WAU Avesta

En del av WAU Concept wauconcept.com
  • BadgeFiveYears
  • BestInSweden2026
1 170

Välkommen till WAU Avesta! På Kungsgatan 19 i Avesta hittar du WAU Avesta som är den 7:e i ordningen av våra salonger som finns runt om i Sverige. Vi har professionella frisörer på plats som tar hand om ditt hår och vi använder oss endast av produkter av hög kvalitet, för att ditt hår ska må bra och hålla i längden. Våra...

1170 omdömen om WAU Avesta

Sedan starten hos Reco 2022

Kristina T
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Jag är väldigt nöjd med henne. Bokar alltid henne.

Marianne N
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Noga och trevlig, duktig att klippa och färga

Inger H
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Julia klipper som jag vill ha det.

Melwin E
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Väldigt nöjd med klippningen. Bästa frisören!

Emelie L
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Super trevlig och bra på sitt jobb!

Linnea S
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Jag har bara fina ord att säga om Angelica. Hon har ett behagligt sätt och gör ett bra jobb.

Susanne R
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Toppen! Överträffar mina förväntningar!

Elisabeth V
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Glad o trevlig. Lyssnade in mig o vad jag ville. Är nöjd.

Jessica J
Skrev om WAU Avesta

Jag är super nöjd med mitt besök på WAU Avesta.

Maria A
Skrev om WAU Avesta

Fin och trevlig lokal som känns lugn och harmoniskt. Trevlig personal och jätte duktig frisör som hjälpte mig med mitt hår

Lisbet A
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Lyssnar, ser vad jag önskar, trevligt bemötande. Kommer åter

Cecilia P
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Trevlig och kompetent. Jag hade en tanke på hur jag ville ha håret, men när jag väl var där frågade jag om hennes råd och det blev exakt som jag tänkt. Aldrig varit så nöjd efter en klippning!

Annelie S
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Tack för trevligt bemötande!!!! Jag kommer tillbaka!!!

Susanne W
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Duktig, trevlig, glad, positiv. Jag skulle velat haft någon mer modig i klippningen.

Robin G
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Man är alltid så bekväm när man kommer till WAU i Avesta hos Linda! Bra bemötande, blir alltid nöjd när jag går därifrån

Svar från Linda B

Tuusen tack Robin för att du delar med dig av din upplevelse av WAU. Det betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Helena H
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Linda är mycket trevlig och kan sin sak jag är mycket nöjd ser framemot nästa besök.

Svar från Linda B

Tusen tack för din recension Helena, den betyder mycket! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Marie N
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Väldigt professionell och snabb frisör

Svar från Angelica

Tack Marie för din recension. Den betyder mycket för oss! Varmt välkommen åter!

Christa L
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Hon är toppen och trevlig som alltid. 😘

Svar från Angelica

Tusen tack för din feedback Christa, den betyder massor för oss! 🥰 Varmt välkommen tillbaka!

Wilma M
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Otroligt nöjd!! Angelica är en super duktig frisör. Man känner sig trygg i hennes händer och hon är alltid super trevlig. Jag åker från Västerås till Avesta för att hon ska färga mitt hår för hon uppnår alltid mina önskningar.Vi ljusade upp mitt hår och sen köpte jag blond absolu serien från kérastase.

Svar från Angelica

Åh Wilma! Tusen tusen tack för din otroliga recension! Dina fina ord betyder massor! Tack för förtroendet och för att du gång på gång väljer att komma hit. Vi ses snart igen!

Sebastian J

Trevlig, tillmötesgående, duktig.

Svar från Linda B

Tack snälla Sebastian för dina fina ord! Varmt välkommen åter.

Barbro H
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Kände väl omhändertagen.Lugn person duktig frisör .Blev nöjd.Tack.

Svar från Linda B

Tack Barbro för dina fina ord! Så härligt att du kände dig väl omhändertagen. Varmt välkommen åter!

Jane Å
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Alltid lika bra, är den enda jag går till.

Svar från Angelica

Tusen tack Jane! För dina fina ord och för förtroendet!

Catrin P
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Julia lyssnade verkligen in hur jag ville ha mitt hår. Jag är så nöjd med både klippningen och slingorna.

Svar från Julia Elonen

Tack snälla för dina fina ord Catrin. Vad roligt att du blev så nöjd. Varmt välkommen åter!

Annah S
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Julia var toppen, håret blev så fint.

Svar från Julia Elonen

Tack snälla för dina fina ord Annah! Välkommen åter.

Bianca W
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Mycket trevlig och professionell! Rolig att prata med. Öppen och empatisk. Otroligt duktig frisör, mycket inkännande kring ens önskemål.

Svar från Linda B

Åh, tusen tack Bianca! Dina ord betyder massor! Välkommen åter.

Adam A
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Trevlig och lättsam. Enkel att föra konversation med och duktig på att lyssna och klippa efter önskemål.

Svar från Julia Elonen

Tack Adam för dina fina ord! Varmt välkommen åter.

Carina E
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Supernöjd med klippning och trevlig frisör

Svar från Angelica

Tusen tack för din feedback Carina, den betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka!

Gunilla J
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Mycket duktig jag kan koppla av och hon är väldigt duktig både på klippning o färgning

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback Gunilla, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Louise B
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Angelica är den enda jag går till för att få håret fixat. Jag reser hela vägen från Gävle för att fortsätta gå hos just henne. Hon vet alltid vad som passar bäst för mig och mitt hår, och jag känner mig alltid så välkommen och ompysslad hos henne.

Svar från Angelica

Tusen tusen tack för din fina feedback Louise! Vi blir så tacksamma över att du reser från Gävle för att ge oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Du är varmt välkommen igen och igen och igen 🫶🏼

Irma E
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Trevlig och glad tjej. Lätt att ha en konsultation med och man får sitt önskade resultat

Svar från Angelica

Tusen tack Irma. Ditt omdöme betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka igen.

Caroline V
Skrev om WAU Avesta

Jag blev så nöjd med min klippning. Jätteduktig personal som med noggrannhet klippte och såg till att håret blev perfekt

Svar från WAU Avesta

Stort tack Caroline! det betyder mycket att du tagit dig tiden att ge oss din feedback. Varmt välkommen tillbaka igen.

Monica K
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Trevlig och kunnig tjej.Nöjd med klippningen och bemötande. Jag kommer att boka henne igen.

Svar från Julia Elonen

Stort tack Monica, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Nils-Olov L
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Mycket trevlig och duktig alltid glad och positiv

Svar från Linda B

Tack för din feedback Nils-Olov! Den betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka igen.

Jonathan L
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Super nöjd och lyssnar verkligen bra och förstår vad man vill ha

Svar från Julia Elonen

Stort tack för din feedback Jonathan! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Gunnel K
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Angelica är glad när man kommer och hon är väldigt noga och proffsig med allt hon gör. Jag har klippt mej hos henne i lite mer än två år och kommer att fortsätta att göra det.

Svar från Angelica

Stort tack Gunnel. Vi blir otroligt tacksamma för att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen och igen och igen 🫶🏼

Rebecca A

Duktig och trevlig. Kom med bra tips. Nöjd med resultatet

Svar från Angelica

Stort tack Rebecca, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Kristina M
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

En trevlig ung tjej som inte pladdrade för mycket. Blev riktigt nöjd. Kristina

Svar från Julia Elonen

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök Kristina. Tack för din feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Eva K

.........,,,,,,,,..... ...... .

Svar från Angelica

Tack Eva..... 🫶🏼🙂 Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa besök till salongen.

Rolf B
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Sympatisk o vänlig, trevligt bemötande

Svar från Linda B

Stort tack Rolf. Det betyder mycket att du tagit dig tiden att ge oss ditt omdöme. Varmt välkommen igen!

Maria E
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Hon är bara bäst! Gör ett fantastiskt jobb, är trevlig och serviceminded!

Svar från Angelica

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack Maria för din fina feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Astrid J
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Såå proffsig!! Både jag och min dotter älskar att klippa oss hos Linda, man blir så väl omhändertagen och dessutom snygg i håret 🤩 Du är bäst Linda!

Svar från Linda B

Du är bäst Astrid! 🫶🏼 Tusen tusen tack! Varmt välkomna när det är dags igen!

Senita M
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Hon förstår mig väldigt bra när jag försöker beskriva hur jag vill bli klippt, hon kommer med olika förslag så det slutar med att jag går därifrån väldigt nöjd.Angelica är väldigt duktig.

Svar från Angelica

Tack för din feedback, den värmer 🩷 kul att du är nöjd! Välkommen tillbaka!

Annette S

Betyg 5av 5 Jag är helt nöjd med Angelica har gått hos henne länge mvh Anette

Svar från Angelica

Tack för din feedback, värmer 🩷 Du är alltid så välkommen!

Silvia L
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Jag är väldigt nöjd, jag kommer att fortsätta att klippa mig hos er.

Svar från Angelica

Tack Silvia 🩷 du är så välkommen tillbaka!

Björg S
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

En lyhörd frisör som lyssnar på mina önskemål,blev så nöjd. Så duktig. Tack

Svar från Julia Elonen

Stort tack Björg. Din recension betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka igen.

Kate S
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Angelica är väldigt trevlig och duktig som alltid har en bra bemötande. Man blir alltid glad när man har varit hos Angelica inte bara för att hon är en duktig fryser men för att hon är en trevlig person

Svar från Angelica

Men tack för fina ord 😍 välkommen tillbaka!

Ina S
Skrev om WAU Avesta

Väldigt bra bemött. Trevlig personal. Jag gjorde klippning o toning. Var väldigt nöjd med min behandling. /Ina

Svar från WAU Avesta

Tack för fina ord och kul att du är nöjd 😍 välkommen tillbaka!

Lisbeth L
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Jag är alltid nöjd. Mycket trevligt möte av alla som arbetardär.

Svar från Angelica

Tack för fina ord, det värmer 😍 välkommen tillbaka!

Ann-Kristin P
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Alltid trevligt bemötande. Mycket bra jättenöjd.

Svar från Angelica

Tack för feedback, den värmer 😍 välkommen tillbaka!

Kristina A
Skrev om WAU Avesta

Mycket bra, trevlig tjej med bra kunskap om vad som skulle göras.

Svar från WAU Avesta

Tack för fint feedback 😍 välkommen tillbaka!