Trevlig och lätt att ha kontakt med. Klipper såsom jag vill och trevlig att tala med. Har gått hos Karin i så många år så det borde väl vara bevis nog?
WAU Jakobsbergsplatsen
Bakom Djäkneberget i ett 50-tals hus hittar du oss i en fin gammal tegelbyggnad. Här utför vi alla sorters hårbehandlingar, allt från vanliga klippningar till stora förändringar och hårförlängningar. Hos oss kan du alltid boka en konsultation en tid innan behandlingen så att du känner dig helt bekväm med vad som ska göras vid...
1425 omdömen om WAU Jakobsbergsplatsen
Sedan starten hos Reco 2016
Alltid lika trevlig och service inriktad :)
Lämnar alltid salongen lika nöjd både med utförande och bemötande. Aldrig en tråkig stund med Louise och alltid lika skicklig, lyhörd och proffsig.
Otroligt duktig och tillmötesgående. Känner mig så fin efter att varit hos henne😊
Blev vänligt bemött av Karin. Mina förväntningar blev som jag ville. Hon lyssnade och gjorde därefter som blev sagt. Kan rekommendera henne.
Alltid nöjd efter att Karin fixat mitt hår.
Är alltid så nöjd när jag går till Frida. Bästa frisören. Kan varmt rekommendera henne.
Fick det absolut bästa omhändertagandet och behandlingen för mitt hår, tack Karin!
Alltid så nöjd efter mitt besök! Lyhörd, duktig och serviceminded!
Vänligt bemötande av Karin. Hon såg vad hon kunde göra med mitt hår efter mitt önskemål. Gick därifrån helnöjd.
Tack för din feedback Gunilla, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Blir så ompysslad och alltid nöjd när jag har varit där. Bästa Frida
Din feedback värmer, stort tack bästa Helana! Varmt välkommen tillbaka igen.
super gullig och trevlig tjej, som dessutom va otroligt bra frisör!
Tusen tack Tilda! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen tillbaka igen.
Trevlig och duktig frisör - rekommenderas
Tusen tack för din feedback och för din rekommendation, dem betyder mycket! Varmt välkommen igen!
Känner mig välkommen mycket bra handlag inlyssnande till mina önskemål proffsig klippare ingen stress trevlig samtalston kommer åter
Tack Marianne, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Louise är helt otrolig!!! Alltid tillmötesgående, glad , pratsam och tillgänglig . Bästa frisören 👌!!!
Tusen tusen tack för din fina feedback Vincent! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!
Kunnig, omtänksam och duktig. Snabb och effektiv.
Tusen tack Göran! Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen tillbaka igen.
Mycket trevligt bemötande, gemensam plan på hur mitt hår / frisyr skall se ut! Långsiktigt och bra relation mellan kund och frisör. Härlig skön massage i stolen när håret skall tvättas, fritt kaffe och en eller ett par godsaker gör hela upplevelsen till lite vardagslyx ! ”Sätter däremot upp ett varningens finger till alla fusk salonger / frisörer där du betalar mellan 150-175 kr! Det är inte ekonomiskt försvarbart!” Därför måste man unna sig en frisör som man har en relation till, jag är supernöjd med Karin som hjälper...
Stort stort tack Peter för att du tagit dig tiden och delat med dig av din upplevelse av ditt besök hos oss. Det gläder oss att du är nöjd! Vi hoppas få se dig igen snart. Välkommen 🌟
Jag blev vänligt bemött. Atmosfären i lokalen var ledig och varm. Jag var där första gången för att klippa mitt hår. Karin frågade först om mina önskningar gällande klippningen och om jag ville ha något att dricka. Jag ville ha lite vatten och det fick jag. Jag är mycket nöjd med klippningen. Och kan tänka mig komma igen.
Stort tack Merja. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen.
Louise är super duktig, jag trivs jätte bra med henne som min frisör. Rekommenderas starkt.👍👍👍
Tusen tack Martin! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.
Louise var lyhörd, professionell, inkännande och omhändertagande. Hon lyssnade på mina önskemål och kom med egna förslag kring vad som skulle passa mig bäst. Hon överträffade verkligen mina förväntningar.
Tusen tack för din fina feedback Madeleine! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!
Jättenöjd med Louise som är grym på slingor och färg! Rekommenderar!!
Tusen tack Julia! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.
Väldigt duktig på slingor och väldigt inkännande och trevlig!
Tack Emma! Din feedback betyder mycket. Varmt välkommen igen.
Var väldigt nöjd och trygg med Karin! Kommer definitivt tillbaka 😊
Tusen tack Maritza. Det glädjer oss att du är nöjd med din upplevelse hos oss. ☺️ Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.
Känner mig trygg och alltid supernöjd när jag varit hos Frida!
Tack Anna-Karin, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Mycket nöjd med frisyr och bemötande.
Tusen tack för din feedback Karin, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Bra bemötande och perfekt resultat!
Tack Patricia, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Som alltid supernöjd, Louise är världsbäst!
Tack bästa Hilda! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen tillbaka igen.
Perfect som vanligt resultatet över förvänntningarna TACK LOUISE
Tusen tusen TACK för din fina feedback Marta! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Bra service och trevligt mottagande
Tusen tack för din feedback Leia, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Jag blev mycket nöjd med frisyren!
Stort tack Dante. Vad roligt att du känner dig nöjd med din frisyr, det glädjer oss. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Frida är alltid lika fantastisk, är supernöjd varje gång jag går hem från salongen! Hon är otroligt bra på det hon gör och man känner verkligen att man blir hörd hos henne. Helt enkelt finns det oändligt med anledningar till att hon varit min frisör i över tio år.
TACK snälla Annelie! Dina ord värmer och vi är så otroligt tacksamma för förtroendet. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen och igen och igen.
Karin är en trevlig och en väldigt fin kvinna.
Tusen tack Erik. Ditt omdöme betyder mycket. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Ovanligt omsorgsfull och skicklig frisör och dessutom trevlig! Rekommenderar henne starkt!
Tusen tack för din feedback och för din rekommendation Rita! Dina ord betyder mycket för oss. Varmt välkommen igen!
Toppen betyg till en toppen tjej, alltid trevlig och förstår alltid vad man vill ha 🤩
Stort stort tack för dina värmande ord, Pernilla. 🫶🏼 Din feedback betyder massor! Varmt välkommen tillbaka.
Frida och jag förstod varandra direkt,jag är mycket nöjd med min nya frisyr.Jag fortsätter gärna hos Frida😊
Tusen tack Leena! Det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen. ☺️
Trevlig och gjorde mitt hår enligt de önskemål jag hade. Jag blev väldigt nöjd med resultatet.
Tusen tack för din feedback Hanna, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Jätteduktig och trevlig! Blev en mycket trivsam klippning
Stort tack Matilda, för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd! Vi hoppas få se dig igen snart.
Snyggt och fint. Perfekt utförd klippning.
Tack snälla Stig! Det glädjer oss att du känner dig nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka igen.
Väldigt nöjd med mina slingor!!
Tack snälla Cecilia! Så roligt att du blev så nöjd! Varmt välkommen åter!
Noggrann och duktig! Blev jättenöjd med min nya frisyr!
Tusen tack Susanne för dina fina ord! Så roligt att du blev nöjd med resultatet. Varmt välkommen åter!
Jättebra upplevelse, bad om att få bort det slitna och hon levererade!
Så roligt att ta del av din upplevelse Johanna! Stort tack för att du tog dig tiden att lämna en recension. Varmt välkommen åter!
Proffsig och jätteduktig på sitt jobb! Mycket nöjd med resultatet
Tack snälla Rasmus för din fina recension! Kul att du blev så nöjd med resultatet! Varmt välkommen åter.
Väldigt trevlig och duktig! Jag blev supernöjd med klippningen och fick även många bra tips om hårvård.
Tack Marcus för att du ville dela din upplevelse från ditt senaste besök hos oss. Så roligt att du blev så nöjd och dessutom kände att du fick med dig bra tips. Varmt välkommen tillbaka!
Lika bra som alltid är väl 15 år snart..
Tack snälla Dennis! För förtroendet och för dina fina ord!
Jättetrevlig att prata med, öppen och intresserad i samtalen. Fick också bra och tydliga svar på mina frågor om mitt hår. Klippningen blev precis som jag föreställt mig, jag har fått många komplimanger på hur det ser ut, haha. Det var min mamma som rekommenderade Louise och jag är supernöjd!
Tack snälla Ellen och tack till din mamma som gav en så fin rekommendation! Din feedback betyder massor för oss och vi hoppas få välkomna både dig och mamma tillbaka till oss.
Otrolig duktig och profesjonell kundservice. Jätte nöjd hos bästa Karin, jag rekommander karin på det stärkaste. Jätte några med håret och gör dig verkligen nöjd med resultatet. Kommer tillbaka garanterat. Tusen tack karin
Tusen tack för dina fina ord Sabah! Så roligt att höra att du är så nöjd. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen!
Otrolig duktig och professionell kundbemötande Blev super nöjd hos Karin. Rekomanderar henne på starkaste Bästa Karin
Tack så mycket Sabah för dina fina ord! De värmer verkligen. Varmt välkommen åter.
Vid mitt besök visade jag Karin en bild på hur jag ville att hon skulle klippa. Jag blev mycket nöjd med resultatet.
Tack Gun för dina fina ord! Vad roligt att du blev nöjd med resultatet. Varmt välkommen åter!
Kunnig, proffesionell, väldigt duktig på färg. Trevligt möte!
Tack för dina fina ord Lovisa! Varmt välkommen åter!
Trevligt bemötande och lyhörd
Stort tack Helena, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.