Linda B

96 omdömen om Linda B

Sedan starten hos Reco 2022
Erica F
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Toppen ställe! Man känner sig välkommen och frisören lyssnar in vad man har för önskemål. Förklarar vad hon har i håret innan och varför så man har en chans att säga nej ❤️

Svar från Linda B

Stort stort tack Erica för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.

First-Name L
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Färg och klipp, Linda var trevlig, professionell och jag var såvnöjd när jag var klar!

Svar från Linda B

Stort stort tack för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.

Axel J
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Jag köpte en klippning och den blev riktigt bra

Eldrid J
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Jag upplevde ett jättetrevligt bemötande

Anna G
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Trevligt bemötande och lyssnade på mina önskemål! Nöjd med frisyren 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻!

Svar från Linda B

Tack så mycket Anna för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!

Marina B
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Proffsigt bemötande och lyssnade på mig. Blev supernöjd av resultatet. Trevlig stund. :)

Svar från Linda B

Tack så mycket Marina för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!

Brittmarie F
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Bra på alla sätt. Jättebra bemötande.

Jan E
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Mycket gott bemötande och trevlig

Svar från Linda B

Stort tack Jan för din feedback, hoppas vi ses snart igen.

Tuva H

Svar från Linda B

Tack för att du tog dig tiden att recensera oss! Hoppas vi ses snart igen!

Gunilla L
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Jag tycker hon är mycket bra, tog hand om mig på bästa sätt

Svar från Linda B

Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!