Jättebra bemötande och dottern blev jättenöjd med sitt frisörbesök hos Emelie. Vi kommer fortsätta gå till Emelie och WAU.
WAU Falun
WAU Falun Mitt på Slaggatan, i Faluns charmiga stadskärna, hittar du vår salong – en modern och inbjudande plats där vi sätter dig och ditt hår i fokus. Våra skickliga frisörer erbjuder allt från trendiga klippningar och kreativa färgningar till professionella hårprodukter och personliga stylingtips. Hos oss på WAU handlar...
618 omdömen om WAU Falun
Sedan starten hos Reco 2023
Glad , positiv och engagerad tjej. Duktiga att lyssna in efter min önskan och mina funderingar samt kom med bra råd gällande mitt hår. Blev så nöjd efter min klippning. Mvh Katharina
Min första gång på WAU och Ida välkomnade med kaffe medans vi pratade om mitt besök. Ida var lyhörd, klipptes bra och fick fina tips om styling. Extra plus för inpackningen med massage av hårbotten som gav mitt hår lyster.
Bra bemötande. Var där för en klippning. Lyssnade verkligen på mina önskningar och kom med förslag så vi kom överens. Lätt att prata med . Blev jättenöjd. Väljer henne nästa gång jag ska klippa mig.
Trevlig,duktig,lyssnar och ger tips, allt man önskar av en bra frisör helt enkelt! Kommer absolut klippa mig hos WAU igen.
Jättebra, så duktig, förstående och jag är så nöjd.
Blev jättenöjd!! Olivia är väldigt duktig!!! Rekommenderar!!!
Ida är en väldigt fin person, hon har alltid kunden i fokus. Hon är inlyssnande omhändertagande och ärlig, väldig uppskattande! Hon gör alltid ett fint jobb är väldigt noggrann! Ida ska ni vara rädd om!
Hon var supertrevlig! Och blev jättenöjd med hennes klippning!😊
Mycket duktig! Blev sååå nöjd!
Jätte nöjd! Fattar precis vad som önskas
Emelie är lyhörd men vågar samtidigt utmana mig med nya idéer. Jag känner mig alltid trygg med att resultatet blir bra. Som bonus är hon dessutom väldigt trevlig ✨
Så trevlig och duktig! Kände mig så ompysslad och omhändertagen.
Har äntligen hittat min nya frisör! 🤩 fantastiskt duktig och professionell! Otroligt lätt att prata med också, kändes som tiden bara flög förbi 🥰 mycket nöjd med både färg och klipp!
Väldigt bra!! Japp Ida levde upp till mona förväntningar Toppenbra resultat
Jättebra och trevligt. Mycket bra klippt
Ingenting är omöjligt när det gäller klippning och färgning samt justera tider! Ida är väldigt duktig !
Trevlig, glad hjälpsam och duktig frisör.
Så trevligt,så. Blev väl emottages i en vacker och ljus salong. Trevlig atmosfär och en skicklig frisörska som såg till att jag fick den klippning jag önskade. Glad och nöjd stegade jag ut på gatan i Falun. Tack!
Jag är väldigt nöjd med resultatet av mitt besök! Jag återkommer med glädje!
Skicklig och väldigt trevlig. Absolut det bästa bemötande och jag är väldigt nöjd med resultatet.
Hade sökt en frisör med kompetens för kort frisyr. Fick en fin klippning. Bra tips på föning av håret. Trevligt omhändertagande och bemötande.
Hon är så trevlig och i möte kommande .Tack för ett fint bemötande.🤗👍
En klass för sig!!! Har i över ett decennium alltid lämnat salongen med ett fantastiskt hår och en härlig känsla i kroppen!
Väldigt lyhörd, kunnig, intresserad. Ville få ett bra resultat oavsett hur lång tid det skulle ta. Ja är mycket nöjd och kommer återkomma.
Angelica fick göra ett inhopp och det funkade kanon! Jag har eg Emelie men när jag behövde lite akut hjälp så sa Emelie direkt att Angelica kan hjälpa dig. Gillar att de är ett team på WAU. De har kunden i fokus inte att kunden är min eller din utan Vår. Angelica gjorde ett superbra jobb. Så nöjd😊
Lyhörd och trevligt bemötande, riktigt nöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera Angelica.
Jag är så otroligt nöjd med Emelie! Hon är verkligen en stjärna ⭐️ Hon är fantastisk på både färg och klipp – resultatet blir alltid över förväntan. Hon är noggrann, lyhörd och har en fantastisk känsla för vad som passar just mig. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en skicklig och professionell frisör!
Kommer med bra idéer och förslag.
Tillmötesgående och respektfull.
Var till Ida & hon gav mej full uppmärksamhet som kund! Fick vara delaktig i klippningen! Hon såg mej som kund!
Mycket nöjd fick den frisyren som jag ville efter en skön behandling av håret och en toppning. Färgade brynen också vart jätte bra. Mycket trevlig personal.
Emelie är professionell och trevlig! //
Otroligt bra frisör, lätt att prata med, väldigt kunnig. Jag är nöjd 10/10
Tack för dessa fina ord! Kul att du är nöjd! Välkommen tillbaka när de är dags igen 😍
Trevlig ,noggrann, Blev ompysslad med skön huvudmassage,Jättenöjd med frisyren 👍👍Inger
Tack för att du berättar om din upplevelse hos oss! Varmt välkommen tillbaka 🩷
Såå nöjd efter klippning hos Emelie! Hon förstod precis hur jag ville ha frisyren. Hon är lyhörd, vänlig och kreativ! Hårbottenmassagen var gudomligt skön! Rekommenderar henne varmt! 👌🩷💫
Vad kul att du är nöjd! Tack för fina ord och rekommendationer 🩷
Så nöjd! Fantastiskt resultat och ett väldigt fint bemötande. Ida var lyhörd, tog sig tid att förstå vad jag ville och gav bra, ärliga förslag när jag bad om hennes åsikt. Kände mig verkligen omhändertagen och trygg hos Ida. Rekommenderas starkt!
Men vad roligt att höra om din vistelse hos oss! Kul att du är nöjd och tack för din rekommendation. Varmt välkommen tillbaka 🩷
Jag klippte håret för första gången på WAU och Ida var väldigt trevlig och jag kände mig väl bemött, rekommenderar. 😊
Vad härligt att höra att du hade en trevlig upplevelse hos oss! Tack för din rekommendation 😍
Trevlig bemötande och proffsiga råd. Mycket nöjd.
Tack Karin! Vad kul att du är nöjd med ditt besök!
Väldigt trevlig och grymt bra på att klippa.
Tack för din feedback, den värmer!
Ida gav mig det perfekta blonda håret efter att ha varit ganska mörk! 😍 Hon har en ny stammis!
Men så kul, Linda! tack, ser fram emot nästa gång! Välkommen tillbaka!
Emelie är både duktig och trevlig, jag blir alltid nöjd!
Tack för fina ord, kul att du är nöjd Johan! Välkommen tillbaka!
Jätte trevlig, och ett proffs på sitt jobb.
Tusen tack Ann-Marie! Det värmer, välkommen tillbaka!
Aldrig vart så nöjd med mitt hår som jag är efter jag vart hos Emelie!
Tack, vad härligt att du är nöjd med ditt besök hos oss! Välkommen tillbaka när de är dags igen!
Det var min mamma som klippte sig, och hon blev jättenöjd. Hon upplevde Angelica som lyhörd och mycket noggrann!
Vad kul att höra att hon blev nöjd! Tack för denna gång och varmt välkommen tillbaka!
Bästa frisören . Lyssnar på kundens önskemål och kommer med förslag. Klipper proffsigt och jag har aldrig varit så nöjd tidigare. Rekommenderar henne varmt till mina vänner 🤗👍
Tack för fina ord och dina rekommendationer! Varmt välkommen tillbaka Agneta!
Jag fick ett mycket vänligt bemötande. Hon lyssnade och kom med förslag på vad som skulle passa just för mitt hår. Jag var helnöjd när jag gick därifrån. Kommer gärna tillbaka.
Så kul att höra om din upplevelse hos oss och att du är nöjd! Ses snart igen när det är dags, Välkommen!
En toppen frissa, man förklarar hur man vill ha håret, inga problem
Tusen tack, så roligt att höra! Välkommen tillbaka Barbro!
Tack för ditt trevliga bemötande Ida! Du gjorde ett mycket bra jobb! Jag är väldigt nöjd!
Tusen tack för fina ord! Välkommen tillbaka Majken!
Trevligt besök och proffsigt klippt, som alla andra gånger!
Tack för att jag får ta hand om ditt hår! Så välkommen tillbaka!