Längtar alltid till min bokade tid hos Pintorp Nitton. Mysig och lugn miljö, proffsigt och varmt omhändertagande. Kan varmt rekommendera en bokning hos bästa frissan.
Pintorp Nitton
Varmt välkommen! Vad roligt att du har hittat till min lilla salong. Jag heter Annso (Ann-Sofie) och efter en period då jag inte arbetat som frisör på heltid har livet tagit lite nya vändningar. Under min paus har jag fördjupat mig i marknadsekonomi och arbetar senast som affärsutvecklare. Men frisöryrket har jag aldrig riktigt...
21 omdömen om Pintorp Nitton
Sedan starten hos Reco 2023
Oj så fin ord, tack 💕 Jag ser ju alltid framemot när du kommer till mig också, underbara samtal. Tacksam för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme, uppskattas 🙏🏽
Mkt bra salong . Trevligt bemötande . Helnöjdköper mina hårprodukter där .
Alltid en trevlig stund när du är på besök, tiden går alltid så fort när du e här. Glad att du är nöjd med produkterna också. Tack för att du tog dig tiden för ett omdöme 🌸
Känner sig alltid välkommen och väl omhändertagen. Proffsig och duktig frisör och en lugn och skön miljö på salongen.
Du är alltid välkommen, påfylld med ny energi när du går. Tack för fina ord 🙏🏽
Jätte bra frisör duktig på de hon gör
Så fint skrivet av dig, du e snäll. Tack tack 🙏🏽
Helt fantastiskt! Är alltid nöjd efter mina besök hos PintorpNitton.💫💫💫
Tack snälla 🙏🏽 Är du nöjd är jag nöjd. Alltid så mysigt att ha dig hos mig, ses snart igen 🌸
Gott bemötanden, noggrann klippning. Skön hårbotten massage.
Vad roligt att du uppskattar hårbotten massagen och att du är nöjd med klippningen. Tack för att du tog dig tiden för ett omdöme, ses om några veckor igen🌸
Bra service och fantastiskt bemötande
Tack snälla, för att du tog dig tiden för ett omdöme. Uppskattas 🙏🏽
Bemötande är mycket bra, mer än förväntan Min upplevense är mycket bra, går hem glad
Och du gör mig glad. Jag önskar jag blir så cool och glad som dig när jag blir äldre. Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme, uppskattas.
Jag är mycket glad över det mottagande jag fick och är också mycket nöjd med klippningen av mitt hår. mvh Anders Fahlvik
Men tack snälla, roligt när nya kunder hittar mig och blir nöjda. Välkommen tillbaka och tack för ditt fina omdöme.
Mycket nöjd med klippningen och massagen i samband med hårtvätten . Trivsam miljö
Men så bra, de gläder mig. Så härligt med människor som är positiva, fortfarande tar hand sitt hår och aldrig klagar fast man inte är 40 längre. Tack för din tid att skriva ett omdöme.
Mycket bra, alltid trevligt att komma dit
Men tack snälla. Alltid trevligt när du kommer på besök med härliga diskussioner om diverse saker som händer i världen, underbart!
Bästa frisören lugn och trevlig. Man kopplar av hon henne👍❤️
Men tack fina du. Du gör också mig lugn. Alltid mysigt när du kommer på ett besök. Tack för att du tog dig tiden att skriva.
Mycket bra, hemtrevlig miljö och bra produkter.
Men tack fina du för din recension, så tacksamt 🙏🏽 Alltid intressanta samtal och tiden flyger iväg när du är här. Tack för att du väljer att besöka mig. Trevlig helg 🌸
Alltid lika trevligt att komma till Annsofie går mycket nöjd därifrån.Britta
Alltid lika trevligt tycker jag också när du kommer på besök. Hoppas det blev lite bullbak igår åt dig. Tack för din tid att skriva omdöme, de glädjer mig. Vi ses snart igen. 🌸
Mycket trevligt bemötande. Fick tips och hjälp med mina hårbottenproblem. Hon är väldigt noggrann när hon klipper.
Men tack fina du för att du tog dig tid att svara med så fint omdöme. Ja hoppas vi får bukt med den där hårbotten, jag tar det med mig på torsdag på utbildningen också. Alltid lika trevligt när du kommer på besök. Tack 🙏🏽
Super bra 👍 trevligt bemötande alltid nöjd
Tack snälla 🙏🏽 Underbart med kunder som vågar testa nya färger, och gillar vi de inte gör vi ju bara nått nytt. Tack för att du väljer att kommer till just mig och tack för att du skrev ett omdöme. Vi ses ju snart igen. 🌸
Alltid lika nöjd efter ett besök hos Ann-Sofie, så proffsig och trevlig!
Men tack fina du! Alltid lika roligt och spännande vad vi ska hitta på när du kommer. Men denna gången var det extra kul med färgreceptet, den blandningen kommer definitivt användas igen. Tack också för din tid att skriva ett omdöme. Uppskattat.
Mycket bra bemötande. Helnöjd med allt. Beställer ny tid efter klippningen.
Ser fram emot en rolig stund när du kommer, känns mest som vi skrattar oss genom hela klippningen 😂 Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme, så tacksamt 🙏🏽💕
Alltid ett så trevligt bemötande och omhändertagande. Duktig frisör som har många idéer och tips.
Det glädjer mig och det gör även du när vi ses. Tack för att du väljer mig som din frisör och att du tog dig tid att skriva några rader, sä uppskattat. Tack, ses snart igen. Kram Annso
Proffsig frisör som har bra kunskap om färgning av hår. Det är alltid bra service och hon har ett fantastiskt kundbemötande där man alltid känner sig välkommen. Rekommenderas varmt. Jag färgade min gråa utväxt och köpte Redkens acidic bonding shampoo, balsam och leave in creme. Köpte också anti-frizz hårspray. Mycket nöjd.
Tack snäll du 💕 Färg är ju de roligaste jag vet och det är så trevlig varje gång du dyker upp hos mig. Acidic bondig serien hör till mina favoriter som du vet och leave in kan man inte leva utan . Hoppas du blir nöjd med produkterna, annars vet du att vi löser det. Uppskattar att du tog din tid för ett omdöme. Tack och trevlig helg! Kram Annso
Man få alltid en trevlig stund hos Pintorp Nitton när man fixar frilla Lugn och skön atmosfär och gott kaffe En mycket professionell frisör.
Men tack fina du, de värmer att höra. Alltid en trevlig stund med härliga samtal när du är på besök. Tack för du tog dig tiden att skriva ett omdöme 🙏🏽