Linda B

344 omdömen om Linda B

Sedan starten hos Reco 2022
Monika L
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Toppen, kom med förslag och jag är nöjd.

Ros-marie S
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Alltid glad och förstår hur man vill ha det! Förtroendeingivande.

Monica K
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Trevlig och lugn tjej som lyssnar hur man vill ha det. Efter första besöket som ny kund så är jag nöjd.

Ingela H
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Linda är alltid vänlig och trevlig , hon har lyckats hitta hur jag vill ha min frisyr.

Magnus W
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Perfekt. Trevlig, rolig och duktig.

Ann Chatrin A
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Jag har gått en tid hos Linda och klippt mig. Har alltid blivit trevlig bemött och framförallt så förstår hon sig på hår. Hon är trevlig och uppmärksam. Jag köper Kerastase Densifique shampo då kvaliten på håret har förändrats. Linda uppfattade genast att jag var orolig och bytte direkt till en ny klippmetod som gjorde att håret såg tjockare ut. Hon är guld värd för mig

Annelie M
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Trevligt fint bemötande. Mycket bra klippning.

Kerstin G
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Jag är mycket nöjd med min frisyr. Linda klippte, efter att hon rådgjort med mig, lite annorlunda frisyr än den jag hade. Linda var mycket trevlig att prata med.

Svar från Linda B

Tack Kerstin, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Thomas B
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Linda klippte min dotter och hon blev väldigt nöjd 😊

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback Thomas, den betyder massor för oss! ☺️ Varmt välkomna tillbaka.

Larsgöran R
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Blir alltid bra bemöt av Linda

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!