WAU Nyköping

WAU Nyköping

En del av WAU Concept wauconcept.com
  • BadgeEightYears
4.8

Välkommen till WAU Nyköping! Hos oss på WAU Nyköping hittar du våra duktiga frisörer och barberare. Vår frisörsalong ligger på Västra Kvarngatan 4 i Nyköping. Vi strävar efter att ge dig en personlig upplevelse och lyssnar till dina tankar och idéer och försöker blanda dessa med vår erfarenhet och kunskap för att du ska få...

971 omdömen om WAU Nyköping

Sedan starten hos Reco 2022

Sofie E
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Väldigt trevlig och duktig! Blev supernöjd med resultatet!

Marianela G
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Professionell, lyhörd och trevlig. Jag är super nöjd med klippningen och färg

Britt Inger L
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Min bild av Carita är positiv. Jag hade ett foto med på en frisyr jag haft tidigare. Jag tycker jag fick den frisyren i lite nyare form. Jag är nöjd.

Lena U
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Alltid trevlig. Klipper bra. Jag är jättenöjd.

Inge T

Toppen, lyhörd,självförtroende, duktig

Benita C
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Jag har länge sökt någon som kan göra en fina och naturliga blond aslingor i mitt hår men mina tidigare salong besök i USA har varit fiaskon! Vi är nu i Sverige på sommar semester och jag tänkte att jag skulle prova Vida på Wau da jag fick en väldigt bra behandling på salongen förra sommaren. Vida förstod genast vad jag behövde för att få rätta på min färg och resultatet blev perfect!! Vida är mycket talangfull och dessutom en väldigt trevlig och snäll person. Jag kände mig genast i trygga händer och kommer att återkomma till Vida under våra vistelser i Sverige.

Maria Ö
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Lyhörd,trevlig och professionell. Kommer klippa mig hos henne igen.

Josefine L
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Helt otroligt. Så nöjd med upplevelsen

Mikael F

Toppen tjej Kunde sin sak Kommer att gå dit igen

Annelie J
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Mycket trevlig och lyssnar och förstår vad jag vill. Proffsig och noggrann. Kommer gärna tillbaka.🙂

Therese S
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Jätteduktig i besöket och vi bollade ideer kring både färg och klippning. Blev otroligt nöjd med resultatet och har fått massor av komplimanger. Kändes genuin, lättsam och inte "påklistrad"

Svante G
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Väldigt trevligt och lyxigt, försiktigt och lyssnar

Ulla E
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Trevlig och proffsig,hjälpsam på alla sätt. Klippte frisyren med kniv vilket jag uppskattade. Det blev bra Tog sig tid för att hjälpa mig eftersom jag var ganska oklar över hur jag ville ha det. Jag kommer gärna tillbaka

Ann-Charlott J
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Mycket trevlig. Lyssnar på och gör det bästa. Bra produkter köper shampoo,balsam och styling produkter.

Bildt G
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Perfekt, noggrann och väldigt trevlig 👍👍👍

Evelina G
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Vilda är kanon-bra! Lyssnar in kundens önskemål, trevlig, glad och positiv. Går alltid därifrån med ett leende på läpparna!

Ingrid E
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Trevligt bemötande och helnöjd med resultatet som alltid

Svar från Jonna

Tack Ingrid, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Moa E
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Mycket trevlig och noggrann. Jag färgade håret ögonbryn och klippte mig, blev mycket nöjd.

Svar från Hilda

Tack för din återkoppling, Moa! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Inger G
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Trevligt bemötande duktig noggrann go och glad mycket nöjd när jag gick ut därifrån

Svar från Jonna

Stort stort tack för ditt omdöme, Inger. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.

Karl H

Klippningen var toppen. Blev väldigt nöjd. Bra och trevligt bemötande👍

Svar från Hilda

Tack för din feedback Karl, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Eleonor C
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Väldigt trevlig, vänlig och duktig, håret blev jättefint.

Svar från Hilda

Tusen tack Eleonor! Vi uppskattar verkligen din feedback och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka snart igen.

Thorbjörn H
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Proffsigt och trevligt bemötande, jätte nöjd med klippningen

Svar från Jonna

Tack Thorbjörn, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Angelica H
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Lindas bemötande var mycket trevligt och proffsigt. Jag fick förtroende över hennes kunskap och jag blev jätte nöjd med resultatet. Tack Linda :)

Tamara G
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Jätte trevlig och professionell.

Svar från Carita B

Tusen tack, Tamara! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Rebecka H
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Riktigt duktig frisör, mitt hår har aldrig blivit så fint klippt förrut. Lyhörd för vad jag ville och så trevlig. Kommer bara gå till WAU och fråga efter Jonna framöver.

Svar från Jonna

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Stort tack för din feedback Rebecka, den betyder mycket! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Donguibui T
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Supernöjd med klippningen hos Linda! Väldigt trevlig och får en att känna sig avslappnad och väl omhändertagen.

Rickard C
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Trevligt besök och bemötande. Konkreta tips och rekommendationer.

Anna-Maria E
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Supernöjd, tacksam för insatsen.

Svar från Carita B

Stort tack Anna-Maria, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Mattias J
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Duktig och supertrevlig, mycket nöjd

Svar från Jonna

Tack för din feedback Mattias, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Katarina E
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Trevlig o kunnig. Rekommenderas.

Ulla Ö
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Mycket bra frisör och noggrann hon vet vad hon gör

Svar från Jonna

Stort tack för din feedback Ulla. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Michaela N
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Hilda klippte min dotter på 11 år. Hon var lugn, tydlig och pedagogisk. Min dotter kände sig trygg och blev supernöjd med sitt hår.

Svar från Hilda

Stort tack Michaela, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback och det glädjer oss att din dotter blev nöjd! Ni är varmt välkomna tillbaka när det är dags igen.

Tyra F
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Jätte bra och håret blir super fint

Svar från Hilda

Tack så mycket, Tyra. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Tiina K
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

En lugn , lyhörd och positiv person. Jag är så oerhört nöjd med mitt hår och Carita som tog så väl hand om mig.

Svar från Carita B

Tusen tack för din fina feedback, Tiina! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!

Marianne H
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Färgning och plockning ögonbryn, betyg 5/5 Bemötande 3/5 Klippning av långt och tjockt hår skulle klippas till en frisyr och det skulle ingå en konsultation. Mitt förslag var en längre page eller klippa ihop håret som hade en kant sedan en gammal page. Klippning av mitt hår är inte lätt, då jag har mkt lockigt hår. Jag hade från början valt en frisör med mer erfarenhet som jag även tror har klippt mig tidigare, men den frisören som jag hade bokat, behövde vabba och blev sedan sjuk. Ett + är att Hilda försökte ta hjälp...

Svar från Hilda

Hej Marianne. Tack för din återkoppling. Vi beklagar att resultatet inte levde upp till dina förväntningar. Vi är väldigt tacksamma för att vi fick möjligheten att ta hand om dig igen. Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att utvecklas. Vi hoppas att vi får förtroendet att välkomna dig tillbaka till WAU igen.

Björn E
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Jonna klippte mig, och det har hon gjort förut, och jag har bokat in en ny tid. Hon har ett trevligt bemötande och man känner sig lyssnad och förstådd. Hon vet hur jag vill bli klippt och det gjorde hon :-)

Svar från Jonna

Tack Björn! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Annika Katarina E

Jag kommer gå till Hilda igen 👍

Svar från Hilda

Det glädjer oss! Tack så mycket för din feedback och varmt välkommen tillbaka när det är dags för ett besök till salongen igen. 🫶🏼

Michelle/ Alicia B
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Hon var vädigt duktig med barn , lugn och lyssnade på vad vi ville göra. Trevlig frisör. Vi kommer tillbaka 😃

Svar från Jonna

Tack så mycket, för att du tog dig tiden att skriva om erat besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Ni är varmt välkomna tillbaka när det är dags igen! ☺️

Annemari O
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

En fantastiskt duktig och inlyssnande frisör, atmosfären i salongen är också väldigt härlig. Har nog aldrig varit så nöjd efter ett frisörbesök och kan/kommer verkligen rekommendera Hilda 🌞

Svar från Hilda

Tusen tusen tack Annemari för din fina feedback och för din rekommendation, dem värmer verkligen! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen! 🌸

Catherine N

Vänligt bemötande, Väl jobbat Lugn o avslappnande miljö Toppenbetyg till Jonna

Svar från Jonna

Stort tack Catherine, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Cornelia L
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Super trevlig tjej, så ställer frågor och lyssnar på svaren.

Svar från Vilda

Stort tack Cornelia, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Lisa E
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Riktigt bra!! Håret blev super snyggt och Jonna är en så trevlig tjej! Rekommenderar att gå till henne. Väldigt trevlig och pratglad och duktig på sitt arbete⭐️

Svar från Jonna

Din feedback värmer, stort stort tack Lisa! Hjärtligt välkommen tillbaka.

Fredrik L
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Jonna var mycket trevlig och kunnig och jag blev mycket nöjd med min nya frisyr.

Svar från Jonna

Tack för din feedback, Fredrik! Det glädjer oss att du blev nöjd med din nya frisyr, vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags igen.

Tova B
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Bra och tydlig kommunikation samt super trevlig

Svar från Vilda

Tack så mycket för din feedback Tova! Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.

Lisabet O
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Jätte trevlig och jätte duktig

Svar från Jonna

Stort tack Lisabet! Ditt omdöme betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka igen.

Patrik N
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Trevligt besök som var mycket bra och proffsigt

Svar från Hilda

Stort tack Patrik för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd! Vi hoppas få se dig igen snart.

Jacob S
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Jonna är den absolut bästa frisören jag har haft. Hittade henne för ett par år sedan och jag blev så otroligt nöjd med hennes skicklighet och fantastiska kundmöte! Vill du ha en skicklig frisör som möter dina förväntningar, men också överträffar dem - välj Jonna!

Svar från Jonna

Stort tack Jacob. Din fina återkoppling betyder massor för oss och vi uppskattar verkligen att du tagit dig tiden att ge oss ditt omdöme. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.

Gun T
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Första besöket hos salongen. Vilda har ett tevligt bemötande,härlig personlighet,tog sig tid att kolla mitt hår o bilder jag hade med. Proffsig behandling,skön massage, klippte fram mina lockar så fint! Mycket nöjd ,kommer gärna tillbaka!

Svar från Vilda

Stort tack för din fina återkoppling Gun! Det betyder massor för oss att du känner dig nöjd. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.

Malwa L
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Hon lyssnad precis på det jag ville ha och hon var väldigt snäll och det blir alltid bättre än vad man tänkt sig när hon klipper en

Svar från Vilda

Tack för din fina feedback Malwa! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!

Lena G
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Mycket trevlig och kunnig. Lyhörd för mina önskemål

Svar från Hilda

Tusen tack Lena för att du tog dig tiden att ge oss din feedback. Vi uppskattar det mycket och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags igen.