Ida E

Ida E

Ida E en del av WAU Hedemora

Ida har en gedigen bakgrund inom frisöryrket. Hon började sin resa som frisörlärling redan under gymnasiet 2014 och tog sin gesäll 2018. Hon älskar mötet med kunden och brinner för att arbeta efter kundens önskemål, alltid med ambitionen att uppnå det bästa möjliga resultatet. För Ida är variationen i frisöryrket det som gör jobbet extra roligt, och hon tycker särskilt om att skapa stora förändringar genom slingor, färg och klippningar.

122 omdömen om Ida E

Helena A
Skrev om Ida E en del av WAU Hedemora

Toppen bra och lyssnar på kundens önskemål

Sonja E
Skrev om Ida E en del av WAU Hedemora

Trevligt bemötande, duktig frisör, är såå nöjd, jag återkommer

Marith Linnea Christina G

Toppenbra energi och SÅ skönt när någon känner av när man vill prata eller ha det tyst🙌

Benny L
Skrev om Ida E en del av WAU Hedemora

Bemötandet var super. Förväntningarna blev som vi ville. Klippning inga produkter det har jag så mycket av redan.

Jessica B
Skrev om Ida E en del av WAU Hedemora

Ida är en otroligt ambitiös frisör som lägger ner ett otroligt engagemang på sina kunder. Ida är som gjord för sitt yrke.

Oliver M
Skrev om Ida E en del av WAU Hedemora

Jag har inte varit hos en frisör på flera år. Idag var jag hos Ida. Jag säger bara Wau!! Så himla bra! Jag kom in lite stressad och nervös och lämnade lugn med en snygg frisyr! Jag gav väldigt vaga önskemål om vad jag önskade för frisyr men Ida pusslade ihop mina önskemål och gav mig precis det jag ville ha fast bättre! En mycket varm, trygg och ödmjuk person som verkligen ville att resultatet skulle bli bra! Stort tack Ida!

Birgit P
Skrev om Ida E en del av WAU Hedemora

Jag super nöjd med klippningen. Blev precis så som jag hade tänkt med Idas förslag. Härligt bemötande och underbar massage av hårbotten.

Hanna F
Skrev om Ida E en del av WAU Hedemora

Hon är trevlig och väldigt välkomnande och positiv. Alltid glad vilken gör att man trivs. Hon är super duktig på det hon gör och resultatet blir alltid som man själv tänkt. Hon kommer med nya idéer.

Svar från Ida E

Din feedback värmer, stort stort tack Hanna! Hjärtligt välkommen tillbaka.

Pernilla S
Skrev om Ida E en del av WAU Hedemora

Fantastisk gullig tjej med kunden i fokus. Blev så nöjd med resultatet och fin och behaglig upplevelse.

Svar från Ida E

Stort tack Pernilla för att du återkopplar om ditt besök till oss, det uppskattar vi massor. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Eric A
Skrev om Ida E en del av WAU Hedemora

Trevlig och bra bemötande. Ser framemot att komma tillbaka. Blir alltid lika nöjd med resultatet och att det finns ett tydligt budskap att lyssna på kunden och arbeta efter dennes behov och preferenser.

Svar från Ida E

Tack Eric, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!