WAU Notuddskajen
En del av WAU -
www.wauconcept.com
Mitt på kajpromenaden intill Steam hotel håller vi till med Mälaren som utsikt.
I botten på ett nybyggt hus ligger vår salongsbutik. Trots att lokalen är liten rymmer den
mycket. Här erbjuder vi alla möljliga frisörtjänster, fransförlängning, bryn & fransfärg samt Spraytan. Här är du alltid välkommen in även för att bara köpa ett bra schampo eller en fin accessoar till ditt hår.
Vi vill att WAU skall vara ett ställe där du trivs och känner dig bekväm.
Ett ställe som ger möjlighet till ”egen tid” och där vi bryr oss om just dig.
Vi fixar ditt yttre och strävar efter att du skall känna ett välmående även i ditt inre.
I vår digitaliserade värld ser vi behov av att mötas på ”riktigt”. Du är unik och vi får
inspiration och idéer av att träffa dig.
Välkommen till WAU!
Vi vill att WAU skall vara ett ställe där du trivs och känner dig bekväm.
Ett ställe som ger möjlighet till ”egen tid” och där vi bryr oss om just dig.
inspiration och idéer av att träffa dig.
Välkommen till WAU!
Utmärkelser
Läs vad 403 kunder tycker om WAU Notuddskajen 2
Jag har följt Emma genom hennes karriär. Känner mig alltid trygg och nöjd efter behandling/klippning hos Emma.
Tycker även om hennes tips råd för att göra något nytt. Emma har även under dem sista åren fixat ögonbrynen till belåtenhet. -
skrev om
Wow, så fina slingor! Mycket välgjorda, tunna och ljusa folieslingor. Precis som jag vill ha det 😊
Jättebra bemötande. Lina lyssnade in vad jag var ute efter och jag kände mig fin när jag gick därifrån. Stort plus också för att hon inte försökte prångla på mig några produkter , men hon gav bra information om de produkter jag själv frågade om.
Otroligt kunnig.
Kommer bli återkommande kund. -
Super nöjd med färg och klippning. Har fått många kommentarer om min frisyr 💇🏻♀️. Tack Karen W kommer mer än gärna tillbaka till dig och du får fixa mitt hår. På återseende. Köpt en mosse som jag inte hunnit prova än.
Jag har varit kund hos Lina på WAU under några år och ALLTID blivit bemött på bästa sätt. Jag går där regelbundet och stortrivs. All personal är trevlig där. Det känns bra redan från det jag kliver in genom dörren, vänligt och glatt bemötande. Respektfull och lugn. Inget flamsande och tramsande. Inga höga röster. Slappnar av totalt. Allt enligt mina förväntningar!
Mitt hår behandlas med nyansering, färgning av utväxt, klippning och styling. Ibland köper jag flera hårprodukter. -
skrev om
Jag har haft Miriam sedan hon var frisörelev och när hon sedan öppnade eget. Miriam är 😊 bästa frisören.
Jag fick ett väldigt fint bemötande
Service i toppklass
Trevlig stund
Hade förväntningar på att det var bra.- Det var bättre!
Supernöjd
Jag färgade håret och flyttade upp Hairtalk
Tack <3 -
Absolut ingen är så duktig och trevlig som Anna på hela företaget. Hon har en enorm känsla för att bemöta alla sorters kunder på deras nivå och därmed skapa en förtrolig relation.
Hennes kunskap och professionalism gällande håret är så enormt skicklig att det inte går att beskriva med ord.
Anna är helt enkelt BÄST ❤️ -
Jag blev bemött på ett par bra sätt. Upplevde att konsultationen gick bra och fick känslan att vi förstod varandra.
Klippningen och stylingen var under all kritik. Upplevde att Linda R inte hade någon aningen vad hon höll på med. Var tvungen att uppsöka en frisör kommande dag för att fixa till klippningen. Kommer aldrig rekommendera denna frisör till någon annan! Resultatet var verkligen under all kritik!! -
skrev om Lina S en del av WAU Notuddskajen
Bara bra hon förstod direkt hur jag ville ha mitt hår klippt. Och det blev som jag ville
skrev om Karen W en del av WAU Notuddskajen
Fint bemötande. Kunnig och gav många hjälpsamma tips
skrev om
Trevligt och proffsigt rakt igenom!
Kommer tillbaka😉 -
skrev om Lina S en del av WAU Notuddskajen
Lina gav mig en skön och trevlig stund med bra klippresultat.
skrev om
Levererar över förväntan varje gång.
Toppklass -
Jag valde att gå till Lina S då Karen som jag vanligtvis brukar gå till var sjuk. Jag fick ett fint bemötande och jag uppskattade att hon inte var så ”pratsam”, för den dagen var jag trött och jag tror att hon kunde känna in just det.
Klippningen blev bra - men inte riktigt som Karen brukar klippa mig. Så jag kommer att fortsätta att klippa mig hos Karen. -
skrev om Lina S en del av WAU Notuddskajen
Kommer alltid med förslag och bra idéer och blir alltid supernöjd med resultatet!
Finaste bemötande !
Rekommenderar verkligen!
Kompetenta och kunniga!
Lika trevligt varje gång! -
skrev om
Otrolig service, förslag som passade till mina önskemål. Jag kommer definitivt att komma tillbaka!