Duktig och trevlig! Rekommenderar
WAU Notuddskajen
Mitt på kajpromenaden intill Steam hotel håller vi till med Mälaren som utsikt. I botten på ett nybyggt hus ligger vår salongsbutik. Trots att lokalen är liten rymmer den mycket. Här erbjuder vi alla möljliga frisörtjänster, fransförlängning, bryn & fransfärg samt Spraytan. Här är du alltid välkommen in även för att bara köpa...
1547 omdömen om WAU Notuddskajen
Sedan starten hos Reco 2019
Första besöket hos Jennie och är så nöjd! Hon lyssnade på mina önskemål samtidigt som hon förklarade på ett proffsigt sätt hur vi på bästa sätt skulle uppnå detta långsiktigt. Nöjd och kommer definitivt tillbaka 😍
Helt klart bäst!! Noggrann och vet precis vad det är man är ute efter 💅🏼😍
Tilde va fantastisk! Proffsig med tips, förståelse och väldigt trevlig. Riktigt snygg klippning!
Trevlig människa, väldigt duktig och lyssnade bra hur jag ville ha håret. Gav även väldigt bra råd hur håret skulle bli bättre.
Rolig och lyssnande. Blev toppenresultat
Såå nöjd 🤩 Jennie är jättegullig och är så nöjd över resultatet 🥰
Tolde är en mycket bra hårkonstnär. Både min man och jag är supernöjda. Kommer bli en trogen kund.
Jätte trevlig! Rekommenderar starkt
Lyssnar verkligen på kunden. Jättebra klippning, behaglig hantering.👍🏼
väldigt trevligt och fick precis det resultatet jag ville ha! otroligt nöjd
Beautiful place, best attention and good experience. Lina took care of me and my needs as best as possible! Thank you for the service ❤️
Hon är absolut bäst! Jag är alltid lika nöjd varje gång. Tilde är även super trevlig, rolig och professionell.
Så trevlig och duktig, är jättenöjd med resultatet
Tack för din feedback Ann-Sofie, vi uppskattar den massor och det glädjer oss att du är nöjd med ditt resultat! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Proffsigt klippt och trevligt bemötande
Stort tack för din feedback Per. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
I got my hair cut by Jennie, and I love the result! She understood what I wanted and made it even better than I had in mind. She is also very nice to talk to. I loved the whole experience.
Thank you very much for your review, Juliana. It means a lot and we are so happy that you are satisfied with your experience with us. Warm welcome back.
Tilde var trevlig och lyhörd och lyssnade på mina önskemål. Jag är nöjd med resultatet.
Tack 😍 vad kul att du är nöjd! Välkommen tillbaka när det är dags igen!
Mjuk och behaglig i sitt sätt. Kommer alltid med goda råd, men lyssnar även hur jag vill ha mitt hår.
Tack Margareta! Det värmer! Välkommen tillbaka! 😍
I'm pleased with my haircut! Jennie was thoughtful about my type of hair, whether it would fit the style I wanted and how to style it. She went through the whole process amicably. Recommended😊
Thanks! So grateful that you took your time to write this feedback, Welcome back 😍
Har faktiskt aldrig varit såhär nöjd efter ett frisörbesök som efter besöket hos Jennie! Superduktig och trevlig, lyssnade in vad jag ville ha och kom med bra förslag. Kommer defintivt tillbaka! :)
Men tack!! Vad kul att du är så nöjd 😍 du är så välkommen tillbaka när det är dags igen!
Otroligt trevlig och avslappnad miljö att komma till, och ett otroligt bemötande av Tilde. Förstod precis hur jag ville ha det utifrån min beskrivning!
Men tack för fina ord 😍 välkommen tillbaka!
Superfint bemötande, proffsig och jättefint resultat
Tack för fina ord och varmt välkommen tillbaka 😍
Trevlig upplevelse. Känner mig trygg under Jennies sax. Lättsamma samtal. Jag rekomenderar Jennie varmt😃👍
Tack för fina ord och rekommendation! Välkommen tillbaka 😍
Proffesionellt bemötande. Lyhörd och väldigt duktig frisör.
Tack för din feedback, värmer 😍 Välkommen tillbaka
Jennie lyssnade på mig och kom med väldigt bra råd. Glad och trevlig.
Tack för fina ord 🩷 välkommen tillbaka!
Superhärligt tjej! Duktig, glad och ett lyxigt besök! Rekommenderar verkligen Jennie!
Men tack för fina ord😍 Du är så välkommen tillbaka!
Supernöjd🙂……………………………………………..
Men tack, vad kul att du är nöjd! Välkommen tillbaka 😍
Min son blev jättenöjd 👍🏼. Kommer gärna tillbaka!
Vad kul att höra att din son är nöjd med ett besök hos oss! Välkommen tillbaka 😍
Linas expertis och serviceinriktade förhållningssätt var sååå himla bra! Hon levererade så bra resultat och var så duktig. Kommer absolut komma tillbaka, all creeds till Lina!
Men tack för fina ord!! Det värmer så😍 välkommen tillbaka!
Jennie visade ett positivt och lyhörd intryck och jag blev nöjd med min klippning.
Tack för fina ord, det värmer 😍 Varmt välkommen tillbaka!
Är jättenöjd. Hon är jätteduktig!
Men tack! Vad kul att du är nöjd med ditt besök 😍 varmt välkommen tillbaka!
Super trevlig, och kompetent. 💫
Tack för fin feedback, det värmer 😍
Mycket kunnig! Trevligt bemötande.
Tack för fina ord! Välkommen tillbaka 🩷
Rolig och bra och berätta allt hon gjorde
Tack för fin feedback! Välkommen tillbaka 🩷
Tilde var verkligen duktig, hon gjorde sitt bästa för att klippa en 11 månaders grabb med mycket enerji och lite rädsla för saxen 😅
Men tack för feedback! Vad kul att ni kände er omhändertagna 🥰 Välkommen tillbaka!
Hon är inte bara en duktig frisör som klipper bra utan ruskigt trevlig också. Ett nöje att gå dit.
Tack för din fina återkoppling Lennart! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Hon gjorde blonda slingor på mig, har aldrig riktigt varit nöjd tidigare när jag varit hos frisören (testat flera olika) men nu var det första gången jag blev RIKTIGT nöjd!! Hon var Såå duktig och professionell och visste exakt hur jag ville ha mitt hår!
Wow TACK Filippa för din fina återkoppling! 🫶🏼 Vi blir otroligt glada över att du känner dig nöjd med ditt hår och ditt besök, det betyder massor för oss att du delar det. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags igen!
Det var min första gång hos Lina och det var en mycket trevlig upplevelse. Jag blev välkomnad med ett leende och ett trevligt bemötande. Vi hade ett givande samtal om hur vi skulle gå vidare. Jag var mycket nöjd med resultatet och har redan bokat min nästa tid.
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din feedback Maria, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa besök.
Inlyssnande, trevlig och tillmötesgående, kom även med förslag
Tusen tack för ditt omdöme Lena. Det betyder massor för oss. Ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.
världens bästa frisör, alltid nöjd hos Tilde
Din feedback värmer, stort stort tack William!
Hon gav ett gott intryck känner mig trygg o kan koppla av i stolen
Tack för fina ord 😍 Varmt välkommen tillbaka!
Trevlig, lyhörd, och bra på det hon gör. Rekommenderas varmt.
Tusen tack för din rekommendation Mattias. Det betyder massor! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Är så nöjd<3.
Vad roligt att du är nöjd! Tack och välkommen åter Tyra!
Lyhörd för önskemål och kommer med egna tips för att resultatet ska bli så bra som möjligt!
Tusen tack för din feedback, värmer! Välkommen tillbaka!
Säkerställde att vi var överens om önskat resultat inför klippningen. Oerhört trevlig och duktig. Färg och klipp blev precis så bra som jag hoppades!
Vad kul att vi kunde leva upp till dina förväntningar! Tack för denna gång. Välkommen tillbaka, Anna-Sofia!
Trevlig och glad. Lyssnar på hur man vill ha sitt hår.
Tack, vad kul att du är nöjd. Så välkommen tillbaka!
Väldigt kunnig och bra service.
Tusen tack för din feedback, William! Välkommen tillbaka!
Väääldigt nöjd 🤩 och kommer tillbaka !
Tusen tack för feedback och välkommen tillbaka Daniel!
Bra och proffsigt tycker jag……..
Tack för din feedback, Per! Välkommen tillbaka!
Återkommande kund i flera år. Har aldrig varit så nöjd som när jag går till Anna på WAU, hon är lyhörd på mina behov och proffesionellt bemötande. Rekomenderar alla!!!!
Tusen tack Tilde! Värmer så. Tack för din rekommendation! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!