Norr Hair & Home

Norr Hair & Home

norrhairhome.se
  • Badge2023

Välkommen till Norr Hair & Home! I en värld där stil möter hållbarhet står Norr Hair & Home som en ledstjärna för harmoni, lyx och värme. För oss handlar det inte bara om att erbjuda förstklassiga hårtjänster och elegant inredning; det handlar om att skapa en plats för dig där skönhet, komfort och miljömedvetenhet samexisterar....

129 omdömen om Norr Hair & Home

Sedan starten hos Reco 2023

Ellen H
Skrev om Norr Hair & Home

Som vanligt otroligt trevligt bemötande och är också väldigt nöjd med resultatet av klippningen!

Camilla H
Skrev om Norr Hair & Home

En lugn och fridfull miljö, passar mig perfekt, en bra konversation och konsultation angående mitt hår vad jag ville göra med det men fick även många goda råd om produkter, sätt att sköta håret osv. Rekommenderar frisör Linda varmt./Camilla

Anna B
Skrev om Norr Hair & Home

Mycket trevligt bemötande! Välkomnande och mysiga lokaler. Man känner sig verkligen sedd. Frisyren blev exakt som jag tänkt mig.

Sussane W
Skrev om Norr Hair & Home

De är duktiga och trevliga. Vet vad de gör.

Dorothy L
Skrev om Norr Hair & Home

Bästa frisören i Nyköping, jag har provat flera som nyinflyttad. Mycket bra klippning och väldigt bra och trevlig frisör Rebecca. Återkommer .

Rolf L
Skrev om Norr Hair & Home

630:- för en herr, standardklippning utan tvätt. Det är inte ok!

Julia E
Skrev om Norr Hair & Home

Alltid lika nöjd när jag går till Norr! Rekommenderar alltid att gå dit till vänner och bekanta i min umgängeskrets.

Pat R
Skrev om Norr Hair & Home

En positiv upplevelse på alla sätt

Mirja L
Skrev om Norr Hair & Home

Superfint bemötande. Jätteduktig frisör! Blev supernöjd med både klippning och färgning.

Åsa E
Skrev om Norr Hair & Home

Supertrevlig och proffsig personal.

Jonas N
Skrev om Norr Hair & Home

Alltid trevligt och alltid supernöjd med resultatet efteråt. Fint i nya lokalen

Martina A
Skrev om Norr Hair & Home

Jag blev väl bemött av min frisör. Min upplevelse var helt magisk, då man känner sig så omhändertagen att man blir som en ny människa. Jag hade beställt klippning, färgning av fransar och bryn. Jag blev supernöjd!

Carina S

Väl omhändertagen 🙏 nöjd kund med färg och klippning 😄

Annmargret J
Skrev om Norr Hair & Home

Det var en trevlig upplevelse och jag var helt nöjd när jag gick därifrån

Ebba M
Skrev om Norr Hair & Home

Jättebra service och fina lokaler!

Stefan F
Skrev om Norr Hair & Home

Som vanligt jättebra upplevelse. Superskicklig frisör som verkligen lyssnar o förstår önskemålet med klippningen och träffsäkert levererar därefter. Jag lämnar alltid jättenöjd!

Lisbeth S
Skrev om Norr Hair & Home

Väldigt fin miljö och trevlig personal👍👍

Harriet E
Skrev om Norr Hair & Home

At komma till Norr & Home är en lisa för själen, man möts av fantastisk personal i en smakfull och härlig miljö!

Inger B
Skrev om Norr Hair & Home

En mycket snygg salong med färger som är vilsamt för både ögat o själen, alltid proffsklippning av min frisör Linda, kan varmt rekommenderas

Eva C
Skrev om Norr Hair & Home

Trevligt. Väldig nöjd med bemötande och klipp

Anneli S
Skrev om Norr Hair & Home

Jättemysig frisörsalong , trevligt bemötande och är jättenöjd med klippningen , kommer definitivt tillbaka, härliga produkter till håret

Pernilla G
Skrev om Norr Hair & Home

Det är andra gången jag överlät mitt hår i Rebeckas händer på Norr Hair &Home. Första tillfället ”fegade” jag lite men detta andra tillfälle valde jag att lita helt på min frisör. Det visade sig vara en bra drag och jag är väldigt nöjd med ljusa slingor och ny svepande lugg. Rebecka är lugn och metodiskt och rolig att prata med, det sistnämnda är en bonus. Hon är givetvis en skicklig frisör och lyssnar in ens önskemål och förväntningar samtidigt som hon belyser ens förutsättningar på ett ärligt sätt. Jag kan varmt rekommendera Norr Hair & Home

Elina H
Skrev om Norr Hair & Home

Mycket trevlig personal och jag blev nöjd med klippningen!

Rebecca S
Skrev om Norr Hair & Home

Bra bemötande. Nöjd med klippningen. Och färgningen. Har bokat ny tid. Fin och lugn inredning. Köpte schampo o balsam som är bra när man har egen brunn som verkar fungera bra.

Elin D
Skrev om Norr Hair & Home

Då min frisör inte hade lediga tider lyckades jag få en tid för klippning hos Linda på Norr. Hon lyssnade på mina önskemål och kom även med tips och råd kring hårvård. Jag är nöjd och kan absolut rekommendera andra ett besök på Norr. Lokalen var fint inredd och ingav ett lugn.

Lisbeth B
Skrev om Norr Hair & Home

Alltid lika trevligt bemötande. Känner mig så trygg varje gång jag sätter mig i frisörsstolen, och blir så nöjd med resultatet. Varje gång. Rekommenderar varmt Norr Hair & Home, För mig bästa salongen i Nyköping Lisbet

Lena B
Skrev om Norr Hair & Home

Trevligt bemötande och lyssnade in fint hur jag ville att håret skulle vara.

Gunilla A
Skrev om Norr Hair & Home

Klippning som blev till belåtenhet. Trevligt bemötande!

Eva L
Skrev om Norr Hair & Home

Mycket fint bemötande. Trevligt att bli bjuden på kaffe. Mycket intresse av Linda, med mycket tips och råd då jag tappar mycket hår. Allt ifrån tips på vitaminer till produkter!! Klippte mig och plockade och färgade ögonbrynen. Jättenöjd! Linda klipper suveränt,så noga och duktig!! Högsta betyg!

Rakel C
Skrev om Norr Hair & Home

Jag är mycket nöjd med min klippning av Linda. Det blev precis så som jag önskade. Trevligt bemötande och gott kaffe dessutom.

Sofia W
Skrev om Norr Hair & Home

Alltid nöjd med bemötande och resultatet

Sara B
Skrev om Norr Hair & Home

Supernöjd med resultatet, fin salong och mycket bra service 👌

Eva T
Skrev om Norr Hair & Home

Alltid ljuvligt. Fint bemötande och jag är nöjd med resultatet.

Marie J
Skrev om Norr Hair & Home

Är alltid nöjd när jag går därifrån 😊

Anna-Karin M
Skrev om Norr Hair & Home

Trevligt bemötande och kunniga frisörer. Här känner man sig riktigt omhändertagen! Jättenöjd!

Madeléne E
Skrev om Norr Hair & Home

Ny fräsch salong och fantastiska frisörer! Lyhörda, proffsiga och ger en underbar service. Alltid nöjd när jag går där ifrån!

Aracely V
Skrev om Norr Hair & Home

Alltid trevligt bemött. Nöjd med klippning, tacksamt när de lär sig och vet vad man vill ha samt kan komma med fler bra tips utifrån behov.

Lena E
Skrev om Norr Hair & Home

Jag hade bokat klippning och jag kände mig uppskattad som kund och jag fick en mycket väl utförd klippning. Jag kan verkligen rekommendera denna salong!

Yvonne C
Skrev om Norr Hair & Home

Alltid välbemött och nöjd med resultatet . En mycket avkppplande stund i salongen. Mvh Yvonne ♥️

Maria M
Skrev om Norr Hair & Home

Superfint bemötande. Proffsig klippning. Nöjd kund!

Maja E
Skrev om Norr Hair & Home

Både Sanna och Rebecka är fantastiskt duktiga och lyhörda frisörer. Alltid nöjd för både min egen och dotterns del efter ett besök.

Synnerfors .
Skrev om Norr Hair & Home

Trevligt bemötenade, bra,påminnelse och duktig frisör. Dyrt

Madeleine Ö
Skrev om Norr Hair & Home

Otroligt mysigt ställe,man känner sig "hemma" och bästa frisören finns här

Markus J
Skrev om Norr Hair & Home

Trevlig lokal och kanon duktig och trevlig frisör .

Lilian W
Skrev om Norr Hair & Home

Trevligt bemött och mycket nöjd med både frisyr o färg.

Sofia L
Skrev om Norr Hair & Home

Rebecca är fantastisk!! Trevlig, proffsig och inkännande. Som kund känner man sig väldigt omhändertagen!

Hakan R
Skrev om Norr Hair & Home

Mycket trevlig och klipper mig så fint och bra

Johanna K
Skrev om Norr Hair & Home

Mycket trevligt bemötande. Duktig och proffsig frisör.

Helen Ö
Skrev om Norr Hair & Home

Perfekt bemötande. Höga förväntningar som uppfylldes. Jättebra klippning, kommer att rekommendera mina vänner.

Anna-Karin N
Skrev om Norr Hair & Home

Mysigt och trevligt. Blev väldigt nöjd.