Julia E

378 omdömen om Julia E

Sedan starten hos Reco 2022
Yvonne E
Skrev om Julia E en del av WAU Avesta

En jätteduktig tjej med saxen🌟

Svar från WAU

Tusen tack för din feedback Yvonne. Vi är glada att vi kunde möta dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka igen!🌸

Elsa P
Skrev om Julia E en del av WAU Avesta

Jätte snäll tjej, som tar så bra hand om sina kunder och lyssnar på deras önskemål! Rekommenderar verkligen!

Svar från WAU

Fint att höra! Stort tack Elsa för att du återkopplar om ditt besök till oss, det uppskattar vi massor. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Maria E
Skrev om Julia E en del av WAU Avesta

Rekommenderar verkligen Julia, så noga och så duktig! Blir aldrig missnöjd!

Svar från WAU

Tusen tack Maria! Vi uppskattar verkligen din feedback! Välkommen åter!

Alva A
Skrev om Julia E en del av WAU Avesta

jätte trevlig, vart super nöjd med resultatet också. kommer att komma tillbaka igen! väldigt trevlig bemött

Svar från WAU

Tack så mycket för din fina feedback Alva! Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart.

Ing-Marie G
Skrev om Julia E en del av WAU Avesta

En fantastikt duktig/kunnig frissa.Med ett lugnt och fint bemötande. Supernöjd,återkommer gärna.

Svar från WAU

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din feedback Ing-Marie, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Anna-Lena F
Skrev om Julia E en del av WAU Avesta

Trevligt bemötande. Frågar hur man vill bli klippt och klipper håret perfekt.

Svar från WAU

Tack så mycket för din fina feedback Anna-Lena! Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart.

Malin A

Trevlig tjej och kunnig , kommer återkomma ☺️

Svar från WAU

Stort stort tack för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss Malin! Varmt välkommen tillbaka.😀

Nina P
Skrev om Julia E en del av WAU Avesta

tycker hon var jätteduktig och myket trevlig. jag blev mer än nöjd!!!

Svar från WAU

Vad roligt att höra att du är så nöjd Nina. Nästa gång går vi för 5 av 5! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Maria W
Skrev om Julia E en del av WAU Avesta

Julia hade ett bra bemötande och levde helt upp till mina förväntningar både gällande färgning och klippning.

Svar från WAU

Tusen tack för din feedback Maria, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Eva F
Skrev om Julia E en del av WAU Avesta

Mycket skicklig frisör! Mycket god social kompetens! Lätt att föra ett trevligt samtal med ! Kan varmt rekommendera Julia till vänner och bekanta! Totalt ett mycket positivt besök! Supernöjd!

Svar från WAU

Tusen tack Eva! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.