WAU Nyköping

WAU Nyköping

En del av WAU Concept wauconcept.com
  • BadgeEightYears
4.8

Välkommen till WAU Nyköping! Hos oss på WAU Nyköping hittar du våra duktiga frisörer och barberare. Vår frisörsalong ligger på Västra Kvarngatan 4 i Nyköping. Vi strävar efter att ge dig en personlig upplevelse och lyssnar till dina tankar och idéer och försöker blanda dessa med vår erfarenhet och kunskap för att du ska få...

990 omdömen om WAU Nyköping

Sedan starten hos Reco 2022

Katarina E
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Jag hade bokat tid för klippning och färgning, en rosa nyans.Hilda engagerade sig innan jag ens klivit innanför dörren. Jag skickade lite foton på mig och min nuvarande färg för att visa vad hon hade att förvänta sig. När jag kom till salongen blev jag vänligt bemött av en nyfiken frisör som lyssnade in mina idéer. Hilda kom även med förslag om hur jag kunde närma mig den frisyr som jag så småningom ville ha. Färgningen blev lyckad och jag tror minsann att jag måste boka en ny tid med Hilda i höst. Jag bor i Huddinge, men resan hit är väl värd🩷

Anna N
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Bra på alla vis. Extra plus för den lilla gulliga hunden som låg i mitt knä under klippningen.

Lucia Matilde Maria M
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

JAG VILL VERKLIGEN VARNA ALLA KVINNOR SOM HAR ETT LÅNGT, TJOCKT HÅR ATT ALDRIG NÅGONSIN BESÖKA WAU - CONCEPT FÖR DE ÄR ETT ENDA STORT SKÄMT O HAR INGENTING MED PROFFSKUNSKAPER!! Bokade en tid för klippn., tvätta, färgning, läggning (m. rullar) och permanent av bryn!! När jag kommer dig så går hon igenom vad jag best. o säger att de lägger inte håret med rullar för de har ingen torkhuv...!?? Hon frågar om jag då i alla fall vill utföra de andra sakerna o vad har man att välja på. Man har då väntat 2 v på att få komma dit...

Jeanette H

Lugn och härlig frisör, nöjd med klippning och tips om ”Frizzit hår” MVH Nettan

Julia T
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Min son blev jättenöjd , han vill fortsätta hos Hilda .

Therese H
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Sen jag började gå och klippa mig hos Linda har min hår kvalitet blivit mycket bättre. Jag känner att jag äntligen har hittat en frisör som hjälper mig ta hand om håret.

Heléna J
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Jättebra, proffsig, bra tips på hårvård

Irena P
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Supernöjd med min nya frisyr! 💇🏻‍♀️

Diana Terésé E
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

En duktig, noggrann frisör. Som verkligen la ner jobb på mina slingor. Blev så nöjd och kände mig så ompysslad. Kan verkligen rekommendera Hilda.

Helena B
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Hilda är en lugn och trevlig tjej. Lyssnade på mina önskemål och lämnade även egna förslag.

Emelie S
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Jonna är en väldigt professionell frisör som alltid vill kunden det bästa

Calle E
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Lugn och effektiv Trevlig och intresserad

Liv B

Trevlig, professionell och lyhörd

Daniel A
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Super bra och trevlig! Blev väldigt nöjd med håret.

Verena P
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Vilda vet vad hon håller på med! Dessutom superbra bemötande. Det var första gången som jag ärligt svarade "ja" första gången på frågan om jag var nöjd! Dessutom stort plus att jag som kvinna fick den herrklippningen jag önskade utan ifrågasättande.

Anna-Lotta L
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Lätt att kommunicera med och kunnig vad man passar i, och prima resultat!

Mathilda Ö
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Var där i 6 timmar, betalade 4000:- och inte ens lite likt önskemålet med varken färg eller klipp.

Mira V
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Carita va punktlig,lyhörd och trevlig Återkommer gärna

Lhena I
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Mycket Trevlig och professionell. Skicklig både med klippning och färgning/blekning. Lyhörd och lyckades ”naila” önskad frisyr perfekt!! Mycket nöjd!!

Sofie E
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Väldigt trevlig och duktig! Blev supernöjd med resultatet!

Marianela G
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Professionell, lyhörd och trevlig. Jag är super nöjd med klippningen och färg

Britt Inger L
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Min bild av Carita är positiv. Jag hade ett foto med på en frisyr jag haft tidigare. Jag tycker jag fick den frisyren i lite nyare form. Jag är nöjd.

Lena U
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Alltid trevlig. Klipper bra. Jag är jättenöjd.

Svar från Vilda

Stort tack för din feedback Lena. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Inge T

Toppen, lyhörd,självförtroende, duktig

Svar från Vilda

Stort tack Inge, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Benita C
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Jag har länge sökt någon som kan göra en fina och naturliga blond aslingor i mitt hår men mina tidigare salong besök i USA har varit fiaskon! Vi är nu i Sverige på sommar semester och jag tänkte att jag skulle prova Vida på Wau da jag fick en väldigt bra behandling på salongen förra sommaren. Vida förstod genast vad jag behövde för att få rätta på min färg och resultatet blev perfect!! Vida är mycket talangfull och dessutom en väldigt trevlig och snäll person. Jag kände mig genast i trygga händer och kommer att återkomma till Vida under våra vistelser i Sverige.

Svar från Vilda

Stort stort tack Benita för att du tagit dig tiden att ge oss denna fina feedback. Det betyder mycket att du är nöjd och att vi får förtroendet att ta hand om dig och ditt hur när du återkommer till Sverige. Du är varmt välkommen tillbaka!

Maria Ö
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Lyhörd,trevlig och professionell. Kommer klippa mig hos henne igen.

Svar från Jonna

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din feedback Maria, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Josefine L
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Helt otroligt. Så nöjd med upplevelsen

Svar från Hilda

Tack för din fina återkoppling Josefine! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Mikael F

Toppen tjej Kunde sin sak Kommer att gå dit igen

Svar från Hilda

Stort tack för din feedback Mikael, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Annelie J
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Mycket trevlig och lyssnar och förstår vad jag vill. Proffsig och noggrann. Kommer gärna tillbaka.🙂

Svar från Hilda

Stort tack Annelie. Det gläder oss att du är nöjd! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags att besöka salongen igen ☺️

Therese S
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Jätteduktig i besöket och vi bollade ideer kring både färg och klippning. Blev otroligt nöjd med resultatet och har fått massor av komplimanger. Kändes genuin, lättsam och inte "påklistrad"

Svar från Carita B

Stort stort tack för din fina återkoppling Therese! Det betyder massor för oss att du känner dig nöjd med resultatet. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.

Svante G
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Väldigt trevligt och lyxigt, försiktigt och lyssnar

Svar från Jonna

Tusen tack för din feedback, den betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka.

Ulla E
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Trevlig och proffsig,hjälpsam på alla sätt. Klippte frisyren med kniv vilket jag uppskattade. Det blev bra Tog sig tid för att hjälpa mig eftersom jag var ganska oklar över hur jag ville ha det. Jag kommer gärna tillbaka

Svar från Carita B

Tack för din feedback Ulla, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Ann-Charlott J
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Mycket trevlig. Lyssnar på och gör det bästa. Bra produkter köper shampoo,balsam och styling produkter.

Svar från Linda B

Stort tack Ann-Charlott, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Bildt G
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Perfekt, noggrann och väldigt trevlig 👍👍👍

Svar från Linda B

Tack Bildt, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Evelina G
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Vilda är kanon-bra! Lyssnar in kundens önskemål, trevlig, glad och positiv. Går alltid därifrån med ett leende på läpparna!

Svar från Vilda

Tusen tusen tack för din fina feedback Evelina! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.

Ingrid E
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Trevligt bemötande och helnöjd med resultatet som alltid

Svar från Jonna

Tack Ingrid, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Moa E
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Mycket trevlig och noggrann. Jag färgade håret ögonbryn och klippte mig, blev mycket nöjd.

Svar från Hilda

Tack för din återkoppling, Moa! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Inger G
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Trevligt bemötande duktig noggrann go och glad mycket nöjd när jag gick ut därifrån

Svar från Jonna

Stort stort tack för ditt omdöme, Inger. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.

Karl H

Klippningen var toppen. Blev väldigt nöjd. Bra och trevligt bemötande👍

Svar från Hilda

Tack för din feedback Karl, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Eleonor C
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Väldigt trevlig, vänlig och duktig, håret blev jättefint.

Svar från Hilda

Tusen tack Eleonor! Vi uppskattar verkligen din feedback och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka snart igen.

Thorbjörn H
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Proffsigt och trevligt bemötande, jätte nöjd med klippningen

Svar från Jonna

Tack Thorbjörn, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Angelica H
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Lindas bemötande var mycket trevligt och proffsigt. Jag fick förtroende över hennes kunskap och jag blev jätte nöjd med resultatet. Tack Linda :)

Svar från Linda B

Din feedback värmer, stort tack Angelica! Varmt välkommen tillbaka igen.

Tamara G
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Jätte trevlig och professionell.

Svar från Carita B

Tusen tack, Tamara! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Rebecka H
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Riktigt duktig frisör, mitt hår har aldrig blivit så fint klippt förrut. Lyhörd för vad jag ville och så trevlig. Kommer bara gå till WAU och fråga efter Jonna framöver.

Svar från Jonna

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Stort tack för din feedback Rebecka, den betyder mycket! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Donguibui T
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Supernöjd med klippningen hos Linda! Väldigt trevlig och får en att känna sig avslappnad och väl omhändertagen.

Svar från Linda B

Stort tack för din feedback! Den betyder massor för oss och vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.

Rickard C
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Trevligt besök och bemötande. Konkreta tips och rekommendationer.

Svar från Linda B

Stort tack Rickard, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Anna-Maria E
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Supernöjd, tacksam för insatsen.

Svar från Carita B

Stort tack Anna-Maria, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Mattias J
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Duktig och supertrevlig, mycket nöjd

Svar från Jonna

Tack för din feedback Mattias, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Katarina E
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Trevlig o kunnig. Rekommenderas.

Svar från Linda B

Stort tack för din feedback och din rekommendation, Katarina. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Ulla Ö
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Mycket bra frisör och noggrann hon vet vad hon gör

Svar från Jonna

Stort tack för din feedback Ulla. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!