WAU Avesta

WAU Avesta

En del av WAU Concept wauconcept.com
  • BadgeFourYears

Välkommen till WAU Avesta! På Kungsgatan 17 i Avesta hittar du WAU Avesta som är den 7:e i ordningen av våra salonger som finns runt om i Sverige. Vi har professionella frisörer på plats som tar hand om ditt hår och vi använder oss endast av produkter av hög kvalitet, för att ditt hår ska må bra och hålla i längden. Våra...

853 omdömen om WAU Avesta

Sedan starten hos Reco 2022

Vera L
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Hon är alltid lyhörd och bemöter mig vänligt med professionell åsikt om hon tycker annorlunda vilket jag uppskattar. Svarar alltid snällt på mina funderingar.

Berit E
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Som vanligt trevligt bemötande och frisyren blev precis som jag önskade.

Malin L
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Jag blir alltid bra bemött, av Linda B. Hon har klippt mig, under en lång tid och har en bra uppfattning om mitt hår och gjorde en väldigt bra touch up på mig. Jag är väldigt nöjd, med Linda B och ser ingen anledning att byta, till någon annan.

Magnus W
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Bra klippning och bra service. Första gången hos henne och jag är jättenöjd.

Maria Helen L
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Trevlig och duktig. Jag är mycket nöjd!!

Axel J
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Hon är trevlig och jag fick precis den klippningen jag ville ha.

Sofie L
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Alltid nöjd med bemötandet och behandlingen. Känner mig trygg med Lindas erfarenhet och expertis

Ulla B
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Hon är best . Lyhörd, trevlig Hon vet vad kunden önskar.

Matilda T
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Blev jättenöjd med klippningen, trevlig tjej

Svar från Lovisa

Tack Matilda för din fina återkoppling! Du är så välkommen tillbaka.

Benny L
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Väldigt trevlig och duktig och social

Svar från Julia Elonen

Tack Benny, din feedback värmer! Välkommen tillbaka.

Alexander P
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Mycket trevlig och blev super nöjd med resultatet

Svar från Angelica

Tack Alexander, det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Monica S
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Angelica är en mycket trevlig frisör som jag varmt kan rekommendera. Hon frågade vad jag hade för önskemål och utifrån dom förstod hon direkt vad jag ville och resultatet blev jättebra. Monica

Svar från Angelica

Tusen tack Monica för att du tog dig tiden att ge oss din feedback, vi uppskattar det mycket! Varmt välkommen tillbaka.

Lisbeth A
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Angelica är trevlig och lättsam att prata med. Hon förstod vilka ändringar jag ville göra i frisyren och det blev hur bra som helst.

Svar från Angelica

Tusen tack Lisbeth. Det betyder mycket att du kände dig förstådd under ditt besök hos oss och att du känner dig nöjd med din frisyr! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Jasmine A
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Trevlig och kunnig person alltid

Svar från Julia Elonen

Tack Jasmine! Din recension betyder mycket. Varmt välkommen tillbaka!

Lisa K
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Proffsig frisör som alltid gör mig nöjd med håret.

Svar från Lovisa

Tack Lisa! Det betyder massor att du alltid känner dig nöjd efter dina besök hos oss. Du är varmt välkommen tillbaka.

Senita M
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Jag blev väldigt nöjd med hela upplevelsen, tänker återkomma.

Svar från Julia Elonen

Tusen tack Senita för din feedback. Det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Bettan F
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Inlyssnande,förstår hur jag menar.Trevlig och välkomnande. Köpte schampo som Linda rekommenderat vid tidigare tillfälle.Känner mig alltid nöjd när jag går därifrån

Svar från Linda B

Tack snälla Bettan! Vi uppskattar verkligen din fina feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Frida G
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Super duktig tjej som verkligen förstår mig som kund, lyssnar och är jättegullig!. Jag är så nöjd och rekommenderar henne till alla jag känner 🥰

Svar från Lovisa

Tack snälla Frida för dina fina ord! Det gör oss så glada att du är så nöjd och vi uppskattar att du rekommenderar oss vidare! Hoppas vi ses snart igen!

Sofie E
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Trevlig, kunnig, flexibel och noggrann!

Svar från Linda B

Tack snälla för de fina orden Sofie!

Magne M
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Angelica klippte mitt hår på ett professionellt sätt. Hennes bemötande var mycket vänligt.

Svar från Angelica

Tack så mycket Magne! Välkommen tillbaka!

Jimmy J
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Bra klippning, supernöjd . Lyhörd och service inriktad kommer mer än gärna tillbaka.

Svar från Julia Elonen

Tusen tack Jimmy! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till oss!

Emma O
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Jag tyckt hon var väldigt trevlig och kom med lite nya tips och idéer. Jag hade inga jätte förväntningar bara ville fräscha upp mig inför sommaren. Blev väldigt nöjd ☺️

Svar från Angelica

Tack Emma! Vad roligt att du blev så nöjd efter ditt senaste besök! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags igen!

Maya B
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Jätte bra! Väldigt förståelig och håret blev precis som önskat resultat!

Svar från Julia Elonen

Stort tack Maya! Vad roligt att höra att resultatet blev det du önskat! Välkommen åter!

Anne-Christine S
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Har varit hos många frisörer. Och Julia är bland de bästa jag varit hos. Nu sist, för en vecka sedan, blev det bättre än bäst.Tror jag gått hos Julia i 2 år. Och absolut tänker jag fortsätta gå till henne. Hon är så duktig. Förstår precis hur jag vill hon ska klippa mitt hår.

Svar från Julia Elonen

Åh vad roligt att du är så nöjd med ditt senaste besök! Bättre än bäst vill vi alltid sträva efter! Stort tack för din fina feedback och varmt välkommen tillbaka!

Emilia D
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Mycket nöjd med min klippning, konsultation och styling.

Svar från Lovisa

Stort tack, Emilia! Välkommen åter.

Pontus L

Super Duktig å trevlig , hel nöjd med klippningen

Svar från Julia Elonen

Tack för din feedback Pontus! Vad härligt att höra att du blev så nöjd. Välkommen åter!

Bénédicte L
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Julia var lyhörd och uppmärksam på mina önskemål om frisyr. Hon kollade av under klippningen hur det kändes i respektive längd då jag ville ha en radikal förändring och klippa väldigt kort. Jag bokade tjänsten Ny frisyr men tjänsten ändrades till vanlig klippning då det gick snabbare att utföra. Väldigt bra upplevelse 👌🏻🙂

Svar från Julia Elonen

Stort tack Bénédicte för att du vill dela din upplevelse av ditt senaste besök hos oss! Det glädjer oss att höra att du blev så nöjd och att du hade en bra upplevelse. Varmt välkommen åter!

Emilia E
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Duktig och trevlig tjej! Blev nöjd!

Svar från Julia Elonen

Tack snälla, Emilia! Det glädjer oss verkligen att höra.

Erik O
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Julia var varmt tillmötesgående och var väldigt trevlig. Hon var lättsam att tala med och man kände sig bekväm och trygg. I stolen. Hon var noga med att man inte skulle gå därifrån besviken.

Svar från Julia Elonen

Tack Erik för att du vill dela upplevelsen av ditt senaste besök hos oss, det betyder massor! Varmt välkommen åter.

Yvonne A
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Lovisa var mycket bra, noga och trevlig.

Svar från Lovisa

Stort tack för din feedback Yvonne! Det glädjer oss verkligen att du är så nöjd med ditt besök! Välkommen åter.

Ella W
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Mycket fint bemötande ,och fin behandling som gjorde mig till en belåten kund

Svar från Linda B

Din fina feedback värmer Ella! Stort stort tack!

Anna-Karin S
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Julia är en mycket trevlig och duktig frisör, jag blev supernöjd med mitt hår 🥰

Svar från Julia Elonen

Tack Anna-Karin! Vi uppskattar att du tagit dig tiden att lämna din feedback och det glädjer oss ännu mer att du så nöjd med ditt resultat! Varmt välkommen tillbaka!

Fredrik L
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Glad, trevlig o positivt pratsam. Håret vart så som jag beskrev att jag ville ha det. Inga som helst negativa anmärkningar med andra ord!

Svar från Linda B

Vad härligt att höra Fredrik! Stort tack för din fina feedback! Varmt välkommen åter!

Louise B
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Första besöket. Inlyssnande tjej. Proffsig och vänlig i sitt bemötande. Fint resultat och jag är nöjd. Kommer återkomma till Julia. Gott kaffe att sippa på under behandlingstiden. I övrigt fint och glatt samtal vid bokning per telefon, då med Julias kollega Linda.

Svar från Julia Elonen

Tack Louise! Det värmer att höra att du är nöjd med både resultatet och bemötandet, från första samtalet till slutligt resultat! Vi hoppas du ger oss möjligheten att få bjuda på gott kaffe och en härlig stund även nästa gång det är dags för ett frisörbesök!

Birgitta J
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Välkomnande lätt att prata med och en väldigt duktig frisör

Svar från Angelica

Det glädjer oss att höra att du är så nöjd med ditt besök Birgitta! Varmt välkommen tillbaka!

Susanne E
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Underbar frisör och människa. Lyssnar och förstår hur jag vill ha mitt hår. Jag har aldrig gått därifrån besviken.

Svar från Linda B

Det gör oss så glada att få läsa! Tack Susanne, för din fina feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Anita A
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Jättebra ,har beställt färg senare,får bedöma då!

Svar från Julia Elonen

Tack för att du delar din positiva upplevelse, Anita! Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa besök!

Anita N
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Mycket trevligt bemött. Mina förväntningar var neutrala, men det blev en skön och trevlig stund. Det var lite strul med tiden, men det löste sig bra. Permanenten blev bra och jag fick tips om skötsel. Totalt är jag mycket nöjd och kommer gärna tillbaka!

Svar från Linda B

Tack Anita! Vi uppskattar att du tagit dig tiden att dela din positiva upplevelse och det glädjer oss att höra att du är så nöjd med ditt resultat! Varmt varmt välkommen tillbaka!

Sofie G
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Julia är en duktig frisör som lyssnade på hur jag ville ha håret klippt. Trevlig och riktigt professionell som jag gärna klipper mig hos igen.

Svar från Julia Elonen

Tack Sofie, för att du delar din positiva upplevelse! Varmt välkommen tillbaka nästa gång det är dags för ett frisörbesök!

Madelene G
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Duktig frisör, jag kände mig i trygga händer. Bokade Julia då min vanliga frisör inte hade tid. Men kan absolut tänka mig Julia som min framtida frisör.

Svar från Julia Elonen

Tack Madelene för att du delar din positiva upplevelse hos oss! Det glädjer oss verkligen att höra. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till oss!

Kid D
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Det var första gången jag klippte mig hos Wau och jag blev rekommenderad av min mamma och jobbarkompis. Jag tyckte att Linda var trevlig och mycket duktig. Jag blev nöjd med min frisyr och kommer gärna tillbaka nästa gång det är dags för klippning igen.

Svar från Linda B

Vad roligt att höra att du fått oss rekommenderade av andra och att du dessutom blev så nöjd! Vi ser fram emot att snart få välkomna dig tillbaka igen.

Susanna A
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Hej. Linda hängde med direkt på att jag ville ha en ny frisyr och kollade den bild jag hade med mig och kom fram till att det skulle funka med de längder jag hade. Resultatet blev kanon! Linda är en skön person som är lätt att prata med också :) //Susanna

Svar från Linda B

Tack Susanna, för att du delar din upplevelse hos oss! Det glädjer oss att du är så nöjd efter ditt besök och vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka!

Hanna A
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Fint bemötande av mina barn på 8 och 9år. Lyssnade in både barnens och mina önskemål och resultatet blev toppen!

Svar från Angelica

Tack Hanna, för att du tog dig tiden att skriva om erat besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Ni är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Saga F
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Julia är så duktig frisör, lyhörd och så vänlig. Jag blir alltid nöjd med mitt hår efter varje besök hos fina Julia.

Svar från Julia Elonen

Tack för din feedback Saga. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Karin N
Skrev om Julia Elonen en del av WAU Avesta

Så duktig och nogrann. Trevligt bemötande.

Svar från Julia Elonen

Tusen tack Karin! Vi uppskattar verkligen din feedback! Välkommen åter!

Gunnel K
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Hon sa välkommen när jag kom o beställde klippning . Följde mej till stolen och sa hur många min det skulle dröja innan honnskulle komma tillbaks och klippa mej. Vi hade en trevlig pratstund eftersom det var första gången vi träffades hade vi mycket att prata om. Jag var mycket nöjd och beställde. Ny tid.

Svar från Angelica

Tack Gunnel för att du tog dig tiden att ge oss denna otroligt fina feedback, det värmer! Du är hjärtligt välkommen tillbaka!

Mikael L

Trevlig och duktig ! 👍🏻 😃

Svar från Lovisa

Stort tack Mikael för din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Sara L
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Mycket trevlig stund och blev nöjd med resultatet 😍

Svar från Linda B

Din feedback värmer Sara, stort tack! Varmt välkommen tillbaka.

Kenneth H
Skrev om Angelica en del av WAU Avesta

Trevlig o otroligt duktig är hon

Svar från Angelica

Tack Kenneth! Det värmer för oss att höra! Varmt välkommen tillbaka.

Oscar S
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Blev snällt bemött och fick massa tips om hur jag kunde ta hand om håret samt frågade om hur jag gjorde för att hålla upp håret

Svar från Linda B

Tack för din feedback Oscar! Varmt välkommen tillbaka.