Linda B

353 omdömen om Linda B

Sedan starten hos Reco 2022
Anna E
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Proffsigt bemötande och fantastiskt resultat varje gång. Har du bångstyrigt nordiskt hår kan jag varmt rekommendera Linda! Hon är otroligt kompetent när det kommer till klippning, slingor och att skapa perfekta färgkombinationer. Förutom hennes höga yrkesskicklighet erbjuder hon alltid ett trevligt och varmt bemötande. Man lämnar salongen med en helt ny känsla och ett strålande resultat.

Agneta E
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Alltid glad och positiv. Ger bra förslag om håret. Ser alltid fram emot besöken hos henne.

Svar från WAU

Stort tack, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback Agneta! Varmt välkommen tillbaka.

Lena G
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Känner mig trygg när Linda fixar mitt hår.

Svar från WAU

Din feedback värmer, stort stort tack Lena! Hjärtligt välkommen tillbaka.

Catrin P
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Jag är alltid lika nöjd när jag har varit hos Linda. Hon lyssnar av och kommer med idéer som skulle passa mitt hår. Kan varmt rekommendera henne.

Svar från WAU

Tusen tack Catrin! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.

Carolina S
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Härlig personlighet, lyhörd och trevlig.

Svar från WAU

Din feedback värmer, stort tack Carolina! Hjärtligt välkommen tillbaka.

Louise L
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Bra resultat och alltid lika trevligt!

Svar från WAU

Din feedback värmer, stort tack Louise! Hjärtligt välkommen tillbaka.

Lucas O
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Jag är otroligt nöjd, hon är väldigt duktig

Svar från WAU

Din feedback värmer Lucas, stort stort tack! Varmt välkommen tillbaka.

Marielle W
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Helt fantastisk frisör som är både lyhörd och otroligt kunnig! Jag bor egentligen i USA, men ser alltid till att boka in en klippning hos Linda när jag är hemma i Sverige och hälsar på. Rekommenderar henne varmt! ⭐️❤️

Svar från WAU

Tack snälla för dina värmande ord Marielle! Din recension går rakt in i hjärtat. Varmt välkommen tillbaka.❤️

Ann Marie Z
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Trevligt bemötande. Kunnig personal. Jag blev mycket nöjd. Återkommer senare.

Svar från WAU

Tack för din feedback Ann Marie, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Monika L
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Toppen, kom med förslag och jag är nöjd.

Svar från WAU

Stort tack Monika, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.