Bra klippt och supertrevligt bemötande! :)
WAU Avesta
Välkommen till WAU Avesta! På Kungsgatan 19 i Avesta hittar du WAU Avesta som är den 7:e i ordningen av våra salonger som finns runt om i Sverige. Vi har professionella frisörer på plats som tar hand om ditt hår och vi använder oss endast av produkter av hög kvalitet, för att ditt hår ska må bra och hålla i längden. Våra...
1054 omdömen om WAU Avesta
Sedan starten hos Reco 2022
Angelica är en mjuk och rar flicka. Jag har alltid blivit så fint behandlad av henne. Vi kan prata med varandra men också vara tysta allt efter vad situationen kräver. Hon tvättar och klipper mitt hår och jag har aldrig varit missnöjd. Högsta betyg till Angelica från mej.
Otroligt nöjd! Lyssnade och klippte mig som jag ville. Fick lite tips och trix framöver också.
Linda är alltid go och gla' så det blir en härlig stund på salongen😊Duktig Frisör 👍
Julia är en trevlig och skicklig frisör. Hon klippte en kort snygg frisyr, som jag blev jättenöjd med. Har bara gott att säga om henne. Rekommenderar henne varmt.
Mycket bra bemötande jag är nöjd med min klippning
Tusen tack för din feedback, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Väldigt duktig och trevlig, jag blev nöjd med frisyren
Stort tack Stefan, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Trevlig och tillmötesgående tjej!
Tusen tack Maria. Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen tillbaka när det är dags för ett besök till salongen igen!
Det blir alltid lika bra varje gång när man klipper sig hos Angelica. Angelica är en 100% proffsig frisör, så jag är en nöjd kund.
Det glädjer oss att höra. Tusen tack, Conny! Dina ord betyder massor. Varmt välkommen tillbaka när det är dags att återkomma till salongen för nästa besök.
Bra kundbemötande, trevligt! Duktig frisör
Tack så mycket Oskar! Ditt omdöme blir vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka.
Bra bemötande, trevlig, duktig frisör och gav bra tips för mitt hår. Köpte Redken volume boost en mycket bra produkt
Tack för din återkoppling, Barbro. Vi blir så glada av att du uppskattar våra tips och din nya produkt. Varmt välkommen tillbaka igen.
Toppenbra som alltid 👍👍👍👍👍
Åh men tack snälla, Mia! 🫶🏼 Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Mycket vänlig och gav mycket god service. Toppen!
Tack för din feedback Mange! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!
Proffsigt och seriöst. Bra klippt.
Tusen tack, Ulrica! Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen åter!
Duktig och trevlig. Vet vad hon gör.
Tack så mycket Ylva! Vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback. Varmt välkommen tillbaka.
10/10 jullan är bäst på att frisöra
Nämen tusen tack Jacob! Din 10:a blir vi så glada och tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Kanon trevligt bemötande och positiv person. Kunnig
Tack snälla Jonna! Vi blir så glada över att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka igen.
Alltid trevlig och tillmötesgående .Lyssnar och ger förslag. Hennes färgteknik är toppen .Alltid nöjd med både klippning och sling/färg.
Stort tack för din feedback Marie. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Det var ett trevligt besök. Linda är lättsam och lyhörd för kundens önskemål. Rekommenderas till andra.
Tusen tack Mia! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.
Trevigt och välkomnanee bemötande. Angelica upplevde mina förväntningar utmärkt. Jag köpte toning och klippning och blev väldigt nöjd
Tusen tack för din feedback. Vi är glada att vi kunde möta dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka igen!
Linda är en toppentjej. Proffsig och snabb. Alltid med ett leende. Kul att snacks med.
Din feedback värmer, stort stort tack! Hjärtligt välkommen tillbaka.
Superbra, proffsig och trevlig frisörska
Tusen tack! Vi uppskattar verkligen din feedback! Välkommen åter!
Linda kommer ihåg mig och mitt hår med dess egenskaper då jag åter kommer till henne för klippning. Skickligt formar hon mitt hår med sin kniv. Det blir ett bra resultat.
Tusen tack för att du tog dig tiden att skriva denna feedback, vi uppskattar det mycket. Varmt välkommen tillbaka.
Lugn och trevligt bemötande. Professionell- lyssnade in mig som kund. Mycket bra stund på salongen.
Tack Isabell. Det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka igen.
Bra bemötande o trevlig. Duktig frisör som tittade på kvalitén på håret o hörde sig för hur jag ville bli klippt. Vi pratade oxå om håravfall så jag köpte ett schampo eftersom Angelica tyckte hårbotten var torr. Bara bra betyg till Angelica.
Tack snälla Johnny för din fina recension! Så roligt att höra att du uppskattade bemötandet, utförandet och rekommendationen av produkterna. Varmt välkommen tillbaka!
Trevlig, lugn tjej som lyssnade, förklarade och tog hand om mig och mitt hår på bästa sätt. Hon klippte 15 cm på mitt långa hår (haft samma frisyr i 30 år..) och det blev så bra! Hon la i slingor och nyansering för att bli av med både det gråa och det guldiga. Jättenöjd!
Tusen tack Camilla för att du ville dela upplevelsen av ditt senaste besök hos oss. Din recension betyder mer än du anar. Så roligt att du blev så nöjd med slutresultatet och att du kände dig väl omhändertagen. Varmt välkommen tillbaka!
Duktig frisör mycket trevlig jag är helt nöjd
Tusen tack Britt! Vad roligt att höra att du blev så nöjd. Varmt välkommen tillbaka!
Trevlig o lättsam, duktig frisör. Jag är så nöjd med min nya frisyr. Tack 🙏
Tack själv Maria! Din recension och dina fina ord betyder massor. Så roligt att höra att du blev så nöjd. Varmt välkommen åter!
Angelica hade ett trevligt bemötande och levde upp till mina förväntningar med besöket. Blev väldigt nöjd med min klippning.
Tusen tack Jana! Dina fina ord värmer verkligen. Så roligt att höra att du blev så nöjd! Varmt välkommen tillbaka.
Fantastisk frisör! Blir alltid lika nöjd när jag går därifrån.
Tack snälla Moa för de fina orden! Så roligt att höra att du alltid är så nöjd. Det är precis så vi vill att du ska känna! Varmt välkommen tillbaka!
Lyhörd, professionell och ger goda smakråd utefter ansiktsform och hårkvalitet. Är väldigt nöjd med resultatet och kommer gärna tillbaka!
Tack så mycket Andrea! Så roligt att höra att du är nöjd och att du uppskattade smakråden. Vi ser verkligen fram emot att få välkomna dig tillbaka till oss!
Trevligt bemötande. Duktig frisör
Tusen tack Anna-Lena! Så fint att höra att du uppskattade bemötandet. Varmt välkommen åter!
Jätteduktig och så trevlig! Blev verkligen super nöjd🤩
Tusen tack Frida! Så roligt att höra att du blev så nöjd med resultatet! Varmt välkommen tillbaka!❤️
Mycket duktig och trevlig. Rekommenderas starkt.
Tack snälla Per! Varmt välkommen åter!
Vi var lite sena men Linda tog ändå emot med ett leende & ett bra bemötande Toppställe för både vuxna & barn
Tusen tack för dina fina ord Fredrik! Varmt välkommen åter!
Duktig trevlig och mötesgående👍
Tack snälla Margareta för dina fina ord! De betyder massor! Varmt välkommen åter.
Jätte bra bemötande och trevlig. Jag kommer att fortsätta klippa mig hos henne. Ni är trevliga allihopa.
Tusen tack för dina fina ord! Så underbart att höra att du är nöjd med både utförande och bemötande. Vi ses i salongen snart igen!
Toppen! Jättebra service. Lugn och fin!
Stort stort tack Josefine! Varmt välkommen tillbaka.
Jag är mycket nöjd med mitt besök. Jag klippte håret och blev väldigt nöjd med resultatet. Jag kommer gärna tillbaka och kan varmt rekommendera Angelica till andra🥰
Tack så mycket för de fina orden! Så roligt att höra att du är nöjd med både klippningen och upplevelsen.🥰 Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen!
Jättebra bemötande. Dottern blev nöjd med färg och frisyr
Så roligt att höra att din dotter blev nöjd Ann-Sofi! Tack snälla för att du delar upplevelsen av det senaste besöket. Vi ser fram emot att välkomna både dig och dottern tillbaka!
Trevligt bemötande, nöjd med resultatet
Så roligt att höra att du är nöjd med resultatet Annika! Vi hoppas få äran att välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för ett besök igen!
Hej igen - råkade klicka bort mitt svar. Som sagt - jag tycker mycket bra om A. Har haft henne sedan jag flyttade till Avesta. Har följt henne från tidigare arbetsplats. Hon vet hur jag vill ha håret och jag kan lugnt koppla av.
Hej Gunnel! Tack snälla för din fina recension och för förtroendet att ta hand om ditt hår. Nöjda och återkommande kunder är vårt finaste kvitto! Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa besök!
Toppen tjej och duktig frisör.
Tusen tack Merja! ❤️ Varmt välkommen tillbaka när det är dags!
Trevligt bemötande och professionell.
Tusen tack! Vi uppskattar verkligen din feedback! Välkommen åter!
Proffsigt, trevlig och noga. Följsam till önskemål av frisyr.
Fastnade för henne direkt!!!!!
Vad kul att höra och du är varmt välkommen tillbaka, tack Mia 🫶🏻
Bra bemötande bra frisör jag blev jättenöjd med klippningen hälsningar Gunne
Tack för din feedback, och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Väldigt nöjd!! Hoppas hon blir kvar så vi slipper byta frisör.
Stort tack för din feedback. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Det var min dotter som hade klipptid och hon blev väldigt nöjd sa hon.
Vad roligt att höra! Tack och välkommen åter 🫶🏻
Trevligt och välkomnande bemötande, duktig på sin grej och jag gick ut därifrån nöjd med en ny frisyr.
Tack! Vad roligt att du är nöjd med din nya frisyr! Välkommen tillbaka! 🫶🏻