Karin är GRYM! Jag är alltid nervös när man ska gå till en frisör man inte tidigare klippt sig hos. Men WOW! Är så nöjd. Nu kommer jag nog inte gå till någon annan än Karin🤩
72 omdömen om Karin Ö
Tusen tack för dina fina ord Angelica. Varmt välkommen tillbaka!
Karin proffsig! Helnöjd efter klippning, bottenfärg och styling! Dock är priset högt jämfört med andra salonger.
Stort tack Eva för din feedback, hoppas vi ses snart igen.
Ett fint bemötande, jag hade förväntningar på att gå därifrån nöjd vilket jag gjorde. Snygg färg och precis som jag ville ha de. Kan varmt rekommendera salongen till andra :)
Tack så mycket Emma för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Karin är en fantastisk frisör alltid nöjd när jag går därifrån
Stort tack Louise för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.
Bra bemötande och trevlig salong
Tusen tack Ylva för dessa fina ord! Hoppas vi ses snart igen!
Slarvigt utfört arbete, färgning fransar och bryn. Fanns ingen färg kvar två dagar senare. Väljer helt klart annan utförare nästa gång
Tack för din feedback Marianne. Ledsen att höra att du upplever jobbet som slarvigt. Önskar så att du hört av dig då färgen var borta redan efter två dagar så att vi kunnat göra om jobbet. Välkommen tillbaka.
Men snälla. Jag är 44 år. Jag har under hela mitt liv aldrig känt mig så fin som efter att Karin satte sax och färg i håret. Jag hade inte kunnat vara mer supernöjd. Hon var grymt on point med färgsättning och supertrevlig därtill - det kändes som att jag satt och pratade med en gammal vän. Jag älskade hela upplevelsen med salong, klippning, bemötande och den höga nivån av professionalism. Jag är nu till 100% stamkund hos Karin!
Stort tack Camilla för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, det värmer att läsa dina ord! Varmt välkommen tillbaka.
Jättenöjd med färg, klippning och styling. Superbra bemötande! Bra tips och idéer. Helnöjd med resultatet men priset ligger i överkant.
Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Karin Ö är en av de bästa frisörer jag varit hos.
Tack så mycket Åsa för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Perfekt! MycketVsrmt rekomederar Karin . Vi ses om tre månader! Marta
Stort stort tack Marta för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.