WAU Örebro

WAU Örebro

En del av WAU Concept wauconcept.com
  • BadgeSevenYears
4.9

WAU Örebro I hjärtat av Örebro hittar du vår nyrenoverade salong – en välkomnande plats där våra erfarna frisörer hjälper dig att hitta rätt stil. Oavsett om du vill göra en stor förändring eller bara fräscha upp ditt hår ser vi till att du går härifrån med ett hår som känns som du. Förutom våra behandlingar erbjuder vi även...

347 omdömen om WAU Örebro

Sedan starten hos Reco 2024

Emma M
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Hon var snäll och trevlig, håret blev bra

August S
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Min upplevelse blev inte som tänkt. Jag bokade tid och när jag kommer fram till salongen så är det helt stängt och låst. Då har min tid blivit ombokad en halvtimme innan jag skulle ha tid. Då fick jag vänta över en timme utanför salongen. När salongen väl öppnade och vi kunde börja klippa. Så pratade hon i telefonen med någon försäljare om bredband privat. Ungefär 15 min. Där tappade hon mig när det kommer till service. Att behöva vänta en timme och sedan sitta och lyssna på frisörens telefonsamtal med någon försäljare....

Helena C
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Mimmi var jätttrevlig och lyhörd över vad mitt barn ville ha. Kan rekommendera henne.

Svar från Mimmi A

Tack snälla Helena för din varma rekommendation! Välkomna tillbaka!

Gerd M
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Noggrann, kunnig o trevlig. Jag återkommer gärna

Svar från Mimmi A

Tack snälla Gerd! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till oss!

Petra S
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Snabb, mjuk framtoning och väldigt kundvänlig! Lyssnade in hur jag tänkt, kom med inspel och det blev super!

Svar från Mimmi A

Tusen tack Petra för dina fina ord! De betyder mer än du anar! Varmt välkommen tillbaka!💕

Rebecca R
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Det var mitt första besök hos Mimmi och jag hade egentligen inga förväntningar innan besöket. Jag fick en mycket bra upplevelse och är väldigt nöjd med resultatet jag fick. Mimmi var väldigt informativ och hjälpsam, hade ett fint bemötande, upplevdes kunnig och kunde balansera mina önskemål med vad hon tyckte passade bäst för mig. Jag hade bokat både klipp och färg, vilket jag blev nöjd med. På plats bokade jag även på, efter rekommendation, en extra kur, vilket gjorde stor skillnad. Köpte även med mig produkter efter mina...

Svar från Mimmi A

Tack snälla Rebecca för att du tog dig tid att skriva så fint om ditt besök. Det är verkligen roligt att höra att både klipp, färg och extra kur blev så bra och att tipsen om produkter kändes användbara.Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen!💕

Elisabeth L
Skrev om Parichat P en del av WAU Örebro

Jag har känt Parichat ca 4år ,hon har skött om mitt hår. Hon är rar o trevlig. Framför allt kunnig .Hon är stillsam, framhäver inte sig själv. Jag känner mig nöjd och glad.Jag hoppas. Verkligen att jagfår ha henne som frisör länge !

Svar från Parichat P

Tack snälla Elisabeth för dina fina ord! De betyder mer än du anar! Vi ses i salongen snart igen.

Åsa W
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Otroligt duktig, jag kände mig väl omhändertagen hela tiden.

Tusen tack Åsa! Vi uppskattar verkligen din feedback! Välkommen åter! 🫶🏻

Lena H
Skrev om Parichat P en del av WAU Örebro

Parichat är alltid mycket välkomnande när man kommer in i salongen med ett mjukt och inbjudande sätt som är behagligt. Hon kommer med idéer om man vill förändra något i frisyren och klipper bra. Det är alltid en skön stund i frisyrstolen hos P! 😊

Svar från Parichat P

Tack, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Emma K
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Trevligt bemötande, effektiv och lyhörd.

Svar från Mimmi A

Tack Emma. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart.

Ingela P
Skrev om Parichat P en del av WAU Örebro

Jag var hos Parichat för första gången och är så nöjd! Hon lyssnade verkligen på vad jag ville ha, kom med proffsiga tips och fick håret att kännas både friskt och snyggt. Dessutom var stämningen så lugn och trevlig, jag gick därifrån med ett stort leende. Rekommenderas varmt! 💕✂️

Svar från Parichat P

Stort stort tack för ditt otroligt fina omdöme Ingela. Det värmer att få till oss av det du beskriver! Vi blir så glada och önskar dig varmt välkommen tillbaka när det är dags igen 🫶🏼

Johanna N
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Supertrevlig!!! Bästa frisören jag har haft! Hon gjorde verkligen som jag ville!

Svar från Mimmi A

Vad fina ord. Tusen tack Johanna! Det glädjer oss verkligen att höra. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.

Pernilla F
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Jag hade bokat konsultation för extensions i mitt tunna hår. Mimmi hade ett proffsigt och pedagogiskt bemötande och visade på olika lösningar. Tyvärr är WAU betydligt dyrare än andra salonger så jag har inte bestämt om och var jag ska göra det än.

Svar från Mimmi A

Tack så mycket Pernilla för din feedback! 🌸 Vi är glada att du uppskattade bemötandet. Vi förstår att priset är en viktig faktor, och det viktigaste är att du hittar den lösning som passar dig bäst. Vi finns här om du bestämmer dig för att gå vidare hos oss!

Nanduni D
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

I went for eyebrows threading. She took me to the chair as soon as she was available even bit before my appointment time. Really friendly lady. Discussed with me how I want the brows, explained to me how it will be and so and so.

Svar från Mimmi A

Thank you so much for taking the time to give us this feedback, we really appreciate it. Warm welcome back!

Wilma W
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Otroliga Mimmi som tog min diffusa idé och gjorde till verklighet. Har fått så mycket komplimanger för mitt hår sedan dess och trivs så bra i färgen!!

Svar från Mimmi A

Tack för din feedback Wilma. Vi blir så glada över att du är nöjd med resultatet och din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Amanda E
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Bra bemötande. Klippte något för kort lugg än vad jag bad om.

Svar från Mimmi A

Hej Amanda! Tack för din fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att du uppskattade bemötandet hos oss! Vi beklagar att luggen blev kortare än du önskade. Vi tar med oss din feedback för att bli ännu bättre. Hoppas vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka så vi kan ge dig en upplevelse som känns helt rätt nästa gång!

Annika S
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Mycket trevlig och proffsig, fick hjälp med vad jag önskar konsultationen.

Svar från Mimmi A

Stort tack Annika, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Davor K

Exceptionellt!

Svar från Parichat P

Din feedback värmer, stort stort tack Davor! Hjärtligt välkommen tillbaka.

Sandra B

Så duktig och omhändertagande ❣️❣️

Svar från Parichat P

Tack för din feedback Sandra, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! 🫶🏼 Varmt välkommen tillbaka.

Villegas P
Skrev om Parichat P en del av WAU Örebro

Proffsig, duktig och trevlig frisör

Svar från Parichat P

Tack för din feedback Villegas. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Jennie H
Skrev om Parichat P en del av WAU Örebro

Parichat är fantastiskt på att få till rätt färg! Mitt hår blir alltid som jag önskar! Rekommenderar varmt Parichat!

Svar från Parichat P

Tusen tack Jennie för din feedback och för din rekommendation, dem betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Emma K
Skrev om Parichat P en del av WAU Örebro

Fint bemötande och fantastiskt bra slutresultat 😊. Riktigt nöjd med min nya frisyr 🥳

Svar från Parichat P

Vad roligt att höra att du blev så nöjd Emma! Tack snälla för att du tog dig tiden att lämna en recension. Hoppas vi ses snart igen!

Evalena K
Skrev om Parichat P en del av WAU Örebro

Tillmötesgående och är mån om att göra ett bra jobb.

Svar från Parichat P

Tack så mycket Evalena för att du vill dela din upplevelse! Varmt välkommen tillbaka!

Mats H
Skrev om Parichat P en del av WAU Örebro

Vår son mycket nöjd med klippning och bemötande.

Svar från Parichat P

Vad roligt att höra att din son blev så nöjd Mats! Vi hoppas få välkomna er tillbaka när det är dags för en klippning igen!

Thomas K
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Exceptionellt, superbra resultat. Kedjan genomsyras av kreativa och duktiga frisörer. Rekommenderas starkt!

Svar från Mimmi A

Tusen tack Thomas! Dina ord värmer och vi är lyckligt lottade som har så underbara kunder som vill rekommendera oss vidare. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa besök.

Poyan K
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Hon var bra ……………………………………………..

Svar från Mimmi A

Stort tack, Poyan! Ditt omdöme betyder mycket. Varmt välkommen tillbaka!

Angelika N
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Härligaste frisören i stan! Super trevlig och duktig.

Svar från Mimmi A

Tusen tusen tack för din fina feedback, Angelika! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!

Mimmi A
Skrev om Parichat P en del av WAU Örebro

Så nöjd med resultatet! Parichat är noggrann, lyhörd och otroligt duktig. Rekommenderas varmt!

Svar från Parichat P

Tusen tack Mimmi för din feedback och för din rekommendation, dem värmer! Varmt välkommen igen! 🫶🏼

Frida W
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Mitt frisörbesök var fantastiskt bra. Mimmi var mycket gullig och bemötte mig mycket fint. Dessutom gjorde hon en underbar klippning.

Svar från Mimmi A

Stort tack Frida för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd! Vi hoppas få se dig igen snart.

Estefania V
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Mimmi was very welcoming and very friendly. She offered to do her best to reach my expectations. Made me feel very comfortable.

Svar från Mimmi A

Thank you so much Estefania for taking the time to give us your feedback, we really appreciate it! Looking forward to see you again. Warm welcome back.

Louise J
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Otroligt fint bemötande av Mimmi! Har haft flera olika dåliga erfarenheter av frisörer men Mimmi bemötande var professionellt och trevligt, kände mig verkligen bekväm och omhändertagen!

Svar från Mimmi A

Tack Louise, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Wilda M
Skrev om Parichat P en del av WAU Örebro

Jättetrevlig& gjorde verkligen det lilla extra för att min behandling skulle vara toppen! Superduktig och blev så nöjd med håret!

Svar från Parichat P

Stort tack för din fina feedback Wilda. Att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår är vi så tacksamma för. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags igen!

Sofie D
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Min son på 11 år klippte sig hos Mimmi för andra gången nu och var mycket nöjd med sin frisyr! Synd att det inte är rabatterat pris för barn, men det var en snygg frisyr och han var nöjd med sin upplevelse.

Svar från Mimmi A

Tack Sofie! Det glädjer oss att din son är nöjd med sin frisyr och sin upplevelse hos oss även denna gång. Vi ser fram emot att välkomna honom tillbaka när det är dags igen.

Hanna S
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Mycket kunnig och kreativ, omhändertar kunden på bästa sätt.

Svar från Mimmi A

Din feedback värmer, stort tack Hanna! Välkommen tillbaka.

Tamara T
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Bemötandet och förståelsen vad vill jag som kund .

Svar från Mimmi A

Tack Tamara för feedback! Du är välkommen tillbaka.

Johanna B
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Underbar kvinna som jag absolut kommer att besöka igen

Svar från Mimmi A

Din feedback värmer, stort tack Johanna! Välkommen tillbaka.

Gunilla A
Skrev om Parichat P en del av WAU Örebro

Parichat är en proffsig och trevlig frisör som man dessutom kan skratta med! Jag blev mycket nöjd med klippning och färg. Jag kommer självklart tillbaka till henne och andra frisörer på Wau i Örebro. /Gunilla

Svar från Parichat P

Tack snälla Gunilla! Vad härligt att höra att du är så nöjd och trivs hos oss på WAU! Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa besök.

Anette H
Skrev om Parichat P en del av WAU Örebro

Jag blev klippt och fick ny frisyr av Parichat. Hon var inlyssnande, omtänksam och noggrann. Jag är mycket nöjd med min nya frisyr. Jag fick också goda råd om hur jag skulle föna mitt hår för gott resultat och tips på bra hårvårdsprodukter jag kunde köpa med hem.

Svar från Parichat P

Tusen tusen tack Anette! Vad glada vi blir att höra att du är så nöjd med din nya frisyr! Varmt välkommen tillbaka!

Aya K
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Super trevlig och så duktig. Rekommenderar starkt!!

Svar från Mimmi A

Tack snälla Aya för din feedback! Det glädjer oss att höra att du rekommenderar oss! Stort tack och varmt välkommen åter!

Noellé D
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Vi hade en fantastisk upplevelse. Frisören var professionell och hade ett bra sätt med barn. Min dotter kände sig trygg och Mimmi lyssnade verkligen på hennes önskemål. Resultatet blev jättefint, och min dotter är supernöjd med sitt nya hår. Vi kommer definitivt att återvända!

Svar från Mimmi A

Stort tack för din feedback Noellé! Det glädjer oss att ni hade en så bra upplevelse och att ni är nöjda med resultatet. Vi ser fram emot att få välkomna er åter!

Irene J
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Ett varmt välkomnande som lyssnade till min önskan om klippning. Mycket bra utfört! Jättenöjd!

Svar från Mimmi A

Stort tack för din feedback, Irene! Varmt välkommen tillbaka!

Kristin W
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Jättenöjd! Min sjuåriga son var nöjd med upplevelsen och nöjd med frisyren. Mimmi var noga med att lyssna på vad min son ville och att håret skulle bli som han ville. Dessutom var hon pedagogisk! Vi kommer definitivt tillbaka ☺️

Svar från Mimmi A

Tack Kristin för att du delat er upplevelse hos oss! Vi blir så glada att höra att ni är nöjda med ert besök och ser fram emot att få välkomna er tillbaka till WAU!

Marie G
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Trevlig o kunnig 😊 Jag blev jättenöjd! Blir definitivt fler besök!

Svar från Mimmi A

Din feedback värmer, stort tack Marie! Varmt välkommen tillbaka!

Gona A
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Trevlig och kunnig tjej. Rekommenderar starkt

Svar från Mimmi A

Tusen tusen tack för din rekommendation och din feedback Gona. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Satu B
Skrev om Parichat P en del av WAU Örebro

Rekommenderar varmt Parichat,som gjorde slingor och klippte mej. Blev väldigt nöjd med slutresultatet. Parichat är lyhörd för sina kunder och är kunnig i och komma med synpunkter och idéer vad som är bästa behandlingen. Ett gott skratt fick man även vid besöket.

Svar från Parichat P

Tack för din rekommendation och din feedback Satu, de betyder mycket! Vad roligt att du är nöjd med ditt besök ☺️ Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Brittmarie L
Skrev om Parichat P en del av WAU Örebro

Blev väl mottagen av Parichat. Jag permanentade mig och hon gjorde som jag ville. Allt gick bra. Tänker återkomma.

Svar från Parichat P

Tack Brittmarie, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!

Hanna R
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Mycket trevligt och social tjej, men kanske inte så van vid korta frisyrer. Blev tyvärr inte nöjd. Alldeles för kort mot de jag önska och även visa bild på. Det kortaste jag någonsin haft och inte alls i närheten av de jag förväntat mig. Besviken.

Peter S

Bra bemötande Duktig Inkännande

Svar från Mimmi A

Tack Peter, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Vivi-Ann F
Skrev om Parichat P en del av WAU Örebro

Mycket duktig och trevlig tjej (som övriga frisörer också). Hon "passade" mitt hår 😀😃

Svar från Parichat P

Tack Vivi-Ann för din fina återkoppling! Det gör oss glada att du är nöjd med ditt besök hos oss! Varmt välkommen tillbaka.

Meriam H
Skrev om Mimmi A en del av WAU Örebro

Bokade klippning hos Mimmi och är SÅ nöjd med resultatet! Hon gjorde ett otroligt jobb och var varm, trevlig och professionell under mötet. Rekommenderar varmt!

Svar från Mimmi A

Stort tack Meriam, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss och att du är nöjd. Det är vi mycket glada för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!