Får allt så fint bemötande och hon tar sig tiden att prata om mitt hår och vad det behöver.
182 omdömen om Anna E
Mycket trevligt bemötande fick mig att känna mig varmt mottagen. Resultatet av Annas arbete blev verkligen jättebra! Jag är så nöjd!
Mitt första besök hos Anna, hon var så duktig! Anna överträffade verkligen mina förväntningar! Är så nöjd med mitt hår 🥰 Kommer absolut tillbaka till Anna.
Trevligt bemötande och väl utförd klippning vid första och hittills enda tillfället.
Tusen tack Fredrik för att du tog dig tiden att ge din feedback. Det betyder mycket. Du är varmt välkommen tillbaka igen för ditt förhoppningsvis inte sista tillfälle :)
Anna klippte min dotter som blev väldigt, väldigt nöjd och som absolut vill gå tillbaka hit igen nästa gång!
Tusen tack Ingrid för att du tog dig tiden att ge oss din feedback. Roligt att höra att din dotter blev nöjd! Ni är båda varmt välkomna tillbaka igen.
Svårt uttala mig om Annas erfarenhet, var hon jobbat tidigare m.m
Anna är fantastisk och man blir händig tagen med henne. Hon tar en med sina öppna armar och ger så mycket kärlek. Vill alltid tillbaka till anna ♥️
Tack så mycket för din fina feedback Sandra! 🫶🏼 Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.
Anna E är en bra frisör, lyssnar in och kommer med sina egna idéer. Mycket uppskattat.
Tack Lena. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Som vanligt: Trevligt ,avśpänt med humor. Jc
Stort tack Anders, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Tycker alltid jag bemöts med glädje och välkomnande känsla. Hon känner igen en och får en att känna dig sedd. Jag köpte ett balsam efter besöket utifrån hennes rekommendationer.
Tack för din fina återkoppling Ida! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka igen.