Jag blir alltid bra bemött, av Linda B. Hon har klippt mig, under en lång tid och har en bra uppfattning om mitt hår och gjorde en väldigt bra touch up på mig. Jag är väldigt nöjd, med Linda B och ser ingen anledning att byta, till någon annan.
232 omdömen om Linda B
Alltid nöjd med bemötandet och behandlingen. Känner mig trygg med Lindas erfarenhet och expertis
tusen tack, Sofie! Vi uppskattar verkligen din feedback! Välkommen tillbaka.
Hon är best . Lyhörd, trevlig Hon vet vad kunden önskar.
Stort tack Ulla för din feedback! Du är välkommen tillbaka.
Inlyssnande,förstår hur jag menar.Trevlig och välkomnande. Köpte schampo som Linda rekommenderat vid tidigare tillfälle.Känner mig alltid nöjd när jag går därifrån
Tack snälla Bettan! Vi uppskattar verkligen din fina feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Trevlig, kunnig, flexibel och noggrann!
Tack snälla för de fina orden Sofie!
Mycket fint bemötande ,och fin behandling som gjorde mig till en belåten kund
Din fina feedback värmer Ella! Stort stort tack!
Glad, trevlig o positivt pratsam. Håret vart så som jag beskrev att jag ville ha det. Inga som helst negativa anmärkningar med andra ord!
Vad härligt att höra Fredrik! Stort tack för din fina feedback! Varmt välkommen åter!
Underbar frisör och människa. Lyssnar och förstår hur jag vill ha mitt hår. Jag har aldrig gått därifrån besviken.
Det gör oss så glada att få läsa! Tack Susanne, för din fina feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Mycket trevligt bemött. Mina förväntningar var neutrala, men det blev en skön och trevlig stund. Det var lite strul med tiden, men det löste sig bra. Permanenten blev bra och jag fick tips om skötsel. Totalt är jag mycket nöjd och kommer gärna tillbaka!
Tack Anita! Vi uppskattar att du tagit dig tiden att dela din positiva upplevelse och det glädjer oss att höra att du är så nöjd med ditt resultat! Varmt varmt välkommen tillbaka!
Det var första gången jag klippte mig hos Wau och jag blev rekommenderad av min mamma och jobbarkompis. Jag tyckte att Linda var trevlig och mycket duktig. Jag blev nöjd med min frisyr och kommer gärna tillbaka nästa gång det är dags för klippning igen.
Vad roligt att höra att du fått oss rekommenderade av andra och att du dessutom blev så nöjd! Vi ser fram emot att snart få välkomna dig tillbaka igen.