Kände mig väldigt välkommen med glad och trevlig personal. Och jag är fullständigt nöjd med Lindas tips på klippningen och blev väldigt nöjd. Så jag byter absolut inte ut WAU i Avesta mot någon annan frisör.
WAU Avesta
Välkommen till WAU Avesta! På Kungsgatan 17 i Avesta hittar du WAU Avesta som är den 7:e i ordningen av våra salonger som finns runt om i Sverige. Vi har professionella frisörer på plats som tar hand om ditt hår och vi använder oss endast av produkter av hög kvalitet, för att ditt hår ska må bra och hålla i längden. Våra...
352 omdömen om WAU Avesta
Sedan starten hos Reco 2022
En vanlig klippning blev nöjd, men priset var dyrt 620 kr
Lovisa och angelika är två frissor som jag bara gillar. Dom vill jag ha så länge jag bor i Avesta.
Mycket trevligt bemötande och omhändertagande, förklarade hur looken skulle vara och det blev så bra. Nöjd kund helt enkelt.
Stort stort tack Ulrika för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Otrolig frisör som är fantastisk på sitt jobb. Är lyhörd, trevlig och får otroliga resultat. Enda frisören jag rekommenderar till andra och den enda jag skulle gå till.
För mig är det viktigt att få klippning av samma person. Jag uppskattar verkligen Angeiica.
Stort tack för din feedback, hoppas vi ses snart igen.
Angelica är en mycket trevlig och duktig frisör.
Tusen tack Annalena för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!
Är jätteglad för att Lovisa är tillbaka. Hur nöjd som helst
Det är vi med :) tack för fina ord! Välkommen tillbaka!
Toppen ställe! Man känner sig välkommen och frisören lyssnar in vad man har för önskemål. Förklarar vad hon har i håret innan och varför så man har en chans att säga nej ❤️
Stort stort tack Erica för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Valde Angelica även vid förra ägaren Hårfager.Vill ha henne nu också Hon är så duktig Lugn vänlig Känns tryggt Kan sitt yrke
Tack så mycket Siv för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Har både klippt och färgat håret hos Angelica och det blev helt suveränt! Verkligen noggrann och riktigt kunnig!
Tack så mycket Elin för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Färg och klipp, Linda var trevlig, professionell och jag var såvnöjd när jag var klar!
Stort stort tack för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Jag köpte en klippning och den blev riktigt bra
Så supernjöd🙂 kommer snart tillbaka.
Tusen tack för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!
Jättefint omhändertagen och klippt. Väldigt trevlig salong.
Tusen tack för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!
Hon klippte mig för första gången men hon visste precis hur och var hon skulle klippa.
Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Jag upplevde ett jättetrevligt bemötande
Blev mottagen och bemött väldigt trevligt upplevde att hon var lyhörd hur jag ville ha mitt hår. Och jag blev väldigt nöjd med resultatet
Lovisa är en fantastisk person. Mjuk fin lyhörd. Lyssnade på mina önskemål o hade bra förslag för att fixa till min eländiga frisyr 😉. En tjej som vet vad hon gör.
Tack så mycket Mia för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Trevligt bemötande och lyssnade på mina önskemål! Nöjd med frisyren 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻!
Tack så mycket Anna för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Kom in med väldigt slitet hår, Julia lyckades rädda det med mer kvar på längden än jag förväntat mig när jag gick in. Jättenöjd.
Stort tack Veronica för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.
trevligt bemötande, proffsig i allt, klipper bra
Stort tack Margareta för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.
Mycket vänlig, omtänksam och i lyssnande.
Tack så mycket Kerstin för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Proffsigt bemötande och lyssnade på mig. Blev supernöjd av resultatet. Trevlig stund. :)
Tack så mycket Marina för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Bra på alla sätt. Jättebra bemötande.
Kanonbra! Mycket skicklig frisör!
Julia Elonen var mycket snäll och duktig på sin arbeta. Jag är glad att min ett nytt färg. Tack
Stort tack för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.
Mycket gott bemötande och trevlig
Stort tack Jan för din feedback, hoppas vi ses snart igen.
Tack för att du tog dig tiden att recensera oss! Hoppas vi ses snart igen!
Väldigt trevlig tjej. Vi kommer jätte bra överens Min dotter som bor i Kungälv klipper sig hos henne när hon är här hemma i Avesta på semester.
Stort tack Kristina, vilka fina ord! Så härligt att höra att vi får äran att ha hand om din dotters hår också även om hon inte bor här :) hoppas vi ses snart igen!
Min vanliga frisör var upptagen men jag fick ett sånt fint o proffsigt bemötande av Julia, blev väldigt nöjd med klippning o färgning av fransar o bryn på denna trevliga salong.
Tack så mycket Anette för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Det var en fin erfarenhet av mötet m Julia en trevlig tjej
Tusen tack Gunbritt för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!
Jag tycker hon är mycket bra, tog hand om mig på bästa sätt
Bästa 🔥rekommenderar verkligen 😍👍
Tusen tack Katarina! Vilka fina ord! Hoppas vi ses snart igen!
Ett bra bemötande blev väl omhändetagen. Nöjd med min tid jag var där
Tusen tack Eva för dina fina ord. Hoppas vi ses snart igen! :)
Trevligt bemötande, trevlig personal Jag är nöjd och glad Här klipper jag mig nästa gång också
Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, kul, då ses vi snart igen!
Så trevlig och proffsig, rekommenderad absolut!
Bra och trevlig. Visste vad hon gjorde
Mycket bra och trevlig! Jag är hel nöjd. Kommer att försöka boka Julia igen
Trevligt bemötande och fint resultat. Jag köpte hårschampo. Mycket nöjd.
Stort stort tack Inger för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Mycket bra. Här redan bokat ny tid. Så jag rekomenderar wau till alla
Linda är så super trevlig ❤️ hon känner mej och min frisyr så väl. Nästan som hon var min egen dotter.👍🙏
Oj vilka fina ord Lennart! Det är en ynnest för oss att få ha människor som dig som vår kund. TACK!
Fantastiskt trevlig tjej, väldigt service minded och mkt kompetent. Jag är supernöjd och har redan bokat ett återbesök! :) vänligen Jessica
Stort TACK Jessica för dina fina ord! Vi ses snart igen :)
Jätte trevlig tjej, hade väl inga speciella förväntningar innan besöket men blev jättenöjd med resultatet av klippningen hon gjorde.
Tusen TACK Merja för att du tog dig tiden att lämna denna recension! Du är så välkommen tillbaka! :)
Trevligt bemötande, klippte bara luggen så inte mycket att säga om det. Köpte en hårspray jag haft tidigare.
Stort tack för din feedback, hoppas vi ses snart igen.
Jag har endast positiva upplevelse från WAU, Speciell Linda anser jag är väldig trevligt och mycket kompetent
Proffsig och kunnig. Mycket nöjd med klippningen.
Linda är så professionellt, fick äntligen denna hårfärgen som jag önskade mig 😊 Jättebra bemötande, lyhörd, så trevligt att prata med henne så tiden gick så fort 👍👌
Lyssnade och förstod mina önskemål
Helt fenomenalt och bra service, och mycket trevlig