Norr Hair & Home

Norr Hair & Home

norrhairhome.se
  • BadgeFourYears
Boka tid Ring 076-006 01 26 Dela

Välkommen till Norr Hair & Home! I en värld där stil möter hållbarhet står Norr Hair & Home som en ledstjärna för harmoni, lyx och värme. För oss handlar det inte bara om att erbjuda förstklassiga hårtjänster och elegant inredning; det handlar om att skapa en plats för dig där skönhet, komfort och miljömedvetenhet samexisterar....

584 omdömen om Norr Hair & Home

Sedan starten hos Reco 2023

Jennifer A
Skrev om Norr Hair & Home

Jag är så nöjd med mitt hår! Alla var så snälla och dem gjorde så mycket för att se till så mitt hår inte skadades för mycket av blekningen. Mitt hår känns mer hälsosamt nu än när jag kom dit. Jag kommer absolut gå dit igen!

Pia S
Skrev om Norr Hair & Home

Jätte nöjd med besöket och resultatet

Eva T
Skrev om Norr Hair & Home

Trevlig miljö, fint bemötande och bra resultat v g mitt hår! Tack.

Bente H
Skrev om Norr Hair & Home

Bra bemötande och bra kvalllitet på klipp ningen.

Hanna B
Skrev om Norr Hair & Home

Jättemysig personal med bra bemötande och bra service

Anna Å
Skrev om Norr Hair & Home

Supertrevlig frisör, Hanna. Inlyssnande, kunnig, intresserad av hur jag vill ha det och vad jag behöver hjälp med för att mitt hår ska bli bättre. Jag är så himla nöjd. Jag kommer gärna tillbaka till Hanna. Tack☀️

Malin E
Skrev om Norr Hair & Home

Dottern vad väldigt nöjd med Hanna som klippte

Ewa W

Underbart trevligt och omhändertagande . Skickliga frisörer som lyssnar

Gerd B
Skrev om Norr Hair & Home

Ett professionellt bemötande och skickligt klipp 👏

Marie-Louise Ö
Skrev om Norr Hair & Home

Jag har aldrig blivit snyggare klippt. Sanna är fantastisk. Men det blev ändå lite fel frissyr.

Elin D
Skrev om Norr Hair & Home

Hanna var väldigt trevlig och proffsig. Mysig atmosfär.

Micaela J
Skrev om Norr Hair & Home

Jättenöjd med besöket! Fint resultat och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt! ❤️

Susanne G
Skrev om Norr Hair & Home

Mycket bra och trevligt ställe.

Annica R
Skrev om Norr Hair & Home

Förväntningarna med ljusa slingor och klippning av håret blev uppfyllda mycket nöjd både med bemötande och kunnande.

Marie K
Skrev om Norr Hair & Home

Rebecca fixar mitt hår lika bra varje gång! Jag har nog aldrig varit så nöjd med en frisör under mina dryga 60 år som jag är med Rebecca och Norr Hair & Home!

Kristin C

Kan inte bli bättre. Varmt , vänligt och väldigt proffsigt. ❤️

Evelina C
Skrev om Norr Hair & Home

Finns bara positivt att skriva. Otroligt fin salong, trevlig personal (Sanna) med det där lilla extra!! Och gott kaffe och bra produkter. Blev så nöjd!!!

Elin H
Skrev om Norr Hair & Home

Jag blev väldigt trevligt och varmt bemött! Jag är vanligtvis väldigt socialt tillbakadragen och kan bara säga några meningar till frisören, följt av långa plågsamma tystnader. Men här kunde jag prata på mer fritt och kunde hålla en konversation med frisören och jag tyckte det var väldigt trevligt. Hon hade bra rekommendationer för hur jag skulle ha mitt hår, även fast jag inte var säker själv innan jag satte mig i stolen. Jag rekommenderar starkt! :)

Roberto B
Skrev om Norr Hair & Home

Trevlig personal, trivsam miljö, alltid glada och lyhörda emot kund.

Ingrid C
Skrev om Norr Hair & Home

Hanna hos Norr Hair klippte min man senast. Han blev mycket nöjd både över resultatet och priset.

Elisabeth N
Skrev om Norr Hair & Home

Vänligt bemötande där alla frisörer hälsar när man kommer in. Snyggt och inbjudande inredd salong. Hade bokat tid för klippning och blev som vanligt väldigt nöjd med den. Just denna gång köpte jag inga produkter, men utbudet på kvalitetsprodukter är stort. Detta är en snygg välutrustad salong med trwvliga och duktiga frisörer.

Fredrica S

Jättetrevligt bemötande! Supernöjd med allt

Kristina H
Skrev om Norr Hair & Home

Trevligt bemötande och bra klippning!

Karin T
Skrev om Norr Hair & Home

Dottern som klippte sig tyckte att frisören var så trevlig och var så nöjd med klippning och upplevelse.

Maud A
Skrev om Norr Hair & Home

Trevlig personal och nöjd med klippningen. Lyssnad på och fick förslag när jag bad om det.

Jimmy J
Skrev om Norr Hair & Home

Väldigt trevligt och bra bemötande

Alice S
Skrev om Norr Hair & Home

Harmonisk miljö och lugn musik. Professionellt och bra bemötande med hänsyn till egna önskemål och bra tips för vad som är bra för håret och passar ansiktsform och hårtyp. Bästa stället jag varit på!

Maria W
Skrev om Norr Hair & Home

Mysigt o trevligt. Bra mottagande.

Agneta S
Skrev om Norr Hair & Home

Lyhörd för mina behov Klippningen var utmärkt med tanke på min hårdvaluta Återkommer till denna frisersalong många gånger

Jessica L
Skrev om Norr Hair & Home

Jag hade bokat en tid för ”ny frisyr”. Jag blev trevligt bemöt och väl omhändertagen under hela besöket. Hon förstod mig och jag blev jätte nöjd.

Isabelle W
Skrev om Norr Hair & Home

Har varit trogen kund i flera år, dem är så proffsiga med både färg och extensions. Rekommenderar varmt!

Fanny J
Skrev om Norr Hair & Home

Mycket nöjd! Jag rekommenderar!

Lisa L
Skrev om Norr Hair & Home

Väldigt nöjd med både klippning och bemötande av Hanna

Pernilla B
Skrev om Norr Hair & Home

Fin inredning, välkomnande atmosfär och proffsig frisör!

Ulrika H
Skrev om Norr Hair & Home

Trevligt bemötande samt engagerad . Blev väldigt nöjd och en bra helhetsupplevelse

Amanda T

Klippte håret hos Hanna. Blev jättenöjd, Hanna var duktig och väldigt trevlig.😊

Ayaan A
Skrev om Norr Hair & Home

Super bra frisör! Är extremt nöjd med klippningen. Det var länge sedan som jag var så här nöjd.

Camilla H
Skrev om Norr Hair & Home

Trevlig och mysig salong. Duktiga!

Lis N
Skrev om Norr Hair & Home

Trevliga frisörer. Fick tid dagen efter. Hanna trainee är mycket skicklig och väldigt trevlig. Jag blev nöjd med frisyren. Jag kan verkligen rekomendera salongen. Saknar pensionärsrabatt.

Tilda K
Skrev om Norr Hair & Home

Bra, trevlig personal, nöjd med resultatet , hade kunnat vara lite mer massage vid tvätt

Maja K
Skrev om Norr Hair & Home

bra bemötande och nöjd med resultatet!

Karin N

Bästa frissan Rebecca 👍, trevlig, fin fin service

Camilla W
Skrev om Norr Hair & Home

Rebecca är så otroligt skicklig och inkännande.

Clara K
Skrev om Norr Hair & Home

Hon var så trevlig och social, så härligt bemötande

Evelina E
Skrev om Norr Hair & Home

Jag är supernöjd med mitt besök! Jag klippte mig och gjorde en Malibu C Crystal Gel-rengöring, och resultatet blev fantastiskt. Håret känns otroligt fräscht, rent och har fått tillbaka både glans och liv. Klippningen blev som jag önskade, och jag uppskattade verkligen den noggranna och professionella servicen. Jag kände mig väl omhändertagen från början till slut. Kan varmt rekommendera salongen!

Helene P
Skrev om Norr Hair & Home

Rebecca är ett proffs, alltid perfekt resultat. Inte en gnutta färg på huden som det lätt kan bli när man färgar svart! Rekommenderar verkligen.

Ella O
Skrev om Norr Hair & Home

Jättetrevlig frisör (Hanna), som gör ett sååå bra jobb för ett väldigt bra pris

Patrik L
Skrev om Norr Hair & Home

Mycket professionell frisör samt trevlig miljö!

Lena N
Skrev om Norr Hair & Home

Alltid lika nöjd efter besöket. Trevlig miljö och duktig personal.

Ester P
Skrev om Norr Hair & Home

En väldigt sympatisk och duktig f