Frisör i Nyköping

5 rekommenderade frisörer i Nyköping kommun

• Salong Maxim

501 omdömen
    Karin E
    Karin E: Fick glädjen av att vara en av Annelis sista kunder innan pensionen- över trettio år på samma arbetsplats säger mycket inte bara om Anneli men också om salongen! Jag själv fick min första pudelfrissa på Maxim en gång på 80-talet, samtidigt som jag fick väldigt coola Marilyn jeans- då kände jag mej riktigt tuff🤩 trevlig stund med Anneli, proffsig och trevlig… lycka till med nästa fas i livet!
  • Driver du frisörsalong i Nyköping?

• WAU Nyköping

891 omdömen
    Välkommen till WAU Nyköping!
    Angela B
    Angela B: Vilda är alltid uppmärksam när man kommer och hejar glatt. Hon klipper precis så som vi kommer överens om. Alltid lika trevligt att bli klippt av henne och hon kommer ihåg saker vi pratat om tidigare och man får följdfrågor på det. Kan inte vara lätt med så många kunder. Jag köpte Lóreals balsam på tub.
  • Norr Hair & Home

492 omdömen
    Sofia S
    Sofia S: Proffsigt, trevligt och nöjd som alltid
  • Oana-monica S
    Oana-monica S: Bästa salongen i Nyköping, Maria är otrolig duktig på klipp och färg. Här känner man sig riktigt omhändertagen som kund.
  • Driver du frisörsalong i Nyköping?

• 2 omdömen
    Tom K
    Tom K: Son vanlig trevligt bemötande och bra service. Oavsett vem som håller i saxen känner man sig välkommen och omhändertagen. Rekommenderar varmt