Linda klippte min dotter och hon blev väldigt nöjd 😊
WAU Avesta
Välkommen till WAU Avesta! På Kungsgatan 19 i Avesta hittar du WAU Avesta som är den 7:e i ordningen av våra salonger som finns runt om i Sverige. Vi har professionella frisörer på plats som tar hand om ditt hår och vi använder oss endast av produkter av hög kvalitet, för att ditt hår ska må bra och hålla i längden. Våra...
1211 omdömen om WAU Avesta
Sedan starten hos Reco 2022
Blir alltid bra bemöt av Linda
Väldigt professionell och duktig på sitt jobb. Bemötande får det högsta betyg. Önskar att klippa mig hos henne i fortsättningen också
Angelica är en mycket skicklig och inspirerande frisör. Blev helnöjd med klippningen. Glad och lättsam att konversera med.
Min dotter blev så nöjd med håret ☺️
Helt nöjd bra klippning. Inget att klaga på.
Trevlig och härlig! Bra med min sexåring som inte älskar att klippa sig. Linda var så härlig mot honom så att han kände sig trygg.
Bra bemötande och blir alltid nöjd med resultatet🙂
Stort tack Robert, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! 🙂 Varmt välkommen tillbaka.
Har klippt mig hos Angelica så länge jag kan minnas och har aldrig någonsin blivit besviken. Denna gången så bestämde vi oss för att klippa mitt hår kort för första gången. Angelica är väldigt duktig på att se vilken look som passar dig och gör inget hon inte själv tror på. Jag gick från salongen med en helt ny frisyr som framhäver mina lockar mer och blev supernöjd!⭐️ Angelica är alltid glad, sprider härlig energi, trevlig att prata med och är mycket duktig på det hon gör. Ser alltid fram emot att klippa mig hos henne för...
Enormt stort TACK Mathilda! ❤️ Din fina återkoppling betyder massor för oss och vi blir så tacksamma för att du har tagit dig tiden att skriva denna fina recension. Din rekommendation gör oss otroligt glada! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök. 🌟
Positivt! Linda förstod vad jag menade. Är jättenöjd med min nya färg
Tack Carin! Vad roligt att du är nöjd med din nya färg, det glädjer oss! Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ett besök igen.
Otroligt professionell, fixade ett misstag en annan frisör hade gjort. Fick det exakt så som jag ville ha, super trevlig och duktig!
Stort tack för förtroendet, Ida. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Obeskrivligt skicklig. Litar helt på hennes kompetens till den grad att jag låter henne få helt fria händer. Alltid lika nöjd varje gång
Stort stort tack för dina värmande ord, Harriet. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Absolut den bästa frisören! Så duktig på att se vad man skulle passa i för färg och frisyr. Hon får alltid fria händer och känner mig alltid så trygg med hennes beslut. Går alltid därifrån och är nöjdast i hela världen! Ett stort plus också för att hon är otrolig på att massera huvudet i schamponeringen!
Tusen tack Josefine, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Dina ord värmer 🫶🏼 Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Har de senaste åren varit väldigt besviken efter frisörbesök. Därför kändes det otroligt skönt efter att jag nu varit hos WAU och Julia. Hon lyssnade på mig, hade ett fint kundbemötande och var otroligt noggrann i allt. Aldrig varit så nöjd efter ett frisörbesök och kommer alla gånger komma tillbaka hit😊 Tack Julia!💐
Stort TACK Linn, för att du delar med dig av din upplevelse av ditt besök hos oss. Det gläder oss att du är nöjd och vi ser fram emot att få välkomna tillbaka igen ❤️
Otroligt nöjd med hår och bemötande, underbar som person och inte varit så nöjd med mitt hår som när jag gick till Linda! Blev exakt som jag tänkt och förväntade mig och hon lyssnade verkligen på vad jag ville uppnå och det blev så bra! Kommer absolut att gå tillbaka!
Tack så mycket Ida, för din fina återkoppling! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Alltid lika nöjd när Angelica klippt mig. Och det har hon gjort många gånger. Väldigt duktig och trevlig. Rekommenderas 😊
Tusen tack Thomas! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.
En go och glsd tjej som kunde handska saxen bra.
Stort tack Lena, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Så professionell och trevlig personal, jag är supernöjd med resultatet 🌸🌸
Tack för din fina feedback, Saga! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Julia är mycket trevlig. Hon lyssnar och ger bra råd. Är mycket nöjd över min klippning och bemötande. Kommer gärna tillbaka.
Tack Mona.Lisa. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Hej! Linda är toppen, hon lyssnar in hur man vill ha det och gör det hon kan för att få till det. Sedan är hon duktig att tvätta hår och massera hårbotten, precis rätt "tryck".
Tack för din feedback Susanna, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Otroligt duktig och trevlig, rekomenderar verkligen
Din feedback och din rekommendation värmer, stort stort tack Denice! Hjärtligt välkommen tillbaka.
Mycket bra. Trevlig och säker på sitt jobb. Jag kommer att komma tillbaka till henne.
Tack för din feedback Jimmy. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Toppenbra med mina barn. Lyhörd och glad. Bra klippt. Mycket positivt bemötande och proffsig frisör!
Stort tack Emma, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Bra resultat och bra bemötande engagemang
Tusen tack för din feedback Eva, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Duktig perfekt proffsigt rent snyggt trevliga,tvätt, klippning,fön, ögonbrynen, Tack så nöjd
Tack Maud för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd! Vi hoppas få se dig igen snart.
Trevligt bemötande Mysig salong Bra å trevlig personal Supernöjd
Stort tack till dig Anna för din feedback, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Min dotter skulle klippa håret och det gick hur bra som helst! Linda var väldigt trevlig och hade ett lugnt bemötande! Min dotter blev väldigt glad att Linda gjorde det där lilla extra, hon sprayade 3 lager med hårfärg i topparna! Direkt efter sa min dotter ” hon var jättebra! nästa gång jag klipper mig vill jag tillbaka till Linda” Stort tack! 🦋🌸
Din feedback värmer, stort stort tack Julia! 🫶🏼 Ni är båda hjärtligt välkomna tillbaka när det är dags för ett besök till salongen igen.
Trevlig o bra bemötande.nöjd med behandlingen.återkommer gärna
Stort tack för din feedback Ella. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!
Supertrevlig, bra på att förklara och ge tips på vad som skulle passa mig. Blev också jättefint resultat!
Tack Ebba. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Hon är en trevlig och duktig frisör som jag har haft i flera år
Tack Inger för ditt omdöme.Vi är så tacksamma att få förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.
Behöver inte prata så mycket hon vet vad jag vill.
Stort tack Veronica, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Njöt av varje sekund. Trevligt bemötande med kunnig personal. Tack Angelica ! Mycket nöjd!
Tack så mycket Ingegärd. Din recension betyder massor för oss och vi blir så glada över att du känner dig nöjd. Varmt välkommen tillbaka igen.
Trevligt bemötande. Frisören var bra. Jag blev jätte nöjd med min nya frisyr.
Tack Sara. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen.
Positivt och glatt bemötande. Det går bra att rådgöra om hur jag vill bli klippt. Hon förstår vad jag menar. Köper schampo vid behov.
Stort tack Bettan, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Tack så mycket Viktor! Välkommen tillbaka igen.
Trevlig och social, arbetade utifrån önskemål.
Tusen tack för din feedback Nora, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Alltid lika trevlig och professionell! Är så himla nöjd med både klippning och färg.
Tack för din feedback Astrid, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Toppenfrisör! Alltid trevlig och hjälpsam, rekommenderas starkt!
Tack Hannes för din feedback och för din rekommendation! Vi blir väldigt tacksamma för att du tagit dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Varmt välkommen igen!
Så trevlig och kunnig. Lämnar alltid salongen nöjd och med ett leende. Linda är bara bäst.
Din feedback värmer, stort stort tack Susanne! Hjärtligt välkommen tillbaka.
Alltid trevligt och glad och duktig
Tusen tack Benny! Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen åter!
Trevlig kunnig, gör mitt hår starkare och snyggare. Klippning och styling
Tusen tack för din feedback Åse, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Jag är väldigt nöjd med henne. Bokar alltid henne.
Stort tack för din feedback Kristina. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Noga och trevlig, duktig att klippa och färga
Tusen tack Marianne! Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen åter!
Julia klipper som jag vill ha det.
Tack för din feedback Inger. Varmt välkommen tillbaka igen.
Väldigt nöjd med klippningen. Bästa frisören!
Stort tack bästa Melwin, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Super trevlig och bra på sitt jobb!
Tusen tack för din feedback Emelie, den betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka!
Jag har bara fina ord att säga om Angelica. Hon har ett behagligt sätt och gör ett bra jobb.
Tusen tack för din feedback Linnea, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Toppen! Överträffar mina förväntningar!
Stort tack Susanne för ditt omdöme. Det gläder oss att du är nöjd och att vi kunde överträffa din förväntningar! Vi hoppas få se dig igen snart.
Glad o trevlig. Lyssnade in mig o vad jag ville. Är nöjd.
Vad roligt att höra att du känner dig nöjd med ditt besök Elisabeth. Stort tack för ditt omdöme. Välkommen tillbaka när det är dags igen.
Jag är super nöjd med mitt besök på WAU Avesta.
Det glädjer oss att höra. Stort tack Jessica. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.