Är jättenöjd efter mitt besök hos Matilda. Var mitt första besök på Wau och jag är så glad att jag hamnade hos henne. Hon förstod precis vad jag ville ha i både färg och klippning och var superhärlig att prata med. Ett väldigt lättsamt besök där jag lämnade salongen med massa positiv energi och med den finaste blonda färgen jag haft på länge. Supernöjd!!
130 omdömen om Matilda
Bästa Matilda! Fantastisk duktig på sitt jobb.
Matilda var jättebra och trevlig! Rekommenderar verkligen!
Matilda är superduktig, det var första gången jag var där och jag gick därifrån väldigt nöjd med både färg och klippning 😍
Jag är supernöjd efter mitt besök hos Matilda. Väldigt trevlig och professionell frisörska som verkligen tar sig tid att förstå vad man vill ha. Frisyr blev precis som jag önskade, om inte ännu bättre 😊 Kan varmt rekommendera Matilda till alla som vill känna sig både fina och väl omhändertagna!
Lyhörd, trevlig och kunnig. Jättenöjd!
Bra bemötande och lyhörd för vad jag var ute efter. Gick från färgat rött till blond, lovande inte 100% resultat av det jag ville ha vilket visar kunskap och erfarenhet. Blev dock väldigt nöjd med resultatet och fick det jag ville ha. Berättade alla steg för behandling och varför det skulle vara det bästa alternativet. Sjukt nöjd!
Supertrevlig och kunnig, skulle verkligen rekommendera till andra
Jag kände mej vänligt och lugnt mottagen. Eftersom jag, efter många års färgande, har valt att ta fram min naturliga grå/vita hårfärg kände jag stort behov av vägledning för bästa resultat. En mycket noggrann behandling med blekning och sen slingning följde för att uppnå ett naturligt resultat. Delresultatet som på sikt kommer ge mej mitt önskade mål är jag mycket nöjd med.
Väldigt härligt besök hos Matilda. Supernöjd