Läs vad 65 Läs vad Louise R
2020-09-18Insamlad av företaget
Klipper mig hos Louise löpande och är jättenöjd varje gång. Hon är proffsig och kommer med förslag och idéer som passar mig. Förutom att resultatet överträffar förväntningarna gång på gång så är hon jättetrevligt. Personlig utan att vara privat, lättsam, glad och jag känner mig väl omhändertagen. Hennes kollegor är även de trevliga och lättsamma. Atmosvären är härlig, salongen jättefin och de märks att de trivs med varann, sina kunder och sitt arbete.
Kommer definitivt fortsätta klippa mig hos Louise. Rekommederar verkligen ett besök.skrev om Louise R en del av WAU Jakobsbergsplatsen -
2020-09-15Insamlad av företaget
Louise är skicklig på sitt hantverk är serviceminded och mycket trevlig som alla på Wau verkar vara!
2020-09-11Insamlad av företaget
Klippte och slingade håret. Trevligt bemötande och nöjd med besöket på Wau som vanligt!
2020-07-17Insamlad av företaget
Fantastisk tjej som gjorde under med mitt hår! Kommer aldrig gå till någon annan frisör! Love!!
2020-05-25Insamlad av företaget
Jag klippte och färgade mitt hår.
Jag blev bemött jätte bra av Louise, hon är otroligt duktig och har ett väldigt bra kundbemötande. Hon lyssnade på vad jag hade för idéer och uppfyllde dom!skrev om Louise R en del av WAU Jakobsbergsplatsen -
2020-05-21Insamlad av företaget
Riktigt duktig och trevlig! Gav förslag utifrån vad jag ville uppnå, helt som jag vill ha det 👍🏻
2020-03-26Insamlad av företaget
Louise R klippte mig och jag är verkligen supernöjd. Jag kommer fortsätta klippa mig hos dig!
2020-03-26Insamlad av företaget
Jag var och färgade håret och klippte mig . Jag är super nöjd både med resultatet och bemötandet från Louise .
2020-03-25Insamlad av företaget
Jag är alltid nöjd med tjejerna och komma till Salong Wau.Jag har köpt Marula oil Shampo och balsam.
2020-03-25Insamlad av företaget
Klipp och färg
Kom med idé och förslag och resultatet blev jättebraskrev om Louise R en del av WAU Jakobsbergsplatsen