Matilda

140 omdömen om Matilda

Sedan starten hos Reco 2024
Eva B
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Matilda är Alltid tillmötes gående & vi har alltid trevligt när jag är på salongen . Jag får alltid superbra service Såå nöjd 🥰🥰🥰

Signil S
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Man blir alltid väl bemött. Hon försöker alltid förstå hur jag vill bli klippt. Jag kan rådfråga om vad som blir bäst. Jag har varit mycket nöjd med resultatet.

Ralph H
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Blev jättenöjd och kommer att återvända

Jessica L
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Matilda var väldigt duktig och strukturerad på att sätta i min hårförlängning. Det gick fortare än vad jag trodde. Supertrevlig och väldigt mån om att kunderna får den bästa upplevelsen. Jag satt verkligen i goda händer och kände mig både trygg och lyssnad på. Stor eloge till dig Matilda och på återseende.

Gunilla A
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Att träffa duktiga Matilda var ett trevligt möte!

Anita V
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Matilda är en pigg glad och väldigt duktig frisör

Mari B
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Proffsigt bemötande, kunnig, trevliga lokaler

Lotta U
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Bra service, väl bemött o bra klippning

Svar från Matilda

Tusen tack Lotta, ditt omdöme betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka igen.

Jasmine E
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Supertrevlig tjej! Väldigt bra bemötande och flexibel när det strulade lite med bokningen. Kan verkligen rekommendera Matilda, hon gjorde ett grymt jobb med mitt stackars hår!🩷

Svar från Matilda

Tack för din fina återkoppling Jasmine! 🌸 Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Fanny O
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Matilda är en kunnig, inlyssnande och störtskön frisör. Jag går alltid därifrån nöjd och får alltid komplimanger för mitt fina hår! Mycket noggrann och hjälpsam. Rekommenderar WAU och Matilda till de jag känner.

Svar från Matilda

Stort tack Fanny. Din fina återkoppling betyder massor för oss och vi blir så tacksamma för att du vill rekommendera oss vidare till de du känner. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.