Emelie

Emelie

Emelie en del av WAU Falun

Vår glädjespridare Emelie började som frisör år 2011 och har idag både gesäll och mästarbrev. Emelie är perfektionist ut i fingertopparna och har en extra kärlek för färg och löshår. Emelie är verkligen en tillgång i vårt team!

152 omdömen om Emelie

Sedan starten hos Reco 2023
Malin O
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Emelie är otroligt trevlig och professionell. Hon har tagit hand om mitt hår i många, många år och jag har ärligt talat aldrig någonsin varit missnöjd när jag gått därifrån. Rekommenderas starkt 🌟

Svar från Emelie

Tusen tusen tack för din fina feedback Malin! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.. och igen.. och igen 🫶🏼

Hanna B
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Emelie var både trevlig och duktig, jag är jättenöjd!

Svar från Emelie

Tusen tack Hanna! Det glädjer oss att höra. Vi blir otroligt tacksamma för att du tar dig tiden att ge oss din feedback. Varmt välkommen tillbaka igen.

Kicki W
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Emelie bemöter med värme och respekt mot mig som kund. Denna gång blev jag lite utmanad med mera färg. Kände mig så fin när jag gick därifrån med lite busig frisör och lite mer färg på slingorna. Glad jag hittat till Emelie och vill aldrig byta frisör!

Svar från Emelie

Wow vilken fin återkoppling, tusen tusen tack Kicki för dina ord! Det glädjer oss att höra att du har hittat rätt. Mer färg i vardagen, vem mår inte bättre av det 🥰 Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags igen.

Annette O
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Jättebra frisör, lyssnar och ger sina råd vid klippning. Väl bemött, hejar alltid när man kommer in. Nöjd kund.

Svar från Emelie

Tack så mycket Anette! Vi blir så glada av att höra att du känner dig välkommen och väl omhändertagen hos oss. Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka igen.

Susanne A
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Bästa och trevligaste frisören. Är alltid nöjd när jag går därifrån

Svar från Emelie

Tack så mycket Susanne! Det betyder massor att du tar dig tiden att ge oss din feedback. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Inger O
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Emelie är en trevlig lättsam jätteduktig frisör🤗Jag är alltid nöjd när hon färgar gör slingor klipper. Hon är bara bäst💪Inger

Svar från Emelie

Tack Inger! Du är bäst! 🫶🏼 Ditt omdöme betyder massor för oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags igen.

Karolina G
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Lika nöjd som vanligt. Emelie är fantastiskt duktig!

Svar från Emelie

Tack Karolina! Det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök. Vi ser fram emot ett välkomna dig tillbaka igen.

Sofia S
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Emelie är en skicklig frisör som förstår sig på mitt självlockiga hår. Hon klipper väldigt bra och är duktig på att få till rätt färgnyans. Jag känner att jag kan slappna av och lämna mitt hår i kompetenta och pålitliga händer. Bra bemötande, förstklassiga behandlingar och bra tips på produkter. Mycket nöjd!

Svar från Emelie

Stort tack Sofia! Vi blir otroligt tacksamma över att du delar din upplevelse hos oss. Att du känner dig i trygga händer under ditt besök blir vi så glada av att höra. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Mari G
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Mycket nöjd med mina nya slingor!👌

Svar från Emelie

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för ditt omdöme Mari! 🫶🏼 Varmt välkommen tillbaka igen.

Carolina P
Skrev om Emelie en del av WAU Falun

Väldigt trevlig och kunnig. Delade med sig av många tips om hur jag kan ta hand om mitt hår bättre. Kommer komma tillbaka nästa gång jag behöver en klippning!

Svar från Emelie

Tack för ditt fina omdöme Carolina. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags igen.