Toppen ställe! Man känner sig välkommen och frisören lyssnar in vad man har för önskemål. Förklarar vad hon har i håret innan och varför så man har en chans att säga nej ❤️
96 omdömen om Linda B
Stort stort tack Erica för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Färg och klipp, Linda var trevlig, professionell och jag var såvnöjd när jag var klar!
Stort stort tack för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Jag köpte en klippning och den blev riktigt bra
Jag upplevde ett jättetrevligt bemötande
Trevligt bemötande och lyssnade på mina önskemål! Nöjd med frisyren 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻!
Tack så mycket Anna för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Proffsigt bemötande och lyssnade på mig. Blev supernöjd av resultatet. Trevlig stund. :)
Tack så mycket Marina för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Bra på alla sätt. Jättebra bemötande.
Mycket gott bemötande och trevlig
Stort tack Jan för din feedback, hoppas vi ses snart igen.
Tack för att du tog dig tiden att recensera oss! Hoppas vi ses snart igen!
Jag tycker hon är mycket bra, tog hand om mig på bästa sätt
Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!