Toppen! Så gullig och duktig tjej
WAU Notuddskajen
Mitt på kajpromenaden intill Steam hotel håller vi till med Mälaren som utsikt. I botten på ett nybyggt hus ligger vår salongsbutik. Trots att lokalen är liten rymmer den mycket. Här erbjuder flera olika frisörtjänster samt bryn & fransfärg. Här är du alltid välkommen in även för att bara köpa ett bra schampo eller en fin accessoar...
1617 omdömen om WAU Notuddskajen
Sedan starten hos Reco 2019
Jag blev jättenöjd! Duktig frisör och trevligt bemötande. Finns ingenting att klaga på 😊
Jag är väldigt nöjd med mitt besök hos Sarah som slingade mitt hår i en fin blond nyans. Hon var väldigt noggrann med behandlingen och lyhörd för mina önskemål.
Så himla bra och noggrann!! Sarah, du har räddat mitt hår. Rekommenderar starkt
Fantastikt duktig och service minded
Super duktig tjej, så noggrann och lyhörd. Kommer gärna tillbaks till henne igen.
Mycket trevlig och lättsam, inkännande av kunden. Önskade hjälp av henne med både färg och frisyr, hon beskrev vad hon tycker, nyanser och frisyr och vi var väldigt samstämmiga. Hon berättar vad hon gör under tiden, om hon behöver rådfråga en kollega osv, även kollegan var proffsig och trevlig(gravid kvinna). Supernöjd med Sarah F precis hela tiden, glad och positiv. Jag köpte schampo och balsam.
Väldigt trevlig och kunnig frisör. Gav bra råd på hur man ska ta behandla håret och hur olika produkter funkar på olika hårtyper. Mitt hår är väldigt svårklippt då det är tjockt och kombinerat platt och vågor. Det visade dessvärre på klippningen efter första tvätten att det är lite ojämnt. Det hade behövt klippas till lite efter det fönats. Men annars väldigt duktig och trevlig tjej som rekommenderas!
Sarah är så duktig! Har äntligen hittat en frisör som jag återkommande bokar tid hos. Får alltid ett så fint bemötande och så bra resultat på håret! <3
Grymt bra frisör och extremt trevlig.
Hon var trevlig och det blev rätt bra.
Sara är otroligt duktig och inlyssnande. Hon är även mån om att utveckla sig som frisör.
Mycket trevlig och kompetent frisör som kommer med tips men ändå lyssnar på kundens önskemål och gör det man själv önskar. Gudomlig hårbottenmassage vid hårtvätten!
Kanon, kunnig trevlig och noggrann.
Hittade min nya frisör i Lina av slump och är så tacksam! Räddade mitt hemmafärgade hår och jag har aldrig känt mig så snygg i håret! Lugn och metodisk och trevlig.
Blir alltid nöjd när jag går till Sarah! Kan varmt rekommenderas
Super professional and kind <3
Blev väldigt nöjd med mitt första besök på Wau Notudden med Sarah som frisör. Blev jättenöjd med resultatet, och minst lika viktigt även med bemötandet. Sarah får en att känna sig välkommen och lyssnar in vad man önskar. Kände mig lugn och trygg i stolen och det märks att hon älskar sitt jobb. Kan varmt rekommendera Wau och Sarah.
Väldigt professionell, mycket nöjd med resultatet!!
Är supernöjd med besök, bemötande och resultat ✨✨
Jättehärlig och kunnig tjej ⭐️
Inlyssnade trevlig alltid glad och omtänksam och naturligtvis en bra frisör
Vi provade en ny frisyr, som jag gillar. Kanske hittade hon problemet med min gamla, där håret stod rakt upp på mitten (påminde om TinTin), vi får se om några veckor hur det ser ut. Utöver det så är hon väldigt trevlig att prata med.
Stort tack Pete för din feedbeck. Det glädjer oss att du uppskattar din nya frisyr 🙂 Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Jag besökte Jennie för första gången och är väldigt nöjd med min nya frisyr. Jennie är både vänlig och lyhörd, och hon förstod precis vad jag önskade. Resultatet blev ännu bättre än jag hade tänkt mig. Jag kan varmt rekommendera henne!
Tusen tack för din återkoppling och för din rekommendation, Irina. Det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök och resultat! Varmt välkommen igen.
Jag blev väldigt trevligt och professionellt bemött av Jennie S från första stund. Hon lyssnade noggrant på vad jag ville ha, kom med bra råd och fick mig att känna mig trygg genom hela besöket. Mina förväntningar var att få en klippning som kändes fräsch, noggrann och passade mig — och Jennie levde verkligen upp till det. Resultatet blev bättre än jag hade hoppats på. Jag är supernöjd med både bemötandet, servicen och slutresultatet. Rekommenderar verkligen Jennie S till alla som vill ha en duktig, lyhörd och professionell frisör.
Tusen tack Patrik! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Det betyder mycket att du har tagit dig tiden att ge oss denna feedback. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Jag är väldigt nöjd med mitt besök hos Tilde. Hon är lyhörd och lägger stor vikt vid att jag skulle bli nöjd.
Tusen tack Emma. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags igen.
Finns ingen som gör sån magi som Tilde!
Din feedback värmer, stort tack Louise och varmt välkommen tillbaka! ✨
Ett fantastiskt besök! 🌟 Så otroligt nöjd med både resultatet och det fina bemötandet. Proffsig ut i fingerspetsarna – hit kommer jag definitivt igen.
Tusen tusen tack för din fina feedback Kimona! ☀️ Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags för att besöka salongen igen!
Fantastiskt nöjd! Både duktig och trevlig.
Tusen tack för din feedback Johanna, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Jag har gått hos henne många gånger nu och blir alltid super nöjd!! Hon är duktig på att fixa hår och hon är super trevlig! Rekommenderar verkligen
Tack Alva, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Vi är otroligt tacksamma för att du vill rekommendera oss till andra. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Pratglad och duktig i sitt jobb, hade möjligen önskat aningen mer blekning på hela håret😊
Stort tack Lovisa 🫶🏼 Vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback och hoppas att vi får chansen att bemöta dina önskemål igen. Varmt välkommen tillbaka.
Väldigt kunnig gällande både färg och klippning, trevlig och professionell. Kan varmt rekommendera ett besöka, väldigt nöjd med min nya frisyr 🌟
Tusen tack Camilla för din feedback och för din rekommendation, dem värmer! Varmt välkommen igen! 🫶🏼
Snabbt och snyggt. Trevlig och inlyssnande.
Stort tack Lina, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Jag är mycket nöjd med besöket hos Jennie. Hon bemötte mig väl, är professionell och otroligt duktig😊
Tusen tusen tack Leila för din fina feedback! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!
Jätteduktig och trevlig frisör 🤗
Stort tack för din feedback Helena. ☺️ Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Jätte trevligt och omtänksamt! Rekommenderar 🙂
Tusen tack Tamara för din feedback och din rekommendation, de betyder massor för oss! ☺️ Varmt välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande, bra utförande
Stort tack Emanuel, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Alla borde gå till Jennie! Så duktig och omhändertagande. Bästa som finns!
Tack Matilda! Din recension går rakt in i hjärtat. Varmt välkommen tillbaka
En helt underbar person med ett stort kunnande av hår. Och fantastiskt duktig på huvudmassage! Rekommenderas
Tusen tack för din feedback och för din rekommendation Petra. Vi uppskattar dem verkligen. Varmt välkommen igen! 🫶🏼
Trevlig tjej med stor kunskap och teknik. Har varit kund hos henne i flera år.
Tusen tack för din feedback Maria! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.. och igen.. och igen
Så så nöjd med min upplevelse! Kan varmt rekommendera!
Tusen tack Wilma för din feedback och för din rekommendation, de betyder mycket. Varmt välkommen igen!
Lina var toppen och det märks att hon har lång erfarenhet inom branchen. Skulle absolut rekommendera då hon även var trevlig och upplevelsen i sin helhet var 5 av 5 saxar. Hon gör verkligen allt för att man ska vara nöjd och er lokal är väldigt fin. Det enda som jag har att påpeka är egentligen inte något som har med henne personligen att göra utan salongens regler. Personligen vill jag klippa så kort det går då mitt hår växer ut snabbt men regeln med minst 3mm funkar inte för mig personligen då frisyren var väldigt...
Hej Philip. Stort tack för din fina recension om din upplevelse hos oss. Det gläder oss att höra att du var nöjd med både bemötandet och salongen. Vi vill passa på att förtydliga att vi inte har någon generell regel om minst 3 mm. Däremot utför inte alla våra frisörer skinfade eller de allra kortaste längderna, då det kräver särskild erfarenhet och utbildning inom den tekniken. Det verkar därför ha uppstått ett missförstånd. Vi uppskattar din feedback och kontakta oss gärna inför nästa besök så vi kan välkomna dig tillbaka framöver och bemöta dina önskemål om slutresultat. /WAU
Gick in som en trött småbarnspappa och gick ut som en man med ordning på livet igen. Fadeen satt perfekt och saxklippningen likaså. Noggrann, skön energi och man märker att hon verkligen kan herrklippningar. Kommer definitivt tillbaka👌🏿
Tusen tusen tack för din fina feedback Niclas! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!
Jag hade en riktigt givande stund med Jennie. Hon var professionell och coachande i vår dialog om ny frisyr och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Jennie var också väldigt trevlig att samtala med under klippningen.
Tack för din fina feedback Joakim, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt resultat! Varmt välkommen tillbaka.
Trevligt bemötande. Proffsigt utförande. Återkommer
Tusen tack för din feedback Jan, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen
Jag känner mig trygg med Tilde. En fantastisk människa och frisör.
Din feedback värmer, stort tack Camilla! Hjärtligt välkommen tillbaka.
I was having trouble figuring out what to do with my hair and Lina was very patient and helpful. We figured out what works best for me and Lina executed it perfectly! Very helpful knowledgeable and friendly!
Thank you Mohab. We are glad that you feel happy about your visit and the help you received. Welcome back again.
I came in for a quick touch up and Tilde was very helpful and professional!
Thank you so much for taking the time to give us this feedback, we really appreciate it, welcome back!
Jättebra och trevlig dottern blev väldigt nöjd
Tack Pernilla! Det glädjer oss att höra. Din feedback betyder mycket. Varmt välkomna tillbaka igen.
Proffsig, lyhörd och väldigt trevlig. Blev supernöjd!!
Tack så mycket Sofia. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart.