Otroligt lyhörd och proffsig!
WAU Falun
WAU Falun Mitt på Slaggatan, i Faluns charmiga stadskärna, hittar du vår salong – en modern och inbjudande plats där vi sätter dig och ditt hår i fokus. Våra skickliga frisörer erbjuder allt från trendiga klippningar och kreativa färgningar till professionella hårprodukter och personliga stylingtips. Hos oss på WAU handlar...
758 omdömen om WAU Falun
Sedan starten hos Reco 2023
Extremt bra service, bra bemött och lyssnad på!
Mycket bra bemötande och väldigt nöjd med klippningen.
Jag tyckte att hon var bra på att förstå vad man ville ha och sedan blev resultatet jättefint!
Tack, jag blev väldigt nöjd, tycker att hon är väldigt duktig, kan sitt jobb, och är mycket trevlig Tack
Fantastisk gullig tjej med kunden i fokus. Blev så nöjd med resultatet och fin och behaglig upplevelse.
Trevlig och bra bemötande. Ser framemot att komma tillbaka. Blir alltid lika nöjd med resultatet och att det finns ett tydligt budskap att lyssna på kunden och arbeta efter dennes behov och preferenser.
Förstår och leverar min hårvision, är jättenöjd som alltid!
Hon är proffsig på det hon gör. Otroligt noggrann och visar kunden att hon verkligen vill att det ska blir snyggt/bra/rätt. Hon är serviceminded och har ett fint mjukt sätt att möta kunden. Det jag också uppskattar är att när man sitter i hennes stol är hon intresserad av att prata utan att för den skull pladdra på och skvallra (som jag upplevt på typ alla andra salonger jag varit på i livet). Även om de är två frisörer i salongen samtidigt så är fokus 100% på kunden, inte att de för samtal sinsemellan vilket gör i alla fall mig sedd och prioriterad.
Otroligt omhändertagande och trevligt besök
Angelica är så noggrann och dessutom så trevlig att ha att göra med. Rekommenderar henne varmt till alla!
Hon är mån om mig som kund, väldigt trevlig och lyssnar på vad jag vill och kommer med bra tips. Är aldrig omöjlig. Alltid nöjd med hur håret blev när jag varit till henne
Supertrevligt bemötande och min son som innan knappt ville gå till frisören tjatar nu om att få gå dit igen ❤️
Supertrevlig frisör som lyssnar in önskemål och omsätter det till verklighet. Alltid det lilla extra när man klipper sig hos Angelica!
Mycket trevlig frisör. Blev jätte nöjd med klippningen.
Ida är den bästa frisören jag har haft Hon är väldigt lyhörd och gör alltid exakt det jag önskar. Även om hon säkert vill klippa mycket mer än vad jag vill, gör hon som jag önskar.
Jag är otroligt nöjd med mitt besök hos Olivia på Wau! Jag har blekt och färgat håret hemma och trodde knappt att det kunde gå att fixa men det kunde Olivia med bravur!! Grym på färg verkligen! 🫶✨
Jag blev så nöjd med mitt hår 10/10🥇
Jätteduktig frisör som verkligen lyssnar på dina önskemål. Jag är supernöjd med resultatet och rekommenderar henne varmt till andra kunder.
Väldigt nöjd med besöket hos Emelie
Emelie är alltid trevlig och professionell! Jag har gått till henne i flera år och är alltid jättenöjd!
Otroligt bra frisör, bra bemötande, väldigt lyhörd och levde verkligen upp till mina förväntningar, jag klippte bara igenom håret och gjorde layers men har aldrig varit så nöjd!
Emelie är den bästa frisör jag någonsin gått till! Äntligen trivs jag med mitt hår igen, inte bara där i frisörstolen utan dag efter dag hemma med både färg och klippning. Magi - men på riktigt!!
Ida är väldigt engagerad och lyhörd. Hon ger mycket av sig själv både i kunskap inom yrket samt ett bra bemötande. Ida är väldigt skicklig på det hon gör.
Varmt välkomnande och proffsig klippning!
Vilken fantastisk frisör! Genuin, snäll och trevlig på alla sätt och vis. Skapar magi med saxen! Rekommenderas varmt!
Jag tyckte att Olivia var väldigt professionell och jag fick en bra bild om hur mitt hår skulle kunna bli efter klippning.
Jättefint bemötande och trygg på handen. //Susanne
Mycket trevlig och lättpratad frissa. Mycket bra behandling och jag är jättenöjd med klippningen! Vi ses igen Angelica!
Det ser vi fram emot. Stort stort tack Eva. Det glädjer oss att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen när det är dags för nästa besök.
Proffsig. Väldigt trevligt bemötande. Perfekt resultat.
Stort tack Alfred, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Super trevlig och jätte duktig frisör, blev så nöjd med resultatet!
Tack för din feedback Tuvali, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med resultatet! Varmt välkommen tillbaka.
Trevlig, kunnig och supernöjd med resultatet!
Tack Alma. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du är nöjd med resultatet. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Trevligt som alltid på WAU. Angelica duktig och man känner sig trygg med henne, hon kan sin sak.
Tusen tack Kerstin! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen åter!
Jag yttra mig inte mera än ovanstående betyg!!
Stort tack Yvonne 🫶🏼 Varmt välkommen tillbaka igen.
Jag tycker personligen att Olivia är en grym frisör! Har gått hos hennes två gånger bara, men båda gångerna har jag varit supernöjd med hur håret blev. Kan varmt rekommendera Olivia!
Tusen tack Fredrik! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.
Alltid lika glad och trevlig, noggrann med konsultation och jättefint resultat!!
Stort tack Amanda, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Fantastiskt nöjd! Så fint bemötande och så inlyssnande. Och superbra klippning.
Tack för din fina feedback Maria, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök och din klippning! Varmt välkommen tillbaka.
Ida är en mycket kompetent frisör, som både är skicklig och lyhörd för kundens behov. Samt mycket noga med att kunden ska vara nöjd efter besöket. Jag har klippt och färgat håret .Vid flertal gånger. Jag rekommendrar henne med det varmaste.
Tack för din fina återkoppling Kristina! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi bli så tacksamma för din rekommendation. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen. 🫶🏼
Extremt kunnig och duktig personal. Resultatet vart grymt bra och jag är supernöjd
Stort stort tack för dina värmande ord Douglas. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Hon lyssnar, hon pratar lite lagomt mycke, hon frågar mig, hon kanske mer skulle vågat komma med nåt eget förslag! Men jag är i stort nöjd och Angelica är duktig på att klippa korta hår! Jag kommer att boka henne igen!
Tack Birgitta, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för och det glädjer oss att du känner dig nöjd och vill komma tillbaka! Du är varmt varmt välkommen när det är dags igen.
Många klippningar genom åren. Alltid varit nöjd med upplevelsen och resultatet.
Stort tack för ditt omdöme Peter och för att vi får förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen och igen och igen.
Mycket trevligt omhändertagande och frisyren blev lättskött mvh Gunilla
Tack för din feedback Gunilla, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med din frisyr! Varmt välkommen tillbaka.
Inlyssnande, toppen, gick stegvis märkte min nervositet. 10/10
Stort tack Stella för att du återkopplar om ditt besök till oss, det uppskattar vi massor. Det glädjer oss att du känner dig nöjd. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen. 🫶🏼
Olivia är lydhörd, förstog vad jag var ut efter och bjöd på fantastisk service, Är så nöjd med mitt hår ♥️ nu har jag hittat min frysör- äntligen. Rekomenderar stärkt.
Tusen tack Karen! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen ❤️
Så skön hårtvättsmassage, bara den är värd besöket, Är även mycket nöjd med klippningen, jag kan varmt rekommendera Ida,
Stort tack Merja! Vi är glada att du uppskattade hårmassagen och hade en bra upplevelse hos oss. Stort tack också för din rekommendation. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen.
Hon är skicklig, jag får beröm för min frisyr hemma! Trevlig och lyssnar på och ser mig!
Tack Alice! Så roligt att höra om att du får beröm för din frisyr på hemmaplan, det glädjer oss. Tack för förtroendet. Varmt välkommen tillbaka.
Toppen! Gjorde precis som jag ville ha min klippning, supernöjd. Hittade gemensamma samtalsämnen trots att hon skulle kunna vara mitt barnbarn. Rekommenderar henne varmt ❤️
Tusen tack Stina! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka snart igen ❤️
Jätteduktig och supertrevlig!💖
Stort tack Moa! Dina ord värmer 🌸 Varmt välkommen tillbaka snart igen.
Olivia levererar som vanligt. Lämnar alltid salongen supernöjd!
Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss din feedback Emma! Det glädjer oss att du alltid lämnar salongen nöjd 🥰 Varmt välkommen tillbaka.
Har aldrig varit så nöjd och blivit så väl omhändertagen.
Din feedback värmer, stort tack Eva! Hjärtligt välkommen tillbaka.