Olivia

Olivia

Olivia en del av WAU Falun

Olivia är en lyhörd och noggrann frisör som älskar färg, form och att få göra stora förändringar på sina kunder. Hon har jobbat som frisör under de senaste fyra åren och tog sitt gesällbrev 2024. I Olivias frisörstol kan du som kund alltid känna dig trygg. Hon har en stor passion för skräddarsydda behandlingar och produktrekommendationer och värdesätter noggranna och grundliga konsultationer. Dessutom delar hon gärna med sig av tips och tekniker för att du som kund ska få ett så långvarigt resultat som möjligt.

31 omdömen om Olivia

Sedan starten hos Reco 2026
Malin D
Skrev om Olivia en del av WAU Falun

Supernöjd med allt från bemötande till utförande. Lättsam & kompetent - kände mig toktrygg trots byte av frisör. Bokade ny tid hos Olivia direkt 😊

Maria R
Skrev om Olivia en del av WAU Falun

Väldigt kunnig och trevlig. Kändes inte som tvingade fram något att prata om. Sånt uppskattas.

Mikael B
Skrev om Olivia en del av WAU Falun

Hon var lyhörd och otroligt professionell i sitt bemötande. Gav bra input på vad som skulle vara en bra frisyr för mig och mitt hår.

Agnes P
Skrev om Olivia en del av WAU Falun

Finns ingen som gör magi med mitt hår som Olivia, med hennes tekniker och tips har mitt hår äntligen blivit tjockt och långt igen!

Johanna L
Skrev om Olivia en del av WAU Falun

Mycket intresserad och kunnig, lyssnade på mina önskemål och kom samtidigt med egna förslag

Martina W
Skrev om Olivia en del av WAU Falun

Supertrevlig, proffsig och jätteduktig frisör. Olivia lyssnade in vad jag ville ha och det blev ett jättefint och naturligt resultat.

Viggo L
Skrev om Olivia en del av WAU Falun

Hon gör det alltid väldigt bra, behöver inte ens säga hur jag vill ha det

Sofia K
Skrev om Olivia en del av WAU Falun

Bästa frissan i stan!🌟 Fixade mitt lockiga hår så det blev fantastiskt😍

Beata M
Skrev om Olivia en del av WAU Falun

Jättenöjd! Kommer gärna tillbaka!

Moa F
Skrev om Olivia en del av WAU Falun

Olivia är helt fantastisk!!!!!