WAU Avesta

WAU Avesta

En del av WAU wauconcept.com
  • BadgeTwoYears

Välkommen till WAU Avesta! På Kungsgatan 17 i Avesta hittar du WAU Avesta som är den 7:e i ordningen av våra salonger som finns runt om i Sverige. Vi har professionella frisörer på plats som tar hand om ditt hår och vi använder oss endast av produkter av hög kvalitet, för att ditt hår ska må bra och hålla i längden. Våra...

352 omdömen om WAU Avesta

Sedan starten hos Reco 2022

Ann W
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Kände mig väldigt välkommen med glad och trevlig personal. Och jag är fullständigt nöjd med Lindas tips på klippningen och blev väldigt nöjd. Så jag byter absolut inte ut WAU i Avesta mot någon annan frisör.

Madelene L

En vanlig klippning blev nöjd, men priset var dyrt 620 kr

Lennart G
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Lovisa och angelika är två frissor som jag bara gillar. Dom vill jag ha så länge jag bor i Avesta.

Ulrika L
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Mycket trevligt bemötande och omhändertagande, förklarade hur looken skulle vara och det blev så bra. Nöjd kund helt enkelt.

Svar från Julia Elonen

Stort stort tack Ulrika för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.

Hanna A
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Otrolig frisör som är fantastisk på sitt jobb. Är lyhörd, trevlig och får otroliga resultat. Enda frisören jag rekommenderar till andra och den enda jag skulle gå till.

Gunnel L
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

För mig är det viktigt att få klippning av samma person. Jag uppskattar verkligen Angeiica.

Svar från Angelica

Stort tack för din feedback, hoppas vi ses snart igen.

Annalena F
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Angelica är en mycket trevlig och duktig frisör.

Svar från Angelica

Tusen tack Annalena för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!

Katarina N
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Är jätteglad för att Lovisa är tillbaka. Hur nöjd som helst

Svar från Lovisa

Det är vi med :) tack för fina ord! Välkommen tillbaka!

Erica F
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Toppen ställe! Man känner sig välkommen och frisören lyssnar in vad man har för önskemål. Förklarar vad hon har i håret innan och varför så man har en chans att säga nej ❤️

Svar från Linda B

Stort stort tack Erica för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.

Siv O
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Valde Angelica även vid förra ägaren Hårfager.Vill ha henne nu också Hon är så duktig Lugn vänlig Känns tryggt Kan sitt yrke

Svar från Angelica

Tack så mycket Siv för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!

Elin E
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Har både klippt och färgat håret hos Angelica och det blev helt suveränt! Verkligen noggrann och riktigt kunnig!

Svar från Angelica

Tack så mycket Elin för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!

First-Name L
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Färg och klipp, Linda var trevlig, professionell och jag var såvnöjd när jag var klar!

Svar från Linda B

Stort stort tack för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.

Axel J
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Jag köpte en klippning och den blev riktigt bra

Carina E
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Så supernjöd🙂 kommer snart tillbaka.

Svar från Angelica

Tusen tack för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!

Annelie M
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Jättefint omhändertagen och klippt. Väldigt trevlig salong.

Svar från Angelica

Tusen tack för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!

Bell K
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Hon klippte mig för första gången men hon visste precis hur och var hon skulle klippa.

Svar från Angelica

Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!

Eldrid J
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Jag upplevde ett jättetrevligt bemötande

Louise A
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Blev mottagen och bemött väldigt trevligt upplevde att hon var lyhörd hur jag ville ha mitt hår. Och jag blev väldigt nöjd med resultatet

Mia G
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Lovisa är en fantastisk person. Mjuk fin lyhörd. Lyssnade på mina önskemål o hade bra förslag för att fixa till min eländiga frisyr 😉. En tjej som vet vad hon gör.

Svar från Lovisa

Tack så mycket Mia för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!

Anna G
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Trevligt bemötande och lyssnade på mina önskemål! Nöjd med frisyren 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻!

Svar från Linda B

Tack så mycket Anna för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!

Veronica V
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Kom in med väldigt slitet hår, Julia lyckades rädda det med mer kvar på längden än jag förväntat mig när jag gick in. Jättenöjd.

Svar från Julia Elonen

Stort tack Veronica för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.

Margareta L
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

trevligt bemötande, proffsig i allt, klipper bra

Svar från Angelica

Stort tack Margareta för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.

Kerstin S
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Mycket vänlig, omtänksam och i lyssnande.

Svar från Julia Elonen

Tack så mycket Kerstin för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!

Marina B
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Proffsigt bemötande och lyssnade på mig. Blev supernöjd av resultatet. Trevlig stund. :)

Svar från Linda B

Tack så mycket Marina för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!

Brittmarie F
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Bra på alla sätt. Jättebra bemötande.

Lotta A
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Kanonbra! Mycket skicklig frisör!

Narandulam B
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Julia Elonen var mycket snäll och duktig på sin arbeta. Jag är glad att min ett nytt färg. Tack

Svar från Julia Elonen

Stort tack för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.

Jan E
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Mycket gott bemötande och trevlig

Svar från Linda B

Stort tack Jan för din feedback, hoppas vi ses snart igen.

Tuva H

Svar från Linda B

Tack för att du tog dig tiden att recensera oss! Hoppas vi ses snart igen!

Kristina T
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Väldigt trevlig tjej. Vi kommer jätte bra överens Min dotter som bor i Kungälv klipper sig hos henne när hon är här hemma i Avesta på semester.

Svar från Angelica

Stort tack Kristina, vilka fina ord! Så härligt att höra att vi får äran att ha hand om din dotters hår också även om hon inte bor här :) hoppas vi ses snart igen!

Anette K
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Min vanliga frisör var upptagen men jag fick ett sånt fint o proffsigt bemötande av Julia, blev väldigt nöjd med klippning o färgning av fransar o bryn på denna trevliga salong.

Svar från Julia Elonen

Tack så mycket Anette för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!

Gunbritt L
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Det var en fin erfarenhet av mötet m Julia en trevlig tjej

Svar från Julia Elonen

Tusen tack Gunbritt för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!

Gunilla L
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Jag tycker hon är mycket bra, tog hand om mig på bästa sätt

Katarina S

Bästa 🔥rekommenderar verkligen 😍👍

Svar från Julia Elonen

Tusen tack Katarina! Vilka fina ord! Hoppas vi ses snart igen!

Eva L
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Ett bra bemötande blev väl omhändetagen. Nöjd med min tid jag var där

Svar från Julia Elonen

Tusen tack Eva för dina fina ord. Hoppas vi ses snart igen! :)

Catharina D
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Trevligt bemötande, trevlig personal Jag är nöjd och glad Här klipper jag mig nästa gång också

Svar från Linda B

Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, kul, då ses vi snart igen!

Melda D
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Så trevlig och proffsig, rekommenderad absolut!

Ylva L
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Bra och trevlig. Visste vad hon gjorde

Roger D

Mycket bra och trevlig! Jag är hel nöjd. Kommer att försöka boka Julia igen

Inger L
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Trevligt bemötande och fint resultat. Jag köpte hårschampo. Mycket nöjd.

Svar från Julia Elonen

Stort stort tack Inger för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.

Ann W
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Mycket bra. Här redan bokat ny tid. Så jag rekomenderar wau till alla

Lennart G
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Linda är så super trevlig ❤️ hon känner mej och min frisyr så väl. Nästan som hon var min egen dotter.👍🙏

Svar från Linda B

Oj vilka fina ord Lennart! Det är en ynnest för oss att få ha människor som dig som vår kund. TACK!

Jessica T
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Fantastiskt trevlig tjej, väldigt service minded och mkt kompetent. Jag är supernöjd och har redan bokat ett återbesök! :) vänligen Jessica

Svar från Linda B

Stort TACK Jessica för dina fina ord! Vi ses snart igen :)

Merja K
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Jätte trevlig tjej, hade väl inga speciella förväntningar innan besöket men blev jättenöjd med resultatet av klippningen hon gjorde.

Svar från Linda B

Tusen TACK Merja för att du tog dig tiden att lämna denna recension! Du är så välkommen tillbaka! :)

Pernilla K
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Trevligt bemötande, klippte bara luggen så inte mycket att säga om det. Köpte en hårspray jag haft tidigare.

Svar från Linda B

Stort tack för din feedback, hoppas vi ses snart igen.

Helga T
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Jag har endast positiva upplevelse från WAU, Speciell Linda anser jag är väldig trevligt och mycket kompetent

Filippa F
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Proffsig och kunnig. Mycket nöjd med klippningen.

Saga F
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Linda är så professionellt, fick äntligen denna hårfärgen som jag önskade mig 😊 Jättebra bemötande, lyhörd, så trevligt att prata med henne så tiden gick så fort 👍👌

Lisbeth A
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Lyssnade och förstod mina önskemål

Mia D
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Helt fenomenalt och bra service, och mycket trevlig