Linda B

272 omdömen om Linda B

Sedan starten hos Reco 2024
Helena M
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Blev otroligt väl omhändertagen under mitt besök, redan från första stund då Linda ordnade fram en tid med minimal väntetid efter min konsultation. Hennes långa erfarenhet märktes verkligen – något som var viktigt för mig när jag bokade. Jag gick därifrån supernöjd, dessutom med ett par utvalda hårvårdsprodukter som Linda rekommenderade (min plånbok var dock något mindre entusiastisk…). Ett extra plus i kanten för den fyrbenta knävärmaren som höll mig sällskap – mysfaktor på hög nivå! Rekommenderas varmt.

Svar från Linda B

Tusen tack Helena för din fina återkoppling! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags för ett besök till salongen igen.

Sanne H
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Linda var otroligt serviceminded och inlyssnade till mina önskemål. Hon skapade ren magi med mitt hår och jag blev otroligt nöjd. Blir garanterat fler besök 😍. Tack Linda!

Svar från Linda B

Stort tack till dig, Sanne! 🥰 Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din feedback, den betyder massor! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.

Åke S
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Hon är lyhörd för kundens önskemål och jag är alltid nöjd med resultatet.

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback Åke, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Lasse L
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Spontan klippning. Linda mötte med stor proffessionalitet. Serviceinriktad. Duktig frisör. Trevlig stund. Tack Linda

Svar från Linda B

Tack Lasse för att du delar med dig av din upplevelse! varmt välkommen tillbaka!

Oskar A
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Jag är otroligt nöjd med mitt besök! Linda var både lyhörd och professionell, tog sig tid att förstå vad jag ville ha och resultatet blev ännu bättre än jag hade tänkt mig. Salongen hade en lugn och trevlig atmosfär, och servicen kändes personlig från början till slut. Jag kan varmt rekommendera WAU.

Svar från Linda B

Tusen tack för dina fina ord Oskar! Så roligt att höra att du är så nöjd med besöket, utförandet och servicen i sin helhet. Din rekommendation betyder massor för oss. Varmt välkommen åter!

Cecilia R
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Inlyssnade, duktig och professionell. Jag är nöjd.

Svar från Linda B

Din feedback värmer, stort stort tack! Hjärtligt välkommen tillbaka.

Lilian K
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Kunnig, inlyssnande och har ett bra bemötande.

Svar från Linda B

Tack för din feedback, och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen ❤️

Annika R
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Alltid nöjd, efter besök hos trevliga & duktiga Linda!

Svar från Linda B

Din feedback värmer, stort stort tack! Hjärtligt välkommen tillbaka.

Anna B
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Alltid nöjd efter frisörtid hos Linda. Denna gånger klipp och färg.

Svar från Linda B

Tusen tack för ditt omdöme Anna. Det betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka igen.

Ann-Christine T

Jätteduktig och lyhörd för mina önskemål. Förklarade processen samt gav mig bra råd och tips. Jag är supernöjd. Verkligen kunden i fokus. Rekommenderar starkt.

Svar från Linda B

Tusen tusen tack för ditt fina omdöme Ann-Christine! Vi blir så otroligt tacksamma för dina ord och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags för nästa besök.