Bra, noggrann. Mycket nöjd med utfallet
Norr Hair & Home
Välkommen till Norr Hair & Home! I en värld där stil möter hållbarhet står Norr Hair & Home som en ledstjärna för harmoni, lyx och värme. För oss handlar det inte bara om att erbjuda förstklassiga hårtjänster och elegant inredning; det handlar om att skapa en plats för dig där skönhet, komfort och miljömedvetenhet samexisterar....
473 omdömen om Norr Hair & Home
Sedan starten hos Reco 2023
Väldigt trevlg miljö. En frisör som var noggrann Väldigt lugn Det som tog bort 1 stjärna var en frisör som pratade o svor Väldigt mycket hade ett tråkigt ordförråd
Inlyssnande på önskemål om frisyr och kom med egna tankar och tips, blev ett bra resultat. Jag kommer komma tillbaka.
Supernöjd med klippningen! Sanna kan sin sak, är lyhörd och tillmötesgående :) superbra service!
Upplevde god servis ,fin lokal .Klippningen var jätte bra
Jag går alltid därifrån supernöjd! Väldigt trevlig och professionell personal. Rekommender verkligen denna salong.
Trevliga frisörer på mysig salong. Nöjd med min klippning.
Jag hörde av mig till Sanna för att få hjälp med peruk. Hon tog tag i det omgående och var både superproffsig och omtänksam då det är en tuff tid just nu.. hon såg till att allt skulle kännas bra och resultatet blev helt magiskt! TACK Sanna för att du agerade så snabbt, gick extra utbildning och finns med oss hela tiden genom denna hår-process! Du är magisk, och får alltid håret att stråla⭐️ Rekommenderar verkligen alla att gå till denna fina salong med en så fin personal. Man känner sig som hemma.
Väldigt nöjd med klippningen! Fina och härligt doftande produkter. Mycket fin lokal som ger en lugnande upplevelse.
Min tid hos Sanna på Norr är den bästa tiden var 6:e vecka. Lugn o ro och nyklippt hår
Vänligt bemött, rent och städat plus blev snygg i håret.
Linda gjorde ett fantastiskt arbete med mitt sönderblekta hår. Jag kände mig så trygg med henne. Tack!
Alltid en bra upplevelse hos Norr.
Mycket trevligt och professionellt bemötande av duktig frisör!
Klippningen blev jättebra och Hanna tog sig tid att lära mig hur jag tar hand om och stylar mina lockar för extra definition. Är så nöjd!
Jättefint bemötande och trevlig personal. Tyvärr blev inte resultatet av behandlingen vad jag önskade. Blev helt fel färg. Påpekade det men fick inget gensvar på det. Jag hade mycket stora förväntningar på behandlingen.
Trevlig och mysig salong, duktig kunnig och trevlig personal, klippte mitt hår i en ny frisyr👏👍🤗
Jättefint bemötande och man kände sig väl omhändertagen! Jag blev väldigt nöjd.
En skicklig och omsorgsfull behandling! Tack för ett trevligt bemötande och gott kaffe. Jag kommer tillbaka ! Ulla Granath
Jättenöjd med klipp och trevlig trainee. Fortsätter gärna med hon😊👌
Uppfyller alltid mina förväntningar. Gått hos linda i flera år . Hon är professionell och lyhörd.
Min dotter blev jättenöjd, så fin nyans i håret efter slingor och nyansering.
Alltid så trevliga och gör ett fantastiskt jobb. Kommer alltid gå tillbaka till NORR!
Trevlig frisör och blev nöjd med klippningen
Mina förväntningar uppfylldes. Jag blev väldigt väl omhändertagen. Är mycket nöjd med min frisör Linda.
Proffsigt och trevligt! Blev mycket bra klippt och upplevde att hon lyssnade och förstod både mina önskemål och mitt hår.
Bra, varm och trevligt. Fin, behaglig inredning.
Inget att klaga på blir väl bemött och frisyren bra.
Alltid så nöjd efter besök hos Norr! Så skickliga och trevliga. Bara ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jätte-bra klippning och färgning. Lite för dyrt bara.
Superbra!! Är så himla nöjd!!!
Superbra! Proffsiga. Vacker miljö. Snygg frisyr.
Trevligt och fint, härlig stämning och otroligt bra klippning!
Proffsig personal. Gav förslag på frisyr. Noggrann.
Alltid proffsig och trevligt på Norr!
Trevligt bemötande, nöjd med resultat
Trevligt och chosefritt bemötande. Bra kommunikation. Säkert handlag.
Bra bemötande och en plan för klippning. Tyckte att det blev för tunt. Klippte ur för mycket.
Alltid fantastiskt bemötande. Så nöjd med klippningen och föningen. Uppskattar fina råd och tips för håret!! Så nöjd med Linda!
Trevligt och varmt bemötande av en skicklig frisör.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Så nöjd hittills, ska tillbaka i morgon igen för mer hjälp med håret.
Kunnigt och trevligt bemötande.
Klipper hela familjen och vi är nöjda allihopa
Trevligt bemötande. Noggran och bra klippning. Nöjd med min frisyr.
Professionella i klippning/färgning, bemötande & ge råd. En atmosfär som du känner dig bekväm & "hemma". Tydligt att de gör sitt yttersta för att lyssna och hitta vad som passar kunden bäst
Det är alltid trevligt att komma till Norr och bli klippt och lite ompysslad
Fantastisk service och super trevliga tjejer som jobbar där
Väldigt duktiga på att klippa, och väldigt bra service. Lyssnar noga på hur man vill ha det, och slutar inte förrän man är nöjd.
Att besöka Norr Hair är en avkopplande stund i en fin och lugn miljö! Att sedan bli så nöjd med klippning och behandling ger besöket ett stort +!
Vänligt och familjärt. Proffsigt. Klippning och schampo.