Frisör i Dalarna

Rättvik  (1 st)

Topp 23 frisörer i Dalarna

• WAU Avesta

854 omdömen
    Välkommen till Wau Avesta!
    Eva F
    Eva F: Noggrann, social kompetens, vänlig, trevligt möte, jag är mycket nöjd! Återkommer gärna!
  • WAU Falun

378 omdömen
    Alla är vi lika unika - Låt oss skapa lite mer WAU i vardagen.
    Fia W
    Fia W: Blev fantastiskt bemött då jag var modell för extensions under en utbildning. Proffsigt från alla håll. Noggrant frågade de efter hur jag önskade ha min frisyr och resultatet blev fantastiskt. Köpte schampo, balsam och leeve in kräm från kerastase som passar för extensions. Jag fick gott kaffe och kände mig som en prinsessa. Så otroligt nöjd. Så fina och kunniga frisörer på WAU.
  • WAU Hedemora

47 omdömen
    Alla är vi lika unika - Låt oss skapa lite mer WAU i vardagen.
    Fia W
  • Topias T
    Topias T: Bra klippning, trevligt bemötande och skön interiör. Bra ställe! :)
  • 14 omdömen
    Magnus T
    Magnus T: Som vanligt är jag väldigt nöjd med klippningen av både hår och skägg. Alltid trevliga!
  • Daniel B
    Daniel B: Jag tillhör dom som tycker att en klippning (för en enkel frisyr) efter lite mekanisering och effektivisering skulle vara möjlig att genomföra på 10 minuter till en kostnad av 150 kronor. I Sverige tycks det dock inte finnas några frisörer som arbetar mot ett sådant mål. I brist på bättre testade jag Lailas Frisersalong och blev positivt överraskad. Drop in med filosofin först där först klippt Måndag till Fredag kl 9 till 18 och Lördag från 8 till 12 (+ stannar så länge det finns kunder). Under dom cirka 30 minuter som det tog att korta av mitt hår pratade hon sedan lagom mycket (varken långtråkigt eller öronskav) och la inte näsan onödigt mycket i blöt. Resultatet blev bra och priset, 240 kr var fördelaktigt. Så länge jag inte hittar någon frisör som erbjuder effektiva 10-minuters klippningar kommer jag därför med största sannolikhet att gå dit igen. OBS!: Frisörsalongen ligger på Storgatan 18 och inte Äppelstigen som anges här i Reco.
  • 2 omdömen
    Kerstin K
    Kerstin K: När jag varit här är jag alltid så fin i håret!
  • S
    S: Maria på Morderna är den i särklass bästa frisör jag haft alla kategorier! Hon har klippt mig perfekt i 5 år nu. Jag har stora krav på service, personlighet, initiativtagande och kreativitet. Maria uppfyller alla förväntningar! + att hon är kanontrevlig, cool och det är lika roligt att klippa sig varje gång!
    Shpend I
    Shpend I: Enkelt att boka och grymt bra frisörer. Även för barn!
  • Kalle E
    Kalle E: Mycket bra kundmottagande,och stor kunnighet på massage och klippning. Rekommenderas varmt.
    Vivi-Anne L
    Vivi-Anne L: Helt enkelt bäst i Sandviken. Har en underbar kort frisyr i supermodern tappning. Såå himla tacksam!
  • Mikael B
    Mikael B: Jättebra bemötande och super service. Jag fick inte fransar men Geraldine gjorde den bästa spraytan jag någonsin fått. Grymt proffsiga!
  • 4 omdömen
    Jonathan R
    Jonathan R: Mycket orr där!
  • char b
    char b: Jag kan varmt rekomendera denna salong. Dom är duktiga på både klipp och förlägning och man blir alltid lika trevligt och proffisgt bemöt.
    Åsa G
    Åsa G: Gillar dom starkt. Jag går hos Ronny och är jättenöjd. Gå dit vetja.. :)
  • Erika H
    Erika H: En mycket mysig salong med oerhört trevlig damer som utför ett fantastiskt jobb! Varmt bemötande och alltid ett perfekt resultat! Relativt enkelt att få tid snabbt! Ligger något beläget utanför staden men detta kompenseras som sagt upp av den kompetens tjejerna har samt deras förmåga att alltid få kunden att känna sig välkommen!
    Jimi W
    Jimi W: Draga är Sveriges bästa frisör, utan tvekan! Trevlig miljö där det är skönt att tillbringa en stund med Draga och hennes kunder som alla är som en liten familj. Mysigt, trevligt och har aldrig lämnat salongen missnöjd!
  • Joakim  L
    Joakim L: Bästa frisören i dalarna! Fixar alltid till den frisyren du vill ha, hänger med i de senaste trenderna och går många kurser för att se till att kunden alltid blir nöjd. Ligger alldeles brevid älven i Leksand.
  • Tilde Ö
    Tilde Ö: Efter att ha fått mitt blonda hår helt förstört på en annan känd salong i Avesta bestämde jag mig för att söka råd hos Mia på Make My Day. Trots att det var katastrofala fel på håret vad gäller både teknik och färgning så åtog sig Mia utmaningen att rätta till det... Hon gjorde ett exeptionellt jobb och räddade mitt felslingade hår, och nu är jag dessutom snyggare än någonsin. Tusen, tusen Tack!
    Anna E
    Anna E: Allt under samma tak !! Martin som fixar finaste frisyren , Linda som tar hand om resten . Superbt !! Anna E
  • Hans-Olof F
    Hans-Olof F: Dzemal på Stens herrfrisering är både kunnig och oerhört noggrann. Dessutom vet han hur man håller igång en konversation, om han märker att kunden vill det. Mycket prisvärd, en av de bästa.
  • Josefine
    Josefine: Jag hittade Sofie på Fint hår helt enkelt för några år sedan och har hållt fast vid henne sedan dess. Hon är både duktig på att hitta en frisyr man passar i och klipper den sedan väldigt bra. Dessutom är hon väldigt trevlig.
  • Lise-lotte T
    Lise-lotte T: Sämsta frisörupplevelsen någonsin!!! Hade kunnat klippa mig själv bättre, frisören hade bråttom, klippte ojämt och kändes väldigt oseriös. Där kastade man pengarna i sjön!