Trevligt och fint, härlig stämning och otroligt bra klippning!
Norr Hair & Home
Välkommen till Norr Hair & Home! I en värld där stil möter hållbarhet står Norr Hair & Home som en ledstjärna för harmoni, lyx och värme. För oss handlar det inte bara om att erbjuda förstklassiga hårtjänster och elegant inredning; det handlar om att skapa en plats för dig där skönhet, komfort och miljömedvetenhet samexisterar....
441 omdömen om Norr Hair & Home
Sedan starten hos Reco 2023
Proffsig personal. Gav förslag på frisyr. Noggrann.
Alltid proffsig och trevligt på Norr!
Trevligt bemötande, nöjd med resultat
Trevligt och chosefritt bemötande. Bra kommunikation. Säkert handlag.
Bra bemötande och en plan för klippning. Tyckte att det blev för tunt. Klippte ur för mycket.
Alltid fantastiskt bemötande. Så nöjd med klippningen och föningen. Uppskattar fina råd och tips för håret!! Så nöjd med Linda!
Trevligt och varmt bemötande av en skicklig frisör.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Så nöjd hittills, ska tillbaka i morgon igen för mer hjälp med håret.
Kunnigt och trevligt bemötande.
Klipper hela familjen och vi är nöjda allihopa
Trevligt bemötande. Noggran och bra klippning. Nöjd med min frisyr.
Professionella i klippning/färgning, bemötande & ge råd. En atmosfär som du känner dig bekväm & "hemma". Tydligt att de gör sitt yttersta för att lyssna och hitta vad som passar kunden bäst
Det är alltid trevligt att komma till Norr och bli klippt och lite ompysslad
Fantastisk service och super trevliga tjejer som jobbar där
Väldigt duktiga på att klippa, och väldigt bra service. Lyssnar noga på hur man vill ha det, och slutar inte förrän man är nöjd.
Att besöka Norr Hair är en avkopplande stund i en fin och lugn miljö! Att sedan bli så nöjd med klippning och behandling ger besöket ett stort +!
Vänligt och familjärt. Proffsigt. Klippning och schampo.
Fick en mycket fin frisyr trevlig personal jag är mycket nöjdq
Fint omhändertagande och trevligt bemötande
Trevligt bemötande och jag blev nöjd med klippningen.
Mkt duktig och lyhörd, rekommenderas varmt!
Så trevligt och proffsigt bemötande. Jag är jättenöjd med besöket.
Trevligt besök och duktig frisör. Bara en bra upplevelse.
Denna salong har allt tycker jag! Engagerad personal i Rebecka och Sanna, med bra koll på vad som trendar och vad man som kund passar i. Salongen är superfräsch: ren och välstädad. En salong med två legitimerade Frisörmästare gör att man känner sig trygg som kund, specielt jag som tonar och färgar håret vid varje besök. Jag kan varmt rekommendera dem, glad att jag hittade hit som nyinflyttad med höga krav på kvalitet.
Alltid nöjd när jag lämnar salongen
Supertrevligt och mycket nöjd med resultat. Kände mig väldigt lyssnad på angående hur jag ville ha resultatet!!
Kände mig väl omhändertagen och är supernöjd med resultatet!
Hej Jag trivs väldigt bra med Linda som klipper mig väldigt fint och bra och är trevlig på alla vis och nu när Sandra har hjälpt mig så måste jag säga att hon gjorde mig mycket fin i håret sist och lyssnade på vad jag sa och är väldigt trevlig att prata med Synd och tråkigt bara att hon har ont och har tennis arm eller vad det heter Hoppas hon bli frisk och att du kan ha henne kvar länge Mvh Håkan
Lyhörd och proffsig frisör! Får alltid strålande resultat!
Blir alltid trevligt bemött med ett glatt hej när man kommer! Lugnt och skönt mottagande och likaså min behandling som var hårtvätt, med skön massage, samt hårklippning!
Sen 2012 har jag varit kund hos Rebecca. Rebecca är en fantastisk inkännande, kunnig och professionell frisör som är otroligt mån om sina kunder. Hon lyssnar alltid noga på mina önskemål och ger mig värdefulla råd baserade på sin omfattande kunskap. Resultatet är alltid över förväntan! Hennes skicklighet och engagemang för sitt hantverk lyser igenom. Att komma in i salongen på Norr får mig alltid att känna mig välkommen. Lokalen är både modern och mysig, vilket gör att en direkt känner sig avslappnad. Jag kan starkt rekommendera Norr 💇🏼♀️💆🏼♀️🌸🌻
Känner mig alltid välkommen trevlig personal lyssnar hur man vill ha håret kan rekommenderas!
Trevlig salong med kunniga frisörer. Den här gången blev jag klippt av Sanna. Hon var väldigt duktig på att få ” rätt” form på frisyren, dvs att hitta det som fungerar med både min ansiktsform och hårtyp. Jag är väldigt nöjd.
Jag är alltid nöjd efter mina besök hos Norr. Frisörerna är trevliga, lyhörda och tar sig verkligen tid att förstå mina önskemål. Resultatet blir alltid som jag hoppats på, och ofta ännu bättre. Jag vill aldrig gå någon annanstans igen!
Bra …………………………………….. xxxz
Goda yrkeskunskaper och trevligt bemötande.
Jag har gått hos Norr i säkert 15 år nu och är så nöjd. Så fint bemötande varje gång och väldigt proffsigt och personligt. Det som är ett stort plus är att de satsar på att hela tiden fortsätta utbilda sig, förnya sig och alltid kan konsultera kring nyheter kring hår och kvalitet. Jag rekommenderar dem starkt😊
Härlig miljö, trivsam stämning och skickliga frisörer. Mitt stamställe helt enkelt!
Proffsigt och trevligt bemötande
Hos Norr Hair får man alltid ett vänligt och personligt bemötande. Efter ett besök hos dem är håret alltid både snyggt och välbehandlat. De hjälper mig att ha ett vackert hår med tips vad jag kan göra själv. Jag är supernöjd.
Proffsigt bemötande och härlig miljö!
Rebecca är en strålande frisör. Jag är alltid nöjd när jag går därifrån och får alltid beröm för håret/klippningen. Jag rekommenderar verkligen Norr Hair&Home!
Alltid trevliga, kompetenta och omtänksamma. Återkommande kund och alltid lika nöjd! Rekommenderar starkt!
Proffsigt bemötande, trevlig atmosfär, snygg inredning och duktiga frisörer.
Bra trevligt bemötande men framförallt så klipper dom bra.
Blev så väl omhändertagen trots att det var sjukdom på salongen och en ledig frisör ”hoppade” in och hjälpte till 🤗
Sanna är en otroligt bra frisör. Alltid lika bra bemötande och super service. Jag är mycket nöjd med mitt besök!
Alltid det bästa bemötandet och mysig atmosfär. Är stamkund där sedan mååånga år och skulle inte kunna tänka mig att gå till några andra. Både Sanna och Rebecca är superduktiga och man är alltid otroligt nöjd med resultatet🥰🥰!!!
Kunnig och trevligt hos Rebecka. Klippningen blev som jag önskade. Superbra.👌