Mycket trevligt bemötande, lyssnar och gör sitt yttersta för att man ska bli nöjd vilket jag alltid blir.
Johanna L
Johanna L en del av WAU Hedemora
59 omdömen om Johanna L
Kunnig, trevlig och engagerad. Hon vet väl hur jag vill ha min frisyr och det blir bra. Upplever henne noggrann
Mycket bra bemötande och även nöjd med resultatet!
Mycket trevlig och i lyssnande. Jag kommer gärna tillbaka
Hon var väldigt trevligt bemötande och var väldigt skicklig som frisör
Stort tack Wille, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Supernöjd med klippning och uppfräschning av utväxt!
Tack för din feedback Anna, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Mycket trevlig och lyssnade på hur jag tänkt mig. Trevlig salong. Tackar min dotter som rekommenderade er. Kram från Eva Westberg
Tack för att du delar med dig om din upplevelse hos oss! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen 🩷
Trevligt och proffsigt bemötande, kunnig, bra klippt. Jag är nöjd med Johanna
Tack för fina ord Gunilla 🩷 Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Bra frisör, trevlig och noggrann. Kompetent utifrån olika hår. Bra bemötande och jag rekommenderar henne.
Tusen tack för feedback och din rekommendation! Du är så välkommen tillbaka när de är dags igen! 🩷
Fixade till ett ganska hopplöst hår, blev mer än nöjd. Proffsig och trevlig.
Tack för din feedback, Ellenor! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!