Carita B

Carita B

Carita B en del av WAU Nyköping

Carita är en erfaren och kreativ frisör med passion för att skapa fantastiska frisyrer och ge sina kunder den bästa tänkbara kundupplevelsen. Med över 10 års erfarenhet av att arbeta som frisör i både Norge och Sverige finns inget hår Carita inte tar sig an.

40 omdömen om Carita B

Linnea Q
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Proffsig och väldigt bra med barn.

Patrik N
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Mycket trevligt besök och hög kvalitet på klippning

Nellie R
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Sååå duktig tjej! Räddade mitt hår som flera andra frisörer inte ville ge sig in på.

Kerstin B
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Positivt trevligt bemötande. Kunde varit mer med förslag.Behöver snart klippas igen. Seniorklippning

Birgitta W
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Trevligt bemötande, lyhörd.Jag blev mycket nöjd och därför återkommer jag!Hälsningar Birgitta

Wanda N
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Trevligt och fint bemötande. Hon var noggrann och klippte med lätt hand den frisyr vi hade kommit överens om. Nöjd med allt 😊

Rosamyn C
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Mycket trevlig, professionell och inkännande frisör. Kände mig verkligen sedd och förstådd gällande vad jag ville uppnå. Så bra resultat! Jag återkommer garanterat! MVH Rosamy

Sophia Ö

Jrkfkfirrkgjjcjfjjxkffkcckfifkk

Svar från Carita B

Tack för 5/5 Sophia! Jrkfkfirrkgjjcjfjjxkffkcckfifkk säger allt 💯 Varmt välkommen tillbaka igen! ☺️

Jesper U
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Proffesionellt och duktig. Mycket nöjd över min upplevelse.

Svar från Carita B

Tack Jesper! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen.

Fredrik H
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Oerhört trevlig lätt att ha och göra med sen är hon duktig med 😊

Svar från Carita B

Tack för feedback välkommen tillbaka 😍