Emelie

Emelie

Emelie en del av WAU Falun

Vår glädjespridare Emelie började som frisör år 2011 och har idag både gesäll och mästarbrev. Emelie är perfektionist ut i fingertopparna och har en extra kärlek för färg och löshår. Emelie är verkligen en tillgång i vårt team!

186 omdömen om Emelie

Sedan starten hos Reco 2023
Chantal P
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Så trevlig! Sjukt nöjd med klippning och konsultation.

Olivia L
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Trevlig och kunnig med goda råd och tips. Man är i goda händer!

Svar från Emelie

Tack Olivia, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Maria A
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Alltid nöjd med Emelie, hon hat fått mig att våga prova löshår🥰

Svar från Emelie

Tusen tack för din feedback, Maria. Vad roligt med löshår! Vi älskar löshår, hoppas även du kommer göra det 🥰 varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa besök!

Anette L
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Bästa frisören jag haft. Så professionell och lyhörd. Blev exakt som jag önskade.

Svar från Emelie

Tack för din feedback, Anette. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Maria K
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Jätte trevlig och kunnig. Rekommenderade produkt som gjorde susen med mitt hår. Länge sen jag var så nöjd med klippningen. Kommer garanterat komma tillbaka

Svar från Emelie

Stort tack Maria för att du återkopplar om ditt besök till oss, det uppskattar vi massor. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Stella W
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Trevlig och genuin som var väldigt bra på att komma med tips och råd.

Svar från Emelie

Stort tack Stella, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Eva P
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Trevlig, vänlig och ingen stress.

Svar från Emelie

Tack snälla Eva, för ditt omdöme. Det betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka igen.

Felicia S
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Fantastiskt bra bemötande och över förväntan i kunskap och resultat!

Svar från Emelie

Tusen tack till dig Felicia! Vi brinner för det vi gör och vi blir så glada att det märktes under ditt besök. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen!

Sandra Ö
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Jättetrevlig frisör, blev även jättenöjd med håret!

Svar från Emelie

Tack för din feedback, Sandra. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Melissa T
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Supertrevlig och duktig frisör! Jag bokade en klippning av toppar och Emelie levde absolut upp till mina förväntningar, jag är nöjd med resultatet!

Svar från Emelie

Tack Melissa, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!