Ida E

Ida E

Ida E en del av WAU Hedemora

Ida har en gedigen bakgrund inom frisöryrket. Hon började sin resa som frisörlärling redan under gymnasiet 2014 och tog sin gesäll 2018. Hon älskar mötet med kunden och brinner för att arbeta efter kundens önskemål, alltid med ambitionen att uppnå det bästa möjliga resultatet. För Ida är variationen i frisöryrket det som gör jobbet extra roligt, och hon tycker särskilt om att skapa stora förändringar genom slingor, färg och klippningar.

59 omdömen om Ida E

Carolina W
Skrev om Ida E en del av WAU Falun

Jag är super nöjd med ALLT. Idas bemötande var så fint, lyssnade och fixade, kände mig väl omhändertagen av henne. Kommer absolut välja Ida nästa gång ❤️

Emma K
Skrev om Ida E en del av WAU Falun

Den bästa frisören jag har haft så trevlig och snäll och så glad den bästa verkligen .. hon tog så bra hand om mig och det kändes som om man var hemma så mysigt frisör salong Tar emot en med värme och tar hand om en så bra under besöket,

Svar från Ida E

Tack, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Malene S
Skrev om Ida E en del av WAU Falun

Ida är min nya favorit frisör hon kan mitt hår och ger bra feedback på mina önskningar och bra erbjudanden om inpackning som gjorde gott för mitt hår. Ida är toppen 👍

Svar från Ida E

Åh Malene! Tack tack tack för dina fina ord! De värmer verkligen. Ser så fram emot att få ta hand om ditt hår även i fortsättningen! Varmt välkommen tillbaka!

Anna W
Skrev om Ida E en del av WAU Falun

Bemötande var exemplariskt. Hade bild på hur min frisyr skulle se ut och det levdes upp till mer än väl. En härlig klippstund hos Ida E

Svar från Ida E

Tusen tack Anna! Det värmer verkligen att höra att du är så nöjd med din nya frisyr och ditt senaste besök! Ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för ett besök igen.

Johanna L
Skrev om Ida E en del av WAU Falun

Proffsigt och bra bemötande, lyssnade och gav även egna tips

Svar från Ida E

Tack så mycket för din fina feedback Johanna! Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.

Tova P
Skrev om Ida E en del av WAU Falun

Supertrevlig och snäll person. Tar emot en med värme och tar hand om en så bra under besöket, med mysiga samtal och jätteduktig på sitt jobb som frisör. Har ett svårt hår att klippa och att hantera då de är tjockt och mycket hår, men Ida gör de otroligt bra. Alltid nöjd med henne. Har även hjälpt mig att klippa av håret för att donera. Lätt att prata och planera med och hon förstår vad man är ute efter och hur de blir bra ur en frisörs synvinkel.

Svar från Ida E

Tack Tova, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Antonia S
Skrev om Ida E en del av WAU Falun

Ida anpassade behandlingen utefter mina önskemål. Det var en noggrann konsultation samt att hon berättade om varje steg i utförandet vilket fick mig att känna mig trygg. Huvudmassagen var superhärlig och slutresultatet blev precis som jag önskade.

Svar från Ida E

Tack så mycket Antonia, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för och det glädjer oss att du känner dig nöjd! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Linn E
Skrev om Ida E en del av WAU Falun

Jättetrevlig och duktig som lyssnade på mina önskemål.

Svar från Ida E

Tack så mycket Linn för din fina recension! Varmt välkommen åter!

Marie J
Skrev om Ida E en del av WAU Falun

Bra bemötande. Lugn och professionell nör hon klippte mitt barnbarn.

Svar från Ida E

Tusen tack Marie! Det glädjer oss att höra att du uppskattade bemötandet! Varmt välkommen åter.

Isabella G
Skrev om Ida E en del av WAU Falun

Super nöjd. Ida förstår precis hur man vill ha det, man blir bra bemött och hon är alltid så trevlig. Jag slingade håret upptill för att bli mer ljus och få bort mina gula toner/ samt utväxt och det blev över förväntan bra!

Svar från Ida E

Tack för din fina återkoppling Isabella! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.