Emelie är lyhörd men vågar samtidigt utmana mig med nya idéer. Jag känner mig alltid trygg med att resultatet blir bra. Som bonus är hon dessutom väldigt trevlig ✨
Emelie
Emelie en del av WAU Falun
196 omdömen om Emelie
En klass för sig!!! Har i över ett decennium alltid lämnat salongen med ett fantastiskt hår och en härlig känsla i kroppen!
Jag är så otroligt nöjd med Emelie! Hon är verkligen en stjärna ⭐️ Hon är fantastisk på både färg och klipp – resultatet blir alltid över förväntan. Hon är noggrann, lyhörd och har en fantastisk känsla för vad som passar just mig. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en skicklig och professionell frisör!
Emelie är professionell och trevlig! //
Såå nöjd efter klippning hos Emelie! Hon förstod precis hur jag ville ha frisyren. Hon är lyhörd, vänlig och kreativ! Hårbottenmassagen var gudomligt skön! Rekommenderar henne varmt! 👌🩷💫
Vad kul att du är nöjd! Tack för fina ord och rekommendationer 🩷
Trevlig bemötande och proffsiga råd. Mycket nöjd.
Tack Karin! Vad kul att du är nöjd med ditt besök!
Emelie är både duktig och trevlig, jag blir alltid nöjd!
Tack för fina ord, kul att du är nöjd Johan! Välkommen tillbaka!
Aldrig vart så nöjd med mitt hår som jag är efter jag vart hos Emelie!
Tack, vad härligt att du är nöjd med ditt besök hos oss! Välkommen tillbaka när de är dags igen!
Bästa frisören . Lyssnar på kundens önskemål och kommer med förslag. Klipper proffsigt och jag har aldrig varit så nöjd tidigare. Rekommenderar henne varmt till mina vänner 🤗👍
Tack för fina ord och dina rekommendationer! Varmt välkommen tillbaka Agneta!
Jag fick ett mycket vänligt bemötande. Hon lyssnade och kom med förslag på vad som skulle passa just för mitt hår. Jag var helnöjd när jag gick därifrån. Kommer gärna tillbaka.
Så kul att höra om din upplevelse hos oss och att du är nöjd! Ses snart igen när det är dags, Välkommen!