Anna är proffsig Lyssnar in hur jag vill ha det Omtänksam Jättetrevlig Är alltid nöjd o glad när jag går därifrån
218 omdömen om Anna E
Tack så mycket för din fina feedback, Yvonne! Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.
Den bästa!!!
Tack så jättemycket Viktoria! 🫶🏼 Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Hjälpsam, lyhörd, trevlig och upplevdes kunning! Enbart träffat henne 1ggr, vid ett spontanbesök vid boende på Steam. Kände mig väldigt fin när jag lämnade salongen!
Tack för din fina feedback Maria, den betyder mycket! Vi blir så glada för att du hittade till oss och att vi fick förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Det betyder mycket att vi fick äran att ge dig det lilla extra utöver din vistelse på Steam. Vi ser fram emot att få välkomna tillbaka igen!
Anna was very friendly, welcoming, and helpful. I came in wanting to know how to better care for my hair and get ideas for styling. She answered all my questions and was very knowledgeable about different hair types. Overall, I had a great experience and would recommend for others!
Thank you so much for your lovely feedback, Mohab. We’re happy to hear that you enjoyed your visit and hope to welcome you back again when its time for your next hair appointment.
Utöver att jag är väldigt nöjd över min frisyr så är Anna en varm personlighet som gör att man känner sig trygg och välkommen. 10 av 10!
Tack snälla Noah! Din ord och din 10:a värmer! Varmt välkommen tillbaka igen.
Väldigt duktig och trevlig! Jättenöjd med färg och klippning
Tack snälla Emma! Var roligt att höra att du är så nöjd med både färg och klippning. Varmt välkommen tillbaka!
Anna gjorde ett fantastiskt jobb och var också ett trevligt sällskap. Jag njöt av det. Allt gick jatte bra!
Åh tusen tack Irina! Så roligt att du blev så nöjd med resultatet! Varmt välkommen tillbaka!
Anna är den bästa frisör jag någonsin haft som verkligen gör allt för att mitt hår ska må så bra som möjligt. Dessutom är hon väldigt trevlig vilket gör varje besök väldigt mysigt! Rekommenderar varmt Anna.
Tusen tack Elin för dina fina ord! De betyder massor massor massor! Vi ses i salongen snart igen!
Bästa Anna! Så proffsig och snäll.
Tusen tack Linnea! Välkommen tillbaka när det är dags igen 😍
Stammis hos Anna och mycket nöjd!
Din feedback värmer, stort tack Linus!