Toppen allmänt trevligt och rolig samt mycket duktig
Miriam W
Miriam W en del av WAU Jakobsbergsplatsen
2012 Startade Miriam Salong Wauge Hår & Makeup, men arbetar även som tekniker för Paul Mitchell. Varmt Välkommen!
231 omdömen om Miriam W
Otroligt snäll och duktig frisör!
Jättenöjd med både klippning och bemötande! 😊
Jättetrevlig och super proffsig! Blir alltid nöjd hos Miriam!
Tusen tack Tove för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!
Miriam var både trevlig och kunnig! Och bra på att resonera kring bästa effekt till vardags!
Stort stort tack för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Trevligt bemötande. Skicklig i sitt yrke. Mycket nöjd med min klippning. Kommer att rekomendera mina vänner att beställa tid hos Er
Stort stort tack Lillemor för dina fina ord! Hoppas vi ses snart igen!
Klippte mig hos Miriam på WAU i Visby. Supernöjd!!!
Stort tack för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.
Proffsig! Bra konsultation och mycket trevlig. Frisyren blev superfin och lättskött. Tack!
Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Lyssnade och förstod, frågade och gav tips hur jag ville ha det. Mycket lyhörd samt otroligt trevlig och social. Så nöjd!
Känner mig alltid mycket väl omhändertagen av Mitiam. Superduktig gällande klipp o färg, underbar att prata med och kommer med bra förslag.