WAU Nyköping

WAU Nyköping

En del av WAU Concept wauconcept.com
  • BadgeEightYears
4.8

Välkommen till WAU Nyköping! Hos oss på WAU Nyköping hittar du våra duktiga frisörer och barberare. Vår frisörsalong ligger på Västra Kvarngatan 4 i Nyköping. Vi strävar efter att ge dig en personlig upplevelse och lyssnar till dina tankar och idéer och försöker blanda dessa med vår erfarenhet och kunskap för att du ska få...

929 omdömen om WAU Nyköping

Sedan starten hos Reco 2022

Fredrik L
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Jonna var mycket trevlig och kunnig och jag blev mycket nöjd med min nya frisyr.

Tova B
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Bra och tydlig kommunikation samt super trevlig

Lisabet O
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Jätte trevlig och jätte duktig

Patrik N
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Trevligt besök som var mycket bra och proffsigt

Jacob S
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Jonna är den absolut bästa frisören jag har haft. Hittade henne för ett par år sedan och jag blev så otroligt nöjd med hennes skicklighet och fantastiska kundmöte! Vill du ha en skicklig frisör som möter dina förväntningar, men också överträffar dem - välj Jonna!

Gun T
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Första besöket hos salongen. Vilda har ett tevligt bemötande,härlig personlighet,tog sig tid att kolla mitt hår o bilder jag hade med. Proffsig behandling,skön massage, klippte fram mina lockar så fint! Mycket nöjd ,kommer gärna tillbaka!

Malwa L
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Hon lyssnad precis på det jag ville ha och hon var väldigt snäll och det blir alltid bättre än vad man tänkt sig när hon klipper en

Lena G
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Mycket trevlig och kunnig. Lyhörd för mina önskemål

Tove B
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Lugn, noggran och jätte duktig. Supernöjd!

Katarina B
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Proffsigt och trevligt bemötande Förväntade mig att bli nöjd men blev mer nöjd än jag vågat hoppats på. Första besöket hos Vilda och hon satte mina färger exakt! Mkt nöjd med färgval och klippning.

Sofie K
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Supertrevlig och duktig, väldigt nöjd!

Silvi W

Välkomnande och vänlig. Brynplock

Isak L
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Otroligt härlig och duktig på sitt jobb. Kommer att komma tillbaka vilket jag tycker räcker som förklaring!

Karin L
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Lyhörd och trevlig. Bra rådgivning och proffsigt klippt. Tack!

John A
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Trevlig och noggrann. Lika nöjd som alltid!

Lisamaria N
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Vilda är lugnt, trygg och öppen för förändringar och är lyhörd för vad kunden vill

Sebastian W

Barbara S
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

She cut my son hair. She is good and kind.

Max A

Great........................!

Saga N
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Vilda är professionell, och riktigt duktig. Är alltid lika nöjd när jag går därifrån.

Bim E
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Tack Jonna! Blev nöjd med klippningen. Det fina bemötandet gjorde pricken över i.

Svar från Jonna

Tack till dig, Bim! Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Maria J
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Jätte bra frisör väldigt noga och inlyssnande.

Svar från Carita B

Stort tack för din feedback Maria. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Fredrik Z
Skrev om Hilda en del av WAU Nyköping

Trevlig, lyssnar in ens behov och klipper med hög professionalism 😊

Svar från Hilda

Tusen tack Fredrik för din recension. Den betyder massor för oss! ☺️ Vi ser fram emot att få välkomna till tillbaka i stolen hos oss igen. Välkommen.

Johan D
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Proffsigt bemötande och ett jättefint resultat. Jag kommer definitivt att gå hit igen!

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback Johan! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Marianne P
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Jag blev ganska nöjd. Hon lyssnade och var trevlig att prata med.

Svar från Vilda

Tack för din feedback Marianne! Det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska bli helt nöjda, så berätta gärna vid nästa besök vad vi kan göra ännu bättre för att nå hela vägen till full pott. Du är varmt välkommen tillbaka igen.

Angelika J
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Super duktig, trevligt bemötande och lyssnade på mina önskemål! Så nöjd!!

Svar från Carita B

Tack för din feedback Angelika, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! ☺️ Varmt välkommen tillbaka.

Annika V
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Härligt bemötande, stor kompetens och alltid fantastiskt resultat !

Svar från Linda B

Stort stort tack Annika, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback och blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss! Varmt välkommen tillbaka.

Andreas Fager F
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Bra bemötande och mycket yrkesskicklig!

Svar från Vilda

Tusen tack Andreas! Vi uppskattar verkligen dina ord och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.

Hassan A
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Väldigt snäll och lyhörd frisör

Svar från Linda B

Stort tack Hassan, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Martin V
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Carita var jättetrevlig och professionell. Jag gav henne fria händer med min klippning och det blev kanonbra.

Svar från Carita B

Tusen tack Martin för din recension! Så roligt att du blev nöjd med resultatet. Varmt välkommen åter!

Elin J
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Väldigt trevlig och noggrann. Jag är mycket nöjd!

Svar från Vilda

Tack Elin för din fina recension! Vad roligt att du blev så nöjd. Varmt välkommen tillbaka!

Linnea Q
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Proffsig och väldigt bra med barn.

Svar från Carita B

Tack snälla Linnea! Dina ord värmer. Varmt välkommen åter.

Linda S
Skrev om WAU Nyköping

Stressad frisör som körde sitt eget race.

Svar från WAU Nyköping

Tack för din återkoppling Linda. Vad tråkigt att du upplevde det så. Vi tar verkligen till oss av din feedback och hoppas att vi får en chans att ge dig en bättre upplevelse nästa gång det är dags för ett besök.

Nanna Johanna Å
Skrev om WAU Nyköping

Duktig frisör som lyssnade på mina önskemål och trevligt samtal.

Svar från WAU Nyköping

Stort tack för din feedback! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Patrik N
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Mycket trevligt besök och hög kvalitet på klippning

Svar från Carita B

Tack för din feedback Patrik, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med din klippning! Varmt välkommen tillbaka.

Siv G
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Bekräftar mina åsikter hur jag vill bli klippt .Ger tipps och idéer .Noggrann , frisyren blev bra och jag återkommer inom 8veckor

Svar från Vilda

Stort tack Siv! Vi uppskattar att du tagit dig tiden att skriva om ditt besök hos oss och att du känner dig nöjd. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags igen.

Nellie R
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Sååå duktig tjej! Räddade mitt hår som flera andra frisörer inte ville ge sig in på.

Svar från Carita B

Stort stort tack Nellie. Det betyder mycket att vi fick förtroendet att hjälpa dig och att du känner dig nöjd med resultatet. Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tiden att ge oss din feedback. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Aleksandra M
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Jättenöjd efter mitt besök hos Linda. Väldigt trevligt bemötande och hårfärgen/slingorna blev precis som jag önskade!

Svar från Linda B

Tack för din fina återkoppling Aleksandra! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Caroline A
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Linda var super duktig samt trevlig och jag var jätte nöjd med mitt besök. Extra plus i kanten för tipsen man fick ang vård och styling

Svar från Linda B

Tusen tack Caroline! Vad roligt att du är nöjd med ditt besök och att du uppskattade tipsen du fick. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags igen.

Silvia Isabe D
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Hej ! Trevligt bemötande, professionell, duktig, kunnigt, mycket nöjd. Rekommenderar varmt.

Svar från Vilda

Tusen tack Silvia! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.

Kerstin B
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Positivt trevligt bemötande. Kunde varit mer med förslag.Behöver snart klippas igen. Seniorklippning

Svar från Carita B

Tack för din feedback Kerstin! Vi är glada att du uppskattade bemötandet. Vi tar till oss av det du skriver och vid nästa besök får vi hjälpas åt att bolla mer önskemål och ideér under konsultationen. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa klippning!

Birgitta W
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Trevligt bemötande, lyhörd.Jag blev mycket nöjd och därför återkommer jag!Hälsningar Birgitta

Svar från Carita B

Tack Birgitta! Det glädjer oss att du är nöjd och vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags igen.

Kristoffer M
Skrev om Yama C en del av WAU Nyköping

Blev kanonbra! Trevligt och lättsamt

Svar från Yama C

Stort tack Kristoffer! Ditt omdöme betyder mycket för oss. Välkommen tillbaka igen.

Wanda N
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Trevligt och fint bemötande. Hon var noggrann och klippte med lätt hand den frisyr vi hade kommit överens om. Nöjd med allt 😊

Svar från Carita B

Tack för din feedback Wanda, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! ☺️ Varmt välkommen tillbaka.

Mika Kristoffer Robin S
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Jättenöjd med håret och väldigt trevlig!👍🏼

Svar från Vilda

Stort stort tack! Din feedback betyder massor för oss och vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.

Susanna S
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Lugn, noggran, trevlig. Gå dit.

Svar från Vilda

TACK Susanna! Vi blir så glada över att du valt att komma till oss, ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Rosamyn C
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Mycket trevlig, professionell och inkännande frisör. Kände mig verkligen sedd och förstådd gällande vad jag ville uppnå. Så bra resultat! Jag återkommer garanterat! MVH Rosamy

Svar från Carita B

Tack för din fina återkoppling Rosamyn! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Sophia Ö

Jrkfkfirrkgjjcjfjjxkffkcckfifkk

Svar från Carita B

Tack för 5/5 Sophia! Jrkfkfirrkgjjcjfjjxkffkcckfifkk säger allt 💯 Varmt välkommen tillbaka igen! ☺️

Jimmy S
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Upplevde henne som proffsig, duktig och trevlig. Nöjd med mitt besök.

Svar från Linda B

Det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök, Jimmy. Stort tack för ditt omdöme, det betyder mycket. Varmt välkommen åter.

Jesper U
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Proffesionellt och duktig. Mycket nöjd över min upplevelse.

Svar från Carita B

Tack Jesper! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen.