maja en del av WAU Karlstad

Fantastiskt duktig på helheten - färg, form, produkter. Alltid lika nöjd när jag kommer från Maj.

Svar från Maja

Stort tack Carina, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Maj Ingeborg Ulrika Ö

Omhändertagande och lugn med proffsigt utförande och fantastisk massage vid hårtvätt. Mycket avslappnande och trevligt bemötande.

Svar från Maja

Tack för din feedback, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Linda J

Fantastisk, lyhörd, kompetent!

Svar från Maja

Stort stort tack Linda för ditt omdöme! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Sofi T
Skrev om Maja en del av WAU Karlstad

Maja är, precis som högsta betyget, helt EXCEPTIONELL & helt FANTASTISK.

Svar från Maja

TACK TACK TACK för dina fina ord Sofi! Vi blir så glada och tacksamma, varmt varmt välkommen igen.