Proffsig och trevlig. Lina Gör ett mycket bra jobb, lyhörd
134 omdömen om Lina S
Stort tack för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.
Jag blev otroligt nöjd med klippningen. Fin frisyr.
Tack så mycket Frida för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Alltid så nöjd, så fantastiskt avslappnande trevligt och proffsigt på alla vis
Tack så mycket Jessica för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Äntligen efter att letat nästan 10 år jag hittat den BÄSTA hårfrisören! Lina är på en annan nivå enligt mig❤️
Åh tusen TACK för denna fina recension! Det värmer så! Vi ses snart igen, TACK!
Lina klippte min dotters hår, lugn och snäll. Dottern blev nöjd 😄
Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Jag blev mottagen väl på plats och kände verkligen att mina tankar och idéer blev hörda. Jag har upplevt tidigare att vissa frisörer ej har kunnat göra mina önskningar men här får man det verkligen precis som man vill! Med kreativa tankar och idéer ifrån frisören såklart!
Stort tack Alexander för dessa fina ord, dem värmde verkligen! Hoppas vi ses snart igen!
Jättebra på alla sätt och fantastisk duktig. Jag kommer att gå tillbaka till Lina.
Brukar ha med mig en bild på frisyr till min vanliga frisör. Så även denna gång. Blev mycket förvånad av kommentaren "Det där är ju en helt ny frisyr. Då skulle jag behöva 1timma. Nu är det bara bokat 45 minuter". Har alltid bara beställt klippning och ingen har sagt något om hur lång tid som skulle bokas. Nåväl klippningen tog 45 minuter vid detta tillfälle. Men, inledningen på besöket upplevde jag inte som så kundvänligt bemötande. Det blev dock bra till slut.
Tack för din feedback Solveig, ledsen att höra att du upplevde det på så vis. Vi vill alltid försäkra oss om att kunna lämna ett bra resultat och ibland behövs då mer tid, ber om ursäkt om det missuppfattades, glad att höra att du är nöjd med resultatet. Välkommen tillbaka.
Otroligt proffisionell och en fantastisk frisör på alla sätt. Kommer definitivt tillbaka.
Stort tack Jenny för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, hoppas vi ses snart igen!
Lina was very nice! She is very careful and gentle. The haircut was very good.
Thank you so much for taking the time to give us this feedback, we really appreciate it, welcome back!