Bästa frisören jag haft. Så professionell och lyhörd. Blev exakt som jag önskade.
Emelie
Emelie en del av WAU Falun
183 omdömen om Emelie
Jätte trevlig och kunnig. Rekommenderade produkt som gjorde susen med mitt hår. Länge sen jag var så nöjd med klippningen. Kommer garanterat komma tillbaka
Trevlig och genuin som var väldigt bra på att komma med tips och råd.
Stort tack Stella, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Trevlig, vänlig och ingen stress.
Tack snälla Eva, för ditt omdöme. Det betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka igen.
Fantastiskt bra bemötande och över förväntan i kunskap och resultat!
Tusen tack till dig Felicia! Vi brinner för det vi gör och vi blir så glada att det märktes under ditt besök. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen!
Jättetrevlig frisör, blev även jättenöjd med håret!
Tack för din feedback, Sandra. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Supertrevlig och duktig frisör! Jag bokade en klippning av toppar och Emelie levde absolut upp till mina förväntningar, jag är nöjd med resultatet!
Tack Melissa, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Super trevlig och professionell! Verkligen underbar på det hon gör 🤩 Blir alltid lika nöjd varje gång
Tusen tack för dina fina ord Sara!! De träffar rakt in i hjärtat! ❤️ Så roligt att höra att du alltid blir nöjd! Vi ses snart igen!!
Super bra och noggrann , har inte varit missnöjd en ända gång !
Tack snälla Frida för dina fina ord! Varmt välkommen tillbaka!
Superduktig och trevlig. Mycket nöjd efter mitt besök hos Emelie!
Så roligt att höra Kicki! Tack snälla för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!