Blir alltid nöjd, lär mig något nytt tips och känner mig väldigt bra bemött. Håret blir strålande fint.
WAU Falun
WAU Falun Mitt på Slaggatan, i Faluns charmiga stadskärna, hittar du vår salong – en modern och inbjudande plats där vi sätter dig och ditt hår i fokus. Våra skickliga frisörer erbjuder allt från trendiga klippningar och kreativa färgningar till professionella hårprodukter och personliga stylingtips. Hos oss på WAU handlar...
791 omdömen om WAU Falun
Sedan starten hos Reco 2023
Allt bara toppen! Lyssnar, frågar om frisyren jag vill vara klippt i. Berättar om produkter jag frågar om. Lugnt och proffsigt!
Hon ger bra förslag på vad jag ska ha för frisyr.
Väldigt serviceminded och supertrevlig, det märks att hon har mycket kompetens inom sitt yrke.
Olivia var professionell genom att vara lyhörd på mina önskemål då detta var första gången som jag klippte mig hos Olivia. Hon gjorde ett superbra jobb med min lugg som alltid brukar ställa till det
Otroligt nöjd! Kan verkligen rekommendera Ida, hon gjorde magi med mitt hår!
Är supernöjd med allt! Rekommenderar verkligen Olivia! ⭐️
Toppen bra och lyssnar på kundens önskemål
Trevligt bemötande, duktig frisör, är såå nöjd, jag återkommer
Hon var otroligt trevlig och duktig. Jag blev jättenöjd både med mitt hår, bemötande och alla goda råd jag fick.
Tack Gry, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Trevlig o lyhörd! Kommer gärna tillbaka!
Fint att höra, Anita. Stort tack för att du återkopplar om ditt besök till oss, det uppskattar vi massor och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!
Toppenbra energi och SÅ skönt när någon känner av när man vill prata eller ha det tyst🙌
Trevlig och noggrann. Gjorde att jag vågade lite mer än jag trodde. ☺️
Tusen tack för din feedback. Det betyder massor att du kände dig trygg i stolen hos oss! 🫶🏼 Varmt välkommen tillbaka!
Bemötandet var super. Förväntningarna blev som vi ville. Klippning inga produkter det har jag så mycket av redan.
Fick en drop in tid , superduktig o trevligt ställe
Tack så mycket Marit, för att du tog dig tiden att ge oss ditt omdöme. Det uppskattar vi mycket och det glädjer oss att du hamnade i stolen hos oss. Varmt välkommen tillbaka igen.
Lugn och behaglig. Bra information
Tusen tack för din feedback Susanne, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Jag har alltid blivit bra bemöt när jag har varit hos Angelica, jätte duktig och trevlig tjej och hon fixade till så jag är så nöjd när jag går därifrån 🙏❤️
Tack Veronica, för att du tog dig tiden att ge oss din feedback. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen! ❤️
Lyhörd å superduktig! Räddade verkligen min ”amningsfrisyr”, rekommenderar varmt!
Det betyder mycket att du är nöjd med ditt besök, Jenny. Tack för din feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Jätte gullig tjej som gjorde precis enligt mina önskemål.
Tack Louise. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart.
Jag har inte varit hos en frisör på flera år. Häromdagen var jag hos Ida. Jag säger bara Wau!! Så himla bra! Jag kom in lite stressad och nervös och lämnade lugn med en snygg frisyr! Jag gav väldigt vaga önskemål om vad jag önskade för frisyr men Ida pusslade ihop mina önskemål och gav mig precis det jag ville ha fast bättre! En mycket varm, trygg och ödmjuk person som verkligen ville att resultatet skulle bli bra! Stort tack Ida!
Stort TACK till dig Oliver, för din fina återkoppling! Det betyder massor för oss att är nöjd med ditt besök och vi blir så tacksamma för dina ord. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags för ett besök till salongen igen.
Otroligt duktig tjej! Räddade mitt hår som innan färgats helt galet på annan salong.
Stort tack, Jenny. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Ida är en otroligt ambitiös frisör som lägger ner ett otroligt engagemang på sina kunder. Ida är som gjord för sitt yrke.
Väldigt duktig att klippa i ett lockigt hår, det är ett riktigt hantverk.
Stort tack för din feedback, Sofie. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Jag har inte varit hos en frisör på flera år. Idag var jag hos Ida. Jag säger bara Wau!! Så himla bra! Jag kom in lite stressad och nervös och lämnade lugn med en snygg frisyr! Jag gav väldigt vaga önskemål om vad jag önskade för frisyr men Ida pusslade ihop mina önskemål och gav mig precis det jag ville ha fast bättre! En mycket varm, trygg och ödmjuk person som verkligen ville att resultatet skulle bli bra! Stort tack Ida!
Jättebra på alla sätt och vis!!
Stort tack, Hanna! Dina ord värmer. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ett besök till salongen igen.
Supernöjd! Snabbt och professionellt bemötande! Go tjej❣️
Din feedback betyder mycket, stort stort tack Ulrika! 🌸 Hjärtligt välkommen tillbaka.
Rekommenderas varmt! Trevlig och kunnig personal!
Tusen tack Marie för din feedback och för din rekommendation! Det betyder massor för oss att du tar dig tiden att ge oss ditt omdöme. Varmt välkommen igen! 🫶🏼
Super gullig och trevlig. Blev så glad över resultatet då det blev bättre än jag förväntade mig!! Så duktig på sitt jobb!!<3
Tack för din feedback Isabella, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd över resultatet! 🫶🏼 Varmt välkommen tillbaka.
Jag har enbart bra att säga om Emelie och mina besök på WAU. Jag är nöjd med både resultatet av behandlingen och med stämningen på salongen. Jag känner mig alltid välkommen!
Stort tack Kristina för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd! Vi hoppas få se dig igen snart.
Jag super nöjd med klippningen. Blev precis så som jag hade tänkt med Idas förslag. Härligt bemötande och underbar massage av hårbotten.
Hon är trevlig och väldigt välkomnande och positiv. Alltid glad vilken gör att man trivs. Hon är super duktig på det hon gör och resultatet blir alltid som man själv tänkt. Hon kommer med nya idéer.
Din feedback värmer, stort stort tack Hanna! Hjärtligt välkommen tillbaka.
Sonen klippte sig och kände sig mycket nöjd och ompysslad. "Lyxigt" beskriver han upplevelsen.
Tack Frida. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att din son hade en bra och lyxig upplevelse hos oss ☺️ Ser fram emot att välkomna honom tillbaka när det är dags igen.
Mycket professionell och trevlig frisör, supernöjd med klippningen.
Tack för din feedback Elina, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Otroligt lyhörd och proffsig!
Tack för ditt omdöme Moa. Det betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka igen.
Extremt bra service, bra bemött och lyssnad på!
Tusen tack för din feedback Adina, den betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka!
Mycket bra bemötande och väldigt nöjd med klippningen.
Tusen tack för din feedback Marie, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Jag tyckte att hon var bra på att förstå vad man ville ha och sedan blev resultatet jättefint!
Tusen tack Vendela! Vi uppskattar verkligen din feedback! Välkommen tillbaka när det är dags igen.
Tack, jag blev väldigt nöjd, tycker att hon är väldigt duktig, kan sitt jobb, och är mycket trevlig Tack
Tack för din feedback Elisabeth, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Fantastisk gullig tjej med kunden i fokus. Blev så nöjd med resultatet och fin och behaglig upplevelse.
Stort tack Pernilla för att du återkopplar om ditt besök till oss, det uppskattar vi massor. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Trevlig och bra bemötande. Ser framemot att komma tillbaka. Blir alltid lika nöjd med resultatet och att det finns ett tydligt budskap att lyssna på kunden och arbeta efter dennes behov och preferenser.
Tack Eric, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Förstår och leverar min hårvision, är jättenöjd som alltid!
Fint att höra Johanna. Tusen tack för dina ord. Varmt välkommen tillbaka igen.
Hon är proffsig på det hon gör. Otroligt noggrann och visar kunden att hon verkligen vill att det ska blir snyggt/bra/rätt. Hon är serviceminded och har ett fint mjukt sätt att möta kunden. Det jag också uppskattar är att när man sitter i hennes stol är hon intresserad av att prata utan att för den skull pladdra på och skvallra (som jag upplevt på typ alla andra salonger jag varit på i livet). Även om de är två frisörer i salongen samtidigt så är fokus 100% på kunden, inte att de för samtal sinsemellan vilket gör i alla fall mig sedd och prioriterad.
Stort stort tack för din fina återkoppling Anna! Det betyder massor för oss att du kände dig nöjd, sedd och prioriterad hos oss. Vi blir så tacksamma för att du vill dela din upplevelse av ditt besök. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.
Otroligt omhändertagande och trevligt besök
Din feedback värmer, stort tack Gustaf! Varmt välkommen igen.
Angelica är så noggrann och dessutom så trevlig att ha att göra med. Rekommenderar henne varmt till alla!
Stort tack Liv. Din återkoppling betyder massor för oss och vi blir så tacksamma för din rekommendation. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.
Hon är mån om mig som kund, väldigt trevlig och lyssnar på vad jag vill och kommer med bra tips. Är aldrig omöjlig. Alltid nöjd med hur håret blev när jag varit till henne
Tack Maria, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Supertrevligt bemötande och min son som innan knappt ville gå till frisören tjatar nu om att få gå dit igen ❤️
Stort tack Sara 🫶🏼 Din fina återkoppling betyder massor för oss. Vi blir så tacksamma och vi ser fram emot att få välkomna din son tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.
Supertrevlig frisör som lyssnar in önskemål och omsätter det till verklighet. Alltid det lilla extra när man klipper sig hos Angelica!
Stort tack Katarina, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Mycket trevlig frisör. Blev jätte nöjd med klippningen.
Stort tack Marie. Det gläder oss att du är nöjd med din klippning! Vi hoppas få se dig igen snart.
Ida är den bästa frisören jag har haft Hon är väldigt lyhörd och gör alltid exakt det jag önskar. Även om hon säkert vill klippa mycket mer än vad jag vill, gör hon som jag önskar.
Jag är otroligt nöjd med mitt besök hos Olivia på Wau! Jag har blekt och färgat håret hemma och trodde knappt att det kunde gå att fixa men det kunde Olivia med bravur!! Grym på färg verkligen! 🫶✨
Tusen tack för din feedback och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig och att du blev nöjd. 🥰 Du är varmt välkommen tillbaka igen!