Johanna L

Johanna L

Johanna L en del av WAU Hedemora

Med över tio års erfarenhet i branschen och ett gesällbrev sedan 2017 är Johanna en trygg och skicklig frisör som älskar sitt yrke. Hon beskriver sig själv som positiv och lugn, och för henne är variationen och mötet med kunderna det bästa med jobbet. När du sätter dig i Johannas stol vill hon lära känna dig för att kunna skapa den look som passar just dig. Hon brinner lite extra för långhårsjobb, slingor och herrklippningar.

29 omdömen om Johanna L

Susanne R
Skrev om Johanna L en del av WAU Hedemora

Jätteduktig! Lyhörd. Lite dyrt.

Sigrid E
Skrev om Johanna L en del av WAU Hedemora

Är alltid nöjd. Johanna är en skicklig frisör som lyssnar på hur jag vill ha håret, och det är alltid trevligt att klippa sig och tona håret hos henne. Det känns som att besöka en kompis.

Ingrid N
Skrev om Johanna L en del av WAU Hedemora

Fint och varmt bemötande. Lyhörd och skicklig frisör. Oerhört nöjd med resultatet. Kommer tillbaks igen och bokar klipptid hos Johanna. Köpte med produkten Redken Volume Boost. MVH Ingrid N.

Ruth E
Skrev om Johanna L en del av WAU Hedemora

Det var bra som det alltid har varit.’

Sanna L
Skrev om Johanna L en del av WAU Hedemora

Fantastisk duktig tjej på att klippa och ta hand om sina kunder! Kan varmt rekommendera henne

Kerstin W
Skrev om Johanna L en del av WAU Hedemora

Mycket trevligt bemött lyssnade hur jag ville ha det och resultatet blev toppen bra kommer att besöka henne nästa gång oxå

Josefin Å
Skrev om Johanna L en del av WAU Hedemora

Sååå duktig Johanna. Jag kommer in med mitt skatbo och hoppas hon ska förstå mig och det gör hon!! Nu har vi en långsiktig plan 💝💝💝💝

Gunilla S
Skrev om Johanna L en del av WAU Hedemora

Nu var det inte jag som klipptes utan mitt barnbarn. Johanna var jätte trevlig och väl omhändertagande. Jag betalade och vi pratade vi en stund om vad barnbarnet ville göra och om framtida färgning. Jag sa att jag går nu hon vet hur hon vill ha sitt hår och prata gärna igenom och kom med rekomendationer. Men snälla skriv ner på en lapp vad det isf kommer kosta och vad det gäller. När barnbarnet kom ut till mej var hon mycket nöjd och hadde förslag och visitkort med. Jag anser Johanna som en lugn och väl tillmötesgående person. Att rekomendera.

Svar från Johanna L

Tusen tusen tack Gunilla, för att du tog dig tiden att skriva om din och ditt barnbarns upplevelse hos oss. Vi blir så glada och tacksamma över att ni är nöjda och att ni vill rekommendera oss vidare. Det betyder massor och vi ser fram emot att få välkomna er tillbaka igen.

Lena N

Trevlig o proffsig. Bara +++++++ från mig🙂🌸

Svar från Johanna L

Din feedback värmer, stort tack Lena! 🫶🏼🌸 Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Jenny Å
Skrev om Johanna L en del av WAU Hedemora

Johanna är duktig och in lyssnande frisör. Jag startade med 10 min huvudmassage och det var super skönt.

Svar från Johanna L

Tusen tack Jenny! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen tillbaka.