Linda B

243 omdömen om Linda B

Sedan starten hos Reco 2024
Maja W
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Så professionell och erfaren. Lyssnar ordentligt på mig som kund och var sååå trevlig att prata med under hela besöket. Hon förstod exakt min vision och fullföljde till punkt och pricka

Svar från Linda B

Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss din feedback, vi uppskattar det mycket! Varmt välkommen tillbaka.

Caroline L
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Är mer än nöjd med mitt besök! Bästa frisören!

Svar från Linda B

Det glädjer oss att höra Caroline, tack för din feedback! Varmt välkommen tillbaka!

Erik C
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Jag blev väldigt trevligt bemött av Linda. Hon var både professionell och lyhörd, och fick mig att känna mig välkommen direkt. Mina förväntningar var att få en klippning som passade min stil, och Linda överträffade verkligen dessa genom att lyssna noga på mina önskemål och komma med egna, bra förslag.

Svar från Linda B

Vad roligt att höra Erik! Stort tack! Varmt välkommen tillbaka.

Anita F
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Kunnig trevlig och snabb service Kommer gärna tillbaka.

Svar från Linda B

Tack Anita! Vi ser fram emot att få välkomna dig åter!

Anna-clara F
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Blev mycket väl bemött av Linda. Hon hade bra förslag och idéer på hur mitt hår skulle färgas och tas omhand på ett skonsamt sätt. Färgresultatet blev jag mycket nöjd med samt klippningen. Linda är otroligt service minded och under mina timmar jag var där hade vi mycket att prata om.

Svar från Linda B

Stort tack Anna-clara för dina fina ord! Vi blir så glada att få till oss att du var nöjd med ditt besök! Varmt välkommen åter!

Sara P
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Trevlig! Kunnig! Lyhörd! Räddaren i nöden. Jag märkte snabbt att hon gillade verkligen sitt jobb och gjorde sitt allra bästa! Magi!

Svar från Linda B

Dina fina ord träffar rakt in i hjärtat! Tack! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka.

Fauzia N
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Hon var professionell och frågade om min samtycke innan hon gjorde någonting.

Svar från Linda B

Tusen tack Fauzia, för att du tog dig tiden att ge oss din feedback, vi uppskattar det mycket. Varmt välkommen tillbaka.

Anna E
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Lyhörd, ödmjuk och proffsig på hår. Hon lyssnade på min önskan om håret och det blev precis som jag ville ha håret.

Svar från Linda B

Tack Anna, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Marie E
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Linda är supertrevlig. Känner mig välkommen på wau.

Svar från Linda B

Stort tack Marie! Vi uppskattar att du tar dig tiden att ge oss din feedback och att du känner dig välkommen hos oss betyder massor! Hjärtligt välkommen tillbaka igen!

Nellie C
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Trevligt bemötande och bra konsultation. Jag bokade slingor i hela håret och klippning, det blev precis som jag ville ha det. Kommer definitivt komma tillbaka.

Svar från Linda B

Tack för din återkoppling Nellie! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.